Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Πριν μερικές ημέρες είχα μια πολύ όμορφη εμπειρία με ένα ζευγάρι και θα ήθελα πολύ να την μοιραστώ μαζί σας όπως κάνω κάθε φορά.

Εκείνο το βράδυ λοιπόν η δουλειά με είχε κρατήσει μέχρι πολύ αργά στο γραφείο μαζί με τους δυο συνεταίρους μου. Ενημέρωσα κι εγώ τη γυναίκα μου ότι θα αργήσω πολύ (το τελευταίο διάστημα μια καινούργια δουλειά με κρατάει πολλές ώρες στο γραφείο κι έτσι δεν υπήρχε πρόβλημα) και συνέχισα τη δουλειά έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα. Αφού τελειώσαμε με τα φιλαράκια όλα αυτά που μας κρατούσαν στο γραφείο πρότεινα διασκέδαση. Αρχικά είπαμε για Πάρνηθα στο Καζίνο, αλλά επειδή βαριόμουν να οδηγήσω αποφασίσαμε για Ρωμαίο.

Πήγαμε λοιπόν κι οι τρεις καθίσαμε σε ένα τραπέζι και παρακολουθήσαμε το πρόγραμμα, που παρεμπιπτόντως, υστερεί κατά πολύ σε σχέση με τις άλλες χρονιές. Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι απέναντι μας καθόταν ένα ζευγάρι. Εκείνος γύρω στα 45 κι εκείνη κάπου 30. Πολύ όμορφη. Χυμώδης, ξανθιά, με υπέροχα πόδια, σηκωνόταν συνεχώς στην πίστα και χόρευε αναστατώνοντας κυριολεκτικά τη νύχτα μου. Λίγο το ποτό, λίγο η ώρα λίγοι οι… ορέξεις μου, με έκαναν και ξεπέρασα τις όποιες ανησυχίες είχα για το γεγονός ότι συνοδευόταν, και άρχισα να πετάω αραιά και που λουλουδάκια προς τη μεριά της. Αρχικά δεν έδωσε σημασία, μετά από μερικά γαρίφαλα όμως άρχισε να ανταποδίδει.

Τα βλέμματα μας άρχισαν να γίνονται όλο και περισσότερο ζεστά μέχρι που καταλήξαμε σε ένα παρατεταμένο κάρφωμα γεμάτο νόημα και υπονοούμενα. Κάποια στιγμή άρχισε να κάνει μια «επίθεση πάθους» στον δικό της με τρελά γλωσσόφιλα που συνοδεύονταν παράλληλα με εξαιρετικά πρόστυχες ματιές προς την πλευρά μου. Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει γρήγορα και οι ματιές μου άρχισαν να γίνονται επιθετικές… πολύ επιθετικές. Της ψιθύρισα από μακριά «Σε θέλω» κι εκείνη δάγκωσε τα χείλια της πονηρά. Δεν απάντησε τίποτα. Καταλαβαίνετε βέβαια πως για να μην γίνουμε και ρόμπα στο μαγαζί όλα αυτά γίνονταν με προσοχή. Από εδώ αρχίζει η ιστορία όμως να χοντραίνει.

Κάποια στιγμή η όμορφη αυτή γυναίκα που με είχε κάνει να βγάζω ατμούς από τα αφτιά, σκύβει και μιλάει στο αφτί του άντρα της. Εκείνος γύρισε προς τη μεριά μου και με κοίταξε διερευνητικά. Ωχ, λέω πέσαμε σε σουρωμένη που κοκορεύεται στον άντρα της για τις κατακτήσεις της. Περιττό να σας πω πως εκείνη τη στιγμή μου μυρίστηκε άγριος καυγάς. Αντί αυτού όμως, ο τύπος φώναξε το γκαρσόνι και δείχνοντας με κάτι του ζήτησε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το γκαρσόνι ήταν δίπλα μου και με… κούφαινε.

-    «Οι φίλοι σας από εκείνο το τραπέζι ρωτάνε αν θέλετε να καθίσετε μαζί τους» μου είπε ο τύπος κι εγώ έχασα τη μιλιά μου.

-    «Ρε παιδιά, σας πειράζει να πεταχτώ μέχρι το απέναντι τραπέζι για ένα ποτάκι; Είδα κάτι ξαδέρφια της γυναίκας μου και πάω να πω ένα γεια» είπα στην παρέα μου στην οποία δεν ήθελα να δώσω δικαιώματα.

