Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η δική μου ιστορία αφορά κυρίως την πρώτη μου φορά –πριν από 15 χρόνια περίπου- είναι όμως ταυτόχρονα, όπως θα διαπιστώσεις, η ιστορία της ερωτικής μου ζωής, όπως τελικά εξελίχθηκε… Έχω αλλάξει όλα τα ονόματα (και το δικό μου), για ευνόητους λόγους, όλα τα υπόλοιπα όμως είναι όπως ακριβώς συνέβηκαν στην πραγματικότητα. Για καλή μου τύχη τότε τα βαρβάτα γεγονότα της ζωής μου τα κατέγραφα με όλες τις λεπτομέρειες, ίσως και να ήξερα ότι οι λεπτομέρειες αυτές κάποτε θα μου χρειαστούν. Και να που είχα δίκιο…

Είχα μόλις τελειώσει την Α’ Λυκείου, οι αρχές του Καλοκαιριού μας είχαν βρει να δίνουμε εξετάσεις, όχι το καλύτερό μου γι’ αυτή την ηλικία. Η ψωλή μου μπορούσε να σπάσει βράχο τότε, δυστυχώς όμως είχε μόνο κακές συναναστροφές με το χέρι που χτυπάω enter τώρα!

Όλο το Χειμώνα με το φιλαράκι μου το Μάνο οργανώναμε τις Καλοκαιρινές μας διακοπές, με πολλά σχέδια για ατελείωτα τρελά γαμήσια. Έπρεπε να βρούμε τρόπο να το σκάσουμε από τους γονείς γιατί οικογενειακές διακοπές και καύλα για οτιδήποτε θηλυκό κινούταν δεν πήγαιναν μαζί. Τελικά τα σχέδιά μας αποδείχθηκαν άψογα: Εγώ διακοπές με τους δικούς μου στο χωριό κι αυτός με τους δικούς του στο νησί του !!!… Οι γονείς του Μάνου τον χρειάζονταν για τα δωμάτια που νοίκιαζαν και οι δικοί μου δε μου έδιναν δίφραγκο! Καμιά πιθανότητα να με αφήσουν τουλάχιστον να με φιλοξενήσει ο Μάνος, είναι νησί τουλάχιστον, κάτι μπορεί να γινόταν!

Άντε τώρα Μάνο να γαμήσουμε! Εσύ μπορεί να είσαι πιο τυχερός, του έλεγα αλλά εγώ τι μουνί να βρω στο κωλοχώρι και που να το γαμήσω! Τα κορίτσια της ηλικίας μου το έπαιζαν παρθένες –ασχέτως αν στη πόλη πρώτα της γαμούσαν οι μεγαλύτεροι και μετά συστήνονταν- λόγω συγγενών και γνωστών…

Είχαν περάσει 5 μέρες και τάχα παίξει. Για μπάνιο έπρεπε να κάνω 30χλμ με το παπί πήγαινε-έλα, η τηλεόραση ασπρόμαυρη και μπιλιάρδο μόνο αν πέταγες κοτρόνες σε σφηκοφωλιές. Χτύπαγα ενέσεις απ’ τη βαρεμάρα κι αυτή τη ψωλή μου πια την είχα κάνει σφεντόνα !!!… Βόλτες με το παπί με κάτι μαλακισμένα (κι αυτά!) ξαδέλφια, ραδιόφωνο –τότε με τους πειρατές τη βρίσκαμε- και κανένα μπανάκι, αν δε βαριόμουν. Υπήρχε καμιά περίπτωση να περάσει ενάμιση μήνας έτσι;

Το τηλέφωνο με το Μάνο είχε πάρει φωτιά. Τουλάχιστον αυτός είχε ξεκινήσει παιχνίδι με μια πιτσιρίκα από τα ενοικιαζόμενα, εγώ είχα μείνει πολύ πίσω όμως γαμώτο!

Κι έρχεται το 6ο βράδυ…

Έχω αράξει στο μπαλκόνι του πάνω ορόφου με ραδιόφωνο και τσιγάρο στη ζούλα, η ώρα 10:30 το βράδυ. Είναι όλοι κάτω –γονείς και αδελφή μου- το μπαλκόνι που συνεχίζει στις 3 πλευρές του σπιτιού όλο δικό μου. Καθισμένος στη κούνια βυθίζομαι για ακόμη μια φορά σε σκέψεις του πώς θα μπορούσα να περνούσα αυτές τις διακοπές και τελικά πώς σκατά τις περνάω! Ο Παπακωνσταντίνου στον πειρατικό τα έλεγε όλα καλά και επαναστατημένα!

Ακούω όμως ξαφνικά κάποιους ήχους, σαν τρεχαλητά ανθρώπου είναι, από την πλαϊνή πλευρά του σπιτιού και μακριά. Σηκώνομαι και πάω προς τα ‘κει, στρίβω στη γωνία και στα μισά του μπαλκονιού παθαίνω! Η Κυρία Γιώτα η γειτόνισσα του διαγωνίως απέναντι σπιτιού ανεβοκατεβαίνει την εξωτερική σκάλα τρέχοντας, φορώντας ένα μαύρο νυχτικό και σανδάλια, απ’όσο μπορώ να διακρίνω. Κάθομαι στο πάτωμα στα σκοτεινά, ακουμπάω την πλάτη μου στο τοίχο, ανάβω τσιγάρο και κοιτάω το ρολόι μου… 11:10 το βράδυ! …Τι κάνει ρε πούστη μου η γυναίκα μες τη νύχτα! Τά’χει παίξει ο κόσμος εντελώς; Την παρατηρώ να τρέχει πάνω-κάτω τη σκάλα κι έχω αρχίσει να γελάω μόνος μου, αθόρυβα βέβαια !!!...

