Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ένα δάχτυλο στον κώλο της και ένας δονητής στο μουνί της.. Ξεκάθαρα και νηφάλια τα έβλεπα όλα πλέον, αυτή τη φορά όμως όλο το σκηνικό ήταν διαφορετικό. Δεν ήταν ψώνισμα από το δρόμο, δεν ήταν μεθυσμένη απόγνωση, ήταν ένα προγραμματισμένο ραντεβού που το περίμενα καιρό και όταν ήρθε, έφερε τέτοια ανακούφιση στην επί μακρόν αυξανόμενη καύλα μου για αυτήν τη γυναίκα που όμοια της σπάνια συναντούσα.

Γνωριμία σε chat, τηλέφωνα και mail που διήρκησαν περισσότερο από ένα εξάμηνο, υπομονή εκφρασμένη και ανυπομονησία, έκδηλη μεν, αλλά ποτέ διατυπωμένη. Τρυφερά στην αρχή, καυτά στο τέλος, μια σταδιακή καταπληκτική γνωριμία, μια οριακή επιθυμία, κάπως ανάμεσα σε ανυπέρβλητη απόγνωση και βεβιασμένα συγκρατημένη ορμητικότητα

Μικρή και τρυφερή, ούτε είκοσι, κουκλίτσα και ορεξάτη να μάθει, να ζήσει, να ξεφύγει από τη μικρή επαρχία που μέχρι τότε το έκανε μόνο μέσω τηλεόρασης και κάποιων εικονικών εραστών, ευτυχώς το ξεπαρθένιασα το είχαν αναλάβει ξένοι τουρίστες που εκμεταλλεύτηκαν την αθώα βλακεία της και με το άλλοθι εγώ της πρότερης άτιμης σκέψης της, ήθελα να εκμεταλλευτώ κι εγώ, προσφέροντας πορνοδιαστροφές που την έκαναν να ουρλιάζει στο τηλέφωνο από καύλα και εμένα να στέκω σαν χάνος, μην πιστεύοντας τις «ικανότητες» ο θεός ή όποιος άλλος να τις κάνει!

Έφτασε όμως η μέρα. Συνάντηση όπως την περίμενα, ραντεβού βραδινό δίπλα από ένα περίπτερο στην παραλία, μαγική χριστουγεννιάτικη σκηνή με άστρα να καθρεπτίζουν στη θάλασσα και όλα τα λαμπιονια του κόσμου να την κάνουν να λάμπει. Το μωρό ήταν απίστευτο -υποψιάζομαι και έμαθα αργότερα ότι η κουρα ομορφιάς ήταν ότι έκανε το τελευταίο δεκαπενθήμερο και είχε αποδώσει!

Χάζεψα προς στιγμή, μια ανασφάλεια με διαπέρασε αλλά ξεπεράστηκε, είχα μια γοητεία να αντιτάξω στην ομορφιά της, το είδα αυτό στο χαμόγελο ικανοποίησης που έλαμψε στο πρόσωπο της όταν κατέβηκα από το αυτοκίνητο και την πλησίασα. Καλή αρχή.. Συνοπτικά: ποτό, κουβεντούλα χαζή εν αναμονή, ελαφρύ χούφτωμα εκατέρωθεν και κόρες ματιών να διαστέλλονται και να αστράφτουν. Ψίθυροι και κρυφά φιλιά και αυτοκίνητο και σπίτι.

Πίσω από την πόρτα με κόλλησε, θαρραλέα χούφτωσε τον πούτσο μου και κράτησε το χέρι της επιδέξια η αποκάλυψη μου εκεί, βασανιστικά σφίγγοντας τον, τα μαθήματα είχαν γίνει και η μαθήτρια είχε αριστεύσει! Αστραπιαία πετάει το μπλουζάκι της, χωρίς σουτιέν από μέσα και αποκαλύπτεται το εικοσάχρονο στήθος μιας ψηλής και σφιχτής κοπέλας που ξέρει το θαυμασμό που μπορεί να προκαλέσει. Ολοστρόγγυλο, στητό, αρκούντως μεγάλο, συνοδευόταν από βλέμμα που δηλώνει ότι ξέρει τι έχει και τι μπορεί να αποκτήσει με αυτό.