Οκ μου είπαν, πήρα το ποτάκι μου και διστακτικός, για να είμαι ειλικρινής, πήγα προς τα εκεί. Εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ήμουν πολύ κόκκινος από την κάψα και την ντροπή μου αλλά όταν το κάτω κεφάλι αποφασίζει όλα είναι δυνατά.

-    «Γεια και ευχαριστώ για την πρόσκληση» τους είπα χαιρετώντας τους.

-    «Κάθισε όμορφε» μου απάντησε η κυρία.

Μετά τις συστάσεις μου είπε πως την έλεγαν Κατερίνα και τον σύζυγο Αντώνη (ονόματα έχουν αλλαχθεί).  Ξεκινήσαμε μια συζήτηση περί ανέμων και υδάτων, με τι ασχολείστε, πως κι από εδώ και τέτοιες μαλακίες. Η Κατερίνα με κοίταζε συνέχεια στα μάτια και ο Αντώνης, εξαιρετικά χαλαρός, μιλούσε λες και ήμασταν κολλητοί από το στρατό. Η νύχτα προχωρούσε και ποτάκια στα ποτάκια, η κατάσταση είχε γίνει εκρηκτική. Εγώ δε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται. Μέχρι που άρχισαν τα τσιφτετέλια και η Κατερίνα χωρίς να μου πει τίποτα, με τράβηξε στην πίστα. Ο χορός μαζί της ήταν η χαριστική βολή. Τριβόταν συνέχεια πάνω μου και όσο ένιωθε ότι σκλήραινα γινόταν όλο και πιο «πιεστική». Σκύβει στο αφτί μου και με τη γλώσσα της κυριολεκτικά να μου το γλείφει μου λέει:

-    «Έχεις κάνει ποτέ τρίο με ζευγάρι;»

Σάστισα αλλά ευτυχώς που έχω κι εγώ τις εμπειρίες μου και της απάντησα καταφατικά.

-    «Ο Αντώνης γουστάρει να με βλέπει να γαμιέμαι με νεώτερους άντρες και σήμερα του είπα ότι γουστάρω την παρέα σου στο κρεβάτι μας».

Όπως καταλάβατε όλα πλέον ήταν ξεκάθαρα. Κατεβαίνοντας καθίσαμε στο τραπέζι μας και τα αίματα πήραν φωτιά. Εκείνη έβγαλε τη γόβα της και κόλλησε την πατούσα της στο πετρωμένο εργαλείο μου που αν είχε στόμα θα εκλιπαρούσε να λυτρωθεί. Παράλληλα με το δικό μου χούφτωμα φύλαγε με πάθος τον άνδρα της προκαλώντας μου ρίγη καύλας. Ο Αντώνης ζήτησε το λογαριασμό και με μια μοναδική χαλαρότητα μου είπε:

-    «Κωστάκη, τι έγινε; Τα κανονίσατε με το Κατερινάκι; Έχουμε μια υπέροχη συλλογή γραμματοσήμων. Θα τη δεις;»

Αφού σκάσαμε στα γέλια και οι τρεις εγώ πήρα τη σκυτάλη και απάντησα:

-    «Θέλω πολύ να τη δω αλλά και να σας βοηθήσω να την… κολλήσετε».

Αφού πήγα στην αρχική μου παρέα λέγοντας κάτι χαζές δικαιολογίες, τους χαιρέτισα και φύγαμε. Η Κατερίνα προθυμοποιήθηκε να έρθει μαζί στο αυτοκίνητο μου για να μην χαθώ και ο Αντώνης έφυγε με το δικό τους. Όπως οδηγούσα η Κατερίνα άρχισε να χουφτώνει άγρια τον πούτσο μου και να μου λέει διάφορα για το πόσο ερεθισμένη ήταν. Σιγά - σιγά κατέβασε το φερμουάρ και με μαεστρία μοναδική τον εξαφάνισε όλο μέσα στο καυτό στόμα της. Εκεί διαπίστωσα πόσο καλός οδηγός είμαι. Αφού με είχε τρελάνει στο γλείψιμο μου είπε προστακτικά:

-    «Σταμάτησε κάπου δεξιά. Θέλω να με γαμήσεις τώρα».

Εγώ μηχανικά, σαν τυφλός που έβρισκε το φως του, έκανα δεξιά σε ένα σκοτεινό σημείο της Κηφισίας και με ένα σάλτο, βρέθηκα πάνω της. Με σύντομες κινήσεις σήκωσα τη φούστα της και αφού παραμέρισα το μικροσκοπικό στρινγκ της μπήκα μέσα σε έναν καυτό και υγρό παράδεισο. Οι φωνές της με τρέλαιναν όλο και περισσότερο και η κραυγή της που μου ζήταγε να μπω πιο βαθιά με υπνώτιζε. Όπως ήταν φυσικό, δεν άρχισα να τελειώσω. Εκείνη ασθμαίνοντας μου ζήτησε να μείνω μέσα της λίγο ακόμη. Αφού έβγαλα το προφυλακτικό με στράγγιξε κυριολεκτικά και συνεχίσαμε το δρόμο μας. Λίγα λεπτά αργότερα φθάσαμε στο σπίτι τους κάπου στην Ερυθραία. Ο Αντώνης είχε ανάψει κεριά και φορούσε ένα μπουρνούζι.

