Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Λοιπόν για να κάνω μια εισαγωγή είμαι 26 ετών δουλεύω σε μια εταιρία στην Θεσσαλονίκη σαν IT Manager. Αρκετά εμφανίσιμος 1.88 83kg

Η Ιστορία που θα σας διηγηθώ διαδραματίζεται περίπου πριν ένα χρόνο 100% real.

Ήταν περίπου Ιούνιος όταν η εταιρία που εργαζόμουν είχε βάλει κάποια αγγελία στην εφημερίδα για κοπέλες που θα αναλάμβαναν την γραμματειακή υποστήριξη. Είχαν έρθει πάρα πολλές κοπέλες για την συγκεκριμένη θέση και κατά καιρούς είχαν περάσει μερικές πολύ ωραίες γυναίκες, μια μέρα λοιπόν εμφανίσθηκε η Ελένη! γύρω στα 30 κοντούλα με πολύ καλές αναλογίες - Βυζάρες, Ξανθιά με πράσινα μάτια.. μωράκι να το πιεις στο ποτήρι που έκανε αυτόματα την φαντασία σου να οργιάζει! Χωρίς αμφιβολία η Ελένη τράβηξε από την αρχή την προσοχή μου, αλλά επειδή το τμήμα μας βρισκόταν σε άλλα γραφεία στο ίδιο κτίριο δεν μου είχε δοθεί η δυνατότητα να κάνω κάποια κίνηση έτσι περιορίστηκα σε μια πολύ τυπική γνωριμία χωρίς πολλά πολλά.

Μια μέρα είχαμε αποφασίσει αρκετοί συνάδελφοι από την δουλειά  να βγούμε όλοι μαζί για μια ρετσινούλα να τα πούμε και να γνωριστούμε και καλύτερα με τους νεότερους. Έτσι και έγινε βρεθήκαμε σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον να τα πίνουμε και να λέμε διάφορα... εγώ έτυχε να κάθομαι δίπλα από την Ελένη και είχαμε μια πολύ καλή επικοινωνία που σιγά σιγά οδήγησε σε μία οικειότητα με αρκετά πειράγματα και υπονοούμενα, εκείνο το βράδυ έμαθα ότι η Ελένη είχε σχέση με έναν τύπο 33 ετών και ήταν έτοιμη να παντρευτεί αλλά μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν την προσέχει και ότι ήταν λίγο παραμελημένη σε πολλά θέματα και κυρίως αυτό του sex, μετά από εκείνη την βραδιά είχα πάρει και το τηλέφωνό της  και ανταλλάσσαμε sms πολύ συχνά και σπανίως κάποιο τηλέφωνο ώσπου μια μέρα κανονίσαμε να πάμε cinema.

Είχαμε δώσει κάποιο Ραντεβού, την αντικρίζω από μακριά ... ήταν ντυμένη πολύ σέξι, φορούσε μία κοντή φουστίτσα με ένα πουκαμισάκι που πεταγόντουσαν τα δύο πολύ μεγάλα βυζάκια της σχεδόν από έξω (Θα τολμούσα να πω No5) (dick teaser look!) ...  άρχισαν να μου μπαίνουν πολλές ιδέες για εκείνο το βράδυ. Η Ατμόσφαιρα στο αμάξι μέχρι να φτάσουμε στο Σινεμά ήταν πολύ καλή και προδιάθετε μια καλή βραδιά.

Διαλέξαμε ένα έργο γαλλικό το οποίο ήταν πολύ χάλια και κάπου στην μέση είχαμε αρχίσει να βαριόμαστε και οι δύο... άρχισα σιγά σιγά να της πιάνω το χέρι.... Την έτριβα την χάιδευα... παίρνω το χέρι της το βάζω στο στήθος μου (βλέπω ότι ανταποκρίνεται) και σιγά σιγά της το κατεβάζω προς το καυλί μου... αυτή χωρίς να δυσανασχετήσει αρχίζει να τον τρίβει πάνω από το παντελόνι και να μου λέει "Τι καύλες είναι αυτές μωρό μου... " ... τελειώνει τέλος πάντων το έργο (είχε πάει κοντά 2 το βράδυ)...σιγά σιγά κατευθυνόμαστε προς το αμάξι... χωρίς να έχουμε πει πολλά τις λέω «...σε πάω σπίτι γιατί μετά θα βγω, με περιμένουν σε κάτι γενέθλια...» (και καλά το έπαιζα και δύσκολος! :)  γελάει και μου λέει... «...νομίζεις!»
....με καθοδηγεί σε όλη την πορεία για το πού θα πάμε και καταλήγουμε σε ένα πάρκινγκ ερημικό στο πουθενά,

