Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σε αυτή την ιστορία θα περιγράψω την περιπέτεια που είχα με την Β., μια κοπέλα που δουλεύαμε μαζί στην προηγούμενη εταιρεία που ήμουν.

Η Β. ήταν τότε 23 χρονών κι εγώ 25 (τώρα είμαι 28), μια μουνάρα μελαχροινή με μεγάλα βυζιά, φοβερό κώλο και πανέμορφη φατσούλα, με χειλάρες που ήθελες να γλύφουν το καβλί σου ασταμάτητα.

Δεν είχαμε ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις, πέρα απο τα τυπικά της δούλειάς και μια καλημέρα το πρωί στην κουζίνα που φτιάχναμε τον καφέ μας.
Κάποια στιγμή, η εταιρεία έκανε ένα πάρτυ σε κάποιο μπουζουξίδικο της Λ.Συγγρού και μαζευτήκαμε όλοι μια Πέμπτη βράδυ για να διασκεδάσουμε. Εγώ έκατσα μαζί με τον διευθυντή μου πρώτο τραπέζι πίστα κι άρχισε σιγά-σιγά να ρέει το ποτό ενώ τα λουλούδια έδιναν κι έπαιρναν.

Σε κάποια φάση, δεν ξέρω πότε και πώς ή Β. βρέθηκε στο τραπέζι μας (επάνω εννοώ) να χορεύει ένα τσιφτετέλι που κόλαζε και άγιο. Με μια φούστα μέχρι το γόνατο που άφηνε μέσα απο ένα σκίσιμο να φαίνεται όλο το μπούτι μέχρι ψηλά και ένα μπουστάκι που χωρίς να αποκαλύτει πάρα πολλά τόνιζε τα μεγάλα και ολοστρόγγυλα βυζιά της, λικνιζόταν με τρόπο που είχε ξελιγώσει τους πάντες.

Τότε για πρώτη φορά σκέφτηκα πως θα ήθελα να την έχω στο κρεβάτι μου ( ή όπου αλλού μπορούσα να την γαμήσω τέλος πάντων ) και να την πεθάνω στο γαμήσι. Εκείνη φαινόταν να απολαμβάνει τα ξελιγωμένα βλέματα που έπεφταν πάνω της και το κέφι της ανέβαινε κατακόρυφα. Κάποιες στιγμές μάλιστα μου φάνηκε (σωστά όπως αποδείχθηκε αργότερα) οτι μου έριχνε ματιές απο αυτές τις πουτανιάρικες που συνήθιζε να μου ρίχνει.

Όταν βαρέθηκε να χορεύει, κατέβηκε απο το τραπέζι κι έκατσε απέναντί μου μιλώντας με όλους στην παρέα εκτός απο εμένα. Τότε σιγουρεύτηκα πως κάτι παιζόταν γιατί ενώ έδειχνε πως αδιαφορεί για την παρουσία μου, η ματιά της ήταν συνεχώς καρφωμένη πάνω μου. Αποφάσισα κι εγώ λοιπόν να μην της δώσω καμμία σημασία, ούτε καν μια παραπάνω ματιά για την υπόλοιπη βραδιά, παρ' όλο που το βλέμμα μου ήθελε απεγνωσμένα να περιπλανηθεί πάνω στις βυζάρες της που έντεχνα έδειχνε αφήνοντας όμως τα περισσότερα στη φαντασία.

Μετά απο ένα μισάωρο περίπου το κόλπο έπιασε και μου ζήτησε φωτιά. Την ώρα που πήρα τον αναπτήρα (zippo ακριβός και με συναισθηματική αξία) και πήγα να της ανάψω το τσιγάρο, μου τον πήρε απο το χέρι, άναψε το τσιγάρο της και τον έβαλε στο τσαντάκι της. Πριν προλάβω να πώ οτιδήποτε, μου είπε: «Θα στον δώσω πίσω το Σάββατο το βράδυ.» Δεν συνέχισα την κουβέντα, αφήνοντάς την να κάνει κουμάντο.

Την επόμενη μέρα στη δουλειά μου έστειλε ένα e-mail προτείνοντάς μου σινεμά ή φαγητό. Διάλεξα φαγητό, όπως διάλεξα και το εστιατόριο που θα πηγαίναμε. Μου έστειλε το τηλέφωνό της και όλα πήραν το δρόμο τους.

