Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Λίτσα και μόλις πριν 2-τρεις μέρες ανακάλυψα την σελίδα σου, είμαι καινούργια στο ίντερνετ. Διάβασα τις ιστορίες που σου στέλνουν και αποφάσισα να σου γράψω τις περιπέτειες που έχω αρχίσει εδώ και κάτι μέρες. Πρέπει να σου πω ότι είμαι παντρεμένη με ναυτικό που λείπει πάνω από 9 μήνες τον χρόνο.

Είμαι 5τρεις ετών, και ο άντρας μου κοντά 60. Έχουμε δυο αγόρια αρκετά μεγάλα ώστε να μένουν μόνα τους μόνιμα στην Αθήνα. Εμείς συνεχίζουμε να μένουμε στον τόπο μας μια επαρχιακή πόλη. Μπορεί να είμαι 52 ετών αλλά διατηρούμαι τέλεια. Πάω κάθε μέρα γυμναστήριο και ντύνομαι πολύ ακριβά και προκλητικά. Τα χείλη μου είναι σαρκώδη και τα βάφω αρκετά προκλητικά, τα βυζιά μου είναι μεγάλα αλλά στητά για την ηλικία μου, και όσο για τον κώλο μου, είναι αυτό που λένε οι άντρες κωλάρα για πολλά γαμήσια.

Εδώ και χρόνια κερατώνω τον άντρα μου, και είμαι σίγουρη ότι τα ξέρει και εκείνος αφού τα έχει ακούσει όταν έρχεται εδώ αλλά σε μένα λέει ότι δεν τα πιστεύει, εγώ φυσικά τα διαψεύδω. Όλοι μου οι εραστές ήταν στην ηλικία μου και συνήθως παντρεμένοι (για ευνόητους λόγους). Όταν περπατώ στο δρόμο βλέπω τα βλέμματα των αντρών να με γδύνουν και να με σχολιάζουν και μου αρέσει. Όλοι στην πόλη ξέρουν η υποψιάζονται ότι κερατώνω τον άντρα μου. Κυρίως όταν περνώ μπροστά από πιτσιρίκια μου σφυρίζουν και λένε διάφορα όταν με βλέπουν με τα στενά παντελόνια μου και τα κολάν μου. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να κάνω κάτι με μικρό αγόρι γιατί ξέρω ότι μιλούν πολύ και μπορεί να γινόμουν ρεζίλι.

Όλα αυτά όμως μέχρι την περασμένη βδομάδα. Με την τελευταία κακοκαιρία έπαθα μεγάλη ζημιά. Ο ηλικιακός μου έφυγε από την ταράτσα και όλα τα υδραυλικά σχεδόν καταστράφηκαν. Τα είπα τηλεφωνικά στον άντρα μου και μου είπε να φωνάξω έναν φίλο του υδραυλικό να τα επισκευάσει και να μου τοποθετήσει καινούργιο ηλιακό. Αυτό και έκανα. Την επόμενη το πρωί στις 8 ήρθε μαζί με τους τρεις Αλβανούς βοηθούς τους. Εκείνος ήταν στην ηλικία του άντρα και οι βοηθοί τους 17 με 18 ετών όλοι τους. Τους έδειξε τι έπρεπε να κάνουν και μου είπε ότι έπρεπε να πάει σε άλλη δουλειά, και ότι οι νεαροί ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν και θα ερχόταν να τους πάρει κατά τις τρεις που θα είχαν τελειώσει.

Οι νεαροί ξεκίνησαν την δουλειά αλλά τους έβλεπα να με κοιτούν και να γελούν και να μιλάνε μεταξύ τους στην γλώσσα τους. Εγώ φορούσα μια μπλουζίτσα κόκκινη στενή και ένα κολάν μαύρο που χάραζε ολοφάνερα ο κώλος μου και το στρινγκ που φορούσα από μέσα. Όταν ήθελαν κάτι δεν έχαναν την ευκαιρία να έρχονται να μου μιλούν σχεδόν κολλητά, και να περνούν δήθεν τυχαία από πίσω μου και να με αγγίζουν. Διασκέδαζα με αυτά που έκαναν και έλεγα από μέσα μου τι κάνουν τα πιτσιρίκια σε αυτή την ηλικία. Έπιαναν τα πράγματα μου στο μπάνιο και το σφουγγάρι μου και σχολίαζαν. Δούλευαν για ώρα μέσα στο μπάνιο, το είχαν κάνει άνω κάτω, μέχρι την πόρτα είχαν βγάλει. Όταν η ώρα πήγε 1 τους έκανα καφέ και σάντουιτς και πήγα να τους πω να σταματήσουν να φάνε κάτι, μιας και εγώ από ώρα ήθελα να πάω στην τουαλέτα να κατουρήσω και δεν μπορούσα γιατί δούλευαν μέσα και δεν είχε και πόρτα.

