Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όλα ξεκίνησαν πέρυσι τέτοια εποχή, σ ένα ρεμπετάδικο στο Παγκράτι. Εκεί γνώρισα τον Βαγγέλη, έναν 60 χρ. επιχειρηματία από την Πελοπόννησο, μέσω ενός κοινού γνωστού. Κοινό μας ενδιαφέρον το κυνήγι. Από τότε κάθε Σαββατοκύριακο για κυνήγι και για διασκέδαση. Τότε γνώρισα και την γυναίκα του, την Γιωργία, μια όμορφη κυρία γύρω στα 50 με 55, πολύ νεότερης όμως εμφάνισης. Κυρία με τα όλα της... και στους τρόπους και στην εμφάνιση και παντού...

Πολύ σύντομα οι επισκέψεις έγιναν τακτικότερες. Εγώ κατέβαινα Πελοπόννησο ή αυτοί ανέβαιναν Αθήνα. Κάναμε πολύ παρέα και διασκεδάζαμε πολύ. Παρά την διαφορά της ηλικίας, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Περνούσαμε υπέροχα όποτε βρισκόμαστε...

Μετά το Πάσχα, για επαγγελματικούς λόγους, κατέβηκα στην Μεγαλόπολη , που ηταν σχετικά κοντα στην πόλη που έμεναν και τότε άρχισαν όλα... Ο Βαγγέλης δεν μ' αφηνε με τίποτα να πάω σε ξενοδοχείο. Με φιλοξένησε στο σπίτι του. Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που θα μενα σπίτι του, αλλά άλλο να μένεις ένα Σαβ/κο και άλλο να μείνεις για ένα ολόκληρο μήνα...

Ένα βράδυ, πήγαμε οι τρεις μας σ ένα μπαράκι για ποτό. Εκεί, για πρώτη φορά, πρόσεξα την Γιωργία... πονηρά. Μαύρο εφαρμοστό φόρεμα, λίγο πάνω απ' το γόνατο, εξώπλατο και με προκλητικό ντεκολτέ, ψηλοτάκουνες γόβες, έδεναν υπέροχα με το κορακί μαλλί που έπεφτε χαμηλά στους ώμους και με το ελαφρύ και συγχρόνως υπέροχο μακιγιάζ. Κάτι το ποτό, κάτι η διασκέδαση, κάτι η οικειότητα μεταξύ μας, η γλώσσα μου λύθηκε και περάσαμε στα κοπλιμέντα και στο πειράγματα. Μαζί και ο Βαγγέλης, αυτός κι αν ήταν πειραχτήρι.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, για μια στιγμή, ξέχασα πως η Γιωργία ήταν παντρεμένη με τον φίλο μου. Μόνο όταν φύγαμε για να πάμε για ύπνο και με χτύπησε ο αέρας, μόνο τότε κατάλαβα τι έκανα... Ντράπηκα, αισθανόμουν άσχημα, όχι μόνο εκείνη την στιγμή, αλλά και τις επόμενες μέρες. Δεν είχα μάτια να τους κοιτάξω... Τι ηλίθια φέρθηκα... αυτή η σκέψη με βασάνιζε για τις επόμενες μέρες... Και δεν ήταν μόνο αυτό. Τα βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Μόλις έκλεινα τα μάτια μου, η εικόνα της Γιωργίας παρουσιαζόταν μπροστά μου, πάντα προκλητική, πάντα ερεθιστική, πάντα επιθυμητή... Και η χαριστική βολή... τους άκουγα να κάνουν έρωτα και η φαντασία μου φούσκωνε, και όχι μόνο αυτή. Δεν μπορούσα κα κοιμηθώ από την καύλα. Όλη την νύχτα την έβγαζα στο μπαλκόνι για να ηρεμήσω ή έκανα κρύα ντους.

