Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αποφάσισα να γράψω με τη σειρά μου, την προσωπική μου εμπειρία, που με έκανε να χάσω την παρθενιά μου. Καταρχήν θα ήθελα να πω ότι και μόνο η σκέψη ότι κάτι μεγάλο θα έμπαινε στον κόλπο μου, με αηδίαζε και με φόβιζε συγχρόνως.

Είμαι 24 χρονών ονομάζομαι Ειρήνη και μόλις χτες έχασα την παρθενιά του μουνιού μου. Το αγόρι μου απορούσε τόσο καιρό πως άντεχα και κρατιόμουν τόσο πολύ. Δεν τον άφηνα καθόλου να με ακουμπήσει, αν και μερικές φορές είχε βάλει δάχτυλο.

Είχαμε έρθει πολλές φορές σε ερωτική επαφή, πάνω όμως που ερεθιζόταν δεν τον άφηνα να το ευχαριστηθεί, να «μου τη βάλει» γενικά και αυτό του έσπαγε τα νεύρα. Μάλιστα μου έλεγε συνεχώς ότι μπορεί να πάθει και ζημιά μ’ αυτή τη συμπεριφορά που έχω απέναντί του.

Έχουμε σχέση πάνω από δυόμισι χρόνια, ξέρω ότι με αγαπάει πολύ αλλά με φοβίζει το γεγονός να χάσω τη παρθενιά μου. Έχω ακούσει από άλλες κοπέλες ότι πονάει πολύ, ότι νιώθεις σαν να σπάει κάτι μέσα σου, και μετά στη θέα αίματος δεν θα άντεχα σίγουρα!

Πάντα απέφευγα να έρθω σε επαφή μαζί του, με φόβιζε η θέα της πούτσας αλλά και η θέα ενός γυμνού άντρα δίπλα μου που να προσπαθεί να μου τη χώσει γενικά κι εγώ να κλαίω από τον πόνο. Το άλλο δε που σκεφτόμουν, ήταν αυτή η περίεργη αηδία να θέλουνε να κάνω πίπα. Έκανα εμετό και μόνο με την ιδέα.

Του το είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να του κάνω πίπα, όσο κι αν το ήθελε όσο κι αν επέμενε πάνω στη σχέση μας, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω. Είχε φυσικά αντιδράσεις, αλλά τι να κάνει από την άλλη; Δεν ήθελε να με χάσει. Με αγαπούσε πολύ και αυτό ήταν και η αφορμή ίσως που κατά κάποιον τρόπο ένιωθα ότι τον εκμεταλλευόμουνα.

Έκανα τα πάντα για να αποφύγω μια ερωτική πράξη, σκαρφιζόμουνα ότι δικαιολογία κι αν υπήρχε για να μην πάω σπίτι του, καθώς θα είχε εκεί την άνεση να με ξεμοναχιάσει.

Τελικά προχτές είχαμε κανονίσει να πάμε σινεμά. Έτσι κι έγινε. Αυτή μας η συνάντηση όμως ήταν διαφορετική. Ήθελα πάρα πολύ να τον ακουμπήσω και να του γλείψω το στήθος, επιθυμούσα να του ξεπατώσω με τα δόντια μου όλες τις τρίχες που είχε στο στήθος και να τον κάνω να ουρλιάζει από τον πόνο.

Και μόνο με την ιδέα και την φαντασίωση αυτή, είχα ερεθιστεί πολύ. Δεν τολμούσα όμως να του το πω καθώς αν καταλάβαινε κάτι τέτοιο, την είχα βάψει σε βαθμό που δεν είχα φανταστεί καθόλου!

-    «Ένα λεπτό…», του λέω. «Πάω στην τουαλέτα».

-    «Έρχομαι μαζί…», μου λέει.

Όταν μπήκαμε στην τουαλέτα χωρίς να το σκεφτεί με σπρώχνει μέσα και άρχισε να με φιλάει σαν λυσσασμένος. Το μουνί μου είχε υγρανθεί τόσο πολύ που ένιωθα σαν να έσταζε. Φορούσα μια φούστα σούπερ μίνι ίσα - ίσα που κάλυπτε το δαντελωτό κιλοτάκι μου.

