Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ξημερώματα γύριζα σπίτι από καυλωτική διασκέδαση, μέχρι τα μπούνια πύρκαυλος και έτοιμος -μακριά από μας- ακόμα και να βιάσω! Τον έπαιζα ελαφρώς μέσα στο αυτοκίνητο και έλπιζα να βρω κάτι στο δρόμο παιζόμενο για να μην τρέχω στις πουτάνες βραδιάτικα. Λίγο πριν την απόφαση να κατεβώ προς το κέντρο βλέπω να κατηφορίζει γνωστό μου δρόμο ένας γνωστός μου κώλος. Αργά με το αυτοκίνητο περνώ από δίπλα της και καταλαβαίνω.. Η μικρή Δ.

Πριν από περίπου μια πενταετία την είχα μαγκώσει στο δρόμο, απόγευμα, μετά από πολλές φορές που την είχα δει να τριγυρίζει με κώλο σινάμενο κουνάμενο και της είχα δώσει τηλεφωνάκι και ψεύτικο ονοματάκι, προσπάθεια που κατέληξε επιτυχώς σε φράσεις 'θέλεις να χώσεις τον πούτσο σου στο μουνάκι μου;' στο σπίτι της. Την είχα ξαναδεί μια δυο φορές αλλά με είχε απορρίψει και είχα οπισθοχωρήσει ατάκτως. Φαίνεται τότε ο πούτσος μου δεν της έκανε ή είχε βρει άλλες παρέες.

Εκείνο το βράδυ όμως, πύρκαυλος όπως είπαμε, δεν έπαιζε σκέψη για πιθανή απόρριψη. Αντιθέτως η προηγούμενη γνωριμία με τον κώλο της και τα χύσια μου μέσα σ αυτόν ήταν η οικειότητα που ήθελα. Σταματάω είκοσι μέτρα πιο κάτω, βγαίνω, πλησιάζω, τι κάνεις, με θυμάσαι; Με θυμόταν το βλαχακοπουτανάκι, με το όνομα που τότε της είχα πει -με έβγαλε από τη δύσκολη θέση γιατί εγώ δεν θυμόμουν- και χαμογέλασε πονηρά και ολίγον μεθυσμένα. Δεν ήθελα και πολύ, την ψιλο-χάιδευα όσο μου έλεγε που ήταν και πως πέρασε στο παρτάκι που είχε πάει, κρίμα να γυρίζεις άπρακτη το χόντρυνα εγώ, κρίμα που δεν έπαιζε τίποτα στο πάρτι αυτή, το χέρι μου να έχει πάρει θάρρος από την ανοχή της και να χαϊδεύει τώρα δερματάκι ανάμεσα από παντελόνι και μπλούζα που φορούσε..

Λίγο πιο χαμογελαστή αυτή τότε, λίγο πιο δραστήριος εγώ, στρινγκάκι στο δάχτυλο μου και πονηρά ματάκια από αυτήν. Έλα να σε πάω σπίτι σου εγώ, οκ αυτή, καταλήξαμε στο αυτοκίνητο με το χέρι μου στο πόδι της ψηλά και αυτή να χαλαρώνει επικίνδυνα γι αυτήν και χαρωπά για μένα, ο πούτσος μου έτοιμος για βόλτα στον κώλο της που θυμάμαι ότι προτιμούσε Έξω από το σπίτι κωλόφαρδος εγώ βρίσκω να παρκάρω, σταματάω, κλείνω φώτα μουσικές και αφήνω το χέρι μου να πάρει τη μέσα πλευρά στα πιο σφιχτά από την παλιά συνάντηση μας μπουτάκια της -εξάσκηση!

Κατηφορίζει το χέρι μου, ανηφορίζει ο πούτσος μου, ναζάκια από αυτήν, τι κάνεις εκεί, πιο κάτω το χέρι μου, με κατεύθυνση προς το μουνί της. Το αρπάζει με δύναμη και εκεί που σκέφτομαι ότι με μαλακία θα την περάσω σήμερα, πετάει ότι δεν θέλει εδώ, πάμε πάνω να γαμηθούμε. Σε δευτερόλεπτα στο ασανσέρ. Τη στριμώχνει ή με στριμώχνει στο μικρό κουβούκλιο, τέτοιες ώρες δεν έχει σημασία και το σουτιέν της καταλήγει στα χέρια μου πριν φτάσουμε στον τρίτο. Με μπόλικη φασαρία μπαίνουμε μέσα, σπρώχνοντας εγώ από πίσω, χουφτώνοντας έναν θεσπέσιο, πολλά υποσχόμενο ξανά κώλο.

