Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πάντα ήθελα να γαμήσω την δασκάλα της πληροφορικής μου σε κάθε της τρύπα. Κάθε μέρα στη τάξη παρακολουθούσα κάθε της κίνηση ειδικά όταν έσκυβε , ήταν μια λεπτή 24χρονη κοπέλα με μεγάλα μπλέ μάτια και σγουρά καστανά μαλλιά μέχρι τον ώμο, είχε μικρά βυζάκια αλλά ένα πανέμορφο σφιχτό κωλαράκι. Ήταν καινούργια στο σχολείο και χωρίς εμπειρία ως δασκάλα. Με τέτοια εμφάνιση πρέπει να έχει φάει τόσες πούτσες που μάλλον της έχει ξεχειλoθεί.

Στο σχολείο πάντα φορούσε sexy δερμάτινα και κοντές φουστίτσες. Αν ήμουν καλός μαθητής θα είχα μείνει στη τάξη βλεποντάς την όλη τη μέρα, ευτυχώς δεν ήμουν. Ήμουν έναςμαθητής του 12 στη Γ Λυκείου. Έπρεπε να περιμένω να τελειώσω το λύκειο και να κάνω ότι θέλω αλλά οι καθηγητές δεν μπορούσαν να το καταλάβουν αυτό και προσπαθούσαν να με κάνουν να διαβάσω. Αλλά αυτή προσπάθησε περισσότερο. Προσπαθούσε τα πάντα για να με κάνει να διαβάσω.

Μια μέρα ενώ κάναμε μάθημα χτύπησε το κουδούνι, όπως συνήθως, για σχόλασμα. Αλλά πριν βγω έξω ,μου ζήτησε να την ακολουθήσω γιατί ήθελε να τη βοηθήσω σε κάτι. Την ακολούθησα μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο των καθηγητών άνοιξε τα φώτα και κοίταξε στα μάτια μου. Μετά σήκωσε την μπλούζα της και έβγαλε το σουτιέν της αποκαλύπτοντας τα μικρά sexy βυζιά της. Ήμουν πολύ ταραγμένος για να πω το παραμικρό. Η πούτσα μου άρχισε αμέσως να σηκώνεται σπρώχνοντας το παντελόνι μου.
Η καθηγήτριά μου πέταξε τη μπλούζα και το σουτιέν της στο πάτωμα και βάδισε προς το μέρος μου με τα μάτια καρφωμένα στη καυλωμένη πούτσα μου. Με φίλησε στο λαιμό και στο στήθος ενώ μετά άρχισε να φιλάει τη περιοχή ανάμεσα στα πόδια μου έξω από το παντελόνι μου. Μετά κατέβασε σιγά το τζιν μου στα γόνατα και φίλησε τον τώρα σκληρό πουτσοκέφαλο. Άρχισε να μου τον παίζει πολύ σιγά ενώ φιλούσε το πουτσοκέφαλο αρκετές φορές και όταν το περίμενα το έχωσε στο στόμα της σαν πεινασμένο λιοντάρι.
Το ζεστό της σάλιο περικύκλωνε την σκληρή μου πούτσα. Ανεβοκατέβαζε το κεφάλι της πάνω κάτω στη πούτσα μου σαν δαιμονισμένη, πάνω κάτω συνέχεια, γρηγορότερα κάθε δευτερόλεπτο. Έκανα ότι μπορούσα για να εμποδίσω τη πούτσα μου να πλημμυρίσει στο στόμα της, μετά έβγαλε τη πούτσα μου έξω από το στόμα μου και άρχισε να μου τον παίζει γρήγορα σαν αστραπή. Το ζεστό της σάλιο ενεργούσε σαν λιπαντικό.
Μου τον έπαιζε τόσο δυνατά που κόντευε να μου τον ξεριζώσει. Φώναξα ότι θα χύσω και μετά με όση δύναμη είχα άφησα τα χύσια να πλημμυρίσουν το πρόσωπό της που πετάχτηκε σαν ποτάμι στα sexy χείλια της και τα μαγουλά της. Χρησιμοποίησε τα δάκτυλά της για να το βάλει στο στόμα της. Μόλις καθαρίστηκε εντελώς τράβηξε το κοντό δερμάτινο φουστάκι της και πετάξε το string.
Άρπαξε το κεφάλι μου ξάπλωσε κάτω και έβαλε το προσωπό μου μπροστά στο υγρό μουνάκι της και είπε με μια sexy φωνή φάε το υγρό θερμό μουνάκι μου. Έκανα όπως μου είπε και κόλλησα τη γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα μέσα της κάνοντας γρήγορες κυκλικές κινήσεις. Πω-πω καύλα γαμώτο μου φώναξε γλύψε με σαν τσούλα.

Συνέχισα να τρωω το μουσκεμένο μουνάκι της καθώς τύλιγε τα λεπτά πόδια της γύρω από το κεφάλι μου. Λυγίζοντας την πλάτη της και στριγγλίζοντας από ηδονή. Φώναζε τόσο δυνατά που φοβόμουν μήπως την ακούσει κανένας. Άρχισε να βογγά αααχ ΘΕΟΥΛΗ μου θα χύσω. Οι ζεστοί χυμοί της εισχώρησαν στο στόμα μου καθώς έτρεμε από τον οργασμό της.
Έριξε μια ματιά στο πολύ σκληρό πέος μου και σηκώθηκε. Με έσπρωξε πάνω στο τραπέζι και με ένα sexy βλέμμα σκαρφάλωσε πάνω μου. Έπιασε την πούτσα μου και την έχωσε μέσα στην υγρή τρύπα της. Άρχισε να αναπηδά πάνω στη πούτσα μου σιγά-σιγά και κοιτάζοντας στα μάτια μου έλεγε πεταξέ μου έξω τα μυαλά μωράκι μου νιώθω τόσο ωραία.
Φώναζε με κάθε κίνηση γάμα με μου αρέσει.. γάμα το σφιχτό μουνάκι μου, βογκούσε. Άρχιζε να χοροπηδάει όλο και πιο γρήγορα κάθε στιγμή που περνούσε φωνάζοντας με όλη τη δύναμη της, αρπάζοντας τις μικρές ρωγίτσες τις με το χέρι της καθώς χοροπηδούσε. Ας χύσουμε μαζί τελειώνω μωρό μου. Επιτέλους χύσαμε μαζί.

Όταν έχυσε φώναξε τόσο δυνατά που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάποιος την άκουσε. Τα χύσια μου έσταξαν έξω από το μουνάκι της καθώς έπεσε στην αγκαλιά μου. Η ώρα είχε περάσει. Ντυθήκαμε και μου είπε αν σου άρεσε αυτό, θα μπορούσαμε να το κάνουμε κάθε μέρα αν κάνεις τις εργασίες σου σε ΟΛΑ τα μαθήματα .
Φοβερή η μέθοδός της. Έγινα μαθητής του 20 και έγραψα καλά στις εξετάσεις ελπίζω να πετύχω Πάτρα γιατί θα τη μεταθέσουν εκεί να φύγω και από επαρχία. Συναντιόμαστε ακόμα και τώρα και γαμιόμαστε τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Κάθε φορά περνάμε και καλύτερα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.