Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εμένα με λένε Χρήστο, είμαι 29 χρονών και γεννήθηκα στην Γερμανία. Είμαι παντρεμένος με Ελληνίδα (δεν υπάρχουν καλύτερα μουνιά από τα ελληνικά) και δουλεύω στην ΔΕΗ της Γερμανίας.

Με την γυναίκα μου περνάω πολύ καλά και ξεσκιζόμαστε συχνά χωρίς ταμπού. Εμένα όμως, άμα μου κάτσει η ευκαιρία δεν την χάνω. Στην δουλειά μας άρχισε μια μαθητευόμενη γραφιάς που μιλάμε είναι ουρανοκατέβατος άγγελος, δεκαεννιά ετών με σώμα σαν αρχαία ελληνική θεά και γαλάζια μάτια. Είναι πολύ ανοιχτός χαρακτήρας και για την ηλικία της πολύ προχωρημένη στο μυαλό. Δούλευε δυο χρόνια στο διπλανό γραφείο και αναμεταξύ μας δημιουργήθηκε μια φιλία. Πάντα μου έλεγε πόσο της αρέσει η Ελλάδα και οι Έλληνες και μπλα, μπλα…

Μέχρι που τον Ιούλιο το 2002 για τρεις εβδομάδες έπρεπε να με βοηθήσει στο δικό μου γραφείο να κάνουμε καταλογισμούς για επενδύσεις. Το καλοκαίρι συνήθιζε να έρχεται από ότι είχα καταλάβει χωρίς βρακάκι. τον Ιούλιο έκανε γύρω στους 35 βαθμούς και μέσα στο γραφείο ήτανε ζούγκλα. Το μανάρι απέναντι μου εκείνο τον καιρό είχε χωρίσει με τον φίλο της και είχε κανένα τρίμηνο να γαμηθεί. Με τα κοντά φουστανάκια και τα ναζιάρικα κόλπα με είχε καυλώσει και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ πια στη δουλειά μου.

Αυτή η κατάσταση κράτησε δυο εβδομάδες μέχρι που την τρίτη τα φλερταρίσματα μας γινότανε πιο έντονα. Δεν κοίταγα να κάνω το πρώτο βήμα γιατί σαν υπεύθυνος στις στατιστικές και προϊστάμενος είχα να χάσω πολλά άμα μας παίρνανε χαμπάρι. Μια μέρα μιλάγαμε για δορυφορικά προγράμματα και με ρώτησε αν ξέρω κανέναν που περνάει δορυφορικές κεραίες. «Όπα!» λέω «να η ευκαιρία!».

-    «Είναι το χόμπι μου» της λέω.(είναι αλήθεια. Πώς αλλιώς να δούμε Ελλάδα εδώ στην Γερμανία;).

Κανονίσαμε το Σάββατο το πρωί να βρεθούμε στο διαμέρισμα της. Είπα στην γυναίκα μου ότι πρέπει να πάω στην δουλειά (τύχαινε συχνά). Μόλις μου άνοιξε το μανούλι την πόρτα τα έπαιξα! Φορούσε ένα μίνι και ένα διαφανές πουκαμισάκι χωρίς σουτιέν. Καύλωσα και είπα θα σκάσω αν δεν την πηδήξω. Μου έβαλε ένα κρύο νερό (έντεκα το πρωί είχαμε γύρω στους 32 βαθμούς) και πήγα στο μπαλκόνι να μοντάρω το πιάτο. Μέσα σε δέκα λεπτά είχα γίνει παπάκι στο ιδρώτα. Είχα βγάλει το πουκάμισο και είχα μείνει με την φανέλα και το τζιν μου. Έχω γυμνασμένο σώμα από το κολυμβητήριο δυο φορές την εβδομάδα, κι αυτό πρέπει να της άρεσε πολύ γιατί όλο και με χάζευε. Με το που τελείωσα, μέχρι και το σώβρακο μου είχε μουσκέψει. Η Μάρεν (το όνομα της) μου πρότεινε να κάνω ένα ντους για να δροσιστώ και θα έκανε και κάτι να τσιμπήσω.

-    «Δεν έχω ρούχα να αλλάξω» της λέω.

-    «Θα τα βάλω να στεγνώσουν και θα βρω κανένα σορτσάκι για σένα...»

Έκανα το ντους, μου έδωσε ένα σορτσάκι και κάτσαμε στο σαλόνι να κανονίσω τον αποκωδικοποιητή αν πιάνει και ανοίγει τα κανάλια. Εκεί που ψάχναμε κανάλια πέσαμε σε ένα σταθμό με τσόντες.

-    «Μη μου πεις ότι θα πιάνω και τέτοια;»

-    «Ναι» της λέω. «Ζήτω η πειρατεία!»

Εμένα όμως το σορτσάκι δεν με χώραγε άλλο και η Μάρεν το είχε καταλάβει.