Εκείνη την εποχή δεν είχα αυτοκίνητο, οπότε κανονίσαμε και πέρασε εκείνη να με πάρει και αφού πήγαμε σε ένα πολύ ήσυχο και όμορφο κουτούκι ξεκίνησε η γνωριμία μας. Αφού μιλήσαμε περι ανέμων και υδάτων τρώγοντας και πίνοντας κρασί, με ρώτησε αν με πειράζει να καπνίσει. Δεν με πείραζε. Έβγαλε τα τσιγάρα της και τον αναπτήρα μου, άναψε και μου επέστρεψε τον αναπτήρα λέγοντας: «Τώρα με τι θα ανάβω εγώ ?»
«Έχεις κάποια προτίμηση ?» ρώτησα και μου χαμογέλασε πονηρά.

Ζήτησα τον λογαριασμό και φύγαμε αγκαζέ χαζογελώντας με τα αστειά που της έλεγα. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε για παραλία. Κάποια στιγμή έκανε αριστερά και μετά απο μια σύντομη διαδρομή, βρεθήκαμε στο Πανόραμα Βούλας επάνω στο βουνό, σε ένα έρημο χωράφι με θέα την Αθήνα πιάτο και με το κοντινότερο σπίτι σε απόσταση τουλάχιστον 1 χιλιόμετρο απο κάτω μας.

«Σου αρέσει ?» με ρώτησε βγάζοντας τα τσιγάρα της απο το τσαντάκι. «Ωραία είναι» της απάντησα. Έβαλε ένα τσιγάρο στο στόμα της και έμεινε να με κοιτάει. «Δεν θα με ανάψεις?» Πήγα να βγάλω τον αναπτήρα και με σταμάτησε. «Όχι το τσιγάρο μωρό μου. Εμένα».
Της έβγαλα το τσιγάρο απο το στόμα και την φίλησα.
Ρουφούσε τη γλώσσα μου σαν λυσσασμένη ενώ τα χέρια της με χάιδευαν παντού. Το χέρι μου έτρεξε απο το σβέρκο της μέχρι τον απίστευτο κώλο της και ανέβηκε απο την κοιλιά της μέχρι τις βυζάρες της χουφτώνοντάς την απάλά αλλά αποφασιστικά. Της ξεκούμπωσα το πουκάμισο (το οποίο δεν είχε και πολλά κουμπιά κουμπωμένα) και παραμέρισα το σουτιέν της απελευθερώνοντας το ένα απο τα δύο ασφυκτικά κλεισμένα βυζιά της να πεταχτεί μπροστά στο πρόσωπό μου.

Τέλειο, σκέφτηκα και αφού βασάνισα λίγο την καυλωμένη ρώγα της με το δάχτυλό μου, άρχισα να την ρουφάω και να την πασπατεύω με την γλώσσα μου. Άρχισε να βγάζει πνιχτές κραυγούλες, ενώ το χέρι της είχε κατέβει και χάιδευε τον πούτσο μου πάνω απο το παντελόνι. Ήμουν ήδη πολύ καυλωμένος και δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν κατάλαβε οτι ο πούτσος που θα έτρωγε σε λίγο το μουνί της, είναι σχετικά μεγάλος.

Σε πολύ λίγο την είχα απαλάξει απο πουκάμισο και σουτιέν και έχοντας ρίξει πίσω το κάθισμα του οδηγού, απολάμβανε ξαπλωμένη τη γλώσσα μου πάνω στις ρώγες της. Με το χέρι που έφτανε, κατέβασε το φερμουάρ μου και μου έβγαλε έξω τον πούτσο. Ήταν μαστόρισσα στα χάδια. ¨Οσο εγώ έπαιζα με τα βυζιά της, εκείνη μου τρομπάριζε τον πούτσο με τόση μαεστρία που κόντευα να χύσω. Την σταμάτησα και σηκώνοντας τη φούστα της, έσκισα το καλσόν της και έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της.

Παραμέρισα το ανύπαρκτο σχεδόν στριγκάκι και ανακάλυψα ένα τελείως ξυρισμένο μουνάκι που έσταζε απο κάβλα και περίμενε την περιποίησή μου. Αφού την βασάνισα για λίγο γλύφοντάς την οπουδήποτε εκτός απο το μουνί της, δεν άντεξε κι άρχισε να παραληρεί. «Γλύψε με καβλιάρη μου. Μην με βασανίζεις. Γλύψε τη μουνάρα μου που απο την Πέμπτη χύνει για πάρτη σου. Πιές με, τέλειωσέ με άντρα μου σε παρακαλώ, θέλω να χύσω στη γλώσσα σου.» Αυτό ήταν, με μόλις ένα λεπτό γύψιμο το μουνί της άρχισε να χύνει, και τα υγρά της είχαν γεμίσει τη γλώσσα μου. Ήταν πολύ νόστιμη.

