Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν μερικά χρόνια βρέθηκα σε μια επαρχιακή πόλη για δουλειές. Ευτυχώς ξεμπέρδεψα γρήγορα και είπα να πάρω το δρόμο της επιστροφής. Πάω στο ΚΤΕΛ, βγάζω το εισιτηριάκι μου και περιμένω.

Βαρεμάρα μεγάλη. Το μόνο που είχα να κάνω είναι να χαζεύω τον κόσμο. Πέρασαν τρία τέταρτα παρατηρώντας τις γιαγιάδες με τα μπογαλάκια, τα παιδάκια να σπάνε τα νεύρα των μαμάδων και κάτι πιτσιρικάδες να πλακώνονται για τα ποδοσφαιρικά. Δυο άντρες με έντονο ύφος κοιτούσαν κάτι πίσω μου. Γυρνάω κι εγώ να δω (πάντα με τρόπο) και παθαίνω την πλάκα μου!

Μια γυναίκα απίστευτης ομορφιάς και κάλους. Ήταν περίπου 1.70 κάτι. Γύρω στα 36 με μαύρα μακριά μαλλιά, σχετικά αδύνατη αλλά με υπέροχες μεσογειακές καμπύλες. Τα μάτια της πανέμορφα και λίγο θλιμμένα. Φορούσε ένα μαύρο στενό πουκαμισάκι, μια μπεζ φουστίτσα και ανοιχτόχρωμο καλσόν που τόνιζε τα υπέροχα πόδια της. Θεέ μου τι πόδια!

Άναψα και φούντωσα! Άρχισα να ονειροπολώ. Ήθελα να την φιλήσω, να την χαϊδέψω, να της ρουφήξω τις ρώγες χουφτώνοντας το στήθος της. Μα πάνω από όλα ήθελα να χαϊδέψω αυτά τα υπέροχα πόδια. Επανήρθα στην πραγματικότητα λίγο απότομα όταν την είδα να μιλάει με έναν γλοιώδη τύπο. Κάτι η συμπεριφορά, κάτι οι βέρες, κατάλαβα ότι είναι ο άντρας της. Απομακρύνθηκαν, κι εγώ πήγα προς το λεωφορείο μιας που έφτασε η ώρα της αναχώρησης.

Κάθισα στη θέση μου δίπλα στο παράθυρο και προσπαθούσα να σκεφτώ κάτι άσχετο. Μην καρφωθούμε κιόλας. Εκεί που αναρωτιόμουν ποιον υδραυλικό να καλέσω για την βρύση του σπιτιού μου που στάζει, βλέπω την γυναικάρα με τον τύπο να πλησιάζουν στο λεωφορείο που καθόμουν. «Όπα!», λέω. «Να που θα έχω κι άλλη ευκαιρία να την χαζέψω λίγο. Να την θαυμάσω…».

Ανεβαίνουν στο λεωφορείο και αρχίζουν να ψάχνουν για τις θέσεις τους. Ψάχνοντας όλο και πλησίαζαν προς τα πίσω όπου καθόμουν. Κοντοστέκονται στην σειρά μου. Απίστευτο! Τόσο τυχερός ήμουν; Η γυναίκα κάθεται στη θέση δίπλα μου. Κόντεψα να πάθω έμφραγμα. Ο τύπος βόλεψε κάτι πράγματα και κάθετε απέναντι από τον διάδρομο δίπλα σε μια χαζοπιτσιρίκα. Τους ρώτησα αν ήθελαν να σηκωθώ για να καθίσουν μαζί. Τι μαλάκας γίνομαι καμία φορά… Πριν προλάβει να πει κάτι αυτή, ο τύπος μου λέει κοφτά:

-    «Όχι. Δεν χρειάζεται!», και βγάζει την αθλητική εφημερίδα.

Μια τρομερή απογοήτευση φάνηκε στο πρόσωπο της γυναίκας του. Και συγχρόνως μια τσατίλα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής το μάτι μου ήταν καρφωμένο στις ποδάρες της και που και που έριχνα κλεφτές ματιές στο στήθος της. Κάγκελο ο πούτσος μου. Σε μια κίνησή της άνοιξε λίγο το πουκάμισο της ανάμεσα στο κουμπιά και φάνηκε λίγο το υπέροχο στήθος της καλυμμένο με ένα δαντελωτό βυσσινή σουτιέν. Από την ταραχή μου έπεσε το κινητό από τα χέρια. Δίπλα στα πόδια της.