-    «Σου αρέσουν οι τσόντες;» με ρωτάει.

Μιλάγαμε για κανένα μισάωρο για το σεξ και τι αρέσει στους άντρες και μπλα, μπλα, μπλα… Είχα φτάσει στο αμήν! Ο πούτσος μου πάλευε με το σορτσάκι. Και η Μάρεν είχε καυλώσει αλλά κανένας δεν έκανε την αρχή. Η τσόντα συνέχιζε να παίζει, εγώ να πατάω τον πούτσο μου να μη φαίνεται και η γκόμενα να τρίβεται στον καναπέ. Έτσι αραγμένοι ξανάρχισα την κουβέντα και τη ρώτησα τι της αρέσει στο γαμήσι.

-    «Αχ» μου λέει. «Ποτέ δεν κατάφερε άντρας να με γλείψει και να χύσω».

Όπα! Τώρα φαινόταν ότι ήθελε πούτσα η κοπέλα.

-    «Ο άντρας που θα με γλείψει και θα χύσω θα του κάνω όλα τα χατίρια».

Εκεί ξέσπασα:

-    «Μπορώ να δοκιμάσω;» της λέω.

Χωρίς κουβέντα βγάζει τι πουκάμισο της και τη φούστα και έμεινε ολόγυμνη πάνω στον καναπέ.

Ωωω! Ωραίο σώμα! Το μόνο ελάττωμα ήταν το μικρό αλλά σφιχτό στήθος, αλλά έτσι που ήμουν και καθόλου να μην είχε, στα αρχίδια μου. Φιλιόμασταν και πασπατεύαμε ο ένας τον άλλον από την τσόντα και την συζήτηση και το μανούλι είχε γίνει ηφαίστειο. Γονάτισα, της άνοιξα τα μουνόχειλα και έμεινα. Το κορίτσι από κάτω ήτανε σκέτος Νιαγάρας. Μούσκεμα σαν καυλωμένη σκύλα. Σιγά - σιγά άρχισα το βασανιστήριο με τη γλώσσα μου ρουφώντας την κλειτορίδα της. Τίποτα… δέκα λεπτά και δεν έλεγε να χύσει. Με έπιασε ο εγωισμός. Τώρα ρούφαγα πιο δυνατά και κάρφωνα τη γλώσσα μου στο μουνί της. Χτυπιόταν, ούρλιαζε, αλλά δεν έλεγε να χύσει. Ήθελε σκληρά μέτρα. Της είπα να χαλαρώσει κι άρχισα σιγά - σιγά να της γλείφω τον σφικτήρα με δυο δάχτυλα καρφωμένα στον κώλο της. Μούγκριζε και χτυπιόταν μέχρι που ένιωσα τα φλογερά της χύσια στο στόμα μου.

-    «Ααααααααααα! Ναι! Έρχομαι… Τελειώνωωωωω!!!»

Της κόπηκε η ανάσα και έτρεμε ολόκληρη ενώ τα δάχτυλα μου γαμούσαν αλύπητα τον κώλο της. Έκανε πολλή ώρα να συνέρθει.

-    «Δεν το πιστεύω!» μου λέει. «Είσαι ο πρώτος άντρας που με έκανε να χύσω από γλειφομούνι!»

Μου έβγαλε το σορτσάκι και άρχισε γονατιστή ένα φοβερό τσιμπούκι. Δεν άντεξα ούτε δυο λεπτά και έχυσα. Η Μάρεν όμως δεν σταμάταγε.. συνέχιζε να τον γλείφει καταπίνοντας τα χύσια μου. Αυτό με καύλωσε. Δεν μου είχε ξαναπιεί γυναίκα τα χύσια και μάλιστα με τέτοια λαιμαργία. Μόλις απόκτησα στύση την έβαλα στα τέσσερα και της το κάρφωσα στο μουνί. Ούρλιαζε σαν κτήνος. Ήξερε καλά να γαμιέται το πουτανάκι και τον έπαιρνε άγρια και σκληρά χωρίς διαμαρτυρίες... έτσι στα τέσσερα της ξανακάρφωσα τα δυο δάχτυλα στον πάτο της. Τώρα έκανε σαν κτήνος…

-    «Ναι! Ναι! Ναι! Ναι! Γάμα μου τον κώλο! Ναι!!!»

Τα γερμανικά δεν έχουν την ίδια γλύκα με το ελληνικό "σκίσε με" αλλά με τέτοιο μουνί; Την γαμούσα για ένα τέταρτο στα τέσσερα μέχρι που αποφάσισα να ξεπαρθενιάσω τον κώλο της. Καμία αντίρρηση. Της σάλιωσα το κωλαράκι και με λίγο δυσκολία καρφώθηκε σιγά - σιγά όλος μέσα.

-    «Ααααααα! Ναι! Ναι! Οοοοοοοιιιιιιιιι!!!»

