Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μόλις είχα μαλακιστεί και μέσα στην καύλα πήγα να πιω ένα ποτό σε ένα μπαράκι. Δεν είχε πολύ κόσμο, κάθισα στο μπαρ και παράγγειλα. Μετά από κανένα δεκάλεπτο έσκασε μύτη κάποιος άντρας πάρα πολύ όμορφος. Κάθισε δίπλα μου, παρήγγειλε και με κοίταξε με ένα πολύ σέξι βλέμμα από πάνω μέχρι κάτω. Με ρωτάει:

-    «Το ονοματάκι σου;»

-    «Ρένα!», του λέω και γυρνάω από την άλλη.

Αυτός χαμογέλασε και ήρθε από πίσω μου.

-    «Λοιπόν καύλα; Πως θα γίνει να σε γαμήσω σήμερα;»

-    «Αν έχεις χρήμα όλα γίνονται…»

-    «Τζάμπα θα σε γαμήσω και θα με παρακαλάς γι’ αυτό…»

Για να μην πολυλογώ, συνεχίσαμε να μιλάμε στο μπαρ για καμιά ώρα με το ίδιο ύφος και κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Πάμε…»

Πήγαμε στο σπίτι του. Με έσπρωξε στο κρεβάτι και μου είπε:

-    «Μαλάκισε λίγο το μουνάκι σου κι έρχομαι…»

Δεν ήξερα που πήγε αλλά ήμουν πολύ καυλωμένη για να αντισταθώ. Άρχισα λοιπόν να χαϊδεύω το μουνί μου και να του βάζω ένα - ένα τα δάχτυλα μου. Μπήκε μέσα μετά από λίγο, με άρπαξε από τα μαλλιά και μου είπε:

-    «Ο ρόλος σου εδώ μέσα είναι να εκτελείς! Ότι και να σου πω θα το κάνεις κι αν όχι με το καλό, τότε θα το κάνεις με το ζόρι, όπως κάνεις και στη δουλειά σου!»

Ήθελα να του πω ότι κατάλαβε λάθος αλλά δεν με ενδιέφερε κιόλας. Με έσπρωξε πάλι στο κρεβάτι και μου είπε:

-    «Γδύσου! Θέλω να χύσεις για πάρτη μου. Μαλακίσου και χύσε!»

Του ζήτησα να μου βάλει τα δάχτυλα του κι εκείνος απάντησε:

-    «Που ξέρω εγώ μωρή ψώλα με ποιον πηδήχτηκες πριν;»

Και μου έριξε δυο χαστούκια δυνατά. Συνέχισα να μαλακίζομαι και να χύνω και ήθελα κι άλλο. Αυτός δεν έκανε τίποτα. Απλά καθόταν με κοίταζε, με χτύπαγε που και που στο πρόσωπο και μου έλεγε ότι είμαι ξεφτιλισμένη, αφού το μόνο που με ένοιαζε ήταν να χύνω. Κάποια στιγμή σηκώθηκε, έφερε το καυλί του από πάνω μου και μου είπε:

-    «Θέλω να γαμήσω το στόμα σου ενώ εσύ μαλακίζεις το μουνί σου!»

Τον πήρα αμέσως στο στόμα μου και άρχισα να παίζω με την γλώσσα μου ενώ το μουνί μου ήταν μούσκεμα. Εκείνη την ώρα μπήκε μια κοπέλα μέσα με τέλειο σώμα φορώντας μόνο ένα στρινγκάκι και μας πλησίασε…

-    «Πάλι πουτάνες γαμάς;»

-    «Το δώρο σου είναι!», της απάντησε.

Εγώ, παρόλο που ένιωσα άβολα, συνέχισα να μαλακίζω το μουνί μου και να τον παίρνω στο στόμα μου.

-    «Μου αρέσει αυτή!», είπε εκείνη. «Δέσε της τα χέρια. Θέλω να σε ακουμπάω μόνο εγώ!»

Αυτός με έπιασε απότομα, με έδεσε στο κρεβάτι και εκείνη μου έφερε το μουνί της να το γλείψω. Το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση ενώ αυτός μου έφτυνε το μουνί μου και έβαζε πότε τρία, πότε τέσσερα δάχτυλα μέσα του. Είχα γίνει μούσκεμα και έγλειφα ένα μουσκεμένο μουνάκι που κατά έναν περίεργο τρόπο έβρισκα υπέροχο.