Ο γνωστός χάνος ακόμα μια φορά μέχρι να με ταρακουνήσει η απότομη κίνηση της να ανοίξει τα κουμπιά του παντελονιού και να χώσει το χέρι της μέσα. Το δικό μου ακολούθησε αυτήν την πορεία και εξαφανίστηκε κάτω από τη βολική κοντή φούστα. Σύγκρουση χεριών στη μανία να προλάβουμε την πρώτη υγρασία και συμβιβασμός σιωπηλός όταν αποφάσισα να αναλάβω εγώ.

Σειρά μου να την κολλήσω στην πόρτα και σκύβω, γονατίζω μπροστά στα πόδια της για να σηκώσω τη φούστα, να παραμερίσω ένα μικροσκοπικό κόκκινο ύφασμα και να χώσω τη γλώσσα μου στην εύφορη κοιλάδα που καιρό με περίμενε. Ζεστό και μουσκεμένο, με ελαφριά οσμή αρώματος που προφανώς είχε προσθέσει ατημέλητα εκεί και κάπως με ζάλισε αλλά γεύση, ω τι γεύση!

Ένας συνδυασμός καραμέλας και γιασεμιού μαγνήτισε το στόμα μου που σαν σκούπα όρμησε και ρούφηξε το απαλό, το τόσο τρυφερό μουνάκι της -ένας αναστεναγμός ανακούφισης, ένας ακόμα ανυπομονησίας, ένας τρίτος πιο δυνατός, που με πρόσταζε στην πραγματικότητα να συνεχίσω αλλά γρήγορα γιατί το μουνάκι της άνοιγε επικίνδυνα και δεν κρατιόταν να γεμίσει με έναν πούτσο που εκείνη τη στιγμή είχε γίνει πύραυλος και ακουμπούσε στην κοιλιά μου όπως είχα γονατίσει.. Μανιώδης όμως γλείφτης εγώ αποφάσισα να ακολουθήσω άλλη διαδρομή και να την τελειώσω εκεί για πρώτη φορά.

Κατάλαβε, αφέθηκε, ένα πόδι της ξεκουράστηκε στον ώμο μου και το άλλο στο πάτωμα, πιο βολικά για μένα, πλήρη πρόσβαση, ένα δάχτυλο στην είσοδο της και μια γλώσσα φαρδιά πλατιά να πλαταγιάζει στη διαδρομή από την είσοδο του κόλπου ως την κλειτορίδα, δαγκώνω ελαφριά εκεί, τράνταγμα, η γλώσσα που απαλύνει τον απότομο πόνο της και ξανά το ίδιο, ρίγη στο σώμα της, ανατριχίλα στα πόδια της και πιο γρήγορα εγώ, ξανά δαγκωματάκι, ξανά γλώσσα, ξανά, ξανά… το βάρος της όλο στον ώμο μου καθώς έχανε τον κόσμο κάτω από τα πόδια της όσο αυτό το κύμα την κάλυπτε, σαν μια βουτιά σε δυνατή θάλασσα που ξεσπάς πάνω στο κύμα και μετά η γαλήνη..

Έτσι ήρθε ο οργασμός της, δυνατός, ορμητικός, και μετά γαλήνη όταν την ακουμπούσα απαλά στο χαλί για να ξεκουράσει την ένταση όσο εγώ συνέχιζα, πολύ αργά τώρα να μαζεύω τους χυμούς της με τη γλώσσα μου, να την βλέπω να τραντάζεται σαν ξεψυχισμένο σώμα όταν λίγο πιο δυνατά πίεζα τη γλώσσα μου -να καταλαγιάσει ο οργασμός αλλά να μην φύγει τελείως η καύλα.

Δούλεψε καλά αυτό και σε ένα πεντάλεπτο το μικρό ήταν έτοιμο για νέα.. Όλα τα ρούχα της πετάχτηκαν στο λεπτό, τα δικά της αυτή, τα δικά μου αυτή πάλι, φιλιά που έκοβαν την ανάσα και αγκομαχητά που έδειχναν το δρόμο. Προγραμματισμένος εγώ βγάζω από διπλανό κουτί βαζελίνη και δονητή και μαντίλι για να της κλείσω τα μάτια. Το δέχτηκε πρόθυμα κι εγώ με περισσή χαρά καθώς θα είχα ανοιχτό χώρο για όλα όσα ήθελα. «Κάνε με ότι θες!» η δική της πρόταση.