Μετά το κόλλημα μερικών δευτερολέπτων σκύβω να το σηκώσω. Το παίρνω και ανεβαίνοντας χαϊδεύω την γάμπα της κουκλάρας με την ράχη του χεριού μου. Ανατρίχιασα ολόκληρος! Στην αστραπιαία σκέψη ότι έκανα μαλακία, γυρνάω να την δω. Είχε κλείσει τα μάτια και δάγκωνε τα χείλη της με πάθος. Σηκώνομαι, ακουμπάω στην θέση μου και πριν καταλάβω τι παίχτηκε, νιώθω το δαχτυλάκι του χεριού της να χαϊδεύει το δικό μου. Έτσι άρχισε ένα μικρό παιχνίδι με τα χέρια μας ανάμεσα στις θέσεις. Χωρίς να κοιταζόμαστε. Αυτή που και που έριχνε ματιές στον δικό της να δει αν κατάλαβε τίποτε.

Αποφάσισα να το χοντρύνω. Άρχισα να της χαϊδεύω το μπούτι. Αρχικά πιο συντηρητικά μετά πιο έντονα. Το αίσθημα ήταν υπέροχο! Με κοιτάει μέσα στα μάτια. Το γούσταρε, το γούσταρε πολύ! Ο τύπος στον κόσμο του. Εκεί που έπαιρνα θάρρος και γινόμουν πιο τολμηρός, μου παίρνει το χέρι και το απομακρύνει. Απογοητεύτηκα. Μετά από λίγο σηκώνεται και παίρνει μια ζακέτα και την ρίχνει στα πόδια της. Το έπιασα το υπονοούμενο.

Έβαλα το χέρι μου κάτω από την ζακέτα και άρχισα πάλι να την χαϊδεύω στα υπέροχα καυλιάρικα πόδια της. Μου αρέσει πολύ το αίσθημα γυναικείων ποδιών με καλσόν. Σιγά - σιγά ανέβαινα πιο πάνω ανεβάζοντας και την φούστα της. Μετά από λίγο είχα πλέων το μουνάκι της στο χέρι μου. Της το χάιδευα, το έπαιζα… Δαγκωνόταν από ηδονή. Εγώ είχα καυλώσει αφάνταστα! Ήθελα να την γαμήσω εδώ και τώρα, μπροστά σε όλους. Συνέχιζα να της χουφτώνω το μουνάκι.

Κατάφερα και έσκισα λίγο το καλσόν. Ένιωθα το βρεγμένο της σλιπάκι. Το έκανα στην άκρη. Ένιωσα τα μουνόχειλα της και με έκαναν να ιδρώσω. Ο πούτσος μου πονούσε από την καύλα. Άρχισα να παίζω με την κλειτορίδα της. Είχε τρελαθεί! Ήταν αλλού, Κοκκίνισε το προσωπάκι της με μικρές σταγόνες ιδρώτα στο μέτωπο. Μου έριχνε ματιές γεμάτες πάθος και μηνύματα:

-     «Με έχεις τρελάνει! Συνέχισε…»

Γλίστρησε λίγο στην καρέκλα προς τα κάτω και άνοιξε ελαφρά τα πόδια της. Ήταν ότι καλύτερο. Έσπρωξα το δάχτυλο μου μέσα στην τρυπούλα της. Πετάχτηκε! Όλα αυτά κάτω από την κάλυψη της ζακέτας και του παπάρα του άντρα της να μην παίρνει χαμπάρι. Την γαμούσα με το δάχτυλο μου. Την έπαιζα. Που και που έβγαζα το δάχτυλο από το μουνάκι της και της έτριβα την κλειτορίδα. Είχε τρελαθεί! Προσπαθούσε να το παίξει ότι δεν τρέχει τίποτε αλλά εύκολο ήταν;

Σε μια στιγμή άρχισε να χουφτώνει το στήθος της από την καύλα αλλά κατέβασε το χέρι απότομα όταν συνειδητοποίησε τι έκανε. Μην ξεχνιόμαστε, ήμασταν σε ένα λεωφορείο γεμάτο κόσμο με τον άντρα της δίπλα. Εγώ συνέχιζα να της παίζω το μουνάκι της. Μου άρεσε να της προσφέρω αυτή την ικανοποίηση, αυτή την κρυφή χαρά. Ήθελα να της το γλείψω, να νιώσω τους χυμούς της στο στόμα μου, να κάνει κι αυτή το ίδιο.