-    «Πιο ξεσκισμένο μουνί από το δικό σου γαμιόλα δεν έχω ξαναδεί! Πόσοι σε γαμήσανε μωρή καριόλα σήμερα;»

Ένιωθα παράξενα αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να γαμηθώ. Η κοπέλα έχυνε ασταμάτητα κι εγώ έχωνα την γλώσσα μου στο μουνί της όσο πιο βαθιά μπορούσα. Μόλις εκείνη έχυσε σηκώθηκε και πήγε κοντά του.

-    «Δεν βλέπεις ότι η πουτάνα θέλει το καυλί σου;», τον ρώτησε.

-    «Θα τον φάει όποτε γουστάρω εγώ!», της είπε και ήρθε στο πρόσωπο μου.

Άνοιξα τα μάτια μου να δω τι θα έκανε και με δυνατό χαστούκι μου είπε:

-    «Ποιον κοιτάς μωρή; Χαμηλά το κεφάλι. Δεν γουστάρω να με κοιτάνε πουτάνες, απλά να τις γαμάω θέλω. Κι εσύ όπως βλέπω είσαι για πολλά γαμήσια!»

-    «Σε παρακαλώ…», του είπα. «Θέλω να με γαμήσεις!»

-    «Πρώτα θα γαμήσω αυτήν!» ,είπε. «Θα της χύσω τα βυζάκια, θα της τα γλείψεις καλά, θα την κάνεις να χύσει πολλές φορές και ίσως μετά γαμημένο πουτανάκι γαμήσω τον κώλο σου γιατί από το μουνί δεν θα καταλάβεις τίποτα!»

Η κοπέλα ξάπλωσε δίπλα μου άρχισε να με φιλάει με λύσσα ενώ αυτός της τον έχωνε βαθιά στο μουνί της. Όταν ήρθε η ώρα να χύσει την τράβηξε κοντά του και της έχυσε τα βυζάκια της ενώ εκείνη τα άπλωσε παντού με τα χέρια της.. Αυτή ξάπλωσε δίπλα μου και εκείνος με έλυσε και αφού με κοίταξε σαν να με λυπάται, μου είπε:

-    «Εμπρός μωρή καριόλα! Γλείψε της τα βυζάκια!»

Άρχισα να την γλείφω με ευχαρίστηση ενώ αυτός μου έλεγε:

-    «Έτσι… καθάρισε την καλά. Γι’ αυτό σε έφερα εδώ,. να σε κάνουμε ότι θέλουμε!»

Την έγλειψα με μανία και καύλωνα ακόμη παραπάνω.

-    «Σας παρακαλώ… γαμήστε με!», έλεγα και ένιωθα όλη την ξεφτίλα.

Με χτύπησε τότε εκείνη και μου είπε:

-    «Γλείψε μου το μουνί σαν καλή πουτάνα! Κάνε με να χύσω και θα τον αφήσω να σου γαμήσει όλες σου τις τρύπες!»

Κατέβηκα γρήγορα να της το γλείψω όσο πιο καλά μπορούσα νιώθοντας το χέρι του στην κωλοτρυπίδα μου.

-    «Τρίψτε τα μουνάκια σας!», μας είπε και το κάναμε με πολύ όρεξη.

Θα έκανα τα πάντα για να γαμηθώ μαζί του και με μεγάλη ευκολία.

-    «Τώρα φιληθείτε!»

Αμέσως αρχίσαμε να γλείφουμε η μία την άλλη σαν τα σκυλιά. Κι ήταν όλα τόσο καυλωτικά. Με τράβηξε αυτός από τα μαλλιά, με έβαλε στα τέσσερα, αυτή ήρθε μπροστά μου και του είπε:

-    «Θέλω να την γαμήσεις δυνατά όσο αυτό το πουτανάκι με κάνει να χύνω με την γλώσσα της!»

Μου τον έχωσε με δύναμη, ενώ εκείνη μου κρατούσε το κεφάλι ακριβώς στο σημείο που καύλωνε παραπάνω. Κάποια στιγμή αυτός φώναξε:

-    «Χύνω παλιοπούτανο!»

Και ένιωσα τα χύσια του στον κώλο μου. Τραβήχτηκε, πήρε το κινητό του τηλέφωνο και έγραψε με την κάμερα τον κώλο μου που έσταζε. Η κοπέλα σηκώθηκε του είπε:

-    «Δέσε την πάλι!», και έφυγε.

