Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Δημήτρη είμαι 32 χρόνων και εδώ και 5 χρόνια είμαι παντρεμένος με μία κουκλαρα την Χρύσα που σεξουαλικά με ικανοποιεί τέλεια! Υπάρχει μόνο ένα μικρό προβληματάκι δεν θέλει να πίνει τα χυσια μου και το κωλαράκι της στα 8 χρόνια που τα έχουμε το γάμησα μόνο 3 φορές! Το κακό είναι ότι επειδή δεν μου τα δίνει αυτά αναγκάζομαι να ψάχνω της κατάλληλες κυρίες για να βγάλω τα απωθημένα μου, ενώ έχω παντρευτεί ένα αστέρι! Κάνει τέλειο τσιμπούκι αδειάζω μέσα στο στόμα της αλλά μετά με τρόπο τα φτύνει! Αυτό τώρα τελευταία αρχισε να μου την δίνει και βασικά ότι το κωλαράκι της είναι ταμπού ! Αποφάσισα να καταφέρω την γυναικούλα μου να τα κάνει όλα για μένα!

Όταν ξύπνησα το Σάββατο το πρωί και την είδα έτσι δίπλα μου ξαπλωμένη, ο Πούτσος μου άρχιζε να φουσκώνει και τα αρχίδια μου να σφιγκουνε. Άρχισα να την φιλάω παντού και εκείνη νιαούριζε μισοκοιμισμένη σαν γατάκι, τα μπούτια της σιγά σιγά άνοιγαν! Φιλιόμασταν και τριβόμασταν ο ένας πάνω στον άλλον έτσι που άναψε και τα υγρά της μούσκεψαν το κυλοτάκι της ! Της τράβηξα το σλιπάκι και πήρα το ξυρισμένο μουνάκι της στο στόμα μου, το ρούφαγα και το έγλυφα ενώ ταυτοχρόνως ένα δάχτυλο μου βασάνιζε τα τοιχώματα του μουνιού της! της έκανα γλιφομουνι για κάνα μισάωρο και την είχα φέρει στο αμήν ρουφώντας την κλειτορίδα της: θέλω να τον φάω έλα δώς μου τον πούτσο σου! Εμένα μου την έδωσε και της απάντησα: για ρώτα της φιλενάδες σου αν και αυτές είναι έτσι κομπλεξικές και δεν τα πίνουν, η αν δεν αφήνουν να γαμηθούν από το κωλαράκι! Ηξερε καλά ότι πολλές από της Φίλες της το 'πνιγαν το κουνέλι' κανονικότατα και ξεπατώνονταν σαν πουτάνες από τον κώλο! Όλη την ημέρα την πέρασα με το να την κάνω να καυλώνει χωρίς να της βάζω χέρι! Με έβλεπε να μπαίνω γυμνός στο μπάνιο και με ακολούθησε για να με καταφέρει να την γαμήσω!

Στάθηκε πίσω μου και μου πασπάτευε τον πούτσο: έλα αγάπη μου έλα να με γαμήσεις αφού ξέρω ότι με θέλεις και εσύ! ΟΧΙ της λέω δεν έχω ώρα, θα πάω λίγο βόλτα γιατί την έχω ψωνίσει τώρα! Με φιλούσε και με ρώτησε αν είμαι τσαντισμένος μαζί της , ναι της λέω τι νομίζεις εσύ άλλοι ξεσκίζουν το κωλαράκι τον γυναικών τους και εγώ κάθομαι σαν μαλάκας ; Μέχρι εδώ της λέω αν δε μου κάτσεις να μου κάνεις αυτά που σου ζητάω , μη στεναχωριέσαι θα βρεθεί άλλη να μου τα κάνει ! Δεν είχα ξαναμιλήσει έτσι στην γυναίκα μου εν ψυχρώ ότι θα την κεράτωνα και την είδα ότι τα έχασε! Ήξερε καλά ότι υπήρχαν αρκετές γυναίκες που το είχαν βάλει σκοπό να γαμηθούνε μαζί μου! Σκεφτόταν για πολύ ώρα αλλά δεν ήξερε τι να πει! Βγήκα πήρα το αμάξι και οδηγούσα χωρίς στόχο για 2 ώρες σε ολη την περιοχή! Όταν γύρισα σπίτι άνοιξα την πόρτα και τι να δω; η γυναίκα μου καθότανε στον καναπέ και χάζευε μία τσόντα που δυο τύποι κάνανε μία ξανθιά σάντουιτς και χάζευε λες και έβλεπε κάτι πρωτότυπο!