-    «Αργήσατε ρε παιδιά. Τι έγινε, χαθήκατε;» μας είπε με ένα πονηρότατο ύφος.

Εκείνη, ρίχνοντας μου ένα βαθύ γλωσσόφιλο, απάντησε:

-    «Να, ο Κωστάκης δεν ξέρει καλά τους δρόμους».

-    «Αν θες να κάνεις ένα ντουζάκι, θα σου δείξει η Κατερίνα» μου είπε ο Αντωνάκης που φίλησε τη γυναίκα του με πάθος.

Εκείνη με πήρε από το χέρι και με οδήγησε σε ένα τεράστιο μπάνιο. Μπήκαμε και οι δυο μαζί στο ντους όπου με όμορφες και καυλωτικές κινήσεις με έπλυνε εκείνη. Βγήκαμε μαζί και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα όπου ο Αντώνης είχε βάλει μια τσόντα, που όπως είδα, ήδη τον είχε ανεβάσει.

-    «Θα με βοηθήσεις να τιθασεύσουμε αυτό το κτήνος ρε φίλε;» μου είπε γελώντας ο Αντώνης αρπάζοντας το στήθος της Κατερίνας που είχε κάτι υπέροχες ροζ πεταχτές ρώγες.

-    «Μετά χαράς!» του απάντησα.

Έριξα τη γλώσσα μου με μανία κι εγώ στην άλλη ρώγα της χαϊδεύοντας παράλληλα με τον Αντώνη το καλοξυρισμένο καυτό μουνάκι της. Αυτή με πνιχτούς αναστεναγμούς μου ζήτησε να την γλείψω σε όλο της το κορμί και χωρίς να χάσω χρόνο έχωσα τη γλώσσα μου βαθιά μέσα στις τρυπούλες της, που ήταν μοναδικά γλυκές και ερεθισμένες. Εκείνη κουνιόταν ρυθμικά πάνω στη γλώσσα μου και μου ζητούσε να τη γλείψω ασταμάτητα. Σταμάτησα να την γλείφω μόνο όταν ο Αντώνης μου είπε πως είναι σειρά του να φάει «γλυκό». Εγώ ανέβηκα ξανά στις ρώγες της μα εκείνη ήθελε να μου χαρίσει ένα ακόμη υπέροχο τσιμπούκι. Η γλώσσα της με έκανε να παραμιλώ ενώ σύντομα ήρθε και ο Αντώνης. Με το στόμα της γεμάτο από δυο καυλωμένα εργαλεία, έμοιαζε λες και είχε όλον τον κόσμο στο στόμα της. Σύντομα όμως η κατάσταση θα γινόταν πιο όμορφη. Μας έβγαλε από το στόμα και κοιτώντας και τους δυο στα μάτια, μας είπε με μια φωνή που από μόνη της σε κάνει να χύσεις:

-    «Θέλω να γίνετε οι γαμιάδες μου… θέλω να με ανοίξετε».

Εγώ ξάπλωσα στο κρεβάτι κι εκείνη ήρθε και ξάπλωσε από πάνω μου. Με αργές κινήσεις το καυλί μου βρισκόταν πάλι μέσα της αυτή τη φορά στον σφιχτό και καυτό κωλαράκο της. Ακολούθησε από πάνω της ο Αντώνης που ανέλαβε να γέμιση το υπέροχο μουνάκι της που έτρεχε σαν αχόρταγο ηφαίστειο χαρίζοντας μας μια ηδονική λάβα. Πότε πνιχτά και πότε δυνατά η Κατερίνα βόγκαγε μέσα σε ένα υπέροχο παραλήρημα. Αλλάξαμε πολλές στάσεις και μου χάρισε αρκετές φορές τον κωλαράκο της που ήταν θεϊκός. Το πρώτο χύσιμο της το χαρίσαμε ταυτόχρονα εγώ και ο Αντώνης. Δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη και με μοναδική μαεστρία φρόντισε να μας κρατήσει και τους δυο σκληρούς και όρθιους για ολόκληρη τη νύχτα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.