Εκείνος το έκανε γρήγορα, λέγοντας μου:

-    «Εμείς θα βγούμε για ποτό. Εσύ θα κάτσεις εδώ καυλωμένη χωρίς να ακουμπάς το ξεσκισμένο σου μουνί και θα μας περιμένεις. Αν έχω καύλες μπορεί και να σε γαμήσω λίγο. Αλλιώς θα χύνεις από ανυπομονησία. Είσαι η γαμημένη μας πουτάνα και από δω και πέρα θα σε γαμάμε όποτε γουστάρουμε. Τα λέμε…»

Με αφήσανε στο κρεβάτι και εξαφανίστηκαν. Ήθελα να ουρλιάξω από καύλα αλλά το μόνο που έκανα ήταν να περιμένω με ανυπομονησία... Ήμουνα ήδη κανένα δίωρο μόνη μου. Οι σκέψεις μου όμως για το τι θα γινόταν, δεν άφηναν το μουνάκι μου να στεγνώσει. Ένιωθα τα υγρά μου να τρέχουν και σκεφτόμενη την κοπέλα αλλά κι εκείνον, καύλωνα ακόμη παραπάνω. Εκεί που φαντασιωνόμουν ότι επιτέλους μου γαμάει ο τυπάς το μουνί μου, τον άκουσα να έρχεται λέγοντας στην κοπέλα:

-    «Είναι όλη δική σου. Γάμησε την!»

Αυτή ήρθε μέσα, έβαλε το χέρι της στο μουνί μου που ήταν μούσκεμα και μου είπε:

-    «Τι έγινε πουτανίτσα; Ακόμη καύλες;»

-    «Πολλές!», της απάντησα.

Έβαλε τέσσερα δάχτυλα στο μουνί μου ενώ με κοιτούσε και μου έλεγε:

-    «Τι να καταλάβει η μούνα σου μωρή ξεφτιλισμένη; Όχι απλά δεν θα πάρεις φράγκο αλλά θα μας δώσεις κιόλας!»

Τότε μπήκε και εκείνος μέσα.

-    «Τι έγινε μωρή καριόλα; Σε γαμάει και σου αρέσει, ε; Σκέτη ξεφτίλα είσαι μωρή. Περιμένεις τρεις ώρες να γαμηθείς και η μούνα σου είναι ακόμη βρεγμένη!»

-    «Σε παρακαλώ, γάμησε με. Θα κάνω ότι θες, απλά γάμησε με…»

Εκείνος γέλασε, έριξε ένα γλωσσόφιλο στην άλλη και της είπε να μου κρατήσει τα πόδια ανοιχτά. Τα άνοιξα μόνη μου...

-    «Κοίτα γαμιόλα που βρήκαμε σήμερα!», της λέει.

-    «Χώσε της τον πούτσο σου στο μουνί!», του είπε.

Εκείνος τον πασάλειψε με τα υγρά μου, λέγοντάς μου ότι είμαι μεγάλη καριόλα και ότι αν δεν του το ζητούσε εκείνη, δεν θα λέρωνε το καυλί του για μια τέτοια τσούλα, και μου τον έχωσε. Τον πήρα όλο και καύλωσα. Αυτή έφερε το μουνί της από πάνω μου και μου είπε:

-    «Σου κάνω την τιμή να μου το γλείψεις μέχρι να σου χύσει το στόμα σου ο άντρας μου!»

Την έγλειφα κι αυτός με γαμούσε με μανία. Όταν ήρθε η ώρα να χύσει τον έφερε στο στόμα μου και τα κατάπια όλα. Αυτή με έλυσε, μου έδωσε τα ρούχα μου και μου είπε:

-    «Δρόμο τώρα! Δεν σε χρειαζόμαστε άλλο!»

-    «Θέλω να ξανάρθω…», είπα.

Τότε σηκώθηκε εκείνος με κοίταξε και μου είπε:

-    «Αν ποτέ ξαναχρειαστώ ξεφτιλισμένο τσουλί θα σε πάρω. Γράψε το τηλέφωνο σου και βλέπουμε. Είσαι πολύ υπάκουη σκλάβα όμως. Μπράβο! Τώρα σήκω φύγε γιατί τις πουτάνες δεν τις θέλω γύρω μου χωρίς λόγο!»

Με έπιασε από τα μαλλιά και με τράβηξε στην εξώπορτα.

-    «Άσε με να ντυθώ…», του είπα.

-    «Γιατί; Ντρέπεσαι μωρή γαμιόλα; Άντε μαλακίσου έξω αν γουστάρεις!» και με έσπρωξε έξω από την πόρτα.

Τους άφησα το τηλέφωνο μου στην πόρτα, ντύθηκα και εξαφανίστηκα... Από τότε με γαμάνε όποτε έχουν καύλες και μου αρέσει αφάνταστα!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.