Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Γιάννη, είμαι είκοσι δύο ετών και ζω στην Πάτρα. Έχω μια μικρότερη αδερφή την Χριστίνα που είναι δεκαεννιά. Με την αδερφή μου έχω πολύ καλές σχέσεις και έτσι ξέρω πολύ καλά και τους φίλους της. Αλλά το μεγάλο μου ενδιαφέρον το ξύπνησε η καλύτερη φίλη της αδερφής μου η Σοφία, δεκαεννιά ετών και σκέτη αφορμή. Ξέρει καλά τι θέλει και άμα βάλει σκοπό το καταφέρνει.

Τώρα με τις ζέστες πηγαίναμε συχνά για μπάνια και έτσι γνωρίστηκα καλά με την Σοφία που έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για μένα. Σιγά - σιγά και μέρα με την ημέρα το έβαλα σκοπό να τη γαμήσω, ή μάλλον έτσι που με καύλωνε με τα υπονοούμενα: να την ξεσκίσω. Πριν πέντε μέρες κι ενώ η δικοί μου λείπανε για σαββατοκύριακο στην γιαγιά μου, εγώ κανόνισα να βρεθούμε με τη Σοφία στο σπίτι μας. Κατά τις πέντε το απόγευμα έφτασε το πουλάκι μου. Ντυμένο καυλιάρικα με ένα στενό τζιν και ένα μακό t-shirt και χωρίς σουτιέν. Έδειχνε λίγο νευρική και κάπως ντροπαλή γιατί ήξερε τι την περιμένει.

Κάτσαμε στο δωμάτιο μου και μιλάγαμε για διάφορες βλακείες μέχρι που σε μια στιγμή, πήρα όλο το θάρρος και την φίλησα. Ανταπέδωσε αμέσως και οι γλώσσες μας δένανε κόμπο. Φιλιόμασταν και τριβόμασταν μέχρι που είχα τρελαθεί από καύλα και άρχισα να την ξεντύνω.  Μόλις την ξέντυσα, πήρα την ψηφιακή κάμερα και άρχισα να τραβάω φωτογραφίες από αυτό το καυλιάρικο πουτανάκι, που έδειχνε να του αρέσει να ποζάρει. Είχα κανονίσει και τη βιντεοκάμερα στο ράφι για να τραβήξω μια προσωπική τσοντούλα... Δεν άργησε πολύ και η Σοφία… έμεινε με την πούτσα μου στο στόμα ρουφώντας και γλείφοντας την σαν πουτάνα.

Φαινότανε ότι είχε φάει κάμποσες πούτσες έτσι που έγλειφε. Τον έπαιρνε χωρίς δυσκολία όλον μέσα στο στόμα της και τον πιπίλιζε σαν πουτάνα του δρόμου. Δεν άντεξα πολύ και το σπέρμα μου πετάχτηκε στον λάρυγγα της. Ούτε που την ενδιέφερε. Σαν πορνοστάρ ήπιε μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι. Ήτανε ποτάμι από κάτω και έβγαζε μουγκρητά και ακατανόητες κουβέντες:

-    «Μμμμμ… Χχχχχ… ναι πουτσαρά μου… Ναι… γλείψε με την πουτάααανααααα.... Ααααχχχ. Γλείφε με καριόλη!»

Εκεί τα πήρα. «Εμένα καριόλη; Θα σε μάθω εγώ!» σκέφτηκα. Και άρχισα να της βάζω κωλοδάχτυλο.

-    «Ναι. Πούστη άντραααα... Ναι. Γάμα με από τον κώλο… ναι… εκεί… Χώωωωωστο!!!»

Το πουτανάκι ήτανε δουλεμένο από παντού. Ούτε διαμαρτυρίες… αντιθέτως, τον ήθελε. Σιγά - σιγά της τον έχωσα στο μουνάκι και την γαμούσα παθιασμένα και καρφωτά:

-    «Ναι, πούστη μου. Πήδα με την πουτάνααααααα!»

Τα είχα παίξει. Δεκαεννιά χρονών και ήξερε να πηδηχτεί και καλύτερα από τις εικοσιπεντάρες και τριαντάρες που είχα ξεσκίσει εκεί στην Πάτρα. Καθώς την γαμούσα, οι κάμερες δούλευαν στο φουλ. Καλά που δεν είχε καταλάβει την βιντεοκάμερα. Δεν άντεξε πολύ και έτσι στα τέσσερα έχυσε και πλημμύρισε τον πούτσο και τα αρχίδια μου.

