Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όταν ήμουν 19 χρονών πήγα στην Πάτρα από την Αθήνα που έμενα.
Έμεινα ένα χρόνο σαν φοιτήτρια και όσο ήμουν εκεί δούλεψα σε ένα σουπερμάρκετ γνωστής αλυσίδας. Μέσα σε αυτό το σουπερμάρκετ εγώ, άλλη μια ταμίας, ο διευθυντής και άλλοι δυο υπάλληλοι, ο χασάπης και ο αποθηκάριος, κάναμε παρτούζες.

Οι παραπάνω τέσσερις που ήταν ντόπιοι έκαναν αυτή την δουλειά πριν ξεκινήσω εγώ να δουλεύω εκεί. Στην αρχή μου τα έριξε ο Διευθυντής και κάναμε σχέση και μετά με έπεισε να συμμετέχω η Ελένη, η άλλη υπάλληλος. Η Ελένη ήταν η ψυχή της υπόθεσης, δεν χόρταινε το σεξ με τίποτα. Υπήρχαν και άλλες τέσσερις γυναίκες και δυο άντρες υπάλληλοι αλλά δεν συμμετείχαν και δεν ήξεραν τίποτα. Μπαίναμε αργά το βράδυ μέσα στο σουπερμάρκετ και το κάναμε σαν τρελοί.

Στα ταμία, στους διαδρόμους, στην αποθήκη παντού. Τις περισσότερες φορές η Ελένη έπαιρνε τους δύο και εγώ έναν αλλά όχι πάντα. Δυο φορές που έλειπε τους πήρα και τους τρεις.

Το καλοκαίρι πριν γυρίσω στην Αθήνα έγινε και μια φάση με πέντε άντρες. Οι τρεις οι δικοί μας, άλλοι δύο που έκαναν τροφοδοσία στο σουπερμάρκετ, εγώ και η Ελένη. Οι δυο μας φτάσαμε στο σουπερμάρκετ στην μια το βράδυ. Πάντα μπαίναμε από την είσοδο για τα εμπορεύματα που τότε είχαν αράξει ένα φορτηγό μπροστά της και ήταν ποιο σκοτεινά. Οι πέντε άντρες ήταν ήδη μέσα. Εγώ ήμουν αγχωμένη για τους άλλους δυο αλλά η Ελένη καθόλου.

Εμείς μείναμε μόνο με τις κιλότες και αυτοί άλλοι ήταν εντελώς γυμνοί και άλλοι φόραγαν τις μπλούζες ή τα πουκάμισα τους. Κανένας τους δεν είχε μεγάλη ψωλή, έκαναν τοίχος μπροστά μας και εμείς τους παίρναμε πίπα με την σειρά. Το τι ακούγαμε εκεί μέσα από αυτούς δεν λέγεται. Εμένα με πήρε ο διευθυντής μου και ο αποθηκάριος, ακούμπησα με την κοιλιά σε μερικές κούτες γάλα και ο διευθυντής μου τον έχωσε από το μουνί και ο άλλος από το στόμα. Την Ελένη την είχαν ξαπλώσει στο πάτωμα πάνω σε χαρτόνια από χαρτοκιβώτια για να μην κρυώνουν και ένας από τους καινούργιους είχε πέσει από πάνω της και την γάμαγε με δύναμη.

Εμένα δεν με άλλαξαν στάση, και καλύτερα γιατί έτσι έβλεπα την Ελένη, αλλά άλλαξαν θέση οι δύο τους. Ο Χασάπης μόλις σηκώθηκε ο καινούργιος την γύρισε στα τέσσερα και την πήρε πισωκολλητό. Η Ελένη το απολάμβανε, το καταλάβαινα. Έτσι πήγαινε η δουλεια, τα παιδία άλλαζαν θέσεις πάνω μας πολύ γρήγορα και για αυτό είχαμε χαλαρώσει μέχρι που άκουσα μια κραυγή από την Ελένη. Ένας καινούργιος μπήκε με δύναμη στον κώλο της και την ξέσκιζε. Φώναζε σε όλη την διάρκεια και κανένας δεν της έκλεινε το στόμα.

Ήταν πολύ καυλωτικό να βλέπεις την φίλη σου να ξεσκίζεται μπροστά σου με αυτό τον τρόπο και με έφερε ποιο γρήγορα στον δεύτερο οργασμό μου. Είχαμε τελειώσει και οι δυο από δυο φορές τουλάχιστον και τώρα θα έχυναν την Ελένη στο πρόσωπο. Η Ελένη το είχε ζητήσει από τον διευθυντή για να το κανονίσει. Εγώ καθόμουν κολλητά με την Ελένη και τα παιδιά είχαν μαζευτεί γύρω μας και έπαιζαν τις ψωλές τους.

Πρώτος έχυσε ένας τροφοδότης, είχε την πιο μικρή ψωλή αλλά έχυσε τόσο πολύ που της γέμισε το πρόσωπο. Μόνο που δεν χειροκροτήσαμε όταν τελείωσε. Μετά ήρθαν και άλλα παιδιά στο προσωπό της και την έκαναν χάλια. Είχε κολλήσει τόσο πολύ σπέρμα επάνω στο μούτρο της που δεν την αναγνώριζες ακόμα και από κοντά.

Η Ελένη μου είπε να πάρω από την τσάντα της μια φωτογραφική μηχανή που είχε και να τραβήξω όλο το φιλμ. Φωτογραφήθηκε και με τα παιδιά αλλά μόνο από την μέση και κάτω με άφησαν να τους τραβήξω. Τώρα είμαι 28 χρονών και θεωρώ οτι αυτό είναι το ποιο ακραίο πράγμα που έχω κάνει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.