Έτρεμε και σπαρταρούσε χύνοντας για πολύ ενώ τα ουρλιαχτά της με κάβλωναν ακόμα περισσότερο. Μόλις ηρέμησε λίγο, με κοίταξε και μου είπε «Σου χρωστάω κάτι» και σκύβοντας προς το μέρος μου πήρε με τη μία όλο τον πούτσο μου στο στόμα της, μέχρι το λαρύγγι. Τον έγλυφε σαν να μην είχε ξαναδεί πούτσο, έπαιζε με τα αρχίδια μου, τα έγλυφε μου τον τρομπάριζε λίγο και ξανά μέσα στο στόμα. Δεν άντεξα πολύ. Άρχισα να χύνω ανεξέλεγκτα μέσα στο στόμα της ενώ εκείνη δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που μια γυναίκα κατάπινε τα χύσια μου. Είχα χάσει τον κόσμο κάτω απο τα πόδια μου.

Ανάψαμε τσιγάρο, χαζεύοντας τη θέα απο τα θολωμένα τζάμια του αυτοκινήτου. Δεν είχε προλάβει ούτε το μισό τσιγάρο να καπνίσει όταν μου είπε «Σου αρέσει το μουνάκι μου?» Της είπα οτι έχει το πιο όμορφο μουνάκι που έχω δεί και πως ανυπομονώ να τελειώσω το τσιγάρο μου για να χώσω τον πούτσο μου μέσα του. «Για σένα το ξύρισα» μου λέει «Γιατί να τελειώσουμε το τσιγάρο? Σε θέλω μέσα στο μουνί μου. Γάμησέ με τώρα.» Δεν μπορούσα να αρνηθώ.

Πήγαμε στο πίσω κάθισμα κι αφού απαλαγήκαμε κι απο τα υπόλοιπα ρούχα που φορούσαμε, την έστησα στα τέσσερα κι άρχισα να χαϊδεύω με το πουτσοκέφαλό μου τα μουνόχειλά της. Άρχισε να βογγάει και να με παρακαλάει να μπώ στο μουνάκι της και να την ξεσκίσω με την ψωλάρα μου, ενώ κουνούσε την λεκάνη της προσπαθώντας να βρεί με την τρυπούλα της τον πούτσο μου. Τότε σιγά -σιγά άρχισα να βάζω το καβλί μου μέχρι τη μέση σε ένα μουνί που έκαιγε τόσο που τρελάθηκα μόνο που το ένιωσα τόσο καυτό και γλιστερό απο τα υγρά.

Το υπόλοιπο το έχωσα απότομα κάνοντάς την να βγάλει μια κραυγή κάβλας που πρέπει να ακούστηκε μέχρι τη Γλυφάδα. Μάλλον με γαμούσε, παρά την γαμούσα. Κουνιόταν σαν τρελή μπρός-πίσω, ενώ το μουνί της ρουφούσε την ψωλή μου σε κάθε κίνηση. Αλλάξαμε πολλές στάσεις και γαμιόμασταν για τουλάχιστον 45 λεπτά, ενώ εκείνη έχυσε τουλάχιστον 4 φορές πάνω στον πούτσο μου σπαρταρώντας και ουρλιάζοντας «Ναι, ναι χύνω στο καβλί σου ρε πούστη. Με έχεις σκίσει. Γάμα με κι άλλο. Με πέθανες. Ααααααχχχχχ. Να καβλιάρη μου, άντρα μου είμαι η πουτάνα σου! Χύνωωωωωωω, ααααχχχχχ, ναιαιαιαι.»

Οταν κόντευα να χύσω της το είπα και αρπάζοντας τον πούτσο μου τον έχωσε ανάμεσα στα βυζιά της και μου έπαιξε  την καλύτερη ισπανική μαλακία που μου έχουν παίξει ποτέ, ενώ κάθε φορά που ο πούτσος μου πλησίαζε το πρόσωπό της η γλωσάρα της μου άρπαζε το πουτσοκέφαλο.

Κατέληξα να χύνω μέσα στο στόμα της για άλλη μια φορά και να καταπίνει όλα τα χύσια μου. Αφού μου καθάρισε τον πούτσο με την γλώσσα της και χαλαρώσαμε, με πήγε σπίτι της , όπου συνεχίσαμε όλη την νύχτα, ενώ στον κάτω όροφο ήταν οι γονείς της.

Μείναμε μαζί περίπου 6 μήνες και κάναμε απίστευτα γαμήσια. Η γυναίκα δεν είχε ταμπού, αρκεί να με έκανε να χύσω μέσα στο στόμα της. Ήταν κυριολεκτικά η πουτάνα μου σε βαθμό που είχε πάθει εμμονή με τον πούτσο μου. Κι εγώ όμως είχα κολλησει μαζί της σε τρομακτικό βαθμό, με τις βυζάρες της και με τις τρελές πίπες που έκανε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).