Χωρίς να το καταλάβω, έβαλε το χέρι του στο μουνί μου και μου το έσφιξε, ενώ τα υγρά που είχα κατεβάσει του περιέλουσαν το χέρι. Τρελάθηκε! Αυτό ήταν. Μου έπιασε το χέρι και με ανάγκασε να το βάλω στον σηκωμένο πούτσο του ενώ μια ανάσα ευχαρίστησης ηχούσε στα αφτιά μου με μια σαρκαστική έκφραση προσώπου.

-    «Πάμε στο σπίτι;», μου λέει ψιθυριστά στο αφτί με αυτήν την τόσο παθιάρική του ανάσα.

-    «Ναι…», του απαντάω.

Με τράβηξε βίαια και βγήκαμε από την τουαλέτα ενώ η ταινία είχε αρχίσει. Βγήκαμε έξω και έφερε το αυτοκίνητο. Φτάσαμε σε πέντε λεπτά σπίτι. Δεν μπορούσε να ηρεμίσει και μόλις μπήκαμε μέσα με έσπρωξε με μια άγρια διάθεση προς το κρεβάτι. Δεν τον είχα ξαναδεί έτσι. Ήταν αναμμένος τόσο πολύ που πίστευα ότι θα εκραγεί!

Άρχισε να μου τραβάει τη φούστα με μανία… τόση πολύ μανία που κόντευε να τη σκίσει. Τώρα είχε φτάσει η στιγμή που ήθελα να το σκάσω, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, ήθελα να δραπετεύσω, η ατμόσφαιρα με έπνιγε. Άρχισα να τον σπρώχνω με μανία για να φύγει από κοντά μου και τον παρακαλούσα επιμένοντας:

-    «Κάτσε βρε μωρό μου, περίμενε λίγο, να το συζητήσουμε…»

-    «Τι να συζητήσουμε;», μου λέει. «Ναι δεν είπες; Τώρα θα δεις!»

-    «Ότι μου ζήτησες θα κάνω. Θα δεις θα σου αρέσει πολύ. Αν δεν σου αρέσει θα σταματήσω. Σήμερα θα δείξεις πόσο πολύ με αγαπάς όπως λες…»

Σχεδόν με είχε πείσει. Ήξερα ότι ο έρωτας δεν μπορεί να είναι απόδειξη αγάπης, αλλά τουλάχιστον θα μπορούσες να πεις ότι το έκανες γιατί είσαστε μαζί.

Άρχισε και με έγδυνε σιγά - σιγά. Μου έβγαλε πρώτα το σουτιέν και άρχισε και με έγλειφε με μανία. Άρχισε και δάγκωνε τις ρώγες του στήθους μου ενώ η ηδονή που ένιωθα ήταν απερίγραπτη. Ήταν τόσο τρυφερός. Δεν μπορούσα να κρύψω την ηδονή μου και την ευχαρίστηση που ένιωθα εκείνη τη στιγμή, καθώς αναφωνητά έβγαιναν από το στόμα μου.

Κάθε ανάσα έβγαινε με δυσκολία, και κάθε αναφωνητό τον καύλωνε περισσότερο, αλλά κρατούσε τη δύναμή του για αργότερα. Άπλωσε το χέρι του στο κομοδίνο και πήρε κάτι, δεν πρόσεξα τι αλλά μέσα σε λίγα λεπτά είχα καταλάβει. Με το ένα του χέρι προσπαθούσε να ανοίξει ένα κουτάκι με μέλι. Καθώς το άνοιξε, βγήκε από πάνω μου και με περιέλουσε γύρω από τον αφαλό. Ήταν απίστευτος! Είχα τόση καύλα που δεν μπορούσα να αντέξω και μόνο στην ιδέα.

Άρχισε να με γλείφει και να με ρωτάει:

-    «Σου αρέσει μωρό μου; Πες μου… μ’ αγαπάς; Πες μου…»

-    «Σ’ αγαπάω…», προσπαθούσα να ψιθυρίσω αν και οι ανάσες μου ήταν τόσο βαριές που δεν καταλάβαινε τι έλεγα.

