Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με κάλεσε μια φίλη μου στο σπίτι της για τριήμερο, (μένει με το αγόρι της) στο Λαγονήσι. Το αγόρι της δεν το είχα γνωρίσει ακόμη γιατί είχαμε πάρα πολύ καιρό να τα πούμε. Όταν έφτασα, χάρηκα πάρα πολύ που την ξαναείδα, αναστατώθηκα μπορώ να πω, πάντα μου άρεσε ερωτικά. Είναι αδύνατη και με ωραίο στητό στήθος. Όταν συζητάγαμε πάντα είχαμε το σεξ στην κουβέντα μας. Πάντα ήθελα να την πηδήξω αλλά δεν είχε τύχει να γίνει ακόμα. Με σύστησε και στο αγόρι της τον Κώστα, έναν 25άρη, εμφανίσιμο και κάπως γεροδεμένο, όχι πολύ όμως.

Κατά το μεσημέρι, πήγαμε για μπάνιο στην παραλία για κανένα τρίωρο. Όταν γυρίσαμε η Μαρία μπήκε για μπάνιο και εγώ έκατσα με τον Κώστα στο μπαλκόνι και αρχίσαμε να συζητάμε για την Μαρία, το πόσο καλή κοπέλα είναι, το πόσο όμορφη είναι, για το σώμα της και φτάσαμε στο ερωτικό επίπεδο. Βασικά αυτός έφτασε την κουβέντα εκεί, βέβαια χωρίς εμένα να με ενοχλεί καθόλου. Καθώς μου περιέγραφε τις φαντασιώσεις τους και τις εμπειρίες τους, με έκανε να καυλώσω στην σκέψη όλων αυτών που μου έλεγε. Νομίζω ότι το κατάλαβε και συνέχιζε να μου λέει κι άλλες. Μέσα στις φαντασιώσεις όπου είχαν ήταν και ένα τρίο, μια λεσβιακή και ένα ομοφυλοφιλικό. Εγώ δεν άντεχα άλλο και περίμενα πως και πως η Μαρία να βγει από το μπάνιο ώστε να πάω να κάνω ένα κρύο ντους για να «ηρεμήσω».

Τελικά η Μαρία βγήκε από το μπάνιο και ετοιμάστηκε για να πάει για να ψωνίσει για το βράδυ. Μπήκα γρήγορα μέσα στο μπάνιο, ξεντύθηκα και μπήκα στην μπανιέρα για ένα ντους. Το καυλί μου ήταν στα κέφια του. Άνοιξα το κρύο νερό και άρχισα να ηρεμώ. Είχα γυρισμένη την πλάτη μου προς την πόρτα όταν ξαφνικά ένιωσα κάποιον πίσω μου. Γύρισα και είδα τον Κώστα γυμνό με τον κάπως μεγάλο για πεσμένο πούτσο του, να κάθεται και να με κοιτά, τον ρώτησα τι ήθελε και μου είπε να κάνουμε μαζί μπάνιο τώρα που έφυγε και η Μαρία για να μην κάθεται μόνος του αν δεν με πείραζε. Βασικά ντράπηκα να είμαι γυμνός μαζί του γιατί εγώ δεν είμαι τόσο προικισμένος, αλλά άρχισα να το συνηθίζω.

Έκανα στην άκρη για να φθάσει κι αυτός το νερό. Έπιασα τον εαυτό μου να κοιτά με ενδιαφέρον τον Κώστα να βρέχει και να τρίβει με το σφουγγάρι το σώμα του. Αυτή η φάση μου προκαλούσε μια περίεργη αίσθηση που ποτέ δεν είχα κοντά σε άλλον άντρα. Μετά από λίγο χύσαμε και οι δυο στο στόμα του άλλου καταπίνοντας και οι δυο τις μεγάλες ποσότητες άσπρων υγρών που είχαμε να δώσουμε ο ένας στον άλλο. Υποσχεθήκαμε ότι το βράδυ θα περάσουμε ακόμα πιο όμορφα και με την Μαρία ανάμεσά μας. Βγήκαμε από το μπάνιο ντυθήκαμε και κάτσαμε να δούμε τηλεόραση. Φυσικά εγώ δεν έβλεπα τίποτα μπροστά μου εκτός από τις φαντασιώσεις που έκανα για την Μαρία και τον Κώστα το βράδυ.

Έφτασε το βράδυ και η Μαρία φόραγε ένα αραχνοΰφαντο φόρεμα χωρίς σουτιέν. Ήταν τόσο λεπτό και τόσο διαφανές που φαινόταν ότι δεν φορούσε εσώρουχο από μέσα. Εγώ είχα συμφωνήσει με τον Κώστα να μην φορέσουμε εσώρουχο για να κάνουμε έκπληξη στην Μαρία. Μου είπε να προσπαθήσω να κάνω την Μαρία να βλέπει το φούσκωμα που δημιουργούσε ο πούτσος μου έτσι ώστε να καυλώνει βλέποντάς το και να θέλει να μου τον πάρει στο στόμα της. Έτσι και παραπάνω έκανα. Αφού δεν φορούσα εσώρουχο, καθόμουν συνέχεια απέναντί της αφήνοντας να φαίνονται λίγο τα αρχίδια μου από το σορτσάκι μου, με τρόπο που να την κάνει να θέλει να δει και το υπόλοιπο.