Άστο της λέω αφού έτσι και έτσι δεν τον παίρνεις από τον κώλο, και στο κάτω κάτω της κυρίες αυτές δεν της πιάνεις με τίποτα! Νευρίασε δεν της άρεσε που σήκωσα την γκόμενα της τσόντας σε πιο ψιλό σκαλί από αυτήν! Συνέχιζα: αυτές αγάπη μου ξέρουν έναν άντρα να τον κάνουν να του τρέμουν τα πόδια και να του ρονφανε και την τελευταία σταγόνα! Σιγά εγώ άμα ήθελα δεν μπορώ να σε κάνω να τρέμεις! (Δεν μπορώ να πω η γυναίκα μου είναι μουνάρα, αδυνατούλα με Πιασίματα ακριβός εκεί που τα χρειάζεται μία γυναίκα και πολύ καλοσχεδιασμένα στήθια που σε κάνουν να θέλεις να τα πιπιλίζεις)! Λίγο δύσκολα της απάντησα!
Έρχεται κοντά μου μου σηκώνει την μπλούζα και μου λέει τώρα θα δεις! Από της ορθωμένες ρόγες της κατάλαβα ότι ήτανε φουλ καυλωμένη; Ηφαίστειο που δεν αργούσε να εκραγεί! Άρχισε να μου δαγκώνει το στήθος την κοιλιά ανοίγοντας μου το παντελόνι; Ο πούτσος μου τινάχτηκε σαν ελατήριο από το παντελόνι μου ! Τον έπιασε με τα δυο τα χέρια και τον έκανε αργό και δυνατό Μασάζ ενώ τα χείλια μας είχαν κολλήσει ! Με κάθισε στον Καναπέ και άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια και να με καρφώνει το βλέμμα της στα Μάτια! ενώ μου έκανε Τσιμπούκι εγώ το έπαιζα ψύχραιμος και δεν έβγαζα ούτε την παραμικρή λέξη από το Στόμα ! Άρχισε να δίνει πιο πολύ ένταση! Αδιάφορος εγώ χαζεύοντας την Τσόντα! τώρα μου γαμούσε το Καυλί με τα χείλια της ! καλά Δημήτρη με δουλεύεις! και όπως πήγε να συνεχίσει την πιάνω από τα μακριά μαλλιά της και της τον καρφώνω μέχρι το λαριγκα; πνίγηκε και πήγε να τραβηχτεί: άμα τραβηχτείς τώρα θα σε σπάσω στο ξύλο πουτανακι!

Τραβούσα τα μαλλιά της δυνατά πάνω κάτω και ο πούτσος μου μπαινόβγαινε σαν μανιασμένος !μμχχχχχχχχ μχχχχχχ Διαμαρτύρονταν μπουκωμένη από τον πούτσο μου αλλά δεν είδα ιδιαίτερη αντίδραση; εγώ συνέχισα να της το καρφώνω στο στόμα ενώ την εβλεπα να χαϊδεύει την κλειτορίδα της! Αυτό δεν το είχε κάνει ποτέ μπροστά μου: είδες πουτανακι μου καύλωσες φαντάσου άμα σου τινάξω τα χυσια μου στο στοματάκι! τώρα τον έχωνε μέχρι την ρίζα ; τα αρχίδια μου βαρούσαν στο πηγούνι της; η γλώσσα της έκανε τον πουτσοκέφαλο μου να τραντάζεται, τον έβγαλα και άρχιζα να την ξεντύνω: γιατί με πονάς? μου λέει! χωρίς απάντηση την ξέντυσα την έβαλα να κάτσει στον καναπέ και μπούκωσα το στόμα της με τα αρχίδια μου ! ρούφα καριόλα ρούφα και αν το κανείς καλά μπορεί να σε γαμήσω! πήγε να πει κάτι αλλά δεν κατάφερε της τον έχωσα πάλι στο στόμα κρατώντας την από τα μαλλιά! Γαμιολα θα σου σκίσω όλες της τρύπες απόψε; είχε παραξενευτεί που της φερνόμουνα έτσι αλλά δεν υπήρξε ούτε ίχνος αντίδρασης!
Τον βάραγε μέχρι της αμυγδαλές και μούγκριζε: μμμχχχχμχχχχ!!!! την είχα καταφέρει να καυλώσει και να μου πατάει τα αρχίδια! Μόλις καταλάβαινα πως τελείωνα τον τράβαγα έξω και την έβριζα για να κρατήσω τη φάση έτσι που να μου ζητούσε να τα πιει: Τι έγινε πουτάνα πονάνε τα χείλια? εδώ σαν τσούλα θα σου γαμάω το στόμα μέχρι να λιποθυμήσεις! τώρα τον δάγκωνε και τον έγλυφε μου χούφτωνε τα αρχίδια; φαινότανε να την είχαν φτιάξει τα λόγια μου! την έπιασα και την γονάτισα στα τέσσερα: τώρα πουτάνα θα σε κάνω να λιώσεις; και της έχωσα μόνο τον πουτσοκεφαλο στο μουνάκι της! Το μουνί της είχε πλημμυρίσει: ελλαααα ναι πήδα με ελαααααα! εγώ τον τράβηξα πάλι έξω ξάπλωσα μπροστά της και της είπα : η τα πίνεις, η δε χύνεις! Γλύψε τώρα καριόλα να δεις τι γεύση έχει το μουνί σου! Υπάκουσε και τον πήρε σφιχτά στο στόμα! Γλύψε γαμιολα; άμα θες γαμήσι θα τα πιεις όλα πρώτα!
Την έπιασα από τα μαλλιά και της γαμούσα πάλι το λαρύγγι; μούγκριζε στα τέσσερα και ήξερε ότι την είχε βάψει: τώρα πουτανακι ετοιμάσου τώρα χυυυυυνοοοοο! Ρουφαααααααα πουτάνα ρουφααααα Τα χυσια μου πετάχτηκαν στο λάρυγγα της με μεγάλη δύναμη, και άρχιζε να τα πίνει δύσκολα στην αρχή αλλά έτσι που της την είχα καρφώσει στο λαιμό δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς! Το να βλέπω την γυναίκα μου να καταπίνει τα χυσια μου με έφτασε σε τέτοιο σημείο ο πούτσος μου να μη πέσει! Συνέχισε να τον γλύφει και να μουγκρίζει:μμμμμμμχχχχχ έλα τα ήπια πήδα μεεεεεε, δεν αντέχω άλλο! Στάθηκα πίσω της και ο πούτσος μου καρφώθηκε στο μουνί της : Γαμιααααα μου έλα σκισεεεεεεε, τα έδινα όλα την κάρφωνα σαν σκύλα και η γυναικούλα μου ούρλιαζε: ΑΑΑΧΧΧΧΧ Πουτααααανα με έκανες ελαααααα πιδααααα! Τώρα άρχιζα να της βάζω κωλοδάχτυλο μαζεύοντας υγρά από το μουνί της που έσταζε: μηιιιιιιι ΠΟΟΟΟΝΝΝΑΑΑΑΟΟΟΟ; της τράβηξα δύο σκαμπίλια στον κώλο τόσο δυνατά που διπλώθηκε : σκάσε η θα σε σπάσω στο ξύλο!

