Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τα είχα με ένα αγόρι 2 χρόνια τον Αλέξη. Χωρίσαμε λίγο πριν το καλοκαίρι γιατί τον έπιασα με άλλη μέσα στο σπίτι του και ορκίσθηκα να τον κάνω να μετανιώσει πικρά γι αυτό που έκανε.   

Το καλοκαίρι μια και ελεύθερη είχα πάει διακοπές με 2 φίλες μου σε μια ερημική παραλία με σκηνές.   Το μέρος που ήμασταν είχε μόνο ένα μπαράκι. Το βράδυ λοιπόν αποφασίσαμε να πάμε εκεί για ποτό.    Και να σου μπροστά μου ο Αλέξης.   
Τι κάνεις μου λέει?
Καλά όλα καλά του λέω.

Και εγώ μου λέει και μου γυρνάει την πλάτη και συνέχισε την κουβέντα του με μια κοπέλα που μάλλον είχαν έρθει μαζί. Εμένα με είχε φάει να τον κάνω να τρελαθεί.

Ο καλός θεούλης λοιπόν εκείνη την ώρα μου στέλνει 2 σφινακια με τα χέρια του μπάρμαν κερασμένα από ένα κουκλί που καθότανε μόνος του στο μπαρ και με κάρφωνε. Του κάνω νόημα για ευχαριστώ και αυτός χωρίς να χάσει χρόνο έρχεται στο αυτί μου και μου λέει (αν θες χαστούκισε με μα αυτό που θα πω αλλά είσαι για πολλά γα. . . σια και πολλές παρτουζες)
Από τη μια τσατίσθηκα με το θράσος του αλλά από την άλλη σκέφτηκα ότι αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής  μου να τον κάνω τον άλλον να τρελαθεί.  
Γυρνάω λοιπόν στον μαναράκι και του λέω (και τι περιμένεις? ) με πιάνει από το χέρι και μου λέει πάμε βόλτα στην παραλία . Χωρίς να χάσω χρόνο τον ακολούθησα ενώ παρατηρούσα τον Αλέξη να με κοιτάει φανερά τσατισμένος.

Πηγαίνοντας λοιπόν βόλτα με το μανάρι με πάει σε μια παραλία που είχε την σκηνή του εντελώς απομακρυσμένη κατεβήκαμε κάτι κατσάβραχα και φτάσαμε σε μια μικρή παραλία που ήταν και οι φίλοι του και πίνανε βότκες. Παιδιά από εδώ η Γιώτα λέει και σήμερα θα πιει μαζί μας. Εγώ γυρνούσα το κεφάλι γύρω γύρω και χάζευα αμήχανα και βλέπω πάνω στο λοφακι τον Αλέξη να κρυφοκοιτάζει πίσω από ένα βράχο.

Τώρα είναι η ευκαιρία της ζωής σου είπα Γιωτουλα και πριν προλάβω να ολοκληρώσω την σκέψη μου νιώθω το χέρι του Νίκου(μανάρι) να μου πιάνει το χέρι και να μου το βάζει πάνω στον πούτσο του. ενώ οι άλλοι κοιτάγανε και γελάγανε μεθυσμένοι. (θέλω τις χειλαρες σου μου λέει εδώ και τώρα να μου ρουφήξουν το καυλί)

Μα είναι οι άλλοι εδώ του λέω τι κάνεις είσαι τρελός? πάμε κάπου μόνοι μας.
Ακριβώς μου λέει γι αυτό θα το κάνεις και με βουτάει και μου βάζει όλη τη γλώσσα του στο στόμα μου ένα με τα χέρια του μου κατέβασε με βία το ραντακι και μου βούτηξε το στήθος που απ ότι κατάλαβα πρέπει να εντυπωσίασε τους υπόλοιπους που φωνάζανε , καύλα, θεά και αλλά τέτοια .

Την ώρα που με φίλαγε και με έπαιζε με το στήθος μου ο Νίκος εγώ έριχνα κλεφτές ματιές στον βράχο και έβλεπα και τον Αλέξη να κοιτάει και πραγματικά ερεθιζόμουνα.  Μετά από το καυτό φιλί και το πασπάτεμα με ξαπλώνει κάτω μου βγάζει την λευκή μακριά φούστα μου και λέει στους υπόλοιπους ελάτε ρε μαλάκες να δείτε  τι στρινγκ φοράει το τσουλί   . Τότε σηκώνονται και οι 5 πάνω και κατεβάζουν τα μαγιό τους ενώ εγώ ήξερα ότι εδώ που έφτασε το θέμα δε μπορούσα να κάνω τίποτα έπρεπε να τι ζήσω αυτήν την εμπειρία.  

Είχε αρχίσει να με καυλώνει που μου μίλαγε άσχημα και που οι υπόλοιποι είχαν καυλώσει με το κορμί μου.  Δε το έχω ξανακάνει αυτό του λέω είμαι ακόμα 19 χρόνων και έχω πάει μόνο με ένα αγόρι.

Σήμερα θα σε πνίξουμε  με τα χυσια μας πόρνη μου λέει και βγάζει ένα σουγιά και μου κόβει το στρινγκ ενώ ένας από την παρέα γονατίζει πάνω από το κεφάλι μου και μου ακουμπάει τα αρχίδια του στο στόμα. Άρχισα να τα ρουφάω όσο πιο γλυκά μπορούσα ένα αυτός βόγκαγε και έλεγε, μαλάκες είναι καύλα το κορίτσι, ένας άλλος από την παρέα γελούσε και έλεγε  κάνε πιο κει ρε μαλάκα να της κάνω ένα γλειφομουνι. Μου άνοιξε με βία τα πόδια και μου έκανε ένα γλείψιμο που ζαλίστηκα ειλικρινά από την καύλα ενώ παράλληλα γέλαγε. Αυτός που του έγλυφα τα αρχίδια σηκώθηκε όρθιος και τότε αντίκρισα 5 άτομα γύρω μου όρθια να την παίζουνε και έναν μέσα στα πόδια μου να με γλύφει με μανια.

