Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αποφασίσαμε με ένα φίλο που είχε ξαναπάει να κάνουμε ένα ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης το Μπανγκόκ.

Μετά από ένα ταξίδι οκτώ ωρών προσγειωθήκαμε στην Ταϊλάνδη, περάσαμε τις χρονοβόρες διαδικασίες στον έλεγχο διαβατηρίων και καταλήξαμε σ' ένα από τα καλά ξενοδοχεία της πόλης.

Αφού τακτοποιήσαμε τα πράγματά μας στο κοινό μας δωμάτιο, για λόγους οικονομίας, είπαμε να κάνουμε μια βόλτα στην πόλη. Η βόλτα που εννοούσε ο φίλος μου ήταν η επίσκεψή μας σε ένα κέντρο μασάζ που το ήξερε από τα προηγούμενα ταξίδια του.

Πήγαμε σε ένα παλιό κτίριο, ανεβήκαμε στον δεύτερο όροφο και μπήκαμε σε μια σάλα που πίσω από μια γυάλινη βιτρίνα καθόντουσαν καμιά δεκαριά ντόπια κορίτσια. Μας πλησίασε μια κυρία κάποιας ηλικίας η οποία με σπασμένα αγγλικά άρχισε να μας περιγράφει τα προσόντα κάθε μίας από τις κοπέλες.

Ο φίλος μου διάλεξε μια λεπτή ψηλή μελαχρινή η οποία τον οδήγησε σε κάποιο δωμάτιο. Εγώ ''σκοτωμένος'' από την διαφορά της ώρας αρνήθηκα ευγενικά να διαλέξω κάποια κοπέλα και προτίμησα να παραγγείλω ένα εμφιαλωμένο νερό το οποίο και απολάμβανα καθισμένος σε ένα αναπαυτικό σαλόνι.

Μετά από λίγη ώρα, με πλησίασε η κυρία και με ρώτησε αν θέλω να δω πως περνάει ο φίλος μου. Γεμάτος περιέργεια την ακολούθησα, με οδήγησε σε ένα μακρύ διάδρομο από τον οποίο μέσα από διάφορα μάτια μπορούσες να δεις τι γίνεται στο κάθε δωμάτιο.

Είδα λοιπόν τον φίλο μου την στιγμή που είχε βάλει την κοπέλα να σκύψει πάνω σε ένα κρεβάτι και όρθιος πίσω της, της γαμούσε το μουνί. Ομολογώ ότι το θέαμα ήταν άκρως ερεθιστικό και αν προσθέσουμε ότι και το χέρι της κυρίας χάιδευε ταυτόχρονα τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι με έκαναν να υποκύψω και να διαλέξω και εγώ μια μικροκαμωμένη όμορφη Ταϊλανδέζα.

Με οδήγησε σε ένα δωμάτιο που είχε ένα πέτρινο κρεβάτι για μασάζ και στο πάτωμα σκαμμένη μια μεγάλη τετράγωνη μπανιέρα 3Χ2 μέτρα στολισμένη με πολύχρωμα πλακάκια. Με έγδυσε, με ξάπλωσε μπρούμυτα στο πέτρινο κρεβάτι και αφού με άλειψε με αρωματικά λάδια άρχισε να μου κάνει μασάζ έτσι που μόνο στην Ταϊλάνδη κάνουν.

Όταν τελείωσε με την πλάτη με γύρισε και ασχολήθηκε με το εμπρός μέρος του σώματος προσέχοντας να μην ακουμπήσει καμία ερωτογενή ζώνη. Μετά με γύρισε και πάλι μπρούμυτα και αυτή τη φορά αφού ξάπλωσε πάνω στην πλάτη μου άρχισε να μου κάνει μασάζ με το κορμί της.

Αισθανόμουν τα μυτερά βυζάκια της να μου τρυπούν την πλάτη, το μικρό τρυφερό μουνάκι της να τρίβεται πάνω στον κώλο και την μέση μου και τα χέρια της έχοντας μπει ανάμεσα στα πόδια μου να χαϊδεύουν τον πούτσο και τα μπαλάκια μου.

Το ίδιο σκηνικό έγινε και όταν με γύρισε ανάσκελα. Κάρφωνε και έτριβε τα βυζάκια της στο πρόσωπο και το στόμα μου, χάιδευε τον πούτσο που είχε καυλώσει πολύ και του έδινε πεταχτά φιλιά.

