Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα! Θα σας διηγηθώ μια εμπειρία που είχα πριν τρία χρόνια με μια κοπέλα που εργαζόταν στην εταιρία μου, την Αγγελική. Ήταν μόλις είχα χωρίσει. Την γούσταρα πολύ, ήταν πολύ εμφανίσιμη, και την φλέρταρα μήπως την ρίξω στο κρεβάτι.

Κάποια μέρα η συζήτηση μαζί της είχε πάει στο τάβλι και μου έλεγε ότι ήταν πολύ καλή στο τάβλι. Εγώ της έλεγα γυναίκα και καλή στο τάβλι δεν γίνεται, το ρητό λέει πως: «Μην παίξεις τάβλι με Κρητικό», μέχρι που μου έκλεισε ραντεβού το απόγευμα για μια παρτίδα στην έδρα της, όπως έλεγε.

Μην τα πολύ-λέω, πήγα στο σπίτι της Αγγελικής (1.65, πολύ αδύνατη, με μεγάλο στήθος), παίξαμε τάβλι, και όλη την ώρα την πίκαρα πως δεν χάνω από κοριτσάκια και κάτι τέτοια. Μέχρι που την έκανα να βάλουμε στοίχημα. Τελικά όμως έχασα και γύρισα το παραμύθι ότι την άφησα να κερδίσει, και αυτή εκνευρισμένη θέλοντας να με εκδικηθεί άρχισε να μου λέει πως θα βάλει ένα στοίχημα που θα κωλώσω να το κάνω.

Συνέχισα εγώ να την πικάρω:

-    «Δεν φοβάμαι ακίνδυνα κοριτσάκια και βάλε ότι θέλεις…»

…μέχρι που αγριεμένη μου είπε:

-    «Σήμερα θα τα φοβηθείς! Λοιπόν, μέχρι τις δύο το βράδυ (ήταν οκτώ το απόγευμα) θα κάνεις ότι θέλω εγώ! Εκτός κι αν κωλώνεις…»

-    «Όχι κοπέλα μου, κανένα πρόβλημα!», της λέω. 

…χωρίς όμως να ξέρω τι έχει βάλει στο μυαλό της αλλά ήμουν και τρομερά περίεργος. Συνέχισα λέγοντας:

-    «Βέβαια! Τώρα φοβήθηκα!»

Προσπαθούσα να την εκνευρίσω όσο πιο πολύ μπορούσα και άρχισα να φουντώνω!
Η αλήθεια είναι πως πίστευα πως θα καταλήγαμε στο κρεβάτι, ότι όλα ήταν ένα προκαταρκτικό παιχνίδι, παρόλο που είχαμε μόνο φιλική σχέση.

Πήγε στο δωμάτιο της και μου είπε να την περιμένω λίγα λεπτά και πως μόλις γυρίσει θα πεθάνω! Περίμενα για δέκα λεπτά τρομερής αγωνίας, και με το που βγήκε, τα έχασα! Αγνώριστη! Μίνι φούστα, μπότες μακριές, ένα σχεδόν κολλητό μπλουζάκι (στην εταιρεία ήταν πάντα σεμνή), και πριν προλάβω να συνέλθω από το σοκ της εικόνας, με ρώτησε:

-    «Είσαι ακόμα εδώ; Εγώ νόμιζα πως θα το έβαζες στα πόδια!»

Μετά μου τόνισε:

-    «Να μην ξεχνάς πως μέχρι τις δύο κάνεις ότι θέλω εγώ! Αν κωλώνεις φύγε τώρα!»

Εγώ συνέχισα να την ειρωνεύομαι.

-    «Σιγά… τρέμω τώρα!»

Και αυτή με αυστηρή και επιβλητική φωνή μου φώναξε:

-    «Βγάλε όλα σου τα ρούχα τώρα, εδώ μπροστά μου!»

Αυτό ήταν! Τα έχασα, με αιφνιδίασε, αλλά για να μην δείξω ότι με πειράζει ή φοβάμαι, άρχισα να τα βγάζω γελώντας, μέχρι που έμεινα με το εσώρουχο. Βλέποντας την αμηχανία μου πήρε τα πάνω της και με πολύ αυστηρή φωνή είπε:

-    «Όλα είπα!»