Εγώ: Παιδιά δεν κουραστήκατε; Ελάτε να πιείτε ένα καφεδάκι και να φάτε κάτι που σας έφτιαξα.

Αλβ.: Σας ευχαριστούμε κυρία

Εγώ: Καθίστε παιδιά στην κουζίνα. Εδώ και ώρα θέλω να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα και δεν έχει πόρτα. Περιμένετε λίγο χωρίς να έρθετε στο μπάνιο, εντάξει;

Αυτοί έβαλαν τα γέλια και μου είπαν εντάξει. Εγώ ένιωσα πολύ άσχημα, όμως έφυγα κατευθείαν για την τουαλέτα. Η λεκάνη είναι απέναντι από την πόρτα, η οποία την είχαν βγάλει. Κατέβασα το κολάν και το στρινγκ μου και έκατσα. Έκλεισα τα μάτια και απολάμβανα την ανακούφιση από την τόση ώρα που δεν μπορούσα να πάω.

Όταν άνοιξα τα μάτια αντίκρισα ένα απίστευτο θέαμα. Ήταν και οι τρεις στην πόρτα και με τραβούσαν φωτογραφίες με τα κινητά τους. Είπα:

-    Τι κάνετε εδώ αλήτες; Και έκανα τα σηκωθώ αλλά μου είπαν:

-    Συνέχισε μωρή να κατουράς να δούμε πως κατουράει μια κυρία.

Ένιωσα απίστευτα ταπεινωμένη. Μέχρι εκείνη την μέρα δεν είχα φανταστεί ότι η ταπείνωση με ανάβει. Συνέχισα να κατουράω και όταν τελείωσα σηκώθηκα και έπιασα λίγο χαρτί να σκουπιστώ. Αυτοί είχαν πεθάνει στα γέλια και συνέχιζαν να τραβάνε φωτογραφίες. Τότε λέει ο ένας στους άλλους:

-    Κοιτάτε η πουτάνα πως έχει ξυρισμένο το μουνί της.

(το έχω τελείως ξυρισμένο και έχω μια μικρή τούφα από πάνω). Ντράπηκα τόσο και προσπάθησα να το καλύψω με το χέρι μου.

Έρχεται ο ένας και μου λέει:

-    Κάτω τα χέρια μωρή!

Και μου δίνει μια σφαλιάρα. Δεν ξέρω γιατί αλλά ένιωσα να μουσκεύω. Μου είπαν να χοροπηδώ και να γυρίζω γύρω-γύρω να με βλέπουν και το έκανα χωρίς αντίρρηση. Χοροπηδούσα και χόρευαν τα κωλομέρια μου και τα βυζιά μου και αυτοί γελούσαν. Τότε ο ένας έρχεται και μου λέει να κάνω μπιντέ να είναι καθαρό το μουνί μου που κατούρησα. Πήγα και το έκανα και μου είπαν να κρατάω τα κωλομέρια μου ανοιχτά. Άκουσα έναν να λέει:

-    Κοιτάτε ρε πατέρα που έχει η τσούλα! Και ένας άλλος του λέει:

-    Δεν αντέχω… θα την γαμήσω τώρα.

Γυρίζω τρομαγμένη να δω και τους βλέπω και τους τρεις με τα καυλιά έξω να τα παίζουν και ένας να έρχεται δυναμικά σε μένα. Τέτοια καυλιά δεν είχα ξαναδεί! Μεγάλα και χοντρά, διπλάσια από του άντρα μου. O αλήτης με σπρώχνει και μου τον καρφώνει στο μουνί στα όρθια, ενώ χουφτώνει τα βυζιά μου. Σε λίγο ξαπλώνει και με βάζει να χορεύω σαν τρελή πάνω στην πούτσα του ενώ οι άλλοι δυο με πίπωναν εναλλάξ. Σε λίγα λεπτά νιώθω το χύσι του μέσα στο μουνάκι μου που είχε πάρει το σχήμα του πούτσου του από το ξέσκισμα. Σχεδόν αμέσως οι άλλοι δυο χύνουν ολόκληρο το πρόσωπο μου τα μαλλιά μου και τα βυζιά μου.

Σε αυτά τα χάλια όμως ήμουν με τραβάνε και με βάζουν να γονατίσω μπροστά τους και μου λένε:

-    Ξεκίνα να προσκυνάς τις αλβανικές ψωλές που θα σου ανοίξουν τον κώλο!

Τι να κάνω, υπάκουσα. Και για κανένα 10λεπτο προσκυνούσα και τους τρεις ενώ τα γέλια τους ακουγόντουσαν σε όλο το σπίτι και τα σχόλια τους στην γλώσσα τους φανταζόμουν τι έλεγαν…! Με χτυπούσαν στο κεφάλι με τα καυλιά τους που άρχισαν να ξανακαυλώνουν.