Αυτή η κοπέλα είχε κώλο για μπανάνες και μουνί για μολυβάκι. Σαν παντρεμένη που το φυλούσε για τον άντρα της και έδινε κώλο σε εραστές. Στόμα φορτηγατζή, καυλωμενες και καυλωτικές φωνές, στήσιμο με κεφάλι στο κρεβάτι στα πλάγια και κώλο στον ουρανό, ανοιχτό και πρόθυμο. Έτσι και τώρα. Δεν πρόλαβα να βγάλω το παντελόνι πάνω από τα παπούτσια και είχε στήσει κώλο, τα πόδια της στο χαλί και το σώμα στον καναπέ. Ίσως το φεγγάρι να αντανάκλασε στην ξυρισμένη περιοχή, εκείνη τη στιγμή νόμιζα ότι θα γαμούσα κώλο γυαλισμένο με λάδι για να μπαίνω εύκολα. Ίσως και έτσι να ‘ταν..

-    «Γάμησε με τώρα καυλιάρη!»

Άλλο που δεν ήθελα εγώ, έτοιμος από ώρα, όρμησα με το στόμα, πήρα γεύση, σάλιωσα καλά, άνοιξα λίγο με χεράκι, όχι ότι χρειαζόταν πολύ, έσφιξα τον πούτσο μου στο χέρι και τον οδήγησα βαθιά μέσα της αμέσως. Σφιχτά όσο έμπαινα βαθιά, έσφιξε το πουτανάκι τον κώλο της για να με νιώσει καλά, πρώτη κραυγή, δεύτερη δική μου και μπήκαμε σε ρυθμό. Στηριζόμουν στα πόδια μου, σε βαθύ κάθισμα και πούτσος μου να εξαφανίζεται όλος μέσα, να βγαίνω όλος έξω πάλι και με δύναμη μέσα, να με κρατά για λίγο εκεί και να με σφίγγει και να στηρίζομαι με τα χέρια μου όπου βρω, λίγο πλάτη, λίγο τραπεζάκι, λίγο το μεθύσι, δεν τελείωνα με τίποτα, τη γυρίζω, κάθεται στον καναπέ, τα πόδια στον αέρα και το καυλί μου με συνοπτικές διαδικασίες ξανά στον κώλο της.

Τα χέρια μου χουφτώνουν τα βυζιά της, μεγάλα και τρανά, στητά και σκληρά, η γκόμενα πήγαινε σίγουρα γυμναστήριο με κοιλιακούς να φαίνονται στο σφίξιμο, βυζιά σχεδόν ακίνητα στην αρχή και εγώ βάλθηκα να τα ταρακουνήσω, τα σφίγγω όσο σφίγγει τον πούτσο μου στον κώλο της και τα πιέζω με δύναμη, τα γάμησε με δυνατά, τα πόνεσε με καυλιάρη να δίνουν και να παίρνουν και εγώ σε παραζάλη, ανίκανος να τελειώσω παρά το βομβαρδισμό αλλά να νιώθω τώρα στον πούτσο μου τα υγρά της να κατεβαίνουν με ορμή. Χύνω χύνω αυτή, εγώ να σκέφτομαι με χαρά τη βελτίωση στο πέρασμα του χρόνου από την προηγούμενη φορά που είχα χύσει μόνο εγώ μερικές φορές και αυτή καθόλου, να αναρωτιέμαι μέσα στο μεθύσι μου αν φταίει η ικανότητα ή το ποτό, να σκέφτομαι ότι προφυλακτικό δεν έβαλα και γαμάω κώλο πολύφερνο και πολυπαρμένο αλλά κυρίως να σκέφτομαι ότι την επόμενη φορά θα τη γαμήσω με παρέα. Σταματώ για λίγο, παίρνουμε ανάσες και εγώ να έχω όρεξη για συνέχεια γιατί μπορεί το μεθύσι να μην σε χαλαρώνει αλλά το χύσιμο σίγουρα το κάνει.