Άλλο που δεν ήθελα εγώ και όρθιος μπροστά της τη βάζω να ακουμπήσει και να ξαπλώσει στο τραπέζι. Παίζω με τον πούτσο μου έξω από το μουνάκι της, το ένα χέρι μου τσιμπά τις ρώγες τις που σκληραίνουν, πέτρες μικρές που την καυλώνουν και λίγη βαζελίνη κυλά στην κωλοτρυπίδα της, χαλαρώνει το σφίξιμο, ένα δάχτυλο μέσα, αργά, μένει εκεί… Αναστεναγμός και κούνημα της λεκάνης της πάνω σε αυτό, ένας κώλος ξεπαρθενιασμένος και δεκτικός, ένα μουνί ξανά υγρό και έτοιμο.

Ένας δονητής, μαύρος, να κάνει την πρώτη επίσκεψη στο μουνί της, μικρός για να το συνηθίσει εύκολα και να προετοιμάσει το έδαφος, αργά να τη γαμάω και να την βλέπω στο μαντίλι, να προσπαθήσω να πιάσω το βλέμμα της όταν θα το πετάξει για να με δει, τα μάτια της να μην βλέπουν όταν τ ανοίγει και το αργό μαρτύριο να συνεχίζεται, παράλληλη κίνηση κώλου μουνιού κι εγώ να νιώθω να κλείνουν τα μάτια μου από την αργή, υγρή, υπνωτική κίνηση, αργά ο δονητής έξω από το μουνί της και μέσα στον κώλο της που ανοιχτός και χαλαρός το περίμενε.

Καμία δυσκολία μετά την περιποίηση και πιο αργά τώρα, να τον νιώσει καλά βαθιά μέσα της και η ώρα του μουνιού για μένα.. Συντονισμένος με τον δονητή ο πούτσος μου χώθηκε στην σκοτεινή σπηλιά της, χάθηκε εκεί για λίγο και ξαναεμφανίστηκε άσπρος σχεδόν από τα υγρά της εικοσάρας οπτασίας. Ο ρυθμός επιταχύνεται, σφίγγω τα πόδια μου για να σπρώχνουν αυτά το δονητή μέσα και τα δυο παλούκια μπαίνουν ταυτόχρονα τώρα στις τρυπούλες της σχεδόν αναίσθητης μικρής. Πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο δυνατά κι αυτή προς τα πάνω μου κουνιέται.

Ηλεκτρικό ρεύμα την περνά και σηκώνεται απότομα, παρασυρόμαστε προς τα πίσω και πέφτουμε στον καναπέ. Οι τρύπες της γεμάτες και στο απότομο κάθισμα μια μικρή κραυγή πόνου που τη διαδέχεται μια μεγαλύτερη ηδονής. Αναλαμβάνει αυτή και χοροπηδάει τώρα πάνω στα δυο παλούκια που τη γαμούν, αλαφιασμένη και κατακόκκινη. Κραυγές και άναρθρα λόγια, μουγκρίσματα και ακατανόητες λέξεις… Νιώθω να έρχεται η καύλα μου στην κορύφωση της και νιώθω το δικό της οργασμό να με προφταίνει.

Με δυσκολία μεγάλη καταφέρνω να κρατηθώ λίγο ακόμα, να απολαύσω αυτό το τελείωμα, αυτόν τον καταρράκτη πριν τελειώσω εγώ. Ευτυχώς με πρόλαβε και σε ένα παραλήρημα ουρλιαχτών τελειώνει και μένει ξέπνοη πάνω μου. Κλείνει τα μάτια της και χορτασμένη αποκοιμιέται όπως ήταν, με δυο τρυπούλες γεμάτες και υγρά να στάζουν πάνω μου σαν κινέζικο ντους, αργά, βασανιστικά… ένα χαμόγελο στο πρόσωπο μου σκεφτόμενος ότι αυτή είναι μόνο η αρχή με το εκπληκτικό μωρό και ανυπόμονος για την επόμενη φορά, αυτήν που θα έρθει όταν ξυπνήσει..

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.