Πήγε να σηκωθεί και την τράβηξα από την μέση κάτω: Το παρακάναμε μου λέει άσε με! της άνοιξα τα μπούτια και συνέχισα να την γαμάω τώρα όμως σφυροκόπημα, ούρλιαζε πάλι: ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΟΥΥΥΥΥ σκαααααοοοοοο! Το κωλοδαχτυλο είχε ξαναμπεί και συνέχιζε να της γαμάει το κωλαράκι! έβαλα και δεύτερο, δεν έβγαλε άχνα διαμαρτυρίας! ΑΧΧΧΧΧΧ θα χυσοοοοοοοο γαμιά μουυυυυυυ! Είχα φούντωση να βλέπω το κωλαράκι της να ανοιγοκλείνει . τον τράβηξα από το μουνί της και τον έχωσα στον πάτο της; έβγαλε ένα δυνατό μουγκρητό, αλλά λόγω που έχυνε είχαν μπουκώσει οι αισθήσεις της : ΜΜΜΜΧΧΧΧΧΧ ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΙΟΟΟΟΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟ! Έχυσε με τέτοια ένταση που έτρεμε για πολλά δευτερόλεπτα ουρλιάζοντας και τινάζοντας τον κώλο της προς τον πούτσο μου, που τώρα βάραγε πάτο! Δεν σταμάτησα αλλά απλώς χαμήλωσα τον ρυθμό και τώρα την πηδούσα τρυφερά: ναι άντρα μουυυυυ αυτό είναι γαμήσι ναι αααααααααααα!

Τώρα το πουτανακι μου την έβρισκε και τούρλωνε τον κώλο! Δεν ξέρω ακριβώς αλλά υπολογίζω ότι πάνω από μία ώρα την γαμούσα στον κώλο από όλες της στάσεις χωρίς να χύσουμε! Όταν κατάλαβε ότι δεν αντέχω άλλο την έβαλα να κάτσει πάνω μου και να καβαλήσει με τη μουναρα της το καυλί μου : Τώρα θα λούσω το μουνί μου με τα ζουμιά σου άντρα μουυυυυυυυ! από την καύλα της κόβονταν η φωνή : μου έχωσε την γλώσσα στο στόμα και εκεί τα χυσια μας πετάχτηκαν σαν έκρηξη ηφαιστείου !ΧΥΥΥΥΥΥΥΝΟΟΟΟΟΟ η ΠΟΥΥΥΥΤΑΑΑΑΑΝΑΑΑΑ! Κατέβηκε από το καυλί μου και το πηρε στο στόμα και τον καθάρισε από τα χυσια μας και τα ΚΑΤΑΠΙΝΕ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ! ΑΓΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ήταν ΤΟ γαμήσι της ΖΩΗΣ ΜΟΥ και με φίλαγε όπως δεν με είχε ξαναφιλήσει ποτέ! Από εδώ και πέρα έχω την άδεια να την ξεσκίζω από όπου θέλω!!!!!!!!! Αυτή η ημέρα άλλαξε την σεξουαλική μας ζωή εντελώς!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).