Η ίδια φάση παίχτηκε και μέσα στην μπανιέρα την οποία είχε φροντίσει να γεμίσει με χλιαρό νερό και διάφορα αρωματικά. Η καύλα μου είχε φτάσει στο απροχώρητο ήθελα όσο τίποτα άλλο να βάλω τον πούτσο κάπου και να αδειάσω το περιεχόμενό του.

Σαν να κατάλαβε την επιθυμία μου με έβαλε να καθίσω στην άκρη της μπανιέρας και άρχισε να μου κάνει φανταστικό σεξ με το στόμα της. Έβαζε τον πούτσο όλο μέσα μέχρι που αισθανόταν ότι πνίγεται, έπαιζε με το κεφάλι του, τον έγλυφε από πάνω μέχρι κάτω, και ξανά από την αρχή.

Ξετρελαμένος από την καύλα την χάιδευα παντού. Της χάιδευα και τσιμπούσα τα βυζάκια, της χάιδευα τον κώλο, το μουνάκι, όπως μπορούσα ανάλογα με τις στάσεις που έπαιρνε, και της γαμούσα με τα δάχτυλα πότε στο μουνάκι και πότε στον κώλο.

Όταν κατάλαβε ότι τι παιχνίδι έφτανε στο τέλος μου έβαλε προφυλακτικό και κάθισε απάνω μου τυλίγοντας τα πόδια της γύρω από την μέση μου. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στην πούτσα με αργό και σταθερό ρυθμό τρίβοντας ταυτόχρονα τα βυζάκια της στο πρόσωπό μου. Τα ρουφούσα και τα δάγκωνα εκστασιασμένος από την πολύ καύλα μέχρι που έχυσα έτσι όπως τον είχα μέσα στο μουνάκι της.

Δεν σταμάτησε να κουνιέται μέχρι που στράγγιξε και την τελευταία σταγόνα. Σηκώθηκε έβγαλε το προφυλακτικό, καθάρισε προσεκτικά και με μεγάλη φροντίδα τον πούτσο και έφυγε αφήνοντας με να ηρεμήσω και να ντυθώ. Βγήκα στο σαλόνι και βρήκα τον φίλο μου και την κυρία να με περιμένουν. Πληρώσαμε 500 μπατ, περίπου 3000 δραχμές ή περίπου 9 ευρώ.

Ήταν πραγματικά η πρώτη μου ουσιαστικά σωστή εμπειρία με το λεγόμενο ''αισθησιακό μασάζ''. Από τότε έχω γίνει φαν παντός είδους μασάζ όπως και σας έχω περιγράψει σε άλλες ιστορίες με διαφορετικό ψευδώνυμο.

Την επομένη ημέρα γνωρίσαμε ένα ταξιτζή ο οποίος έμελλε να γίνει ο οδηγός και ξεναγός μας στην πόλη. Του ζητήσαμε λοιπόν να μας πάει στην Pat Pong. Αυτή είναι μία περιοχή που είναι συγκεντρωμένος όλος ο σεξοτουρισμός της πόλης. Έχει καταστήματα με ζωντανό σόου, πόρνες, transsexual, και πάγκους με κάθε τι επώνυμο ρούχο ή ηλεκτρονικό.

Μας είπε πως αν θέλουμε να βρούμε κορίτσια, δεν είναι το κατάλληλο μέρος για εμάς, γιατί όπως είπε μεταφέροντας τα λόγια του: «Το μουνί τους είναι σαν πηγάδι».

Τότε έβγαλε κάτω από το κάθισμα ένα άλμπουμ με φωτογραφίες και είπε να διαλέξουμε. Πραγματικά είχε φωτογραφίες με καταπληκτικά κορίτσια. Διάλεξα μία του την έδειξα και αφού την είδε έβγαλε ένα περιοδικό που την είχε εξώφυλλο και όπως μας είπε είχε βγει Μις Μπανγκόκ τρεις μήνες πριν.

Μας πήγε σε ένα μεγάλο κτήριο σαν τις δικές μας εργατικές πολυκατοικίες, μας οδήγησε σε ένα τεράστιο δωμάτιο με καρέκλες γύρω - γύρω και μας σύστησε σε μια ηλικιωμένη κυρία την ''μαμά'' όπως λέγανε. Μας προσφέρανε ποτό και βάλανε να παρελάσουνε μπροστά μας καμιά τριανταριά κοπέλες για να διαλέξει κάποια και ο φίλος μου, και εντωμεταξύ ήρθε και η κοπέλα που είχα διαλέξει.