Ξαφνικά ένιωσα να μου ανοίγει σιγά - σιγά τα πόδια. Ένιωσα το μουνί μου να βγάζει ατμούς σαν ένα πυρωμένο σίδερο που αναζητά κάτι να σβήσει την καυτερή του πλάκα. Πραγματικά άρχιζα και ούρλιαζα.

-    «Έλα μωρό μου, νιώσε με. Μπες μέσα μου. Πονάω.. πονάω. Ναι! Έλααααααααααα!»

Δεν το αποφάσιζε να μπει μέσα μου. Με τυραννούσε ανελέητα. ήμουν τόσο υγρή και δεν τον ένοιαζε καθόλου, ευχαριστιόταν και μόνο που με έβλεπε να τραντάζομαι και να τον παρακαλάω. Μπορεί να σε πονέσω μου λέει.

-    «Θέλω μωρό μου να με πονέσεις. Βάλε μου τον μέσα! Βάλε μου τον!», τον πρόσταζα επιμόνως αλλά τίποτα.

Μου άνοιξε τα πόδια μου και μπήκε ολόκληρος ενδιάμεσα με τον καυλωμένο πούτσο του. Άρχισε να μου τον τρίβει στο καλοξυρισμένο μουνάκι μου, ενώ τα υγρά μου είχαν λερώσει το σεντόνι. Είχαν περάσει ήδη δύο ώρες και δεν είχε εισχωρήσει ακόμη μέσα μου. Ένιωθα το μουνί μου να πονάει. Ξαφνικά μου λέει:

-    «Τώρα θα δεις πουτανάκι… Τώρα θα δεις τι θα πάθεις!»

-    «Ναι πουτσαρά μου. Έλαααααα, έλααααααα, πεθαίνωωωωωωω!!!»

Πιάνοντας τα δύο κωλομάγουλα, τα ανοίγει όσο μπορούσε και έβαλε μέσα τον καυλωμένο πούτσο του στην κωλοτρυπίδα. Ένιωσα ότι έπεφταν υγρά από μπροστά.. ποταμός! Έχυνα! Άρχισε να τα γλείφει και συγχρόνως έβαλε τρία του δάχτυλα και άρχισε και έπαιζε με την κλειτορίδα μου. Απίστευτη ηδονή!

Είχα χύσει ήδη τρεις φορές και πήγαινα για τέταρτη χωρίς να με έχει ξεπαρθενιάσει ακόμα! Καθώς με γαμούσε από τον κώλο και μπαινόβγαινε βίαια μέσα στη κωλοτρυπίδα μου, ένιωσα να προσπαθεί κάτι να πιάσει με το ένα του χέρι. Ναι, έπιασε μέσα από το συρτάρι του κομοδίνου, ένα κατσαβίδι τόσο παχύ που αναρωτιόμουν τι σκόπευε να το κάνει…

Συνέχισα να αδιαφορώ όμως αφού πλέον είχα αποκτήσει την εμπιστοσύνη που με προέτρεπε να του έχω. Εξακολουθούσα να μη νοιάζομαι και συνέχισα να απολαμβάνω αυτό που ένιωθα…

-    «Μπες μωρό μου. Μπες!», άρχισα και ψιθύριζα στο αφτί του που ήταν κολλημένο κυριολεκτικά στο στόμα μου.

Με τα δύο του χέρια προσπάθησε να μου ανοίξει περισσότερο τα πόδια, επιθυμώντας να έχει ίσως περισσότερη άνεση. Η πούτσα του ήταν ακόμη στον κώλο μου και την ένιωθα να σπαρταράει μέσα μου και να χύνει συγχρόνως μέσα στον κώλο μου. Μόλις κατάφερε να νιώθει βολεμένος από τη στάση που είχαμε πάρει, βγάζει τη πούτσα του από τον κώλο και άρχισε πάλι να την παίζει μπροστά στο λιγωμένο μουνάκι μου..

