Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Αρμάντα και είμαι μια απέραντα καυλιάρα γκόμενα με ιδιαίτερα όμορφο παρουσιαστικό μα κυρίως με ένα μονίμως ζουμερό μουνάκι που θέλει να το ικανοποιώ συνέχεια. Θα σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ: είμαι είκοσι χρονών, 1.75 ύψος, 60 κιλά, με εξαιρετικά αναλογικό σώμα, με υπέροχες καμπύλες, στητά και φουσκωτά βυζόμπαλα, σκληρές ρωγίτσες που διαγράφουν, μεσούλα δαχτυλίδι κι ένα υπέροχο τουρλωτό κωλαρακι που κρύβει στενούς... θησαυρούς.
 
Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, άλλα κατά κοινή ομολογία κολάζω και καλόγερο. Βλέπω άλλωστε και τα βλέμματα όταν περπατάω στο δρόμο καθώς και τους φουσκωμένους πουτσοκέφαλους, κι αυτό με φτιάχνει τρομερά. Είμαι φυσικότατη ξανθιά με καταπράσινα μάτια και σαρκώδη χείλη άλλα το πιο αγαπημένο μέρος του σώματος μου είναι το μουνάκι μου: μια όμορφη ξανθιά τουφιτσα στο πάνω μέρος του-που ενίοτε ξυρίζω γουλί κι ενίοτε αφήνω να μεγαλώσει φυσικά-και μια θεσπέσια ροζ κλειτορίδα-τριανταφυλλάκι φουσκωτή και σχεδόν πάντοτε υγρή, χάρη στην τρυπούλα μου που αναζητά μονίμως να την ταΐζω. Για παράδειγμα το σημερινό περιστατικό, που θα σας το διηγηθώ.
 
Πριν από μερικές ώρες επέστρεψα από ένα επαγγελματικό ταξίδι και παρά την κούραση μου σε όλη τη διάρκεια της πτήσης το μουνάκι μου, μου έστελνε ξεκάθαρα μηνύματα ότι ήθελε παιχνίδια. Αισθανόμουν τα βυζόμπαλα μου τρομερά πρησμένα και παρότι μου πέρασε από το μυαλό να με "ξεπετάξω" με ένα γρήγορο μουνοδάχτυλο στις τουαλέτες, η πτήση ήταν σύντομη και προτίμησα να γυρίσω σπίτι μου και να έχω όλο το χρόνο μπροστά μου.

Προς μεγάλη μου απογοήτευση όταν επέστρεψα ο φίλος μου είχε φύγει κι αυτός απροειδοποίητα για ταξίδι -είμαστε και οι δυο ελεύθεροι επαγγελματίες- κι έτσι αποφάσισα να παίξω μόνη μου. Έκανα ένα γρήγορο ντους, ξύρισα εντελώς την καυλωμένη μου μουνάρα, αλείφτηκα με λάδια κι άρχισα να φτιάχνομαι. Μμμμμμ... έτριψα βίαια τις πρησμένες μου ρώγες άλλα δεν μου έφτανε: Βρήκα δυο πολύ μικρά κοκαλάκια των μαλλιών και με αυτά γράπωσα τις ρώγες μου. Σκέτη καύλα...
 
Πήγα στο κρεβάτι κι αφού εφοδιάστηκα με όλα τα... σύνεργα για τις περιπτώσεις αυτές, έβαλα ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση μου κι έναν φορητό καθρέφτη που μεγεθύνει μπροστά μου για να βλέπω το μουνάκι μου και να καυλώνω ακόμα περισσότερο. Θα ρίξω μια από τις πιο καυλιαρικες μαλακίες τις ζωής μου, σκέφτηκα. Μισάνοιξα τα μπούτια μου και διέκρινα την κλειτορίδα μου που γυάλιζε από τα ζουμιά μου. Έπειτα άνοιξα τα μπούτια μου διάπλατα και ζούμαρα στη σφικτή μου κωλοτρυπίδα που καιρό τώρα είχα βάλει στόχο να την ξεσκίσω στο έπακρο μόνη μου.

Aρχισα να χαϊδεύω με απαλές κινήσεις κι ολόκληρη την παλάμη την τρυφερή σάρκα του μουνιού μου και ριγούσα. Κυκλικές κινήσεις στην κλειτορίδα μου που σε κλάσματα δευτερολέπτων κόντευε να εκραγεί. Το μαξιλάρι κάτω από τον κώλο μου άρχισε ήδη να μουσκεύει άλλα εγώ είχα υπόψη μου να βασανίσω για πολύ ώρα τα μουνόχειλα και τη σούφρα μου πριν χύσω.
 
Πήρα τις αγαπημένες μου ειδικές μπαλίτσες κι αφού άλειψα και μάλαξα τη σουφρότρυπα μου με λαδί άρχισα να της χώνω διαδοχικά στον κώλο μου. Να σας πω ότι έχω αγοράσει τρία-τέσσερα ζευγάρια για την κάθε μου τρύπα και τα έχω δέσει μεταξύ τους ώστε να διαρκεί πιο πολύ η καύλα όταν τα βγάζω. Μπούκωσα λοιπόν και το μουνί και το κωλί μου κι έπειτα τις τράβαγα μαλακά. Άρχισα να τρέμω ολόκληρη και να βαριανασαίνω.