Ξαφνικά ο Κώστας άρχισε να την φιλά στο στόμα και να κατεβάζει το χέρι του προς το μουνάκι της. Άρχισε ο πούτσος μου να ξυπνάει από το θέαμα. Η Μαρία φαινόταν να ντρέπεται λίγο που ήμουν εγώ μπροστά. Ο Κώστας της πήρε το χέρι και την έβαλε να του βγάλει τον πούτσο. Η καύλα μου ήταν απερίγραπτη να βλέπω τον Κώστα να της χώνει τρία δάχτυλα στο ροδοκόκκινο μουνάκι της και η Μαρία να του βαράει μαλακία και να του γλείφει τα αρχίδια. Εκείνη τη στιγμή ακούω την Μαρία να μου λέει:

-    «Τι θα γίνει αγόρι μου; Θα κοιτάς για πολλή ώρα; Το μουνάκι μου θέλει να γαμηθεί από σένα καύλα μου».

Αυτό ήταν! Η διαταγή ήταν ξεκάθαρη. Κατεβάζω το σορτσάκι μου, ελευθερώνω το καυλί μου και αρχίζω να της κάνω ένα γλειφομούνι τραβώντας μαλακία προετοιμάζοντας το για την εισχώρηση. Της πιάνω και ανοίγω τα πόδια της χώνοντάς της απότομα το υπερκαυλωμένο κοντάρι μου. Τότε ο Κώστας έρχεται ανάμεσα στα πρόσωπά μας και βάζει την Μαρία να του πάρει ένα τσιμπούκι και μένα να του γλείψω τον άτριχο και πεντακάθαρο κώλο του, προετοιμάζοντάς τον για να χωθώ ύστερα μέσα του χαρίζοντάς μου μια απίθανη εμπειρία να γαμάω έναν άντρα.

Έβλεπα το σώμα του Κώστα να κάνει κάποιους σπασμούς ηδονής από τα γλειψίματα που του χαρίζαμε εγώ με την Μαρία από μπροστά και από πίσω. Η Μαρία ήταν φυσικά συνηθισμένη στο μέγεθος του πούτσου του Κώστα που ήταν πιο μεγάλος από εμένα. Έτσι ο Κώστας ήρθε και χώθηκε από πίσω από την Μαρία ξεσκίζοντας της τον κώλο.

-    «Ω ναι!!! Γαμήστε με αρχίδια μου!» μας φώναξε. «Κάντε με να λιποθυμήσω από καύλα!».

Καταλαβαίνοντας ότι κόντευε να χύσει, τραβήχτηκα και λέω του Κώστα να έρθει να την ξεσκίσει με τον μεγάλο του πούτσο από μπροστά ώστε να του χαρίσω μια ατελείωτη απόλαυση από πίσω, κι έτσι να χύσουμε όλοι μαζί. Και έτσι έγινε. Ο Κώστας ήρθε από μπροστά και έμπηξε με μεγάλη δύναμη το κοντάρι του μέσα της λέγοντάς της:

-    «Πάρτα μωρή! Θα σου τον βγάλω από το στόμα. Θα σου ξεσκίσω τον πάτο! Θα σου βάλω και τα αρχίδια μου μέσα σου καύλα.. Πουτάνα γυναίκα!»

Και έτσι όπως φώναζε του πιάνω τα κωλομάγουλα και του χώνω την ήδη υγρή πούτσα μου με όση δύναμη μπορούσα μέσα στον στενό του κώλο λέγοντάς του:

-    «Θα σου ξεσκίσω την κωλοτρυπίδα γαμιά μου! Θα σου πάρω την παρθενιά του κώλου σου μια για πάντα!»

Άρχισε να βογκά και να μου ζητά την μια να σταματήσω και την άλλη να συνεχίσω πιο βαθιά. Η καύλα μου και ο πόνος μου ήταν απεριόριστη, αφού δεν είχα ξαναγαμήσει τόσο στενή τρυπούλα ποτέ στην ζωή μου.

Αρχίσαμε να βογκάμε και να κουνιόμαστε όλοι μαζί στον ίδιο ρυθμό προκαλώντας μια μεγάλη αλυσίδα από ιδρωμένα σώματα που έμπαινε το ένα μέσα στο άλλο προσφέροντας μια μεγάλη επιθυμία να εκτονώσουμε την λαγνεία που είχαμε χύνοντας μέσα μας ταυτόχρονα. Έφτασε η στιγμή που χύσαμε τα καυτά χύσια μας νιώθοντας μια έκρηξη να δημιουργείται, τα σώματά μας να έχουν ατελείωτους σπασμούς και οι φωνές καύλας να ακούγονται σε όλο το τετράγωνο.

Μετά από αυτό το υπέροχο χύσιμο, κάτσαμε όλοι στο καναπέ και αρχίσαμε να γλειφόμαστε και να παίρνουμε πίπες ο ένας στον άλλο χαρίζοντας μια ήρεμη και ήσυχη εκτόνωση σε αυτό το μοναδικό γαμήσι.  Φυσικά τις άλλες δυο μέρες περιττό να σας πω πως τις περάσαμε. Δεν βγήκαμε λεπτό από το σπίτι, αφού δεν σταματήσαμε να γαμιόμαστε ούτε για να φάμε. Από τότε βλεπόμαστε συχνά, είτε με τον Κώστα, είτε με την Μαρία, είτε και με τους δυο μαζί.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.