Το νυχτικό της μέχρι πάνω απ’ το γόνατο αλλά με τα πηδήματα μπορώ να δω αρκετό κομμάτι απ’ τα μπούτια της. Είναι ραμμένο σαν σουτιέν επάνω και τα βυζιά της χορεύουν πάνω-κάτω. Είναι αναμμένη η έξω λάμπα της και μπορώ να δω το φως να γυαλίζει πάνω στους ιδρωμένους μαυρισμένους της ώμους και το πρόσωπό της. Αρχίζω για πρώτη φορά να την παρατηρώ, όχι πλέον για πλάκα αλλά σαν θηλυκό και να φέρνω στο μυαλό μου όλες τις εικόνες που έχω απ’αυτή μέχρι τώρα.

Η Κυρία Γιώτα: Πάνω από σαράντα χρόνων, παντρεμένη με τον Κύριο Μιχάλη, έναν άντρα ίσως και 15 χρόνια μεγαλύτερο απ’ αυτή. Έχει δυο παιδιά –μικροπαντρεμένη- το Νώντα, στα 22 (το παίζει ναυτικός, είναι εδώ όμως τώρα) και τη Μαίρη στα 19, φοιτήτρια Νηπιαγωγός στην Αθήνα, έχει πάει κάπου διακοπές όπως άκουσα με κάποιους φίλους. Ο άντρας της έχει μπακάλικο στο χωριό, καμιά φορά τον βοηθά κι αυτή. Το χειμώνα όμως μένουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην Αθήνα, κάπου έχει αυτός μια καντίνα.

Σκέφτομαι το σώμα της: Ξανθά βαμμένα και πιασμένα μαλλιά, 1,65 περίπου , πολύ μαυρισμένη, θεόσφικτη με αρκετά πιασιματάκια, στα σωστά σημεία όμως, τονίζονται όχι σαν πάχος αλλά σαν θηλυκότατες περιοχές. Χείλια έντονα, πότε βαμμένη και πότε όχι, σχιστά περίπου μάτια, πολλές φορές φοράει γυαλιά, τρομερά καβλωτικό γενικά πρόσωπο. Τεράστιες βυζάρες πάντα ανεβασμένες και σφιχτές με το μπικίνι και ανύπαρκτη ρουφηγμένη κοιλιά. Στην παραλία θα καρφωθείς πάνω της αλλά αυτή ασχολείται πάντα με την οικογένειά της και το μπάνιο εκεί οπότε γρήγορα θα ξεχάσεις ότι υπάρχει. Γυναίκα υπεράνω πάσης υποψίας δηλαδή!… ή τουλάχιστον έτσι πίστευα τότε…

Κοιτάζω γύρω μου μήπως είναι και κάποιος άλλος που έχει ακούσει το θόρυβο και μπορεί να βλέπει. Στο απέναντι μου σπίτι οι γείτονες δεν έχουν έρθει ακόμη και το σπίτι της Κυρίας Γιώτας από τη μια πλευρά έχει ένα μεγάλο οικόπεδο με πορτοκαλιές κι από την άλλη δρόμο με το δημοτικό σχολείο απέναντι. Το σχολείο κλειστό τώρα, θέλω να υποθέσω ότι δε βρίσκεται κανείς εκεί, μέσα στο σκοτάδι. Μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα ότι μπορεί να είμαστε μόνοι μας μέσα στη νύχτα, η Κυρία Γιώτα με την περίεργη γυμναστική της κι εγώ ο μοναδικός που την κοιτώ.

Σταματά στη μέση της σκάλας, σκύβει και αρχίζει να λύνει τα κορδόνια της. Έχω αρχίζει να αισθάνομαι μια περίεργη ανατριχίλα και ο πούτσος μου αρχίζει να φουσκώνει κάτω από το σορτσάκι μου. Μου έχει γυρισμένη τη πλάτη, πιστεύω ότι και να γυρίσει να κοιτάξει προς το μέρος μου δε θα με δει κουρνιασμένο έτσι μέσα στο σκοτάδι. Βάζω το χέρι μου μέσα στο σορτσάκι πιάνω το καυλί μου κι αρχίζω να το σφίγγω αργά πάνω-κάτω. Φαντασιώνομαι τα πιο απίθανα γαμήσια σ’εκείνη τη σκάλα με τη Κυρία Γιώτα και πλέον μαλακίζομαι κανονικά, κοιτώντας πότε την Κυρία Γιώτα και πότε γύρω μου μην έρθει κανείς ξαφνικά από κάτω. Τρελαίνομαι απ’τη καύλα, κλείνω τα μάτια κι αισθάνομαι ότι σε λίγο θα χύσω!!!… Ξαφνικά ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος καγκελόπορτας να ανοίγει! Ανοίγω τα μάτια, γέρνω στο πλάι και βγάζω το χέρι απ’το σορτσάκι. Ο άντρας της και ο γιος της βηματίζουν στην αυλή τους και η Κυρία Γιώτα έχει σταματήσει να τρέχει. «Ρε πούστη μου! Τώρα βρήκαν να έρθουν οι μαλάκες!» σκέφτομαι. Κάτι λένε, γελάνε, ανεβαίνουν τη σκάλα και μπαίνουν στο σπίτι…