Πέτυχα ένα σημείο που της άρεσε πολύ. Την έκανε να βαριανασάνει ακόμα πιο πολύ. Συνέχισα σε αυτό το σημείο για λίγα λεπτά. Δεν άργησε και η αποκορύφωση της ήρθε. Ένιωσα μικροσκοπικούς σπασμούς στο σώμα της. Την ανάσα της να σωπαίνει για μικρό διάστημα και μετά λαχάνιασμα. Ιδρώτας σε όλο το μέτωπο. Πάνω στο τελευταίο ξεφύσημα χαλάρωσης φαίνεται ότι ο άντρας της κάτι κατάλαβε.

-    «Τι έχεις εσύ ρε;»

Εγώ πάγωσα. Με το χέρι ακόμα στο μουνάκι της γυναίκας του κάτω από την ζακέτα, έπαιζα τον αδιάφορο κοιτώντας τη «θέα» έξω από το παράθυρο. Μόνο που δεν σφύριζα.

-    «Τίποτα, τίποτα…», απαντά αυτή με σχετική ψυχραιμία. «Λίγο ζαλίστηκα μόνο…»

-    «Καλά. Και δεν ήθελες να έρθουμε με το αυτοκίνητο. Γιατί; Σε χαλάει; Χα!»

-    «Μην ασχολείσαι, θα μου περάσει».

Άλλο που δεν ήθελε ο τύπος και κάτι ψιθύρισε στην πιτσιρίκα δίπλα του και αφού δεν του έδωσε καμία σημασία ξαναγύρισε στην εφημερίδα του. Με κοίταξε με τις ματάρες της να λάμπουν από ηδονή και ανακούφιση που δεν μας κατάλαβε. Ήταν ακόμα πιο όμορφη! Μου έπιασε το χέρι και το κρατούσε σφιχτά για την υπόλοιπη ώρα. Μέχρι που φτάσαμε στο σημείο που κάνει το καθιερωμένο εικοσάλεπτο διάλειμμα. Με τρόπο μου έκανε νόημα να μην κατέβω. Ο άντρας της σηκώνεται.

-    «Σήκω! Πάμε για φραπεδιά».

-    «Θα καθίσω μέσα για να χαλαρώσω…», του απάντησε.

Δεν φάνηκε να τον χαλάει και κατέβηκε από το λεωφορείο όπως και σχεδόν όλοι. Μόνο δυο γιαγιάδες κι ένας κύριος μπροστά δεν κατέβηκαν. Περίμενε να απομακρυνθεί και ο τελευταίος και με μια κίνηση που έφερε το στήθος της στο πρόσωπο μου, κλείνει τις κουρτίνες. Με κοιτάζει μερικά δευτερόλεπτα στα μάτια και μου δίνει ένα ορμητικό παθιάρικο γλωσσόφιλο. Φιλούσε υπέροχα, με έναν σπάνιο συνδυασμό πάθους και τρυφερότητας.

Όσο της χάιδευα το κωλαράκι και τα μπουτάκια αυτή κατέβηκε και άρχισε να μου ανοίγει το παντελόνι. Ο πούτσος μου δεν ήθελε πολύ και πετάχτηκε έξω. Τον χαϊδεύει ελαφρά. Με την γλωσσίτσα της τον επεξεργάζεται από κάτω προς τα πάνω. Με μια απότομη κίνηση τον καταπίνει ολόκληρο και αρχίζει το τσιμπούκωμα. Πετάχτηκα! Την έπιασα από τα μαλλιά με το ένα χέρι και με το άλλο άρχιζα να τρυπώνω στο πουκάμισο της και να ελευθερώνω τα βυζιά της. Είχαν υπέροχη αίσθηση με μια ρώγα απίστευτη.

Μου έπαιρνε πίπα με τέτοια μαεστρία που δεν άργησα να κορυφώσω. Άρχισα να χύνω μέσα στο στοματάκι της κι αυτή συνέχιζε το γλείψιμο καταπίνοντας τα πάντα. Κοιταχτήκαμε με μια τρομερή ικανοποίηση. Αν και ήμουν ακόμα καυλωμένος, αρχίσαμε με γρήγορες κινήσεις να τακτοποιούμε τα ρούχα μας γιατί άρχισε να έρχεται ο κόσμος. Στην υπόλοιπη διαδρομή δεν κοιταχτήκαμε καθόλου αλλά που και που παίζαμε με τα χέρια μας. Σε ανύποπτο χρόνο μου δίνει ένα χαρτάκι. Εκτός από το κινητό της έγραφε: «Πάρε με το άλλο Σάββατο στις 15:30 ακριβώς. Μόνο τότε! Ιωάννα».