Σε λίγο με έβαλαν να τους πιπώνω με την σειρά όπως ήμουν γονατιστή. Θεέ μου έλεγα τι καυλιά είναι αυτά! Και οι τρεις τον είχαν πάνω από 20 εκατοστά. Δεν άργησαν να ξανακαυλώσουν πλήρως. Ένας από αυτούς με αρπάζει από τα μαλλιά και με σέρνει προς την λεκάνη, με βάζει να στηθώ στα τέσσερα με τον κώλο προς αυτούς και με το κεφάλι να κοιτάω μέσα στην λεκάνη της τουαλέτας και μου είπε να κρατάω τα κωλομέρια μου ανοιχτά… και το έκανα. Γυρίζει προς τους φίλους του και τους λέει:

-    Κοιτάξτε σούφρα! Είναι φτιαγμένη να την σκίζουν καυλιά. Θέλει όμως λίγο να μαλακώσει.

Και πιάνει την ζώνη του και αρχίζει να με μαστιγώνει στον κώλο χωρίς οίκτο.

Έκλαιγα και φώναζα να σταματήσει αλλά αυτός συνέχιζε μέχρι να με μελανιάσει. Όσο ξύλο έτρωγα τόσο καύλωνα, και δεν το πίστευα ότι μου τυχαίνει. Αφού μάλλον κουράστηκε να με μαστιγώνει μου λέει:

-    Βρώμα! Παρακάλα μας να σε ξεκωλιάσουν οι αφέντες σου!

Χωρίς να το πολυσκεφτώ, άρχισα να τους φωνάζω ενώ κρατούσα τα κωλομέρια μου ανοιχτά και κουνούσα τον μελανιασμένο κώλο μου…

-    Γαμήστε με αγόρια μου! Ξεκωλιάστε μια σούφρα με τα παλούκια σας!

Δεν πρόλαβα να τελειώσω την ικεσία μου και νιώθω ένα καυλί να μου καρφώνεται στον κώλο απότομα! Έβγαλα μια κραυγή σαν να σφάζουν ζώο. Μου πήδαγε τον κώλο πάνω από 5 λεπτά έτσι με μίσος και με έβριζε. Κόντευα να λιποθυμήσω και όταν ήθελε να χύσει, μου το έφερε στο πρόσωπο και με γέμισε χύσια ενώ ένας άλλος πήρε την θέση του στην κωλοτρυπίδα μου.

Με ξεπάτωσε έτσι και ο δεύτερος και έχυσε στην μούρη μου και μετά και ο τρίτος. Εγώ ούτε που θυμάμαι πόσες φορές είχα χύσει. Όταν με έχυσε στο πρόσωπο και ο τρίτος, με πιάνει από τα μαλλιά και δείχνει στους άλλους την μούρη μου και τους λέει:

-    Κοιτάτε ρε μάπα που θέλει να το παίζει κυρία!!!

Το ένα μάτι μου ήταν κλειστό, τελείως από τα χύσια, και το άλλο μισάνοιχτο… από όλο το πρόσωπο μου έσταζαν χύσια. Ένας λέει ότι κάτι λείπει ακόμα και έρχεται και κατουράει στο πρόσωπο μου. Έσκασαν στα γέλια οι άλλοι και ήρθαν με την σειρά και με κατούρησαν στην μούρη και οι τρεις. Είχα γίνει χάλια! Με κάτουρα και χύσια μαζί, και ένας από αυτούς λέει:

-    Πρέπει να την καθαρίσουμε την κακομοίρα…

Και μου πιάνει με δύναμη το κεφάλι και μου το βάζει μέσα στην λεκάνη ως σχεδόν την τρύπα με το νερό και τραβάει το καζανάκι. Μου κράταγε το κεφάλι μέσα και το νερό έφτασε μέχρι το λαιμό μου μέχρι να φύγει από την αποχέτευση… κόντευα να πνιγώ!

Όταν με έβγαλε, προσπαθούσα αγωνιωδώς να πάρω αναπνοή. Με πέταξαν στο πάτωμα και πήγαν να ντυθούν γιατί κόντευε τρεις και θα ερχόταν το αφεντικό τους.

Φεύγοντας μου λένε:

-    Τσούλα, τώρα αρχίζουν τα μαρτύρια σου! Έχουμε και συνέχεια…

Από τότε ζω την μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής μου. Θα σας γράψω και τους επόμενος εξευτελισμούς μου από την ομάδα των νεαρών.

Δεν έχω πρόβλημα να βάλεις το email μου. Θέλω να μάθω την γνώμη όλων των αναγνωστών σου για μένα. Φιλάκια

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.