Στράφι το χύσιμο, άναψα τσιγάρο και σε λίγο κατέβηκα στο κάτω σπίτι. Γύρω στις 12:00 πήγα για ύπνο. Την άλλη μέρα πήρα τηλέφωνο το Μάνο και του είπα την όλη φάση. Τη θυμήθηκε τη Κυρία Γιώτα από το περασμένο Καλοκαίρι που τον είχα φιλοξενήσει στο χωριό. «Μαλάκα…του λέω…αυτή τη γυναίκα θέλω να τη γαμήσω!!!» - «Έλα ρε Νίκο προσγειώσου, όλο το χειμώνα δε καταφέραμε να σταυρώσουμε γκόμενα, αυτή τη μουνάρα θα καταφέρεις να γαμήσεις;» Όσο πιο πολύ το σκεφτόμουν τόσο του έδινα δίκιο. Κάτι όμως είχε αλλάξει… Ποτέ πριν δεν την είχα δει έτσι τη Κυρία Γιώτα, μου φαινόταν πολύ απόμακρη. Η χθεσινή όμως νύχτα άλλαξε τα πάντα.

Θα την έχω από κοντά σκέφθηκα, θα δημιουργήσω ευκαιρίες συνάντησης. Θα τρώω, θα πίνω καφέ, θα αράζω εκεί στο πλαϊνό μπαλκόνι μέχρι που θα χέζω εκεί !!!… κι ότι κάτσει! Από την ίδια μέρα ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου: Μετέφερα τραπέζι, πολυθρόνες, ραδιόφωνο και περιοδικά στο μπαλκόνι… Άραζα εκεί, χάζευα τα παιδιά στο σχολείο απέναντι και άκουγα μουσική, περιμένοντας την ευκαιρία. Πολλές φορές η Κυρία Γιώτα έβγαινε στην αυλή, πότιζε ή καθόταν και διάβαζε. Καμιά φορά άκουγε τη μουσική μου, γυρνούσε μου χαμογελούσε και χαιρετιόμασταν. Στην παραλία την έκοβα από μακριά και όσο την παρατηρούσα τόσο πιο πολύ ήθελα να τη γαμήσω. Η ζωή της έμοιαζε με γυμναστήριο: Πολύ μπάνιο, ποδήλατο και κλασσικά η σκάλα το βράδυ. Το σώμα της είχε σφίξει ακόμη περισσότερο και το μαύρισμά της είχε γίνει τέλειο. Γυμναζόμουν κι εγώ, είχα κι έχω ακόμη γυμνασμένο σώμα, το μόνο που με χαλούσε τότε ήταν τα σπυράκια μου, είχα όμως πολύ λιγότερα από άλλους.

Πέρασε έτσι μια βδομάδα, τα πρώτα βράδια κρυβόμουν στο μπαλκόνι και μαλακιζόμουν καθιστός στα σκοτεινά κοιτάζοντάς την. Το τελευταίο όμως βράδυ αποφάσισα να αράξω στην πολυθρόνα με χαμηλή μουσική για να δω πως θ’αντιδράσει. Δεν τη πείραξε καθόλου, χαμογέλασε στην αρχή, με χαιρέτησε και συνέχισε να ανεβοκατεβαίνει τη σκάλα. Με κοίταξε αρκετές φορές, της χαμογελούσα ντροπαλά και συνέχιζε χαμογελώντας κι αυτή.

Το επόμενο πρωί την είδα που είχε αράξει στο τραπέζι στην αυλή. Οι δικοί μου ετοιμάστηκαν για μπάνιο, η αδελφή μου είχε φύγει ήδη με το αυτοκίνητο του θείου μου και τα ξαδέλφια. Όταν μου είπαν να ετοιμαστώ τους είπα ότι βαριέμαι να ακολουθήσω. Θα μείνω σπίτι κι αν έχω διάθεση αργότερα θα έρθω με το παπί. Το δέχθηκαν κι έφυγαν γύρω στις 10:00. Εγώ πήγα στο γνωστό μέρος, άναψα τσιγάρο, άνοιξα ραδιόφωνο κι άραξα. Η Κυρία Γιώτα ξεφύλλιζε ένα περιοδικό. Ο γιος της δε φαινόταν πουθενά. Φορούσε μια άσπρη φούστα κι ένα άσπρο μακό. Δυνάμωσα τη μουσική και την κοιτούσα… καμιά αντίδραση… Κάποια στιγμή σηκώνεται πηγαίνει στην κάτω πλαϊνή της πόρτα κι επιστρέφει σε λίγη ώρα με κρατώντας ένα ποτήρι καφέ κι ένα τασάκι. Κοιτάζει προς το μέρος μου, χαμογελά, σηκώνει το χέρι της με χαιρετά και φωνάζει:

- Νίκο, μπορείς σε παρακαλώ να πεταχτείς με το μηχανάκι σου να μου φέρεις τσιγάρα; Σηκώνομαι όρθιος κι απαντώ:
- Ναι Κυρία Γιώτα, τι τσιγάρα να πάρω;» (από το μυαλό μου δε πέρασε το μαγαζί του άντρα της!)
- Ξέρει βρε Νίκο ο άντρας μου (αισθάνθηκα πολύ μαλάκας!), Marlboro lights είναι (συγκαταβατικό ύφος). Πες του δύο πακέτα και να σου δώσει και δυο πακέτα δικά του πες του, γιατί τελείωσαν αυτά που έχει εδώ!
- Εντάξει Κυρία Γιώτα, πάω!
- Σ’ ευχαριστώ αγόρι μου, θα περιμένω.
Έφυγα σαν τον άνεμο και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η ώρα που θα της πήγαινα τα τσιγάρα. Το παπί πήρε φωτιά, σε δέκα λεπτά ήδη άνοιγα την καγκελόπορτά της και περπατούσα στην αυλή. Δεν τη βλέπω στο τραπέζι…

- Έφερα τα τσιγάρα Κυρία Γιώτα! Φωνάζω κοιτώντας προς την κορυφή της σκάλας.
- Εδώ είμαι Νίκο, απ’ τη πόρτα της κουζίνας έλα! Την ακούω να λέει. Γυρίζω το κεφάλι και κατευθύνομαι προς την κάτω πλαϊνή πόρτα που ακούστηκε η φωνή.
Η πόρτα μισάνοιχτη, το παράθυρο πιο δίπλα κλειστό. Ανοίγοντας την πόρτα συνειδητοποιώ ότι το φως μέσα στο σπίτι είναι λιγοστό. Χίλιες σκέψεις περνούν απ’το μυαλό μου, μια ανατριχίλα διαπερνά το σώμα μου κι ο πούτσος μου αρχίζει ελαφρά να σηκώνεται.

- Έφθασα Κυρία Γιώτα, λέω με κανονική φωνή και τη βλέπω να έρχεται από το σαλόνι δίπλα. Τρελάθηκα! Τώρα φοράει μια στενή χρυσαφί φούστα με σχίσιμο κι ένα λευκό κοντό πουκάμισο με χρυσά κεντήματα που μετά βίας μπορούσε να κρατήσει τις βυζάρες της! Τα μαλλιά της ελεύθερα και τα χείλη της βαμμένα κατακόκκινα! Το μυαλό μου κόλλησε!
-Έλα , δώστα μου αυτά, κοιτώντας τη σακούλα, πέρασε μέσα αγόρι μου, δεν είναι κανείς! …και γυρνώντας προς το σαλόνι την ακολουθώ.
Περπατά μπροστά μου με τρομερά κουνήματα, έχω καρφωθεί στο κώλο της να κοιτάζω και περπατώ ξεροκαταπίνοντας ξαναμμένος. Αυτός ο κώλος της ήταν όλα τα λεφτά! Σαν να θέλει να πεταχτεί έξω, η κιλότα της φαίνεται καθαρά από μέσα να πιέζει το δέρμα της. Τα πόδια της είναι λεία εντελώς σαν να γυαλίζουν. Όλο το σπίτι μισοσκότεινο, από την κορυφή της εσωτερικής σκάλας έρχεται μόνο λίγο φως.

- Ο Νώντας; Τη ρωτώ την ώρα που βγάζει τα τσιγάρα και τα αφήνει πάνω στο μπουφέ. Γυρίζει απότομα και μου λέει πολύ σοβαρά:

- Έφυγε με το πρωινό λεωφορείο στην Αθήνα για δουλειά. Αφήνει το στόμα της μισάνοιχτο και με κοιτάζει επίμονα στα μάτια. Σαστίζω, τα πράγματα μου φαίνονται πλέον πολύ περίεργα, σκηνοθετημένα, αλλά έχω μείνει κόκαλο όρθιος και την κοιτάζω σα χαζός. Πλησιάζει προς το μέρος μου κοιτώντας με σχεδόν καβλωτικά. Όταν έφθασε ακριβώς μπροστά μου βλέπω πλέον το πρόσωπό της ξαναμμένο και ταράζομαι! Διατηρεί όμως ένα πουτανίστικο ύφος, με διάθεση για πείραγμα.

- Έχω την εντύπωση ότι σαν να με κατασκοπεύεις τις τελευταίες μέρες ή κάνω λάθος; Σαν να μου ήρθε καρπαζιά. Δεν πρόλαβα ούτε το …εεεεεεε… να ψελλίσω, είχα κατακοκκινίσει ολόκληρος.

