Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν 2 μέρες μετά την πρώτη φορά.
Φορούσαν τα ρούχα τις δουλειας για να μη υποψιαστούν κάτι στην γειτονία Mε το που τους είδα στην πόρτα αναστατώθηκα. Μαζί τους είχαν άλλον έναν, σίγουρα μικρότερο τους. Ένα άσχημο αγοράκι κοντό (τον περνούσα πάνω από 1 κεφάλι) και αρκετά χοντρό.

Μου τον σύστησαν τον έλεγαν Αλια ,και ένας μου λέει " ξεβρακώσου πουτάνα σήμερα θα έχεις την τιμή να ξεπαρθενέψεις μια ψωλή". Ένιωσα το μουνάκι μου να υγραίνετε. Τους πήγα στο σαλόνι και σαν υπνωτισμένη άρχισα να γδύνομαι μπροστά τους μέχρι που έμεινα τελείως γυμνή. Τότε λένε στον καινούργιο να σηκωθεί και σε μένα να γονατίσω μπροστά του.

Μόλις του άνοιξα το φερμουάρ με πήρε μια μπόχα, πρέπει αν είχε να πλυθεί κάμποσες μέρες αλλά συνέχισα .Του κατέβασα το εσώρουχο και είδα τον πούτσο του μέσα στα χυσια ,άρχισα να του γλύφω την χυμένη πούτσα του και να καθαρίζω τα χυσια από το εσώρουχο του .Σε λίγο είχε καυλώσει και πάλι .Τότε ένας μου λέει να στηθώ στα τέσσερα, το έκανα υπνωτισμένη.Tοτε ακούω έναν να λέει στον παρθένο " κοίτα κώλο σκιστό ρε μαλάκα, δεν μπορείς? " Και αυτός του λέει" τώρα θα δεις " και αμέσως έρχεται και ορμά και χώνετε μέσα στο μουνί μου βιαία και σκληρά.

Τρελάθηκα στον πόνο, με γαμούσε αγρία σαν τα σκυλιά και εγώ ένιωθα έτοιμη να χύσω με την πούτσα του μέσα μου. Με χτυπούσε και με έβριζε χυδαία και οι άλλοι γελούσαν μέχρι που με γέμισε χυσια. Όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και μπράβο για τον φίλο τους. Πήγα να σηκωθώ αλλά ο μικρός μου έδωσε μια κλωτσιά και με πέταξε χάμω. Ένας από τους άλλους έρχεται και λέει. " τώρα θα δεις ξεκωλιασμα πουτάνα " έκλεισα τα μάτια και περίμενα το ξέσκισμα μου.

Σε λίγο ένα παλούκι μου άνοιγε την σούφρα, ούρλιαζα αλλά συνέχιζε να μπαίνει. Ήταν τεράστια, μα πόσο μεγάλο είναι αναρωτήθηκα, όταν με είχε ξανά γαμήσι δεν ήταν τόσο μεγάλο, με δυσκολία γύρισα το κεφάλι να δω τι γίνετε.

Μέσα στον αφόρητο πόνο γύρισα το κεφάλι και τον είδα να μου χώνει έναν τεράστιο μαύρο δονητή στον κώλο. Του φώναξα γιατί μου το κάνει αυτό και μου είπε ότι πρέπει να ανοίξει η σούφρα μου για να την γαμήσουν μετά. Σχεδόν λιποθύμησα όταν και τα 30 εκατοστά του μαύρο δονητή χώθηκαν μέσα μου.

Μετά από μερικά λεπτά τον έβγαλε και την θέση του πήραν τα καυλιά τους διαδοχικά, αν και όλοι είναι καλά προικισμένοι μπροστά στον δονητή που με είχε ανοίξει πριν μου φαινόταν τα καυλιά τους μικρά. Αφού με πήδηξαν έτσι όλοι και με γέμισαν χυσια από πάνω μέχρι κάτω ντύθηκαν και έφυγαν και μένα με άφησαν χάμο μέσα στην βρώμα.

Μετά απο λίγα λεπτά βρήκα την δύναμη να πάω να κάνω ένα μπανακι και όση ώρα πλενόμουν ονειρευόμουν την επόμενη συνάντηση μας που δεν άργησε να έρθει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.