Ήταν μια πανέμορφη κοπέλα ντυμένη μα ένα καλόγουστο ταγιέρ που πραγματικά θύμιζε μανεκέν. Αυτός δεν διάλεξε καμία γιατί ήθελε να κάνει οικονομία - το μετάνιωσε τις επόμενες ώρες - για να ψωνίσει περισσότερα πράγματα. Κανονίσαμε την τιμή με την μαμά 1000 μπατ για 24 ώρες.

Αφού κάναμε την απογευματινή βόλτα μας στην πόλη όπου της αγόρασα ένα μεγάλο αρκούδο που κατάλαβα ότι της άρεσε και που έκανε σαν μικρό παιδί όταν της τον έδωσα. Φάγαμε σε ένα πολυτελέστατο ρεστοράν, στο οποίο δεν με άφησε η Tip όπως την έλεγαν να πιάσω μαχαιροπίρουνο γιατί με τάιζε στο στόμα. Καταλήξαμε στο ξενοδοχείο που όπως σας είπα μέναμε με τον φίλο μου στο ίδιο τεράστιο δωμάτιο που είχε δύο διπλά κρεβάτια.

Όταν είδε η Tip ότι θα μείνουμε και οι τρεις μαζί στράβωσε λίγο. Έβγαλε από την τσάντα της ένα τσαντάκι με τα σχετικά για το μπάνιο της και πήγε να κάνει ντους, μετά από λίγο με φώναξε και καλά να της τρίψω την πλάτη.

Μπήκα στο μπάνιο γδύθηκα και μπήκα μαζί της στην μπανιέρα, μου έδωσε το σφουγγάρι και γυρίζοντας μου ζήτησε να της τρίψω την πλάτη. Έβαλα αφρόλουτρο και άρχισα να της τρίβω απαλά την πλάτη. Πολύ γρήγορα άφησα το σφουγγάρι και συνέχισα με τα χέρια. Άπλωνα τον αφρό παντού, στους ώμους, την μέση, στον στητό κώλο…

Περνώντας τα χέρια μπροστά στα στητά σαν πέτρα βυζάκια, και άπλωσα στην κοιλιά και κατέληξα στο μουνάκι όπου ασχολήθηκα αρκετά χαϊδεύοντας την κλειτορίδα, ενώ ταυτόχρονα έτριβα πάνω στην πλάτη και στα κωλομέρια της την πολύ καυλωμένη πούτσα μου. Αυτή έτριβε με την σειρά της το κορμί της απάνω μου ακολουθώντας τον ρυθμό που έδινε το χέρι μου στην κλειτορίδα της.

Πέρασε το χέρι της πίσω έπιασε τον πούτσο και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Έσκυψε, έτριβε με δύναμη τον κώλο της πάνω στον πούτσο μου που έκανε την διαδρομή ανάμεσα στα μάγουλα μέχρι την πλάτη σαν να ήταν ανάμεσα σε δύο βυζιά και βάζοντας το χέρι της ανάμεσα στα πόδια της φούχτωσε και χάιδευε τα αρχίδια μου. Γύρισε προς το μέρος μου και άρχισε με την σειρά της να απλώνει αφρό στο σώμα μου. Επέμεινε στα στήθη και στην πούτσα.

Αφού έπαιξε αρκετά μαζί της ξέβγαλε την σαπουνάδα και άρχισε με το στόμα να την περιεργάζεται σε όλο της το μήκος. Έγλυφε, δάγκωνε, ρούφαγε και την ίδια στιγμή έτριβε και χάιδευε το μουνάκι της. Το θέαμα και η αίσθηση ήταν άκρως καυλωτικά, ο πούτσος είχε τεντωθεί και πρηστεί όσο δεν έπαιρνε άλλο.

Κάποια στιγμή βγάζει το πούτσο από το στόμα και μέσα σε λέξεις που δεν καταλάβαινα άρχισε συσπώντας το κορμί της να χύνει. Όταν σταμάτησε να χύνει άρχισε πάλι το τσιμπούκι ρουφώντας και παίζοντας ταυτόχρονα τον πούτσο με το χέρι… Μέχρι που κατάλαβε ότι θα έχυνα και βγάζοντάς τον άφησε τα χύσια μου να πέσουν στο πρόσωπο και στο στήθος. Σαπουνιστήκαμε ξανά και με τα μπουρνούζια πήγαμε και ξαπλώσαμε στο τεράστιο κρεβάτι.

Ο φίλος έβλεπε τηλεόραση.

-    «Ήταν καλή;», με ρώτησε.

-    «Φανταστική!», του απάντησα.