- Μάλλον δε κάνω λάθος! Με προλαβαίνει… Ανεβάζει σιγά-σιγά τα χέρια της στο πουκάμισό της και τα παρακολουθώ με κομμένη ανάσα να ξεκουμπώνουν πολύ γρήγορα τα κουμπιά. Το ανοίγει απότομα κι εμφανίζεται ένα ζευγάρι βυζιά στριμωγμένα στο άσπρο σουτιέν της. Η αντίθεση σουτιέν-δέρματος βυζιών και κοιλιάς με μαγνητίζει, τα πόδια μου έχουν γίνει ένα με τα πλακάκια. Αυτή η ζέστη ξαφνικά σ’αυτό το δωμάτιο είναι αφόρητη !!!…

- Ήμαστε πολύ τυχεροί σήμερα αγόρι μου! Εγώ θα σου δώσω να χαρείς αυτές τις βυζάρες και θα σ’αφήσω να ξεσκίσεις τη θεία Γιώτα όπως δεν το έκανε ποτέ ο μαλάκας ο άντρας μου κι εσύ θα μ’αφήσεις να παίξω με το σφιχτό σου σώμα και το σκληρό σου παλούκι που βλέπω εκεί κάτω!

Έχω τρελαθεί από τη καύλα μ’αυτά τα λόγια, ο πούτσος μου με πονάει σχεδόν μέσα από το σορτσάκι. Αισθάνομαι να ζαλίζομαι σχεδόν και το σλιπάκι με στενεύει πολύ το γαμημένο! Δε μπορώ να σταυρώσω λέξη! Έρχεται πάνω μου και μου αρπάζει το πούτσο πάνω απ’το σορτσάκι. Εγώ γεμίζω όλο μου το σώμα μ’αυτή τη μουνάρα σαραντάρα… το κεφάλι μου χώνεται στα βυζιά της, τα χέρια μου αρπάζουν στην κυριολεξία τη κωλάρα της. Μου σφίγγει τώρα τα κωλομέρια κι ο πούτσος μου αισθάνομαι να την πιέζει ή αυτή να πιέζεται πάνω στο πούτσο μου!

-Αχ! Κυρία Γιώτα έχεις φτιάξει και γαμώ το σφιχτό κώλο!…και οι βυζάρες σου όμως είναι θεόσφιχτες! Όλα είναι σφιχτά πάνω σου!…τόλμησα μόνο να πω…

- Σ’ αρέσουν αγόρι μου; Κι εμένα μ’αρέσει το σφιχτό σου σώμα…αχ!…έχω πολλά χρόνια να πιάσω τόσο γυμνασμένο κορμί! Αχ!!!…Τι σκληρός πούτσος είναι αυτός που έχεις…μου λέει και μου τον πιέζει με το χέρι της….όχι σαν τη τσίχλα του άντρα μου! Θέλω να με γαμήσεις παντού μέσα στο σπίτι…στο τραπέζι, στις καρέκλες, στο πάτωμα…θέλω να χύσουμε όλο το σπίτι…αχ!…θα σου τον ξεζουμίσω το πούτσο σήμερα!!!…

Ενώ μου τα λέει αυτά αισθάνομαι να καίγομαι ολόκληρος, έχω τρελαθεί, κοντεύω ήδη να χύσω…

- Μ’έχεις καυλώσει πολύ Κυρία Γιώτα…θα χύσω…!

- Ναι αγόρι μου, μη σε νοιάζει, χύσε και θα σου τον ξανασηκώσω εγώ, να…θα πάρω το παλούκι σου στο στόμα μου για να πιω τα χύσια σου όλα! Μου κατεβάζει σορτσάκι και σλιπάκι και σαν ξαναμμένη λαίμαργη πουτάνα μου αρπάζει το πούτσο και τον εξαφανίζει στο στόμα της μέχρι τη ρίζα! Είχα κι έχω μεγάλο πούτσο, αλλά αυτό το στόμα με έκανε να αισθανθώ ανύπαρκτος! Μου τραβάει αχόρταγα μαλακία με το στόμα της και πιάνει μια τα αρχίδια μου, μια τα κωλομέρια μου!.. Δε με κοίταζε καθόλου, με τσιμπούκωνε μέχρι τη ρίζα και μούγκριζε από καύλα. Βλέπω το ένα χέρι της να μου πιάνει τ’αρχίδια και το άλλο χωμένο μέσα από την κιλότα της να μαλακίζεται. Όταν αισθάνομαι ότι θα εκραγώ την πιάνω απ’το κεφάλι και τα μαλλιά (πολύ αργότερα έμαθα ότι οι γυναίκες αυτό το σιχαίνονται…).

- Χύνω μωρή γαμιόλα, πάρτα!…πιες τα όλα!…. Κάνει μια κίνηση και βγάζει το σουτιέν της… Τα βυζιά της ξεχύνονται και με πεθαίνουν!

- Χύσε πουτσαρά μου!..έτσι μπράβο ρίξτα μου όλα!… Της ρίχνω τα πρώτα χύσια στο λαρύγγι, τα καταπίνει… τα υπόλοιπα πετάγονται στο πρόσωπό της, τα μαλλιά της και τα βυζιά της…κάθε τόσο με τσιμπουκώνει σαν να μου βεντουζώνει το πούτσο…αισθάνομαι σαν να με ρούφηξε ολόκληρο!!!… δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου… Έχουμε ιδρώσει και οι δύο!!!…

