Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μου ‘ρθε χαρτί να παρουσιαστώ (ουχ!) στο Ρέθυμνο, μια ωραία πρωία του Σεπτέμβρη μετά από αναβολή και δεν γούσταρα καθόλου. (Φυσικό δεν είναι;) Τέλος πάντων, ετοιμάστηκα με βαριά καρδιά να πάρω το καράβι να πάω. (Αν ήξερα τι θα συνέβαινε). Ανεβαίνω στο κατάστρωμα και χαιρετώ την αγαπημένη μου Αθήνα και στην συνέχεια πάω στην καμπίνα μου να τακτοποιήσω το σάκο μου. Εκεί γνωρίζω δυο παιδιά που κι αυτοί θα παρουσιαζόντουσαν μαζί μου με την διαφορά ότι αυτοί πηγαίνανε για πρώτη φορά.

Πάμε στο μπαρ να πάρουμε τίποτα και γνωρίζουμε και έναν άλλον ομοιοπαθή που όμως είχε γνωρίσει ένα γκομενάκι εκεί επιτόπου. Μιλάμε για αγγελούδι το πιπίνι. Ξανθιά, 1.70, μπλε μάτια με κορμί θανατηφόρο. Αυτή γούσταρε όμως έναν τύπο που ήταν στην καμπίνα μου. Σας είπα ότι μαζί μας ήταν και ένας κωλόγερας στην καμπίνα; Μεγάλο ξενέρωμα. Τέλος πάντων, γίνεται κατάσταση με τον άλλον και την κάνουνε για τις τουαλέτες.

Εντωμεταξύ μου ζήτησε και προφυλακτικό ο μαλάκας γιατί δεν είχε προνοήσει. Απίστευτο. Μετά από λίγο έρχονται με κάτι μούτρα μέχρι κάτω και μείναμε στον τόπο από την έκπληξη. Στεναχωρημένη ήταν η κοπελίτσα τώρα και την πήρα στην άκρη να την παρηγορήσω. Μου λέει ότι ο πανίβλακας ήταν και βιαστικός και με την ορμή του να την ξεσκίσει με την πρώτη, του σκίστηκε το προφυλακτικό. Γάματα σου λέω. Η κοπελίτσα τώρα λέει ότι θα πάει στην καμπίνα της να την κάνει για ύπνο. Πού να χαθεί τέτοια ευκαιρία;

Εγώ πάντως δεν θα το άφηνα έτσι αμαχητί. Της κάνω τον συμπαθητικό αυτή του μεγαλύτερου και την πάω στην πρύμνη να μιλήσουμε. Στην κουβέντα επάνω λοιπόν της έπιασα λίγο την γάμπα. Θεϊκό πράγμα. Και της λέω:

-    «Πω πω! Λείο που είναι το δερματάκι σου…!»

Και μου λέει (εντελώς αθώα).

-    «Έτσι είναι όλο το σώμα μου».

-    «Όλο το σώμα σου;», της λέω.

-    «Ναι. Όλο το σώμα μου».

Αφού το πήρα γραμμή ότι δεν είχε καταλάβει ακριβώς για πιο πράγμα μιλάω, της λέω:

-    «Όλο το σώμα σου; Ακόμα και το μουνάκι σου;»

Με κοιτάει με πονηρό βλέμμα πλέον και μου λέει:

-    «Ναι. Όλο το σώμα μου».

-    «Τι μου το είπες αυτό τώρα; Η αδυναμία μου είναι να γλείφω τρυφερά, ξυρισμένα μουνάκια!»

Και σούξου μούξου κλπ., της πιπίλισα το μυαλό για καμιά ώρα με σεξουαλικά θέματα μέχρι που στο τέλος μου λέει:

-    Δεν ξέρω πως τα κατάφερες αλλά θα σου αφήσω να γλείψεις το μουνάκι μου. Υπό έναν όρο όμως: Ότι μόνο θα με γλείψεις και τίποτα άλλο».

Και της λέω εγώ:

-    «Και βέβαια κούκλα μου. Αφού είναι η καύλα μου αυτή».

Αλλά σιγά μην έβαζα το δάχτυλο στο μέλι και να μην γλείψω. (Που λέει η παροιμία δηλαδή). Την πήγα στην τουαλέτα όπου της κατέβασα το παντελόνι. Έπεσα με τα μούτρα στο γλειφομούνι μέχρι που πλάνταξε το καημένο από τα επανωτά χυσίματα. Σε κάποια φάση μου λέει:

-    «Θα μου γλείψεις και τον κώλο;»

-    «Όπα!» λέω. «Να τα μας!»

-    «Τι έγινε; Κολλάς;»

-    «Όχι βέβαια καυλιάρα μου. Γύρνα!»

Της κάνω ένα γλείψιμο που θα το θυμάται για όλη την ζωή της. Ώσπου άρχισα να ανεβαίνω την πλάτη της με φιλιά, φοράω προφυλακτικό, και ακουμπάω την οπή το πρωκτού της.

-    «Μη!», μου λέει η καριολία.

-    «Κάτσε εκεί τώρα και μην βγάλεις άχνα!» της λέω αγριεμένα. «Σώπα!»

Και βυθίζω σιγά - σιγά την ψωλάρα μου στα έγκατα του εντέρου της. Βγάζει κάτι πνιχτές κραυγούλες αλλά μάταια. Ένιωσα τα μουνόχυμα της να τρέχουν στα μπούτια μου.

-    «Πάρτο μωρή ψωλίτσα τώρα που μου έκανες το παρθενάκι!»

Όπως την σφυροκοπάω τώρα στην ζεστή κωλάρα της, τα βογκητά γίνανε κραυγές ηδονής και να μου λέει:

-    «Έτσι δυνατά να γαμάς την κωλάρα μου που διψάει για ψωλόχυμα. Γάμα με. Μη σταματάς καθόλου!»

Εκείνη τη στιγμή της το βγάζω απότομα και της το δίνω κατευθείαν στο στόμα.

-    «Πάρε γεύση την κωλάρα σου τώρα μωρή ξέκωλη!»

Και της το χώνω μέχρι το λαρύγγι.

-    «Πω πω! Τι γαμιάς είσαι εσύ;», μου λέει με το στόμα μπουκωμένο.

Της το βγάζω από το στόμα και το χώνω μεμιάς στον κώλο της πάλι.

-    «Χύσε με τώρα ψωλαρά μου. Δεν αντέχω άλλο η πουτάνα!»

Και την χύνω μες στην κωλάρα της. Τι αίσθηση Θεέ μου. Έτσι, αφού ικανοποιήθηκα, σηκώθηκα, ντύθηκα και πήγα να κοιμηθώ γιατί είχα δύσκολη μέρα μπροστά μου. Ούτε χαιρετούρες, ούτε τηλεφωνάκια... Τίποτα.

Το καλύτερο ήταν το πρωί που είδα τον άλλον που είχε κάνει προσπάθεια και του λέω:

-    «Φίλε ατύχησες. Εγώ αύριο θα είμαι Αθήνα γιατί θα πάρω αναβολή κι εσύ θα κάνεις 18 μέρες να δεις θηλυκό. Ας πρόσεχες:»

Κατέβασε τα μούτρα και προχώρησε γιατί ήξερε ότι είχα δίκιο. Easy cums, Easy goes.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.