Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχα δεσμό με μια κοπέλα την Εύη εγώ ήμουν 30 180 αρκετά γεροδεμένος ,αρρενωπός με ομολογουμένως πλούσια προσόντα και αυτή 21 ετων ξανθιά ψηλή με ένα καταπληκτικό σώμα όχι το σώμα του μοντέλου αλλά με πλούσια πιασίματα τορνευτό κωλαρακι στητό στήθος κανονικό και με ένα περπάτημα και χάρη που σε καύλωνε αμέσως μόλις την έβλεπες ,παρέλειψα να πω ότι της αρέσει παρά πολλή το γαμήσι σε σημείο που γαμηθεί η όχι το βράδυ για να κοιμηθεί θα πρέπει να χαϊδέψει το μουνάκι της .

Λοιπόν και οι δύο μας έχουμε καιρό να γαμηθούμε και τα τελευταία βράδια που τα λέγαμε η κουβέντα μας από μόνη τις πήγαινε στα περασμένα αναπολώντας παλιές ερωτικές στιγμές και κάθε φορά και εγώ αλλά και αυτή το κάναμε μόνοι μας ,όποτε αποφάσισα να πάω εκεί να περάσουμε καλά για μια βδομάδα, αυτή πέταξε από τη χαρά της μόλις τις το είπα και μου υποσχέθηκε και μια έκπληξη.

Έφτασε λοιπόν η ώρα να βρεθούμε στο σπίτι της ,δεν προλάβαμε καλά , καλά να μπούμε μέσα μόλις που πρόλαβα να αφήσω τα πράγματα μου με πιάνει κάπως απότομα και με πετάει στο κρεβάτι αμέσως μου έβγαλε το παντελόνι σκύβοντας απαλά αρχίζει να μου κάνει ένα τσιμπούκι τέτοιο που μόνο αυτή ξέρει να κάνει ,εγώ εκείνη τι στιγμή ένοιωσα κάπως άβολα αλλά σύντομα (συντονίσθηκα που λένε) και άρχισε να με καυλώνει πολύ αυτή η φάση, την έβλεπα είχε αρχίσει να τα δίνη όλα, τα χείλη της απαλά αλλά και με μεγάλη μαεστρία είχαν αρχίσει να σφίγγουν το καυλί μου και να ανεβοκατεβαίνουν από το μεγάλο πουτσοκεφαλο μου προς τη βάση του μαλακού μέχρι εκείνη τη στιγμή πούτσου μου και ταυτόχρονα να ρουφάνε περιμένοντας το πηχτό χύση μου ,ταυτόχρονα τα χέρια της είχαν αρχίσει να με χαϊδεύουν παντού και στριφογυρίζοντας λίγο το σώμα της βρεθήκαμε να κάνουμε 69 .

Η γλώσσα της άρχισε μετά τον πούτσο μου που είχε γίνει τεράστιος να γλείφει και τα αρχίδια μου ,μμμμμμμμμ τέτοια καύλα είχα καιρό να νιώσω έβλεπα το μουνάκι της να συσπάται ,η γλώσσα μου έκανε καλή δουλεία είχε χωθεί στο εφηβικό ξυρισμένο μουνάκι της νιώθοντας το να κατεβάζει παρά πολλά υγρά ,ήμουνα παρά πολύ καυλωμένος ,με καύλωνε όλη αυτί η φάση βλέποντας το μουνάκι τις καυλωμένο να συσπάται , από τα βογκητά της κατάλαβα ότι την έβρισκε κατάλαβα ότι ήθελε να τα δώσει όλα εκείνο το βράδυ .

Μμμμμμ ναι καυλιάρη μου ,ναιιιιιιι ελααααα ,τρελανεμε αποψεεεεεε κανεμε να τρελαθώ από καύλα ,αφήνοντας το μουνάκι της άρχισα να φιλάω αλλά και να σαλιώνω πιο πολύ την κωλοτρυπίδα της αυτή τη ροζ αλλά σύγχρονος μαγευτική τρυπούλα της που σκάφτοντας τη ότι τη γαμάω είχα τραβήξει του κόσμου τις μαλακίες ενώ με τα δάχτυλα μου προσπαθούσα σιγά σιγά να χαλαρώσω τη σφιχτή σούφρα της πράγμα που τα κατάφερα μετά από λίγο και άρχισα να βάζω δάχτυλα και στο μουνάκι της αλλά και στο κωλαρακι της , ήταν η πρώτη φορά που με άφηνε να κάνω κάτι τέτοιο δηλαδή να της βάλω κωλοδαχτιλο ,αμέσως το μυαλό μου πήγε στην έκπληξη που ήθελε να μου κάνει ,ναι επιτέλους όπως πάμε θα με άφηνε να την γαμήσω από το κώλο μια κολάρα που τι βλέπεις σπάνια σε γυναίκα ,με όχι μόνο τις τέλειες αναλογίες αλλά και είναι και πολύ προκλητικός .