Όταν έφτασα στην Αθήνα δεν μπορούσα να την βγάλω από το μυαλό μου. Το Σάββατο ακριβώς στην ώρα μου την παίρνω τηλέφωνο. Χάρηκε πολύ που την πήρα. Είχε κατέβει και καλά στο περίπτερο. Πέρασε ένα διάστημα που επικοινωνούσαμε. Λες και ήμασταν μυστικοί πράκτορες με κωδικούς και κρυφά μηνύματα. Εμ τι να κάνουμε; Παντρεμένη αυτή, με σχέση εγώ. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι αρκετά προσεκτικός.

Έφτασε και η ώρα να συναντηθούμε. Ο άντρας της πήγε, και καλά, επαγγελματικό ταξίδι. Στην πραγματικότητα μάλλον κάτι έπαιζε με μια συνάδελφο του. Σε ξενοδοχείο δεν γουστάραμε. Οπότε, σπίτι της. Με μεγάλη λαχτάρα χτυπάω το κουδούνι. Μου ανοίγει. Ήταν πανέμορφη! Φορούσε ένα ροζ φορεματάκι με άσπρο καλσόν και τακουνάτες γόβες. Δεν προλάβαμε να πούμε τίποτε. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε.

Την έστησα στην πόρτα και της φιλούσα τον λαιμό. Αυτή ανέβασε το γόνατο της κι εγώ με το χέρι αρχίζοντας από το μπούτι έφτασα στο κωλαράκι της. Με το άλλο χέρι ξεγύμνωσα το στήθος της και της έγλειφα την ρώγα. Κατευθύνομαι προς το μουνάκι της και εκεί παθαίνω την πλάκα μου! Φορούσε από τα καλσόν με την τρύπα στον καβάλο χωρίς τίποτε από κάτω. Στα δάχτυλα μου ένιωθα το γυμνό πρόθυμο μουνάκι της. Μου χαμογελάει πονηρά και μου λέει:

-    «Για σένα το αγόρασα. Για να μην χρειάζεται να σκίζεις!»

Με μια περίτεχνη κίνηση της μου απελευθέρωσε τον πούτσο μου. Δεν έχασα δευτερόλεπτο και αμέσως της το χώνω στην μουνάρα της που το κατάπιε αμέσως και χωρίς καμία δυσκολία. Βογκήξαμε και οι δυο. Ήταν υπέροχα. Την γαμούσα εκεί στην πόρτα στα όρθια. Πάνω στο απίστευτα έντονο πάθος μας, δεν ξέρω πως καταλήξαμε πάνω στη μοκέτα να την έχω από κάτω ενώ αυτή να έχει περάσει τα υπέροχα πόδια της γύρω από την πλάτη μου.

-    «Έλα μωρό μου, γάμησε με! Θέλω να φτάσεις μέσα μου!»

Δεν της χάλασα χατίρι. Αρχίσαμε να χύνουμε μαζί. Όσο της έχυνα το μουνάκι της, την κοιτούσα βαθιά στα μάτια. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Κατέβηκα από πάνω της και άρχισα να της χαϊδεύω τα μαλλιά και το πρόσωπο. Δεν αργήσαμε να ξαναφουντώσουμε. Αυτή τη φορά προχωρούσα αργά και τρυφερά. Της χάιδευα όλο το κορμί, την έπαιζα με την γλωσσίτσα μου. Γυμνωθήκαμε τελείως. Με παίρνει από το χέρι και με πάει στην κρεβατοκάμαρα.

Με το που ξάπλωσε άρχισα να της γλείφω το μουνάκι για αρκετή ώρα μέχρι να φτάσει ξανά σε οργασμό. Αλλά συνέχισα κι άλλο. Την χάιδευα και την χούφτωνα παντού. Μετά από λίγο εισχώρησα στο μουνάκι της. Την γαμούσα απαλά και τρυφερά. Συνεχίσαμε έτσι για αρκετή ώρα, μέχρι που και οι δυο μετά από αρκετούς οργασμούς πέσαμε ξεροί από την κόπωση. Ήταν μια υπέροχη νύχτα!

Με την Ιωάννα βρεθήκαμε ξανά αρκετές φορές, αλλά τώρα πια ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Γευτήκαμε την περιπέτεια και τέρμα. Αυτήν με τον άντρα της κι εγώ με την κοπέλα μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.