Έτσι όπως είμαι καθισμένος με μία κίνηση ξεκουμπώνει το παντελόνι μου και παίρνει όλο το καυλί μου στο στόμα της... αρχίζει ένα φοβερό τσιμπούκι... το έγλυφε όλο από άκρη σε άκρη και έπαιζε με τα αρχίδια μου με πολύ καλή τεχνική....εγώ τις τσιμπούσα τις ρώγες που ήδη είχαν πεταχτεί έξω από το σουτιέν που κόντευε να εκραγεί από της βυζάρες της... τις είχα πιάσει κότσο τα μαλλιά και τις έδινα ρυθμό... πάμε στα πίσω καθίσματα και αρχίζω να τις βάζω δάχτυλο βλέπω ότι είναι μούσκεμα το πουτανακι και αρχίζω να την γλύφω με μανία, άρχισε να ψελλίζει με μια καυλιαρικη φωνή «..έλα μωρό μου μην με βασανίζεις άλλο... ΓΑΜΑ ΜΕ!» ... δεν δίνω σημασία και συνεχίζω το γλύψιμο και της βάζω 2 δάχτυλα τώρα...και ένα στο κωλαράκι, αρχίζει να χύνει και να ουρλίαζει «ΧΥΝΩ Καύλα μου!!! Χύνω μωρό μου!» η κλειτορίδα της είχε πρηστεί και κοκκινίσει υπερβολικά και εγώ δεν την χόρταινα!

Την σηκώνω και την βάζω να κάτσει πάνω στο καυλί μου  και αρχίζει να χτυπιέται με μανία και να παραμιλάει από καύλα... έχω αρχίσει να της δίνω δυνατά σκαμπίλια στον κώλο... και να ουρλιάζει.. και να παίζω με την πίσω τρυπούλα της!
«..χτύπα με.. γάμα με μωρό μου...ξέσκισε με»
«...Δεν πιστεύω να πονάς σκατοκάριολο.... Παλιοπουτανίτσα...σήμερα θα σε σκίσω στα 2!»
«Γάμα με μωρό μου... πιο δυνατά!»

Με το που το ακούω τρελαίνομαι και την πιάνω από τα καπούλια και τώρα δίνω εγώ ρυθμό και την χτυπάω με δύναμη στο καυλί μου... πιο μέσα δεν μπορούσε να πάει... την γαμούσα δυνατά για αρκετή ώρα... αλλά εκείνη την μέρα δεν έλεγα να τελειώσω με τίποτα...

«Θέλω να με πάρεις στα 4» μου λέει με τρεμάμενη και καυλιαρικη φωνή...
Την γυρνάω στα τέσσερα....της πιάνω τα μαλλιά και αρχίζω να την σφυροκοπάω από πίσω με δύναμη... τα σώματα μας ήταν μούσκεμα... (φανταστείτε καλοκαίρι στο αμάξι!)  με το άλλο χέρι της ρίχνω σφαλιάρες στην κωλαρα της που είχε γίνει κατακόκκινη... και τα αρχίδια μου να κάνουν έναν καυλωτικό θόρυβο χτυπώντας στον ιδρωμένο και γεμάτο υγρά κώλο τις (πατ πατ πατ) παράλληλα της έπαιζα το μουνάκι... είχε αλεπάλληλους οργασμούς... και ούρλιαζε σαν σκύλα... δεν ήθελα να τελειώσει εκείνο το γαμήσι... την είχα ξεπατώσει στον πούτσο όλο το βράδυ και ήρθε η ώρα να χύσω....
Τον παίρνει στο στόμα της..

Μια απόλυτη ικανοποίηση για τους οργασμούς που της είχα προσφέρει, η καύλα ήταν εμφανής στα μάτια της όταν ρουφούσε τον πούτσο μου και με κοίταζε με πουτανιάρικο ύφος στα μάτια...

Η Ελένη πλέον με κοιτούσε με τα πράσινα ματάκια της  και μου έλεγε...
«έλα μωράκι μου... χύσε με... θέλω να σε γευτώ... τα θέλω όλα στο στόμα μου!»
δεν ήθελα και πολύ, έτσι με μία κίνηση... αρχίζω και χύνω έχοντας έναν πολύ έντονο οργασμό... η Ελένη δεν προλάβαινε να καταπίνει... και άρχισε να ξεχειλίζει το σπέρμα μου από παντού!

Αφού χαλαρώσαμε λίγο την γύρισα σπίτι και την άλλη μέρα στο γραφείο δεν είχε αλλάξει τίποτα!

Πείτε μου αν σας άρεσε η ιστορία περιμένω σχόλια...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.