Ένα βράδυ δεν άντεξα... Την άκουγα... της έκανε έρωτα... τα βογκητά της έφταναν στ' αυτιά μου... πνιχτά ερωτικά, καυλιάρικα βογκητά... Το χέρι μου χούφτωσε την πούτσα μου... σκληρή και όρθια... άρχισα να μαλακίζομαι σαν τρελός... Χρόνια είχα να το κάνω μόνος μου... Δεν πήγαινα όμως άλλο... Μαλακιζόμουνα σαν μαθητούδι... μαλακιζόμουνα και την κατάβρισκα... Και... Τα ψωλοχύματά μου πετάγονται με δύναμη στην χούφτα μου, στα σκεπάσματα... παντού.... Και τα μάτια μου κλείνουν... κοιμάμαι... και στον ύπνο μου της κάνω έρωτα...

Και το άλλο βράδυ τα ίδια... Μόνος μου στο κρεβάτι, την σκέπτομαι και καυλώνω σαν ταύρος... Τους ακούω να γαμιούνται... κλείνω τα μάτια μου, την φέρνω στην φαντασία μου (μήπως φεύγει και καθόλου;) την γαμάω ασύστολα, της ξεσκίζω την μουνάρα της, της ρουφάω τα ζουμιά της, της ανοίγω την κωλάρα... είναι στενή, πολύ στενή... τα δάχτυλά μου σφίγγουν με δύναμη το καυλί μου...και μαλακίζομαι..."ΑΑΑχχχ καυλιάρα μου... ΜΜΜΜμμμμ.... γαμιόλα σε ξεσκίζω..." οι κινήσεις γίνονται γρηγορότερες και..." ΑΑΑααα... πάρταααα... ΠΑΡΤΑΑΑΑ  πουτάνα..."

Αααα... έχυσα... αααα... τα φλόκια μου είναι παντού... Ανοίγω τα μάτια μου και κάνω να σηκωθώ, για να ...μαζέψω τα ... Δεν άνοιγε η γη να με καταπιεί;... Εκεί στο άνοιγμα της πόρτας, η οπτασία μου μ' ένα διάφανο νεγκλιζέ και δίπλα της ο Βαγγέλης... Τα μάτια τους είναι καρφωμένα πάνω μου... τα βλέμματά τους είναι ερωτικά, ηδονικά... και στα χείλια τους ένα ελαφρύ προκλητικό μειδίαμα... Τάχω χαμένα... τους κοιτάω ακίνητος... μαρμαρωμένος...

Την σιωπή σπάει η βραχνή φωνή του Βαγγέλη: " ...Αγάπη μου..." Με αργά βήματα με πλησιάζει... το άρωμά της γεμίζει τον χώρο... γονατίζει στο κρεβάτι... είναι δίπλα μου... είναι μπροστά μου... το χέρι της χουφτώνει την ψωλάρα μου που είναι ακόμα στητή και σκληρή σαν στειλιάρι... σκύβει, τα σαρκώδη χείλη της αγγίζουν το μουσκεμένο μου ψωλοκέφαλο... η γλώσσα της με τέχνη και προστυχιά σκουπίζει τα πηχτά υγρά μου από την πούτσα μου, την κοιλιά μου, τα μπούτια μου, τα σκεπάσματα... οι χειλάρες της φυλακίζουν την ψωλάρα μου και με μια αργή, ηδονική, μαρτυρική κίνηση, με ρουφάει... το καλύτερο τσιμπούκι που μου χουν κάνει... Και ο Βαγγέλης πίσω της, με το κεφάλι ανάμεσα στα υπέροχα πόδια της... το γλειφομούνι...

Έχουμε χαθεί στο κόσμο μας....

Συγγνώμη, αλλά η συνέχεια σε επόμενη επιστολή μου.... οι εκπλήξεις μου συνεχίζονται...

Ευχαριστώ για την φιλοξενία, και σας, που είχατε την υπομονή να με  διαβάσετε.  Σύντομα θα μαι και πάλι κοντά σας με την συνέχεια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.