Μην αντέχοντας άλλο την έβαλα να κάθετε στα τέσσερα με όσο μπορούσε ανοιχτά τα ποδιά της ,το μουνάκι της ήταν πλέον έτοιμο να πάρει μέσα το καυλί μου που από την καύλα που είχα ,οι φλέβες του είχαν πεταχτεί και φαίνονταν πολύ χοντρές ,επιτέλους έφτασε η ώρα και το καυλί μου έμπαινε σιγά σιγά μέσα τις . Η Εύη άφησε ένα μακρόσυρτο βογκητό ααααααααχχχχχχχ ναι μωρό μου πόσο περίμενα αυτή τι στιγμή θέλω να με σκίσεις να με ταπεινώσεις ,θέλω να με κανείς έρμαιο του πούτσου σου απόψε κανεμε ότι θες γαμιά μου ,ένα πράγμα που τις άρεσε πάντα ήταν να της κάνω ήταν το turbo,δηλαδή να την έχω όπως τώρα στα τέσσερα και να τη γαμάω παρά πολύ δυνατά και όσο μπορώ πιο γρήγορα, όταν τις το κάνω τρελαίνεται ,δεν ξέρει τι κάνει ,τι λέει, γενικά χάνετε στη καύλα της και αφήνετε ,αρχίζοντας λοιπόν σιγά σιγά άρχισα, όλο και ποιο γρήγορα . Η Εύη από την καύλα τις άρχισε να κλαίει από καύλα ναιιιιιι μωρό μου ναιιιιιιιιιιι παρεμεεεεεεεεε ρε πούστη κάντο ποιο δηναταααααα ναιιιιιιιιιιιιιι .

Αυτό ήταν η Εύη δεν ήξερε τι έκανε είχε αφεθεί εντελώς όσο πιο δυνατά έσπρωχνα τον πούτσο μου στο μουνί τις τόσο και αυτή έσπρωχνε το μουνί τις πάνω μου μμμμμμ ναι καύλα μου φώναζα και εγώ βλέποντας την κωλοτρυπίδα της ορθάνοιχτη να με περιμένει τις ανοίγω διάπλατα τα κολομαγουλα και την σταθεροποιώ περιττό να σας πω ότι ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί από την καύλα που ένιωθα .και ακουμπάω το πουτσοκεφαλο μου απαλα στην κωλοτρυπίδα της μμμμμμμμμμμ ναιιιιιιιιιιιι επιτελους τη γαμαω στην αρχη ο κολος τις ηταν πολύ σφιχτός και πονούσε τρομερά , αααααχχχχχχχχ πωναωωωωω μωρό μου με σκιζειςςςς ελα δεν αντεχωωωω βγες έλα γάμα ξανά το μουνάκι μου ,δεν με λυπάσαι όσο και αν επέμενε αυτή εγώ ήθελα να τις σκίσω το κωλαρακι της .

Έλα μωρό μου χαλάρωσε τις έλεγα ,έλα καύλα μου έλα να νιώσεις τι θα πει γαμήσι να νοιώσεις άλλη καύλα πρωτόγνωρη ,σιγά και αφού είχε χαλάρωση αρκετά ο πόνος μετετραπικε σε ατελείωτη καύλα μμμμμ ναι ρε πούστη άντρα το καταφερεςςςς γαμιοληηηηηη ναιιιιιιιιι ,ελααα πιο γρήγορα τώρα πω πω τι καύλα νιώθω ,τη έχανα η μαλακό τόσο καιροοοοοο ναι μωρό μου σκίσε μου τη κολάρα μου ναι πάρε με γέμισε μου τις τρύπες πούτσο , βρισκόταν σε παροξυσμό από τη πολλή καύλα ήταν υπέροχα μμμμμμμ ναι καύλα μου της λέω ,η Εύη από την πολύ καύλα είχε βάλει τόσες δυνατές κραυγές που μάλλον μας άκουγαν και τα δίπλα σε αυτή διαμερίσματα ,ναι μωρό μου βαλε και στο μουνάκι μου κάτι θέλω να γευτώ δύο πούτσους βαθιά μέσα μου ,τότε βλέποντας ένα κερί αρκετά μεγάλο θα έλεγα της το έχωσα στο μουνί της και άρχισα να τι γαμάω με αυτό ταυτόχρονα έχοντας το καυλί μου στον κώλο της ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία η Εύη δεν ξαναειχε ζήσει κάτι παρόμοιο από τη μια να την γαμάω δυνατά από το κώλο της και παράλληλα σαν δεύτερος πούτσος να της σκίζω το μουνάκι της μμμμμμμ ναιιιιιιιι ρε γαμιά μουυυυυυυυ γαμαμεεεεεεεε σκισεμεεεεεεεεεεεε κοντευοοοο ναιιιι χυνωωωωωωω ναιιιιι τη καυλααααα ,τότε τραβήχτηκα και τον ξαναέβαλε μέσα στο στομα της και άρχισε να τρομπάρει ναι να ρουφάει ταυτόχρονα , ο πούτσος μου καυλωμένος όπως ήταν έφτανε μέσα βαθιά στο λαιμό τις , ναιιιιιιιιι άρχισα να βογγαωωωωωω ναι μωρό μου χινοοοοοοοοοοοο τις έπιασα το κεφάλι και τις το γαμούσα όπως ήθελα εγώ ναι τι καύλα ήταν αυτηηηηηη πω πω εγώ έχυνα στο στοματης και η Εύη βάζοντας δάχτυλο στο μουνάκι της και το κερι αυτή τη φορα στο κολαρακι της ξανάχυνε και χύναμε ταυτοχρονααααα μμμμμμμμμ καταπληκτική εμπειρία .φυσικά μέχρι να φύγω από εκεί κάναμε και αλλά πράγματα ,αλλά ότι και να κάνω πάντα απο τοτε και περα ήθελε να της γαμάω και το κώλο της ,φυσικά είχε χαλαρώσει και το απολαμβάναμε κάθε φορά

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.