-Αααααχ!… Κυρία Γιώτα είσαι και γαμώ τις ρουφήχτρες, με πέθανες…

- Με τέτοιο πούτσο πού έχεις αγόρι μου… με γέμισες χύσια!…έλα!…με πιάνει απ' το χέρι και με ξαπλώνει ανάσκελα στον καναπέ. Βγάζω το μπλουζάκι μου, φέρνει τη φούστα της στη μέση και βγάζει τη κιλότα… Είναι η τέλεια μουνάρα, οι κινήσεις της, ο τρόπος που πιάνει τα βυζιά της, η κωλάρα της, είναι όλα τέλεια!…ανεβαίνει πάνω μου ανάποδα και φέρνει το μουνί της στο στόμα μου. Ωπα! Σκέφτομαι, αυτό δε θα είναι ένα απλό γαμήσι, σήμερα θα τα ζήσω όλα με τη μία!…

- Γλείψε μου το μουνί γαμιά μου κι εγώ θα σου ξανασηκώσω το παλούκι σου για να με καρφώσεις!… Αυτά τα πρόστυχα λόγια και το τσιμπούκι που μου έκανε με τρέλαναν! Είχα την εντύπωση ότι με τέτοιο οργασμό που είχα πριν, το νεύρο στο πούτσο μου δε θα άντεχε το στόμα της. Έκανα λάθος όμως, ψιλοπόνεσα κάπως στην αρχή αλλά το μασάζ που μου έκανε με τα χείλια της ήταν ευεργετικό! Η γλώσσα της στη βάλανο με ενοχλούσε λίγο στην αρχή, αλλά κι αυτό έφυγε γρήγορα! Την άρπαξα δυνατά από το κώλο και της κράταγα τα κωλομέρια ανοιχτά… έγλυφα το μουνί της και τα ζουμιά της ήταν υπέροχα… Μ’ έπιασε μια τρελή λαιμαργία και κουνιόμασταν και οι δυο μέσα σ’ένα ντελίριο!… μουγκρίζαμε δυνατά και ο ιδρώτας μας είχε γίνει ένας!… Ότι μπορούσα να σκεφθώ από τσόντες που είχα δει το έκανα!…έβαζα ένα δάχτυλο μέσα, δύο, μέχρι και με τα τέσσερα δοκίμασα όσο με βόλευε η στάση…με τον αντίχειρα του άλλου χεριού της έβαζα κωλοδάχτυλο…έβλεπα ανταπόκριση σε όλα που έκανα και συνέχιζα!!…αυτή μούγκριζε από καύλα και μου έπαιρνε όλο το πούτσο στο στόμα, ο οποίος είχε γίνει ξανά πέτρα!…

- Βάλε κι άλλο δάχτυλο στο κώλο μου, φώναζε….αχ! με λιώνεις…μ’αρέσει, μη φοβάσαι έχω βάλει αγγούρια μέσα, αφού με τον άντρα μου δε γουστάρω ξέσκισέ τον εσύ αγόρι μου!!! Αααααα!!! Έτσιιι!!

Η Κυρία Γιώτα έχει τρελαθεί από καύλα, ξαφνικά σηκώνεται ακουμπάει στη μια πλευρά του καναπέ ανάσκελα και κρατάει τα πόδια της ψηλά…. Βλέπω τη μουνάρα της να στάζει και τρελαίνομαι!..

- Κάρφωσέ με τώρα δυνατά γαμιά μου!…χώστον όλο μέχρι τη ρίζα με τη μία!…καίγομαι αγόρι μου δεν αντέχω…γάμησέ με!…

Δεν περίμενα καθόλου, στήριξα τα χέρια μου στο καναπέ, έφερα τα πόδια μου πίσω και της τον κάρφωσα με δύναμη όλο μέσα. Μ’ έπιασε απ’τα κωλομέρια και με τράβαγε κάθε φορά δυνατά μέσα στο μουνί της. Κολυμπούσα εκεί μέσα, έχανα το πούτσο μου αλλά είχα ταυτόχρονα και κάποια αίσθηση του μουνιού της. Ήταν περισσότερο και η σκέψη ότι επιτέλους γαμούσα αυτή τη σαραντάρα μουνάρα κρυφά απ’όλους, ενώ ο άντρας της ήταν στη δουλειά που με καύλωνε απίστευτα…

- Αχχ!… μου το γέμισες το μουνί με τη ψωλάρα σου αγόρι μου!…έτσι γάμα με δυνατά!…θα σου τον ξεζουμίσω το πούτσο σήμερα…ξέσκισέ με!!!… Η γυναίκα γαμιόταν, δεν έκανε αστεία! Πήρε όλες τις πρωτοβουλίες αυτή. Έχυνε ασταμάτητα και ούρλιαζε…γούσταρα πολύ να βλέπω μια μουνάρα γυναίκα με σχεδόν τα τριπλά μου χρόνια να ουρλιάζει έτσι από καύλα, με το πούτσο μου καρφωμένο βαθιά μέσα στο μουνί της…με έκανε να αισθάνομαι τεράστιος!!!…

Σηκώθηκε πιάνοντάς με από τη μέση και με τρέλανε στα φιλιά. Στόμα, στήθος, πούτσο, ήταν αχόρταγη και λαίμαργη!…Στήθηκε στα τέσσερα και με τράβηξε πίσω της…