Ξαφνικά σηκώνεται και ξαπλώνει κάτω και με βάζει να κάτσω πάνω στο πρόσωπο του για να συνεχίσει να με γλύφει ενώ οι υπόλοιποι με πλησιάσανε και με περικυκλώσανε με τους πούτσους τους. Άρχισα να γλείφω σαν τρελή όποιον έβρισκα μπροστά μου  ενώ με τρέλαιναν τα πρόσωπα τους που βογκάγανε σαν δαιμονισμένοι από το θέαμα και από το γλείψιμο που έκανα.

Σε έχουνε γαμήσει ποτέ απ όλες τις τρύπες μωρή ξεκολιαρα μου λέει ο ένας?
Όχι του λέω.

Τότε αυτός που με έγλυφε μου βουτάει τα μπούτια και με κατεβάζει προς τον πούτσο του και με βάζει να κάτσω. Ήταν τεράστιος και όπως με πίεσε και τον πήρα όλον μέσα έβγαλα μια κραυγή από τον πόνο και την καύλα που δεν έχω ξαναβγάλει ποτέ. Άρχισα να κάνω κυκλικές κινήσεις με την λεκάνη ενώ παράλληλα έβλεπα τον Αλέξη να έχει πλέον σηκωθεί όρθιος και να με παίρνει μάτι με σταυρωμένα τα χέρια.

Άρχισα να κοιτάω τους υπόλοιπους και να πιάνω το στήθος μου με μισόκλειστα μάτια από την καύλα. Ποιος θα την ανοίξει πρώτος από πίσω ρώτησε ο Νίκος? ? ? Όχι από πίσω λέω παιδιά μη ξεφύγει το πράμα.

Τι είπες μωρή τσούλα μου λέει? ?

Και έρχεται μπροστά μου και μου βάζει τον πούτσο του στο στόμα και κάνει νόημα σε ένα από τα παιδιά να έρθει από πίσω να με γαμήσει. Του λέει ρε μαλάκα η τρυπούλα τις είναι μικροσκοπική αν μπω θα πεθάνει. Γάμησε την ρε μαλάκα του λέει και βούλωσε το. Ένοιωσα τότε 2 χέρια να ανοίγουν το κωλαρακι μου και να μου φτύνουν την τρύπα ένα ο ένας μου έδινε πίπα και ο άλλος με έπαιρνε από κάτω με δύναμη. είχα αρχίσει να νιώθω πολύ πουτάνα .   

Τώρα θα σε σκίσω μου λέει ο άλλος και βάζει σιγά σιγά τον τεράστιο πούτσο του στην άλλη τρύπα μου. Έβαλε τον μισό και φώναξε καύλα θα σε πεθάνω σήμερα και με μπήκε με δύναμη πίσω μου. Προσπαθούσα να φωνάξω με τον πούτσο του Νίκου στο στόμα και αυτός μου πίεζε το κεφάλι για τον πάρω όλο μέσα. Τα πρώτα 5 λεπτά πονούσα πολύ μετά με κυρίευσε μια πρωτόγονη ανατριχίλα νιώθοντας 3 πούτσους να με σκίζουν από παντού και άλλους 3 να τον παίζουνε μπροστά μου και να μου λένε βρομόλογα ενώ ο πρώην μου έπαιρνε μάτι.

Σε κάποια στιγμή ενώ είχα τελειώσει 2-3 φορές αυτός που ήταν από κάτω μου με ανασήκωσε λίγο για να σηκωθεί και με άφησε με το καυλί του Νίκου στο στόμα και το καυλί του φίλου του να με παίρνει από πίσω. Πιες τα μωρή πουτάνα μου λέει ο Νίκος και μου πλημμυρίζει το στόμα με σπέρμα. Τα κατάπια όλα ένα εκείνη τη στιγμή ένιωσα το καυτό σπέρμα του άλλου να μου γεμίζει την πίσω τρύπα. Τρελάθηκα από την καύλα και έσκυψα όπως ήμουν στα 4 ακούμπησα το κεφάλι μου στην άμμο στήθηκα όσο πιο καυλιάρικα μπορούσα και βογκούσα σαν δαιμονισμένη.

Ήθελα να τελειώσουν όλοι μέσα μου και τους το ζήτησα. Τότε πήρε σειρά ο επόμενος που ήρθε από πίσω μου και άρχισε να μου σκίζει την πίσω τρύπα με δύναμη ένα εγώ δεν έβλεπα καν ποιος είναι. μόνο βογκούσα και φώναζα.

Περάσανε όλοι από πίσω μου και τελειώσανε και αφού τελειώσανε με βάζει ο Νίκος να ξαπλώσω πάνω στους κοιλιακούς του έτσι ώστε να έχω τον πούτσο του μπροστά στο στόμα μου και τον έγλυφα μέχρι που αποκοιμηθήκαμε και οι 2 μετά από πολύ ώρα.   Το πρωί με ξύπνησε ο Νίκος γλύφοντας μου το στήθος και συνεχίσαμε να κάνουμε σεξ συνέχεια μέχρι το βράδυ αφού οι φίλοι του είχανε φύγει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.