-    «Αποκλείεται να το Βγάλω!»

Αυτή άρχισε να με ειρωνεύεται.

-    «Από τώρα κώλωσες; Και που να δεις τι έχεις να πάθεις! Το στοίχημα είναι να κάνεις ότι θέλω μέχρι τις δύο και επειδή είναι η πρώτη φορά που είσαι ανυπάκουος σε συγχωρώ, αλλά την επόμενη θα σε τιμωρήσω σκληρά!»

Ήρθε δίπλα μου κι άρχισε να γελάει…

-    «Για κοιτάξτε έναν άντρα!»

Αργά αλλά βασανιστικά μου έβγαλε και το εσώρουχο και άρχισε να επεξεργάζεται το πέος μου και να χουφτώνει τα γεννητικά μου όργανα.

-    «Πώς νιώθεις αγοράκι;», με ρώτησε ενώ έσφιγγε τα αρχίδια μου ελαφρά. «Μήπως φοβάσαι;»

Εγώ τα έχασα! Το όργανο μου είχε γίνει τριπλάσιο και πρώτη φορά ένιωθα έτσι μπροστά σε μια κοπέλα. Από την μία ντρεπόμουν πολύ αλλά από την άλλη άναβα φοβερά! Αυτή βλέποντας πως άναψα άρχισε να μου το παίζει ενώ ταυτόχρονα με κοίταζε στα μάτια και με ρωτούσε:

-    «Πώς νιώθεις που σε γαμάει ένα κοριτσάκι; Με φοβάσαι;»

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα είχα τελειώσει κι αυτή μόλις το κατάλαβε άρχισε να μου το τραβάει ώστε να εκσπερματώνω μακριά και να λερώνω παντού. Αμέσως με πρόσταξε να πάρω πανί και απορρυπαντικά να τα καθαρίσω όλα. Εγώ φυσικά αρνήθηκα.

Αυτή τότε πήρε τηλέφωνο μια παιδική της φίλη που έμενε έναν όροφο παρακάτω και της είπε να βάλει κάτι καλό και να έρθει γιατί ήθελε να της γνωρίσει έναν καλό της φίλο, χωρίς να της πει τίποτα άλλο και της έλεγε σιγά να της πει αν τον εγκρίνει για γκόμενο της!

Εγώ τα έχασα και της είπα πως αυτό δεν ήταν στη συμφωνία.

-    «Είναι τιμωρία γιατί δεν είσαι υπάκουος!», μου απάντησε. «Αν κάνεις ότι σου λέω θα πάρω να της πω να μην έρθει. Λοιπόν, πάρε πανί και καθάρισε αυτά που έκανες!»

Εγώ τίποτα… κολλούσα, με είχε πιάσει ο εγωισμός.

-    «Τότε πέσε στα τέσσερα και γλύψε μου τις μπότες!»

Είχα κολλήσει. Μου έβαζε όλο και πιο δύσκολα αλλά εγώ δεν έκανα τίποτα, απλά στεκόμουν γυμνός μπροστά της κι αυτή καθισμένη στον καναπέ διέταζε. Κάποια στιγμή, με φώναξε μπροστά της, μου έδεσε τα χέρια πίσω με χειροπέδες και με διέταξε:

-    «Χοροπήδα να βλέπω το όργανο σου να χοροπηδάει κι αυτό!»

Εγώ τίποτα… Μέχρι που ακούστηκε το κουδούνι. Τρελάθηκα! Σοκαρίστηκα. Με έπιασε από τα αρχίδια μου, τα έσφιξε, με έσερνε μέχρι την πόρτα και άνοιξε. Δεν θα ξεχάσω το ύφος της φίλης της μόλις με αντίκρισε γυμνό μπροστά στην Αγγελική να με κρατάει από τα μπαλάκια! Έμεινε με ανοιχτό το στόμα.

Η Αγγελική έκλεισε την πόρτα και έκανε συστάσεις.

-    «Από εδώ η Ράνια κι από εδώ το αφεντικό μου!» 

Αμέσως ήρθε η Ράνια μπροστά μου και έκανε χειραψία με το πέος μου, ενώ είχα τα χέρια δεμένα πίσω και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Αμέσως έβαλαν τα γέλια και η Αγγελική άρχισε να της τα εξηγεί όλα από την αρχή… πως βρέθηκα γυμνός μπροστά της και πως την φώναξε για τιμωρία μου επειδή ήμουν ανυπάκουος.

Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ η Ράνια (1.80, κανονική, με πολλές καμπύλες), της είπε:

-    «Άσε, θα τον αναλάβω εγώ. Έκανες την καλύτερη επιλογή!»

Της ζήτησε ένα στιλό κι ένα χαρτί για να σημειώσει ό,τι διαταγή αρνήθηκα να εκτελέσω! Βλέποντας τον εαυτό μου γυμνό μπροστά σε δυο κοπέλες ένιωθα σαν την μύγα μέσα στο γάλα αλλά είχα ξαναφουντώσει. Με πλησίασε η Ράνια και με επιβλητικό ύφος και άγρια φωνή με πρόσταξε:

-    «Γονάτισε και γλύφε τα παπούτσια μου!»

Εγώ δεν υπάκουσα και μου έδωσε μια σφαλιάρα στο πρόσωπο και με έπιασε από το όργανο μου και άρχισε να με σέρνει στο σαλόνι, ενώ η Αγγελική απολάμβανε το θέαμα από τον καναπέ. Όση ώρα με έσερνε μου τόνισε πως αν δεν ήμουν υπάκουος θα ήταν κακό του κεφαλιού μου.

Όπως ήμουν με δεμένα τα χέρια πίσω και το πέος μου έκθετο στα χέρια της, κατάλαβα πως τώρα δεν είχα πολλά περιθώρια αντίδρασης. Μου έδωσε αμέσως ξανά διαταγή να πέσω στα τέσσερα και να της γλύψω τα παπούτσια. Εγώ ξανακώλωσα και αμέσως μου έριξε μια γονατιά στα μπαλάκια μου φωνάζοντας μου:

-    «Εγώ δεν παίζω αγοράκι…!»

Έπεσα κάτω από τον πόνο… αυτό ήταν!

-    «Γλύφε είπα!»

Αμέσως άρχισα να γλύφω τα παπούτσια της μέχρι μια στιγμή που σταμάτησα και όπως ήμουν γονατιστός, μου έβαλε τα νύχια της στο πισινό μου φωνάζοντας:

-    «Είπα εγώ να σταματήσεις;»

Ύστερα με έβαλε να γλύψω τις μπότες της Αγγελικής. Από πραγματικό φόβο άρχισα να κάνω ότι μου λέει. Με την παραμικρή ευκαιρία που της έδινα με σκαμπίλιζε όλο και πιο δυνατά, μέχρι που η αγγελική της ζήτησε το εξής:

-    «Κάνε τον ότι θέλεις, αλλά μόνο μην τον βαράς. Είναι δεμένος!»

Τότε η Ράνια με φώναξε επιβλητικά μπροστά της και ρίχνοντας μου άλλη μια σφαλιάρα της λέει:

-    «Δεν τον βλέπεις τον βλάκα; Αυτός όσο τον βαράς τόσο καυλώνει! Αυτός γεννήθηκε για τον βαράμε!», και γυρίζοντας προς εμένα με ρώτησε: «Είναι έτσι;»

Εγώ απάντησα «Ναι…» φοβούμενος ότι θα φάω κι άλλες.

-    «Για να στο αποδείξω, δώσε μου τα κλειδιά να τον λύσω!», λέει η Ράνια και μου έβγαλε τις χειροπέδες.

Έκατσε στον καναπέ μαζί με την Αγγελική και με πρόσταξε:

-    «Έλα εδώ πήγα μπροστά της!»

Έπιασε το πέος μου και άρχισε να το παίζει βίαια και μου είπε αυστηρά:

-    «Όταν σε φωνάζω θα έρχεσαι τρέχοντας!»

-    «Μάλιστα κυρία!», απάντησα από μόνος μου.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα με είχε τελειώσει και ένιωθα σαν χαμένος… δεν είχα δύναμη. Ύστερα με έβαλε να σκουπίσω τα χύσια μου. Στην συνέχεια να σφουγγαρίσω όλο το σπίτι, έπλυνα πιάτα, σκούπισα, ξεσκόνισα αδιαμαρτύρητα ενώ αυτές δεν σταμάτησαν να χουφτώνουν τα μπαλάκια μου και να παίζουν με το χέρι τους το πέος μου ενώ ταυτόχρονα με έβαζαν να τις κοιτάω στα μάτια.