Καθισμένος στο κρεβάτι με την πλάτη ακουμπισμένη στο κεφαλάρι και την Tip με το κεφάλι στα πόδια μου βλέπαμε τηλεόραση. Μετά από καμιά ώρα, λίγο η παρουσία της Tip λίγο η ανάσα της κοντά στην κοιλιά μου άρχισε πάλι να μου σηκώνεται. Το κατάλαβε και περνώντας το χέρι της μέσα από το μπουρνούζι άρχισε να παίζει μαζί της.

Μου έβγαλε το μπουρνούζι με ξάπλωσε μπρούμυτα και άρχισε να κάνει ένα καταπληκτικό μασάζ, ξεκίνησε από τον αυχένα και κατέληξε στα δάχτυλα των ποδιών. Με χαλάρωσε τόσο πολύ που ακόμα και ο πούτσος που ήταν τόσο καυλωμένος έπεσε. Μετά άνοιξε το μπουρνούζι της και χωρίς να το βγάλει ξάπλωσε απάνω μου και συνέχισε το μασάζ με το σώμα της.

Με την άκρη του ματιού μου έβλεπα τον φίλο μου να τρίβει τον πούτσο του πάνω από το σορτς.

Με γύρισε ανάσκελα και συνέχισε το body to body όπως λέγεται αυτό το μασάζ. Ο πούτσος είχε καυλώσει πάλι και η Tip φρόντιζε να τον καυλώνει περισσότερο τρίβοντάς τον στην κοιλιά στα βυζιά και όταν έφτανε το κεφάλι της στο ύψος του φρόντιζε να τον φιλάει και να τον γλύφει.

Μου φοράει προφυλακτικό και όπως ήταν ξαπλωμένη απάνω μου τον βάζει σιγά - σιγά μέσα στο υγρό μουνάκι της. Συνέχισε να με γαμάει έτσι, πότε βάζοντας τον πούτσο μέσα στο μουνάκι πότε βγάζοντας και τρίβοντάς τον πάνω στην κλειτορίδα της, κάτι που έδειχνε να της αρέσει ιδιαίτερα. Της έβγαλα το μπουρνούζι και τότε λόγω της παρουσίας του φίλου μου όπως κατάλαβα τράβηξε απάνω μας ένα σεντόνι.

Βλέπω τον φίλο να έχει βγάλει τώρα την πούτσα του έξω και να το παίζει.

-    «Τράβα ρε το σεντόνι να το παίξω!», μου έλεγε.

Τράβαγα εγώ το σεντόνι και καλά χωρίς να το θέλω αλλά αμέσως η Tip μας ξανασκέπαζε. Κάποια στιγμή ο φίλος δεν άντεξε και ήρθε και έκατσε στην άκρη του κρεβατιού, μόλις τον αντιλήφθηκε κατέβηκε από πάνω μου, ήρθε στην αγκαλιά μου και μου ζήτησε να φύγει.

Δεν τον λυπήθηκα καθόλου, γιατί θα μπορούσε να έχει πάρει και αυτός μια κοπέλα και να περνούσαμε καλύτερα, και του είπα ότι αφού δεν θέλει δεν μπορώ να την υποχρεώσω. Αυτός σηκώθηκε ντύθηκε και βγήκε για ποτό.

Γύρισα προς το μέρος της, άρχισα να της φιλώ τα βυζάκια και να χαϊδεύω το μουνάκι της. Ήταν πολύ υγρό και μόλις το άγγιξα και χάιδεψα την κλειτορίδα της σφίχτηκε περισσότερο απάνω μου. Συνέχισα για λίγο τα φιλιά στα βυζάκια και στην κλειτορίδα. Αυτή μου χάιδευε τον πούτσο…

Της άνοιξα τα πόδια, γονάτισα ανάμεσά τους και τον έβαλα στο μουνάκι της αργά - αργά, έσπρωξε με δύναμη την λεκάνη της προς τον πούτσο και τον έβαλε όλο μέσα. Την γαμούσα έτσι δυνατά κρατώντας την πότε από την μέση πότε από τα μπούτια η από τα σκληρά σαν πέτρα βυζάκια της.

Πήγα από πίσω της και ανοίγοντας τα κωλομέρια μπήκα στο μουνάκι της, γονάτισα ανάμεσα στα πόδια της όπως ήταν στο πλάι και συνέχισα να την γαμάω δυνατά. Αυτή συνεχώς ανάσαινε βαριά βογκούσε και κάτι έλεγε στην γλώσσα της με τέτοιο ρυθμό και ένταση που έδειχνε ότι είχε καυλώσει πολύ.