-    «Ναι πούστηηηηηη! Με έκανες να χύσωωωωω. Αχ… Ναι… ναι… ναι… χύνωωωωωωωω!!!»

Ούρλιαζε και τιναζότανε καθώς οι σπασμοί την είχαν φτάσει στα ύψη της καύλας. Τον έβγαλα από το μουνί της και της έδωσα για δεύτερη φορά να γευτεί τα καυτά μου χύσια, που τώρα έβγαινε τεράστια ποσότητα, και αυτό έδειχνε να την ενθουσιάζει. Μόλις συνήρθαμε, γυρνάει και μου λέει:

-    «Καλά, τι ποσότητα χύσια ήτανε αυτή; Θα με έπνιγες!»

Και μου έσκασε ένα τρυφερό φιλί στον πουτσοκέφαλο. Μείναμε για πολλή ώρα αγκαλιασμένοι έτσι στο κρεβάτι. Παραγγείλαμε μια πίτσα και μόλις τελείωσε το γεύμα, και μετά από ένα αφράτο ντους, πήγαμε για δεύτερο γύρο στο κρεβάτι μου. Μόλις κάθισε στο κρεβάτι, εξαφάνισε τον πούτσο μου στο στόμα της. Έγλειφε και ρούφαγε ενώ πατούσε και τσίμπαγε τα αρχίδια μου. Τώρα κυριαρχούσε μόνο μια σκέψη μέσα μου: Το κωλαράκι της. Της ζήτησα να ξαπλώσει και άρχισα να της γλείφω απαλά και με πολύ σάλιο την ροδέλα που σιγά - σιγά χαλάρωνε:

-    «Ναι. Γλείψε μου τον κώλο… Ααααααααα! Ναι Γιάννη, έλα… γάμα με στον κώλο!»

Αυτό ήταν το σινιάλο και χωρίς να χάσω χρόνο, της τον κάρφωσα ως την ρίζα στο έντερο. Το μόνο που άκουσα ήταν ένα:

-    «Ααααααααααα... Ναι. Πήδα με πούστη! Γάμα μου τον κώλο!»

Φαινότανε ότι η κοπέλα τις είχε καλά δουλεμένες όλες τις τρυπούλες. Η σούφρα της ήτανε σφιχτή αλλά μου άφηνε περιθώριο να την γαμάω άνετα. Και μετά τρελάθηκα. Είχε τέτοιο αυτοκοντρόλ στο σώμα της, που επίτηδες μου στένευε το τούνελ. Και όταν ήθελε τον χαλάρωνε:

-    «Έλα γαμιάααα μου… θα σε φτιάξω εγώ να χύσεις περισσότερο κρέμα από πριν».

Το πουτανάκι με είχε φτιάξει κανονικά τώρα. Την γαμούσα αλύπητα ενώ εκείνη γύρισε και καβάλησε με το κωλαράκι της τον πούτσο μου. Τώρα αυτή με γαμούσε και ο πούτσος μου άρχισε να τσούζει:

-    «Τώρα. Έλαααα γαμιά μου…. Χύνωωωωωωωω… Αχ! Ναι… ναι… ναι… Αααααααα!»

Άρχισε να αυξάνει το ρυθμό ενώ η κωλοτρυπίδα της έπνιγε τον πούτσο μου με σπασμούς οργασμού. Καθώς πιπίλιζα τις ρώγες της, και μη σταματώντας εκείνη το καβαλητό ένιωθα τα αρχίδια μου να τσούζουν, και το σπέρμα να θέλει να πεταχτεί στο έντερο της. Και έτσι έγινε. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, μια τεράστια ποσότητα σπέρματος άδειασε μέσα στο έντερο της.

-    «Έλα γαμιά… γέμισε με… έλα… έλα…»

Καθώς έχυνα με φιλούσε με τέτοιο πάθος, που μου κόπηκε η ανάσα. Έμεινε μέχρι τις δέκα το βράδυ, αλλά έπρεπε να επιστρέψει σπίτι. Τι να σας πω ρε παιδιά; Τώρα με τη Σοφία τα έχουμε φτιάξει. Αν μου φέρεται πάντα όπως τώρα, δεν θα την αφήσω να φύγει με τίποτα. Γιατί; Καμία άλλη γυναίκα δεν κατάφερε να μου βγάλει τόσο ψωλόχυμα από τα αρχίδια, και μετά την βρίσκω να πηδιέμαι μαζί της. Σεξουαλικά και ανθρώπινα ταιριάζουμε τέλεια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.