Μετά το παιχνίδι άλλαξε. Με έβαζαν να κάνω ότι τους ερχόταν στο μυαλό. Η μία με διέταζε να της κάνω το αλογάκι, η άλλη να χοροπηδάω και να λέω ότι ήθελαν, μέχρι να βρουν κάτι που να μην μπορώ να το κάνω. Εγώ έκανα τα πάντα. Ήμουν πραγματικά άβουλο σκλαβάκι.

Είχα φάει το ξύλο της αρκούδας μόνο από την Ράνια και έψαχνε ευκαιρία να με χαστουκίζει ή να με χτυπάει στα αρχίδια. Όσο εγώ εκτελούσα τόσο αυτές γελάγανε και γίνονταν πιο απαιτητικές. Τα γεννητικά μου όργανα άρχισαν να πονάνε αφόρητα, αλλά όσο αυτές κυριαρχούσαν τόσο ψιλο-άναβα.

Κάποια στιγμή, δεν ξέρω τι ώρα ήταν, δεν είχα ρολόι, αλλά ούτε αίσθηση του χρόνου, (περίπου έντεκα), η Αγγελική έφυγε να πάει να ετοιμαστεί γιατί είχε κανονίσει να πάει για ποτό με μια άλλη φίλης της, οπότε η Ράνια βρήκε ευκαιρία να με μονοπωλήσει!

Έκανα ότι με πρόσταζε. Της έγλυφα τα δάκτυλα των ποδιών γονατιστός, και φυσικά γυμνός μπροστά της. Έπαιζε με το πόδι της το πέος μου ενώ συνέχεια με μείωνε λέγοντας:

-    «Για κοιτάξτε έναν άντρα!»

Κάποια στίμη χτύπησε πάλι το κουδούνι. Χωρίς να το ξέρω είχε πει η Αγγελική στη φίλη της να έρθει από το σπίτι. Εγώ μόλις το άκουσα πήγα στην κουζίνα τρέχοντας. Η Αγγελική άνοιξε την πόρτα και η Ράνια με κυνηγούσε να βγω έξω από την κουζίνα και να πάω στο σαλόνι να με συστήσουν στην φίλη τους. Εγώ της έλεγα ότι δεν άντεχα άλλο εξευτελισμό και δεν θα έρθω.

-    «Ας πρόσεχες να μην έβαζες στοιχήματα καυλιάρη μου!», μου απάντησε αξέχαστα, και έπιασε μια κουτάλα μαγειρέματος και άρχισε να με κοπανάει όπου έβρισκε.

Κάποια στιγμή με έπιασε πάλι από τα αρχίδια και σφίγγοντας τα άρχισα να τρέχω, μέχρι που έφτασα μπροστά στην Κατερίνα η οποία είχε κολλήσει πιο πολύ από μένα!

-    «Τι γίνεται ρε κορίτσια…;», παραμιλούσε από το θέαμα.

Η Ράνια άρχισε να με διατάζει:

-    «Πέσε στα τέσσερα!»

Εγώ πάλι τα έχασα και αρνιόμουν, είχα κολλήσει τελείως. Η Αγγελική μου είπε:

-    «Θα φύγουμε με την Κατερίνα, αλλά εσύ μην νομίζεις πως θα φύγεις… θα μείνεις εδώ με την Ράνια να σε γαμάει μέχρι να πάει δύο!»

Πάνω που άνοιξαν την πόρτα να φύγουν, η Κατερίνα πήρε θάρρος και λέει της Ράνιας:

-    «Μου τον δανείζεις για δυο λεπτά;»

-    «Πάρτον, όλος δικός σου!», απάντησε η Ράνια.

-    «Πάμε να φύγουμε, αργήσαμε!», φώναζε η Αγγελική.

Με πλησίασε λοιπόν η Κατερίνα, άρχισε να με φιλά με πάθος και με το ένα χέρι της άρχισε να παίζει με δύναμη το όργανο μου και με το άλλο πότε να με νυχιάζει στο στήθος, πότε να μου χώνει το δάκτυλο της στον κώλο. Άρχισα να σπαρταράω και όπως με είχε το ένιωθε.