Εκείνη την ώρα φαντασιωνόμουν μια μικρή ζουμερή πουτανίτσα να μου κάνει γλυφομούνι και να μου βασανίζει την κωλοτρυπίδα μου με κωλοδάχτυλο. Το έκανα αυτό το παιχνίδι με τις μπάλες δυο - τρεις φορές μέχρι που οι τρυπούλες μου άνοιξαν τάλιρο και περίμεναν να τις γεμίσω με κάτι ακόμα πιο μεγάλο και χοντρό. Τότε πήρα το δονητή με τον οποίο μου μπουκώνει τον κώλο ο γκόμενος μου όταν μου τον φοράει στη μούνα και την έμπηξα στο μουνί μου τόσο βαθιά που σχεδόν δεν τον έβλεπα και τον έβαλα να τρέμει στο τέρμα.
 
Η καύλα μου ήταν ανυπόφορη. Κάποια στιγμή τον σφήνωσα μέσα κι άρχισα να δίνω μπατσάκια στο μουνί μου. Έπειτα από λίγη ώρα κι αποφεύγοντας συστηματικά-πραγματικό μαρτύριο- να χύσω τον έβγαλα και φόρεσα στο δεξί μου χέρι ένα δερμάτινο γάντι. Έτσι όπως ήταν με τα χύσια μου έγλυψα το δονητή καυλιάρικα και τώρα φαντασιωνόμουν ότι ήμουν πούστης και σε λίγο θα τον έπαιρνα από πίσω.

Αφού τον καθάρισα και γεύτηκα τα ζουμιά μου ορθάνοιξα τα πόδια μου, έπεσα σαν σκύλα στα τέσσερα και μου τον έμπηξα από πίσω. Η ηδονή ήταν απερίγραπτη όταν άρχισε να τρέμει κι εγώ άρχισα να ξεσκίζω το κωλι μου με μανία, όμως για άλλα κόλπα το προετοίμαζα.

Γύρισα και πάλι ανάσκελα κι αφού τον σφήνωσα να γαμάει σταθερά τη σούφρα μου άρχισα να πηδάω το μουνί μου: φορώντας το δερμάτινο γάντι έχωσα ένα δάχτυλο, άπλωσα τα χύσια μου σε ολόκληρο το πλάτος της μουνάρας μου, έχωσα και δεύτερο, τρίτο τέταρτο και σιγά - σιγά βρέθηκα με το μισό χέρι να γαμάει τη μουνότρυπα μου και να ξεσκίζομαι μπρος και πίσω. Βογκούσα και μούγκριζα σαν αγελάδα άλλα τη γλένταγα αυτή τη μαλακία, τόσο καυλωμένη ήμουν. Έβγαλα από το μουνί μου το γάντι κι έτσι όπως ήταν με τα χύσια μου άρχισα να ζουλάω τις ρώγες μου που πλέον κόντευαν να εκραγούν. Όλο μου το σώμα ήταν μέσα στα χύσια και το κωλί μου έτρεμε έτοιμο να υποδεχτεί την καινούρια και τελευταία πρόκληση.

Κρατώντας το δονητή στην ξεσκισμένη μου κωλοτρυπίδα, πήρα ένα τεράστιο αγγούρι κι αφού του πέρασα ένα προφυλακτικό και το άλειψα με λάδι άρχισα σιγά - σιγά να το καρφώνω στη μουνότρυπα μου η οποία άρχισε να το ρουφά και να το καταβροχθίζει. Ούρλιαζα από καύλα και ήθελα απεγνωσμένα να χύσω. Μα με περίμενε ακόμα ένα τεράστιο αγγούρι που είχα ετοιμάσει για να μπουκώσω την κωλοτρυπίδα μου η οποία πλέον από το δονητή ήταν ορθάνοιχτη κι ολοστρόγγυλη έτοιμη να δεχτεί και το πιο σκληρό γαμήσι.

Aρχισα να της φοράω το αγγούρι σιγά - σιγά με τα πόδια ορθάνοιχτα σαν πουτάνα και να σφαδάζω από τον πόνο κι από την καύλα. Ένιωθα ότι κυριολεκτικά ξέσκιζα και μάτωνα τη σούφρα μου. όταν έφτασε στη μέση το αγγούρι νόμιζα πως θα λιποθυμήσω μα όταν το έφτασα μέχρι τον απόπατο της κωλάρας μου και το κουνούσα κυκλικά κατάλαβα πραγματικά τι θα πει να τον παίρνεις από πίσω και να χύνεις γαμώντας παράλληλα και τη μουνάρα μου άρχισα να ουρλιάζω. άρχισα να κατεβάζω τα απίθανα υγρά κι ένιωσα και την απόλυτη καύλα όταν άρχισα ξαφνικά να κατουρώ ελαφρά γαμώντας και ξεσκίζοντας το μουνί μου με το αγγούρι. Αααααααααχχχχ...

Τέτοια μαλακία ήταν από τις λίγες που έχω ζήσει.

Έπειτα τα διηγήθηκα όλα στον δικό μου που με πήρε τηλέφωνο για να δει τι κάνω και καυλώσαμε τόσο πολύ που ξεσκιστήκαμε τηλεφωνικά. τώρα που σας μιλάω έχω αρχίσει και ξανά χαϊδεύομαι κι αυτή τι φορά πρέπει να εφεύρω κάτι καινούργιο για να ξεκαυλωσω τη μουναρα μου και να ξεπατώσω την κωλαρα μου.

Εύχομαι όσοι διαβάσατε αυτήν την ιστορία και τώρα πετάτε έξω τους πουτσοκέφαλους σας η όσες μαλακίζεται την πρησμένη κλειτορίδα σας να χύσετε για πάρτη μου υπέροχα!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.