Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αποφάσισα να σου γράψω και εγώ την δική μου αληθινή εμπειρία Καταρχήν είμαι στα 33 παντρεμένος και αρκετά εμφανίσιμος 8α έλεγα. Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες όταν μέσω κάποιου chat room άρχισα να συνομιλώ με μια κοπέλα γύρω στα 30 επίσης παντρεμένη.

Μετά από αρκετές κουβέντες η συζήτηση πήγε γύρω από το sex και πιο συγκεκριμένα στις ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις μας. Αφού μου περιέγραψε κάποια δικιά της που δεν διέφερε σημαντικά από όλες τις φαντασιώσεις που κατά καιρούς έχω διαβάσει από τις γυναίκες που γράφουν στο site σου ήρθε η δική μου σειρά να περιγράψω αυτό που θα ήθελα να κάνω.

Προσπάθησα να τις εξηγήσω ότι η δική μου φαντασίωση δεν είχε κάτι το εξαιρετικά extreme οπότε δεν υπήρχε λόγος να της περιγράψω κάτι. Μετά από πολύ επιμονή από μέρους της τελικά της εξήγησα πως αυτό που με τρελαίνει σαν ιδέα είναι να συναντήσω μια άγνωστη γυναίκα και να με βάλει να την χαϊδέψω και να την γλύψω μέχρι να τελειώσει.

Η φαντασίωση μου της άρεσε σε βαθμό που ούτε και εγώ το περίμενα έτσι μετά από πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε να βρεθούμε σε κάποιο σκοτεινό σημείο με το αμάξι για να της δείξω από κοντά τι ακριβώς εννοούσα.

Πήγα στο μέρος που είχαμε συμφωνήσει αφήνοντας τα alarm ανοιχτά για να με γνωρίσει. μετά από λίγο ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα μια γυναίκα γύρω στα 35 με πολύ καλό σώμα και τεράστια βυζιά.

-Γεια σου επιτέλους μιλάμε και από κοντά
-Ναι απαντάω σαστισμένος

Χωρίς να μιλήσουμε άλλο κάνει πίσω το κάθισμα ανοίγει ελαφρά τα πόδια της και μου πιάνει το χέρι.
-είναι ώρα να μου δείξεις πως ακριβώς εννοείς την φαντασίωση σου μου λέει Της ανοίγω λίγο τα πόδια και αρχίζω να την χαιδευω απαλά ανάμεσα στους μηρούς.

Έκλεισε τα μάτια και άρχισε να βγάζει μικρές κραυγούλες. Συνέχιζα να την χαιδευω απαλά πλησιάζοντας πιο πολύ προς το μουνάκι της. Εκείνη άνοιξε τελείως τα πόδια της και έβαλε το ένα της χέρι μέσα στην μπλούζα της και άρχισε να τσιμπάει τις ρόγες της. Παραμέρισα με τα δάχτυλα μου ένα μικροσκοπικό string που φορούσε και άρχισα πια να χαιδευω το μουνί της το οποίο ήταν τελείως ξυρισμένο.

Εκείνη βογκούσε πλέον ασταμάτητα από καύλα και άρχισε να μου χύνει τα δάχτυλα. Γονάτισα μπροστά στο κάθισμα σήκωσα την φούστα της της άνοιξα κι άλλο τα πόδια και άρχισα αργά αργά να τις γλείφω το μουνί της. ήταν πια εκτός έλεγχου, Φώναζε να τις γαμήσω τις τρύπες και ότι θέλει να με χύνει συνέχεια. Συνέχισα να της γλείφω με δύναμη το μουνί της και παράλληλα έβαζα τα δάχτυλα μου και στις δυο της τρύπες.

Kάποια στιγμή έκανε πίσω με δύναμη τεντώθηκε και άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα μου.
Μόλις συνήλθε λίγο τακτοποίησε την φούστα της μου έδωσε ένα φιλί άνοιξε την πόρτα και έφυγε.
Mέχρι και σήμερα μιλάμε αρκετά τακτικά δεν συναντηθήκαμε όμως ξανά για να μην χαλάσουμε εκείνη την μαγεία της πρώτης φοράς.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.