Προσπαθούσα να φωνάξω από τον πόνο αλλά μου έκλεινε το στόμα με το παθιασμένο φιλί. Δεν άντεξα πάνω από τρία λεπτά και το πέος άρχισε να τελειώνει και πάλι. Ταυτόχρονα ευχαριστημένη μου ψιθύρισε στο αφτί:

-    «Είσαι ο μεγαλύτερος μαλάκας που έχω γνωρίσει κι αυτό για να με θυμάσαι…!»

Και όπως μου ανεβοκατέβαζε άτσαλα το πέος μου, μου έχωσε τα τρία νύχια της μέσα στο πέος μου. Αυτές έφυγαν γελώντας ενώ εγώ σφάδαζα από τον πόνο και άρχισε να τρέχει αίμα από το όργανο μου. Τότε πλησίασε η Ράνια, με έπιασε τρυφερά (για πρώτη φορά), από το πέος μου και μου λέει:

-    «Πάμε να στο γιατρέψω…»

Και πριν καταλάβω καλά – καλά, με έβγαλε έξω από το σπίτι, έκλεισε την πόρτα πίσω της και ξαφνικά βρεθήκαμε έξω από το σπίτι. Εγώ γυμνός κι αυτή να με τραβάει από το παλούκι μου.

-    «Τι κάνεις;», την ρώτησα.

-    «Πάμε στο δικό μου…», μου απάντησε τραβώντας με.

Κατηφορίζαμε τις σκάλες…

-    «Μα τα ρούχα μου είναι όλα πάνω!», της είπα.

-    «Όταν είσαι με την Ράνια δεν χρειάζεσαι ρούχα…» 

Μπήκαμε σπίτι της, με έβαλε να κάτσω σε μια καρέκλα και άρχισε να μου περιποιείται φαρμακευτικά το όργανο μου. Μετά με έβαλε στο λουτρό και με έκανε αυτή ένα μπάνιο και μετά με πήγε στο κρεβάτι της με ξάπλωσε και είπε:

-    «Για να δούμε αν έγινε καλά…» 

Άρχισε να μου το γλύφει. Είχα αφεθεί στα χέρια της. Κάποια στιγμή την παρακάλεσα να βγάλει κι αυτή κανένα ρούχο, αλλά τίποτα. Είχα συνηθίσει πια… δεν κατάλαβα αλλά έτσι με πήρε ο ύπνος. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά, αυτή με τα ρούχα κι εγώ γυμνός, ενώ όλο το βράδυ ένιωθα τα χέρια της να με χουφτώνουν και να σκαλίζουν το πέος μου.

Το πρωί ξύπνησε πρώτη και με μια επιβλητική φωνή πρόσταξε:

-    «Σήκω και φτιάξε μου καφέ. Γρήγορα!»

Πήγα της τον έφτιαξα χωρίς αντίρρηση και ήρθα να της τον σερβίρω στο κρεβάτι.

-    «Κράτα τον μέχρι να σε ξεσκίσω γιατί σε βλέπω φουντωμένο…!»

Πάλι μου έπαιζε το πέος αργά και βασανιστικά και πάνω που ετοιμαζόμουν να τελειώσω, σταμάτησε. Πήρε τον καφέ και συνέχισε…

-    «Πήγαινε και άρχισε να φτιάχνεις το σπίτι. Ξέρεις εσύ…»

Δεν προέβαλα καμία αντίρρηση, ήθελα να την υπηρετώ. Δεν με τελείωσε… παρέμενα φουντωμένος και κατάλαβα ότι το έκανε για έχει τον απόλυτο έλεγχο μου, αλλά υπήρχε και ένα μίγμα φόβου να αντιδράσω.

Για καμιά - δυο ώρες έκανα μόνο δουλειές του σπιτιού ενώ η Ράνια μιλούσε στο τηλέφωνο με την Αγγελική, που μόλις είχε ξυπνήσει, ενώ ταυτόχρονα με πλησίαζε, με έστηνε σε ότι στάση της γούσταρε και έπαιζε το όργανο μου, προσπαθώντας επιμελώς να μην τελειώνω… Ποτέ!