Τον έβγαλα από το μουνάκι και άρχισα να τον τρίβω πάνω στη πίσω τρυπούλα της, έβαλε το χέρι πίσω τον έπιασε και τον έβαλε πάλι στο μουνάκι. Μετά από λίγο εγώ πάλι τα ίδια… και πάλι τον πήρε και τον έβαλε στο μουνάκι της και άρχισε να κουνιέται γρηγορότερα δείχνοντας μου ότι ή ήθελε να με κάνει να χύσω ή να χύσει αυτή, αν συμπεράνω από την αναπνοή της και τα βογκητά.

Μετά από λίγο για τρίτη φορά επιχειρώ να τον βάλω στον κώλο της, τότε τον έπιασε πάλι και τουρλώνοντας λίγο τον κώλο της τον ακούμπησε πάνω στην τρυπούλα του και έσπρωξε μέχρι που μπήκε το κεφάλι μέσα.

Σταμάτησε εκεί και την άκουγα που έπαιρνε βαθιές ανάσες. Προσπάθησε και πάλι να τον βάλει πιο βαθιά αλλά μπήκε πολύ λίγο και έβγαλε μια κραυγή πόνου. Ήταν πάρα πολύ στενή. Τον έβγαλε τελείως έξω, σάλιωσε τα χέρια της, πασάλειψε την τρύπα της και τον πούτσο μου και προσπάθησε να τον ξαναβάλει μέσα. Σταμάτησε στο ίδιο σημείο και την άκουσα να κλαίει.

Τον έβγαλα την γύρισα ανάσκελα και τη σκούπισα τα μάτια λέγοντας της ότι δεν πειράζει και ότι θέλω να αισθάνεται κι αυτή καλά. Με αγκάλιασε, με φιλούσε και μου έλεγε συνεχώς «ευχαριστώ».

Η καύλα μου μετά από τόση ώρα γαμήσι ήταν πολύ μεγάλη. Μια - δύο φορές είχα σταματήσει την εκσπερμάτωση και δεν ήξερα αν θα μπορούσα να κρατηθώ περισσότερο πριν την κάνω να χύσει και πάλι. Την ξάπλωσα ανάσκελα και έχοντας τα πόδια της κλειστά, καβάλησα απάνω τους και έβαλα τον πούτσο ανάμεσά τους στο ύψος του μουνιού.

Με λίγη προσπάθεια μπήκε όσο μπήκε μέσα στο μουνάκι της και ταυτόχρονα όπως την γαμούσα ο πούτσος τριβόταν για πολύ πάνω στην κλειτορίδα της. Είχα καταλάβει ότι είχε ιδιαίτερη ευαισθησία εκεί. Πραγματικά μετά από τρεις τέσσερις φορές άρχισε να φωνάζει, να κουνάει το κεφάλι της και να λέει να λέει δεν ξέρω κι εγώ τι.

Πολύ γρήγορα καρφώνοντας τα χέρια της στην πλάτη μου και συντονίζοντας τις κινήσεις μου με τις δικές της άρχισε να χύνει φωνάζοντας. Ήταν πράγματι πολύ καυλωτικό το συναίσθημα, να έχεις κάνει μια όμορφη κοπέλα να χύνει και φωνάζει έτσι.

Μετά από λίγο και ενώ είχε ηρεμήσει λίγο, άφησα κι εγώ να αισθανθώ αυτό που σε κάνει να νιώσεις μια όμορφη κοπέλα φέρνοντάς σου όλες σου τις αισθήσεις στο αποκορύφωμα. Βγήκα από το μουνάκι της και άφησα τα χύσια μου να κυλήσουν επάνω της. Μου χάιδεψε τον πούτσο μέχρι που δεν έμεινε τίποτα μέσα του, με πήγε στο μπάνιο και με έπλυνε.

Κοιμηθήκαμε αγκαλιά… Το πρωί βλέποντας τον πούτσο μου σηκωμένο του έκανε ένα πολύ ωραίο στοματικό ενώ ακόμη δεν είχα καλά - καλά ξυπνήσει. Έκανε μπάνιο, ντύθηκε, με ευχαρίστησε και αγκαλιά με τον αρκούδο που της είχα αγοράσει έφυγε.

Αυτές ήταν οι δύο πρώτες από τις δέκα μέρες που μείναμε στη Μπανγκόκ. Και οι υπόλοιπες είχαν σχεδόν την ίδια ένταση.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.