- Χώστο μου στη μουνάρα μου αγόρι μου…τώρα το θέλω!…και βάλε μου δάχτυλο στο κώλο. Έχεις ξαναγαμήσει κώλο; Θα γαμήσεις το δικό μου τώρα!… Δεν περίμενε να πάρει καμιά απάντηση σε καμιά της ερώτηση. Ότι ρώταγε ήταν αυτό που ήθελε…κι εγώ το έκανα! Της τον έβαλα στο μουνί ξανά και τις έβαζα στο κώλο όσα δάχτυλα μου’ρχόταν. Η Κυρία Γιώτα ούρλιαζε, όχι από πόνο αλλά καύλα, η σούφρα της ήταν σχεδόν ορθάνοιχτη. Έβγαλα το πούτσο μου απ’το μουνί της και τον οδήγησα στη ροδέλα που έχασκε!…εξαφανίστηκε όλος μέσα, μέχρι τ’αρχίδια με κάμποση αντίσταση!…μετα από λίγο όμως μέσα στο κώλο της έβρισκα την αντίσταση που βρίσκει κανείς σ’ένα φυσιολογικό μουνί!!!… Μου τον έσφιγγε με τη σούφρα της, εγώ την έπιασα δυνατά από τους γοφούς και τη σφυροκοπούσα μ’όλη μου τη δύναμη!… Ανασηκώθηκε, γύρισε και με χάιδευε όπου τη βόλευε, κυρίως κωλομέρια και στήθος και μετά έπεσε πάλι κάτω και μου χάιδευε τ’αρχίδια από κάτω…τα πόδια της ορθάνοιχτα σχεδόν και η λεκάνη της χόρευε προς τα πίσω και με συναντούσε. Ο ρυθμός μας και τα βογκητά μας ήταν απίστευτα!… Την έχυσα για δεύτερη φορά βαθιά στο κώλο…είχα χάσει το φως μου!!!… αυτός ο οργασμός μ’έκανε και σπαρταρούσα ολόκληρος…όταν τον έβγαλα τα χύσια μου κύλαγαν παντού στο μουνί της και στους μέσα μηρούς της, μέχρι τις κλειδώσεις της!

- Αγόρι μου τι γαμήσι ήταν αυτό, με πέθανες! Δεν της έφτανε όμως… τον ξαναπήρε στο στόμα τον καθάρισε κι άρχιζε να τον χαϊδεύει παντού πάνω στο σώμα της… Κι εγώ δεν ήθελα να σταματήσω με τίποτα, της έβαζα δάχτυλα στο μουνί, στο κώλο, την άρπαζα από τα βυζιά, σχεδόν παλεύαμε στο πάτωμα και πιάναμε ο ένας απ’τον άλλο ότι έβρισκε! Χωρίς να μου έχει σηκωθεί εντελώς ήρθα πάλι πίσω της και της τον έβαλα πάλι στο κώλο. Με ξανακάβλωσαν τα λόγια της και τη σφυροκοπούσα και πάλι δυνατά… Καμιά φορά τον έβγαζα και της τον έβαζα στο μουνί, κατέληγα όμως πάλι στο κώλο, μου άρεσε πιο πολύ εκεί γιατί ούρλιαζε απ’ τη καύλα και μου μίλαγε πιο πρόστυχα!

Μετά από αρκετή ώρα γαμήσι στο κώλο η Κυρία Γιώτα άρχισε να ξεφεύγει εντελώς. Με τράβηξε όρθιο προς την εσωτερική σκάλα και το δωμάτιό της πάνω. Στο δρόμο μου έλεγε συνέχεια «με ξέσκισες, άνοιξα τελείως αγόρι μου, πουτσαρά μου…εδώ! Σκίσε με εδώ!!!» με αποτέλεσμα να τη πηγαίνω σχεδόν γαμιόντας… στα σκαλοπάτια σταματούσαμε και τη γαμούσα πότε μουνί, πότε κώλο. Όταν φθάσαμε στο υπνοδωμάτιο της μου στηνόταν και τη γαμούσα παντού και όλο μου μίλαγε καβλωτικά και με φίλαγε παντού. Εκεί πήρε τηλέφωνο τον άντρα της στο μαγαζί και πραγματικά τα χρειάστηκα!… Είχα τρελαθεί μη του πει τίποτα στη τρέλα της και τη γαμήσουμε όλοι. Μου στήθηκε στα τέσσερα με το τηλέφωνο στο χέρι και μου έδειχνε τη σούφρα της. Τη γαμούσα βαθιά στο κώλο κι αυτή έλεγε στον άντρα της τι ψώνια να της φέρει!!!… ήταν απίστευτη, αλλά αυτό με ηρέμησε γιατί με τη ψυχραιμία της αυτή κατάλαβα ότι άρχισε να ηρεμεί κάπως. Τελικά κατάφερα να τη κρατήσω πάνω στο κρεβάτι της κι εκεί μετά από σκληρό γαμήσι στο κώλο την έχυσα και πάλι βαθιά μέσα στο κώλο.