Γύρω στο μεσημέρι κτύπησε το κουδούνι. Η Ράνια με πρόσταξε να ανοίξω και ήταν η Αγγελική. Μου έφερε τα ρούχα και με ρώτησε γιατί έκατσα παραπάνω αφού έληγε στις δύο το βράδυ.

-    «Είμαι ο σκλάβος της Ράνιας και κάνω ότι με προστάξει…», της απάντησα.

Και οι δύο με κοίταξαν άφωνες. Ντύθηκα και τους είπα:

-    «Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωθα έτσι. Από την μία ντροπιασμένος αλλά από την άλλη άναβα φοβερά! Και αυτό με κάνατε να το ανακαλύψω εσείς. Άλλωστε είναι ένα παιχνίδι του μυαλού και της φαντασίας!»

Και γυρίζοντας προς την Αγγελική της είπα:

-    «Αν μάθει κανείς στο γραφείο γι’ αυτό που έγινε, απολύθηκες!»

«Τρελός είσαι;», μου είπε. «Αν το πω θα γίνεις ο ιδανικός άντρας εκεί μέσα! Θα σου την πέφτουν όλες! Εγώ θέλω να σε έχω μόνο για εμένα!»  της είπα

-    «Το στοίχημα τελείωσε και όπως είδες, έπαιξα και έχασα! Έτσι είναι η ζωή αλλά αυτό δεν πρόκειται να ξαναγίνει!», της είπα.

Η Αγγελική έφυγε και ξαναέμεινα μόνος με την Ράνια. Θα μου έκανε το τραπέζι και θα έφευγα. Το έστρωσε αυτή και αρχίσαμε να συζητάμε γι’ αυτό που έγινε. Μου είπε:

-    «Δεν το έχω ξανακάνει. Όσο σε ξεφτίλιζα τρελαινόμουν και ειδικά όταν πρωτο-διαπίστωσα πως όταν σε σφαλιάριζα, το πέος σου σηκωνόταν! Εσύ  όμως, πώς τα δεχόσουν όλα αυτά; Και γιατί ενώ την Αγγελική δεν την υπάκουες σε μένα δεν έφερνες αντίρρηση;» 

-    «Ο συνδυασμός ντροπής που ένιωθα και ερεθισμού ήταν φοβερός! Εσένα σε άκουγα γιατί ήσουν επιβλητική και μου άρεσε πραγματικά αυτό που έπαθα!»

Τότε ενώ τρώγαμε μου λέει ξανά επιβλητικά:

-    «Γδύσου και γονάτισε!»

Τα έβγαλα όλα ξανά και πάλι μπροστά της γυμνός ενώ συνέχισε να τρώει. Έπαιζε με το πέος μου… Μου το βούταγε μέσα στο φαγητό και το έγλυφε κι εγώ πραγματικά τρελαινόμουν.

-    «Αν μου υποσχεθείς ότι δεν θα μάθει τίποτα η Αγγελική, θα συνεχίσω να σε υπηρετώ…»

-    «Στο υπόσχομαι!», μου απάντησε.

Και όλο το Σαββατοκύριακο έμεινα σπίτι της, με πραγματική πια σχέση αφέντρας – σκλάβου, μόνιμα στα τέσσερα. Το πέος μου το έλεγε κομπολόι της. Σπάνια με τελείωνε ώστε να διατηρούμαι σε φόρμα τόσο που… έπεφτα και γονατιστός την παρακαλούσα να με τελειώσει  και οι σφαλιάρες έπεφταν βροχή παρόλο που υπάκουα. Πάντα όμως βρίσκοντας κάποια αφορμή.

Το σπίτι το καθάριζα στη εντέλεια. Σοβαρά το λέω. Όλα αυτά μέχρι την Κυριακή το βράδυ που πήγα σπίτι μετά από ένα Παρασκευοσαββατοκύριακο προσκυνήματος στο γυναικείο φύλλο.

Από τότε αυτό ξαναέγινε άλλες δυο φορές.. Μετά για κάποιο λόγο δεν ήθελα να ξαναγίνει, τώρα πια όμως θέλω να το ξαναπάθω από όποια άλλη κοπέλα ή κοπέλες θέλουν να κάνουν ένα αγόρι σκλάβο τους…
Θέλεις να με υποτάξεις;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.