Δεν άντεξε για πολύ και το πρώτο χύσιμο της έκανε την έκρηξη. Εγώ αλύπητα χτυπούσα στα κόκκινα και η γκόμενα ούρλιαζε από καύλα.

-    «Βγάλτον! Θέλω να τον γλείψω!»

Έτσι γονατισμένη τον πήρε στο στόμα και γευόταν τη νοστιμιά του κώλου της. Σαν μανιασμένη μου δάγκωνε τα αρχίδια και το πουτσοκέφαλο. Είχα τρελαθεί ,ήθελα όμως να χύσω στο κωλαράκι της.

-    «Ναι! Γάμα με ξανά στον κώλο!»

Της τον ξανακάρφωσα αλλά τώρα αργά και παθιασμένα, την γύρισα στις πλάτες και της σήκωσα τα πόδια στον αέρα. Η σούφρα της είχε κατακοκκινίσει και ο πούτσος μου έτσουζε.. αλλά εκεί εγώ.. κάρφωνα και φίλαγα τις πρησμένες της ρώγες. Μια τον έχωνα στο μουνάκι της, μια στον κώλο. Δεν είχε πολύ πείρα στο γαμήσι, αλλά δεν αρνήθηκε καμία μου πρόταση. Της ζήτησα να καβαλήσει τον πούτσο μου και υπάκουσε αμέσως. Τώρα με γαμούσε και μου φίλαγε το στήθος και ένιωθα την ανάσα της να γίνεται όλο και πιο έντονη. Δεν θα άντεχε για πολύ και έτσι έγινε. Ουρλιάζοντας μου έλουσε το παπόρι με τα χύσια της.

Μόλις συνήλθε με ρώτησε τι θέλω να μου κάνει για να χύσω. Δεν ξέρω τι με έπιασε αλλά είπα να της τα τινάξω στο όμορφο προσωπάκι της. Εγώ όρθιος, αυτή γονατιστή μου τράβαγε μαλακία με το πουτσοκέφαλο στο στόμα. Δεν άντεξα για πολύ και τα χύσια μου τινάχτηκαν στα μούτρα της και εκείνη άρχιζε να τα μαζεύει με τη γλώσσα της. Μείναμε ξαπλωμένοι και μου είπε:

-    «Αλλιώς γαμάς από τους Γερμανούς που είχα πριν. Έχεις πάθος και πάνω από όλα ξέρεις να σκίζεις κωλαράκι».

Εδώ στην Γερμανία το κωλογαμήσι το λένε: ελληνικό, έχουμε μεγάλη φήμη. Μου είπε ότι μόνο δυο φίλους είχε που ήταν στην ηλικία της και κάνανε μόνο νορμάλ σεξ. Ενώ είχε χύσει πολλές φορές μου ξαναζήτησε να την πηδήξω. Γαμιόμασταν για πολύ ακόμα και γύρισα πτώμα το βράδυ σπίτι... Τη Δευτέρα το πρωί με χαιρέτισε χαμογελαστά όπως πάντα λες και δεν έγινε τίποτα. Μόλις κάθισα στην καρέκλα μου δεν άργησε πολύ και ένιωσα τα δάχτυλα τον ποδιών της να χαϊδεύουν τον πούτσο μου. Καθισμένη απέναντι μου, μου έκλεινε το μάτι ενώ συνέχιζε. Τον έβγαλα από το παντελόνι και την άφησα να με γαμάει με τα δάχτυλα τον ποδιών της. Έριξα το πρώτο μου χύσιμο στην εταιρία μου. Τα χαλιά κάτω από το γραφείο μου και τα πόδια της γέμισαν σπέρμα. Έσκυψε και τα καθάρισε για να μην τα βρουν οι καθαρίστριες.Το πιο τρελό που κάναμε ήταν μια μέρα με το που σχολάσαμε περιμέναμε να αδειάσει η εταιρία μου λέει:

-    «Θέλω να γαμηθώ μαζί σου πάνω στο γραφείο του διευθυντή».

Πάγωσα αλλά το κάναμε. Για δυο ώρες πηδιόμασταν σαν τα ζώα στο γραφείο του αφεντικού μας. Η κοπέλα μέσα στους τρεις μήνες που τα είχαμε έγινε το πιο φοβερό μουνάκι χωρίς να μου χαλάσει ποτέ χατίρι. Δοκιμάσαμε πολλές τρέλες. Μέχρι και τσιμπούκι στο σινεμά μου έκανε. Μόλις τελείωσε τις μετασπουδαστικές της σε μας, την προσέλαβε η εταιρία μου 80 χιλιόμετρα σε άλλο γραφείο μας. Σιγά - σιγά χαθήκαμε, αλλά τώρα που σας γράφω νιώθω πάλι να καυλώνω και μάλλον, όχι, σίγουρα θα την πάρω τηλέφωνο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.