Αυτό ήταν η αποθέωση. Άρχισε να την παίζει και ξαφνικά ξεπετάχτηκαν χύσια κάνω στο στήθος μου αλλά και στο στόμα μου. Αν και τα σιχαινόμουν απολάμβανα αυτή τη θέα. Με καύλωνε περισσότερο. Βοηθώντας την στάση που βρισκόμασταν, άνοιξα περισσότερο με δική μου πρωτοβουλία τα πόδια μου έτσι για να του δείξω ότι είναι ελεύθερος να με κάνει ότι θέλει.

Άρχισε και έτριβε την πούτσα του πάνω στο μουνί μου ξανά και ξανά ενώ κυριολεκτικά προσπαθούσα να κρύψω τους λυγμούς μου και τους αναστεναγμούς που βγαίνανε τόσο δύσκολα. Άρχισε να μπαίνει σιγά - σιγά, ενώ του έλεγα:

-    «Βάλ’ τον τώρα μωρό μου! Βάλ’ τον επιτέλους! Τώρα μωρό μου! Ναιιιιιιιιιιιι!! Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Επιτέλους!»

Κάτι δεν πήγαινε καλά όμως… δεν ένιωθα τίποτα. Προσπαθούσε πάνω - κάτω κάτι σαν να ήθελα να σπάσει. Είχε ήδη προσπαθήσει τρεις φορές. Ξάφνου νιώθω ένα κρατς μέσα μου. Εκεί ήταν που τα νύχια μου κυριολεκτικά είχαν καρφωθεί στην πλάτη του και χωρίς να το καταλάβω τον είχα ξεσκίσει.

Μια κραυγή αγωνίας, πόνου, ηδονής και ευχαρίστησης είχε βγει από μέσα μου. Θέλοντας να με κάνει να νιώσω καλύτερα, μόλις κατάφερε και έσπασε η παρθενιά μου, βούλωσε με το στόμα του το στόμα μου και με φιλούσε λυσσασμένα.. Καθώς κρατούσε το κατσαβίδι ένιωσα τον κώλο μου να ζητά κάτι…

Και ξαφνικά πιάνει το χοντρό κατσαβίδι και το βάζει συγχρόνως στην κωλοτρυπίδα... Τρανταζόμουν σαν να με σουβλίζανε.. Ένιωθα ότι ήταν τόσο πολύ κοντά μου. Μια εμπειρία που δεν θα την ξεχάσω.

-    «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ αγαπώ, σ’ αγαπώ!»

Οι λέξεις αυτές αντηχούσαν στ’ αφτιά μου όλη την ώρα. Ήταν η ώρα που του είχα δοθεί. Η ώρα που του έδειξα πόσο τον αγαπώ. Το σεντόνι είχε γεμίσει από αίματα και η πούτσα του επίσης. Εκεί που τα είδα κυριολεκτικά με πιάνει μια μανία και άρχισα και του έπαιρνα πίπα.

Τη ρουφούσα ανελέητα, ενώ βογκούσε από ηδονή. Ήθελα πραγματικά να τη φάω! Του τη δάγκωνα, του την έπαιζα, ενώ τα χύσια του έτρεχαν νερό. Του έκανα στοματικό έρωτα για περίπου τριάντα λεπτά και είχε χύσει σ’ αυτό το χρονικό διάστημα για τέσσερις φορές. Ήταν καταπληκτικά.

Αργότερα μπήκαμε και στο μπάνιο για να πλυθούμε και για να καθαρίσω επιτέλους ένα βάρος που με εγκλώβιζε τόσο καιρό… Τα υπολείμματα από την παρθενιά! Περιττό να σας πω το τι κάναμε μέσα στη μπανιέρα... Τελικά ο έρωτας μέσα στο νερό είναι ακόμα πιο μαγευτικός…!

Θα σας το πω όμως κάποια άλλη στιγμή και με πολλές - πολλές λεπτομέρειες. Ήταν η ωραιότερη εμπειρία που είχα ποτέ. Απορώ πως μπορούσα και έμεινα παρθένα τόσο καιρό και μέχρι τα 24 μου…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.