Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σε όλους σας! Είμαι η Ειρήνη 23 ετών παντρεμένη με το Νίκο 38 ετών εδώ και 2.5χρονια.
Ο Νίκος είναι πολύ καλός και απελευθερωμένος στο sex. Tο τελευταίο χρόνο περίπου του αρέσει να με βάζει να γαμιέμαι με άλλους άντρες και αυτός να με παίρνει μάτι και μετά να με γλείφει έτσι όπως είμαι γαμημένη.

Τους άντρες τους βρίσκει από περιοδικά η από tsat και συνήθως τους επιλέγει με βάση το μέγεθος της ψωλής τους. Εμένα με καυλώνει τρελά αυτό που γίνεται. Η ιστορία που θα σας πω είναι αληθινή και συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στο εξοχικό σε προάστιο της Αθήνας. Ο Νίκος είχε καλέσει κάποιους εργάτες{Αλβανούς} για διάφορες δουλειές που είχε εκεί. Την προηγούμενη μου είπε ο Νίκος να πάω το πρωί στο εξοχικό για να επιβλέπω των εργασιών γιατί αυτός είχε κάποιες δουλειές στην Αθήνα και αργότερα θα ερχόταν και ο ίδιος.

Έτσι και έγινε πήγα μόνη μου και ήρθα και οι Αλβανοί 5 στον αριθμό όλοι τους γεροδεμένοι από τη δουλειά και αγριεμένοι στο πρόσωπο τους. Αφού τους ανέθεσα τις δουλειές που έπρεπε κάθισα στο σαλόνι και διάβαζα περιοδικά. Ξέχασα να σας πω ότι είμαι 1. 67 ύψος 52 κιλά μακριά ξανθά μαλλιά και πολύ προκλητικό και sexy κορμί. Εκείνη τη μέρα φορούσα ένα τζιν κολλητό χαμηλοκάβαλο και φυσικά από μέσα στρινγκακι. Από πάνω μπλουζίτσα με κοιλιά έξω χωρίς σουτιέν και έτσι διαγραφόταν φανερά το μικρό αλλά προκλητικό στήθος μου.

Έτσι όπως ήμουνα στο σαλόνι παρατηρούσα τους Αλβανούς που δούλευαν έξω και ομολογώ ότι με καύλωσαν, έπιασα το μουνάκι μου και είχε γίνει μούσκεμα. Μετά από καμιά ωρίτσα ένας από αυτός μπήκε στο σπίτι και μου ζήτησε νερό και βγήκε πάλι έξω και εγώ έκανα κάτι που με καύλωσε απίστευτα, πήρα το ποτήρι με το νερό και έγλειψα το σημείο που είχε πιει νερό ο Αλβανός. Στη συνέχεια πήρα τηλ τον άντρα μου και του είπα πόσο καυλωμενη ήμουνα και με παρότρυνε να γαμηθώ με τους Αλβανούς και έρχεται και αυτός να με δει.

Φωνάζω τους Αλβανούς μέσα για να ξεκουραστούν λίγο. Κάθονται μαζί μου στο σαλόνι και αρχίζουμε να μιλάμε για πολλά θέματα και τότε κάποιος από αυτούς μου λέει ότι είμαι πολύ όμορφη και λέγανε και κάτι μεταξύ τους στη γλώσσα τους που δε καταλάβαινα εγώ. Τους είπα ότι και σεις είστε ωραίοι και άρχισα να τους χαιδευω.

Ένας από αυτούς άρχισε να μου πιάνει το κώλο μου και το μουνί μου έξω από το παντελόνι. Είχα καυλώσει με τόσους αγριεμένους άντρες γύρω μου που με μια κίνηση μου κατεβάζουν το παντελόνι και μου βγάζουν τη μπλούζα μένοντας μόνο με το στρινγκακι μου. Βγάζουν έξω τις ψωλές τους και άρχισα να τους γλείφω τα μεγάλα καυλιά τους. Τους γλείφω τα αρχίδια τους τους χαιδευω στο κώλο τους, αυτοί με βρίζουν πουτάνα καριόλα τσούλα γαμιολα Ελληνίδα θα σε σκίσουμε πουτανοσκυλο. Μου τραβάνε τα μαλλιά και μου προστάζουν να ανοίξω το στόμα μου και αρχίζουν να με φτύνουν ένας ένας στο στόμα με ροχάλες! Είχα καυλώσει και είχα χύσει απίστευτες φορές. . .