Όλο αυτό το γαμήσι κράτησε περίπου δυο ώρες, στο τέλος δε μπορούσαμε και οι δυο να πάρουμε τα πόδια μας. Ενώ ντυνόμουν η Κυρία Γιώτα είχε κολλήσει πάνω μου και μου έλεγε διάφορα: «τι ξέσκισμα ήταν αυτό πουτσαρά μου, κάθε μέρα έτσι θα γαμιόμαστε, ούτε αύριο θα πάω για μπάνιο, ο πούτσος σου θα είναι η γυμναστική μου από δω και μπρος»… και άλλα πολλά τέτοια. Εγώ είχα πάρει θάρρος, είχα ανέβει τρομερά και συμφωνούσα σε όλα. Δεν απολογήθηκε για τίποτα, ούτε καν είχε τέτοια διάθεση κι αυτό μου άρεσε τρομερά. Με διέταξε καβλωτικά και πουτανίστικα να βρίσκομαι στο μπαλκόνι την άλλη μέρα για να μου κάνει νόημα να πάω, χαϊδεύοντας μου το πούτσο και υπάκουσα χωρίς δισταγμό.

Στο δρόμο για το σπίτι σκεφτόμουν θυμάμαι ότι είχα πλέον κολυμπήσει στα βαθιά, το μυαλό μου όμως ήταν κιμάς. Αισθανόμουν σαν να πετούσα, όλα μου έρχονταν σαν όνειρο, ήμουν άλλος άνθρωπος. Στο Μάνο αργότερα στο τηλέφωνο δεν του είπα όλες τις λεπτομέρειες, του είπα όμως ότι συνέβηκε αυτό που ήθελα. Στις ερωτήσεις του υποσχέθηκα λεπτομέρειες από κοντά. Δε με είχε πιστέψει, μου το εκμυστηρεύτηκε πολύ αργότερα, όταν φοιτητές πλέον στην Αθήνα τα είδε όλα από πρώτο χέρι!


Έτσι ακριβώς, όχι μόνο το υπόλοιπο καλοκαίρι γαμιόμασταν με κάθε ευκαιρία με την Κυρία Γιώτα αλλά και για τα επόμενα 9 χρόνια με «βίαζε» διαρκώς (τα ήθελε βέβαια κι ο πούτσος μου!!!…) όπως την πρώτη φορά και πολύ –μα πολύ χειρότερα ή μάλλον καλύτερα! Ο πούτσος μου είχε πλέον γίνει ένα με το μουνί και τη κωλάθρα της!!!… Από το πρώτο χρόνο φοιτητής Πολυτεχνείου (τότε τελείωσε η κόρη της) 3 χρόνια αργότερα, μέχρι που τέλειωσα –6χρόνια αργότερα- ταυτόχρονα με το πτυχίο του Μετσοβείου, πήρα και πτυχίο (μη πω και Doctora) στα πιο «ακραία πουρογαμήσια» (χαρακτηρισμός του Μάνου!… και τον δανείστηκα), υπογεγραμμένο από μια πενηντατριάρα πλέον μουνάρα, που σε όλους εκεί έξω εύχομαι μόνο να ακουμπήσουν, και να γαμήσουν ΑΜΑ ΚΑΤΣΕΙ!!!…

Τελειώνω με το τι συνέβηκε τελικά και τα τωρινά…

Οι συναντήσεις μας αραίωσαν ήδη τον επόμενο χρόνο από τη λήψη του πτυχίου, ενώ ήμουν φαντάρος, για προσωπικούς της καθαρά λόγους, που δε θα ήθελα να αναφέρω, δεν έχει και σημασία. Δεν τη βαρέθηκα ποτέ αυτή τη γυναίκα, είχε πάντα τον τρόπο να πρωτοτυπεί Οι πρωτοβουλίες στα γαμήσια μας ήταν πάντα δικές της, όπως τη πρώτη φορά. Ήταν η δασκάλα μου στο γαμήσι και το σεβόμουν, δεν συνέβηκε ποτέ τίποτα που να μειώσει είτε αυτήν, είτε εμένα, ακόμη και τους φίλους μου τους είχε κερδίσει όλους με τον τρόπο της.

Συμβουλή σε όλες τις απελπισμένες σαραντάρες εκεί έξω: Βοηθάτε και σπεύδετε! Υπάρχουν τόσα απελπισμένα παλικάρια εκεί έξω, ίσως το ίδιο απελπισμένα με σας από άλλη πλευρά αλλά με την ίδια ένταση!

Συμβουλή σε όλα τα απελπισμένα παλικάρια εκεί έξω: Κυνηγήστε τη γυναίκα που γουστάρετε, ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετα με την ηλικία της. Σεβαστείτε την και μη την εκθέσετε ποτέ και για κανένα λόγο. Οι γυναίκες αυτές αποζητούν σαν εσάς την ηδονή, την έχουν όμως φτιαγμένη στο μυαλό τους αλλιώς. ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΤΣΙ !!!

Η Κυρία Γιώτα έχει αφήσει σε μένα φίλε μου τη σφραγίδα της, ήμουν όμως ανοιχτός σε οτιδήποτε καινούριο και τώρα είμαι το ίδιο καλά εκεί που είμαι. Στις πέντε ή έξι φορές που έχουμε συναντηθεί μέχρι τώρα τυχαία μόνοι μας, βρήκε σε όλες την ευκαιρία να μου πιάσει το πούτσο σφιχτά, να μου χαμογελάσει πουτανίστικα και να μου πει: «αυτός ο πούτσος είναι δικός μου, έτσι δεν είναι γαμιά μου;» ή κάτι παρόμοιο…

Κυρία Γιώτα δε μπορεί να είναι ΠΟΤΕ αλλιώς…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.