Την προηγούμενη φορά είχα επιμείνει στο τσιμπούκι κι αυτή έλεγε ότι θέλει να με γνωρίσει καλύτερα για να με πάρει στο στόμα. Είναι περίεργο πως μερικές γυναίκες αντιλαμβάνονται τη γνωριμία.. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι με ήξερε καλά και αποφάσισε -μόνη της!- να αναλάβει δράση. Πρώτη φορά έβλεπα τον πούτσο μου τόσο πρησμένο! ΚΑΙ να τον παίρνει βαθιά μέσα της, να έχει ξαπλώσει ανάσκελα και εγώ όρθιος μπροστά της, της γαμάω το στοματάκι, το καρέ μαλλί της κυματίζει όσο πηγαινοφέρνει το κεφάλι της, τα βλέπω όλα σε αργή κίνηση, νιώθω κάθε μικρή μετακίνηση της γλώσσας της και είμαι σε παραλήρημα! Σαν να έχω σταματήσει κάθε άλλη σκέψη, σαν το μυαλό μου να έχει κολλήσει ή να βλέπει εντελώς ξεκάθαρα μια νέα διάσταση, σα να έχω το τηλεκοντρόλ της ζωής μου στο χέρι και έχω βάλει slow motion. Δεν ξέρω πόσο κράτησε..

Δεν έχυνα και ανέλαβα εγώ δράση. Τη γύρισα στα τέσσερα ξανά, έχωσα τρία δάχτυλα με τη μια στον κώλο της και το καυλί μου στο μουνί της.. Ζεστό.. Καυτό.. Με έκαψε όταν μπήκα. Στενό. Μούσκεμα. Καύλα μεγάλη σκέφτηκα, τα δάχτυλα μου να πιέζουν το τοίχωμα του κώλου της και να κατευθύνουν τον πούτσο μου πιο βαθιά. Να τον παίζουν λίγο, τοίχωμα λεπτό κι εγώ να νιώθω ότι παίζω μαλακία μέσα από μια ελαστική μεμβράνη. Αλλά με βυζιά απέναντι μου, με μάτια να με καρφώνουν και ξέψυχη φωνή να παραμιλά.

-    «Χύσε με. Γάμα με. Γάμα με..»

Μετά χαράς εγώ να συνέχιζα να κάνω αυτό που μου ζητούσε και σε έκσταση πλέον να νιώθω να ανοίγει βρύση στο μουνί της, να με χύνει, υγρά να στάζουν από το μουνί της, να φτάνουν ως τη ρίζα της πούτσας μου και να νιώθω το κεφάλι μου να πιέζεται, το αίμα να ανεβαίνει ψηλά και ένα ρίγος να ξεκινάει από τη σπονδυλική μου στήλη. Φωνή δυνατή αυτή, έξω εγώ από το μουνί της να αρχίζω να χύνω στην κοιλιά της, πριν φτάσουν στα βυζιά της να σηκώνεται απότομα -που βρήκε τη δύναμη;- και να τον αρπάζει να τον χώσει στο στόμα της. Τα τελευταία χύσια μέσα στο λάρυγγα, να νιώθω μαρμαρωμένος, εκεί όρθιος μπροστά της, το μάτι μου δεξιά θυμάμαι, στο παράθυρο, πρώτες ηλιαχτίδες να με τυφλώνουν και να νιώθω ότι πετάω. Να ηρεμώ μέσα στο στόμα της, να γονατίζω ανήμπορος να μείνω άλλο όρθιος.. Να καταρρέω.

Μετά από ελάχιστο χρόνο σηκώνομαι, δίπλα μου αυτή στον καναπέ με το χέρι στον πούτσο μου να έχει αποκοιμηθεί. Τα μάτια μου συνηθίζουν το φως της μέρας, σηκώνομαι αργά, ψάχνω και φοράω τα ρούχα μου, βλέπω στο κινητό 7:30 η ώρα.. Αυτός ο ελάχιστος χρόνος δεν ήταν τόσο ελάχιστος.. Ψάχνω ένα μολυβί και ένα χαρτί, βρίσκω στο τραπεζάκι, γράφω το κινητό μου και ότι θα περιμένω επανάληψη, ανοίγω την πόρτα και φεύγω..

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.