Οι πούτσες τους ήταν τεράστιες και δυνατές. Με σφαλιαρισανε άγρια και με φτύνανε συνέχεια. Πουτάνα με προστάζει ένας από αυτούς τώρα θα γλείψεις κώλο αλβανικό και στήνονται στη σειρά στο καναπέ και εγώ αρχίζω με την υγρή γλώσσα μου να γλείφω τους κώλους των Αλβανών γαμιάδων μου. Τους έγλειφα με μανια έβαζα τη γλώσσα μου μέσα στις κωλοτρυπίδες τους και τις γαμούσα. Ρουφούσα τα αρχίδια τους. Αφού σκούπισα καλά τις τρύπες τους με χτυπήσανε άγρια στο κώλο και με βάλανε να γλείψω τα βρώμικα πόδια τους. Είχα καυλώσει τρελά. Στη συνέχεια με βάλανε στο πάτωμα με το κεφάλι κάτω και το κώλο τουρλωμένο και ένας ένας μου γάμαγε το κώλο μου άγρια χτυπώντας με. Κάθε φορά που έβγαινε η πούτσα του από το κώλο μου τη φέρνανε στο στόμα μου να τη σκουπίσω.

Ένιωθα σκουπίδι τσούλα ένα τίποτα και αυτό με καύλωνε απίστευτα. Με δείρανε και με βάλανε να λέω ότι αγαπάω τους Αλβανούς και ότι θέλω να με γαμάνε αλβανικές ψωλές στο κώλο! Με σκίσανε και στο μουνί και με πήρανε ταυτόχρονα και από κώλο και μουνί το δε στόμα μου ήταν πάντα γεμάτο με πούτσα η αρχίδια αλβανικά. Εντωμεταξύ είχε έρθει και ο άντρας μου που μας έπαιρνε μάτι καυλωμένος και ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μας προκαλώντας την έκπληξη τον γαμιάδων μου αλλά συνέχισαν να με γαμάνε καθώς ο άντρας μου τους είπε καταλεξης

Oι Αλβανοί γέλασαν και αποκάλεσαν τον άντρα μου μαλάκα! Ο άντρας βλέποντας που είμαι πασαλειμμένη στα σάλια στις κωλοτριχες έρχεται και με φιλάει στο στόμα μου γλείφει τη γλώσσα τις ρώγες και στη συνέχεια την ανοιγμένη σκισμένη υγρή κωλοτρυπίδα μου και μετά κάθεται σε μια καρέκλα απολαμβάνοντας το θέαμα.

Είχα καυλώσει τρελά και λέω στους Αλβανούς γαμιάδες μου να με σκίσουν για να με δει ο άντρας μου ο πούστης πως γαμάνε τη γυναίκα του. Αρπάζω τη πούτσα του Αλβανού τη χώνω βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου κοιτώντας το μαλάκα άντρα μου.
Με σκίσανε με γαμάγανε σκληρά και με χύσανε στο στόμα μου 5 Αλβανοί πουτσαράδες. Το στόμα μου γεμάτο χυσια και οι Αλβανοί με αρπάζουν από τα μαλλιά και με πηγαίνουν στον άντρα μου λέγοντας του να με φιλήσει στο στόμα και έτσι έκανε ο μαλάκας πίνοντας τα χυσια των Αλβανών. Με φίλησε τρελά στο στόμα με έγλειφε και είχε καυλώσει τρελά.
Οι Αλβανοί στη συνέχεια με κατουρήσανε στο στόμα παρουσία του άντρα μου και αυτός με φιλούσε με πάθος. Αφού τελειώσανε οι Αλβανοί το γαμήσι πήγαν μόνοι στη κουζίνα φάγανε ότι θέλανε και ο άντρας μου τους ευχαρίστησε που με γαμήσανε και τους έδωσε 600 ευρω λέγοντας τους να έρθουν αύριο για δουλειά. Μείναμε μέχρι το βράδυ στο εξοχικό όπου γαμηθήκαμε πολλές φορές.
Περιμένω τα σχόλια σας.
Υγρά φιλά σε όλους σας. . .

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.