Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τρελαίνομαι να μου κάνουν στοματικό έρωτα αλλά δυστυχώς στους περισσότερους άντρες δεν αρέσει. Και από αυτούς οι πιο πολύ το κάνουν μόνο από υποχρέωση μόνο και μόνο να ευχαριστήσουν μια γυναίκα. Εγώ όμως ποτέ δεν έχω βάλει πούτσο στο στόμα μου. Και μόνο στην ιδέα μου έρχεται να κάνω εμετό. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που ποτέ δεν κράτησα μια σχέση παραπάνω από ένα μήνα. Όλοι τους ήταν τόσο επίμονοι να τους κάνω πίπα που όσο κι αν τους την έπαιζα με το χέρι η ανάμεσα στα βυζιά μου, δεν έμεναν ικανοποιημένοι.

Μέχρι που συνάντησα τον Αντώνη. Είναι από τους λίγους άντρες που πραγματικά γουστάρουν να γλείφουν ένα μουνί και να πίνουν μάλιστα τους χυμούς. Βέβαια κι αυτός μου ζητάει να τον γλείψω κι εγώ με τη σειρά μου, η γλώσσα μου όμως σταματάει πάντα στο στήθος του, και ευτυχώς δεν επιμένει πολύ.

Ένα πρωί όμως αρνήθηκα για μια ακόμη φορά να του πάρω τσιμπούκι και εκείνος σταμάτησε τα χάδια στο μουνάκι μου. Σηκώθηκε, ντύθηκε και έφυγε για τι δουλειά του χωρίς να ολοκληρώσει το καθιερωμένο πρωινό γαμήσι μας. Το απόγευμα, γυρνώντας από την δουλειά, φόρεσα το σεξουλιάρικο μπέιμπι ntol και της ζαρτιέρες που μου είχε κάνει δώρο και που πολύ τον έφτιαχναν.

Όταν με είδε ξαπλωμένη στο κρεβάτι να τον περιμένω, ναζιάρα και καυλωμένη σαν γατούλα, χαμογέλασε ειρωνικά και πήγε στην κουζίνα να φάει. Γύρισε μετά από λίγο γδύθηκε και ξάπλωσε δίπλα μου. Άπλωσα το χέρι να χαϊδέψω το φούσκωμα.

-    «A όχι. Θα τον πάρεις στο στόμα!», μου είπε.

-    «Αφού ξέρεις… Δεν μπορώ να το κάνω αγάπη μου…»

-    «Αν μ’ αγαπάς όπως λες, θα το κάνεις».

-    «Μα… σιχαίνομαι και μόνο η ιδέα!», τόλμησα να πω.

-    «Με σιχαίνεσαι λοιπόν τόσο;»

-    «Όχι εσένα μωρό μου…»

-    «Το ίδιο είναι!», είπε κοφτά και σηκώθηκε.

Έβαλα τα κλάματα και παρακαλούσα να μην με αφήσει. Τον ικέτευα να κάνει λίγη υπομονή. Μου είπε ότι τρεις μήνες τώρα έχει κάνει πολύ υπομονή. Ότι κι αν έλεγα δεν τον συγκινούσα. Ξαφνικά χαμογέλασε γλυκά, με σήκωσε από κάτω και με έβαλε να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Βγήκε από το δωμάτιο και επέστρεψε με μια τσάντα. Την άνοιξε και τον είδα να βγάζει από μέσα δυο ζευγάρια χειροπέδες. Της πέρασε στους καρπούς μου και με έδεσε στα κάγκελα του κρεβατιού.

Ύστερα πήρε δυο μεταξωτές κάλτσες και έδεσε τα πόδια μου ορθάνοιχτα στη βάση του κρεβατιού. Όταν με ξανακοίταξε, είδα μια σατανική έκφραση στο πρόσωπο του. Φοβήθηκα αλλά δεν είπα τίποτα. Έβγαλε ένα ψαλίδι και έκοψε το κουμπί που κρατούσε το μπέιμπι ντολ. Με το ψαλίδι και χωρίς να με αγγίξει, έκοψε και το σουτιέν ανάμεσα στα βυζιά μου. Το ψυχρό μέταλλο μου έφερε μια ευχάριστη αίσθηση στο σώμα μου. Ο στηθόδεσμος πετάχτηκε δεξιά και αριστερά ελευθερώνοντας τα βυζιά μου. Οι ρώγες ορθώθηκαν από την προσμονή του αγγίγματος. Αυτός όμως απλά περιορίστηκε να περάσει το ψαλίδι γύρω από τα βυζάκια μου και συνέχισε να κατεβάζει προς την κοιλιά μου. Έκοψε την κιλότα και από της δυο πλευρές, κράτησε το ψαλίδι στο ύψος του μουνιού μου και έμεινε ακίνητος κοιτώντας την τρυπούλα μου.

Ήμουν ήδη μούσκεμα από την καύλα μου και περίμενα την ώρα που θα με γαμούσε. Το καυλί του κόντευε να σκίσει το σλιπάκι, οπότε δεν θα αργούσε πολύ να μου τον χώσει. Άπλωσε το χέρι και άρπαξε τα μουνόχειλα μου. Τα έσφιξε και τα τράβηξε με δύναμη. Πόνεσα και είδα μια λάμψη άγριας χαράς στο πρόσωπο του, όταν φύσηξε την τούφα από τις τριχούλες που είχε αποσπάσει από το μουνάκι μου.  Άφησε το ψαλίδι και έβγαλε ένα χοντρό μαστίγιο. Έφερε την άκρη του στην κωλοτρυπίδα μου και έκανε μικρές κυκλικές κινήσεις. Χτύπησε τα κωλομάγουλα μου δυνατά και ύστερα το έμπηξε στην κωλοτρυπίδα μου.

Ξέχασα προηγουμένως να πω ότι ποτέ δεν άφησα κανένα να με γαμήσει από τον κώλο, ούτε καν κωλοδάχτυλο δεν ήθελα να μου βάζουν. Δεν μου έδωσε σημασία στην αρχή αλλά όταν άρχισα να θυμώνω στ’ αλήθεια σταμάτησε.

-    «Τι θα γίνει με σένα λοιπόν; Ούτε πίπα θέλεις να κάνεις, ούτε το κωλαράκι σου να αγγίξει κανείς. Τόσο εγωίστρια γυναίκα δεν έχω ξαναδεί. Τώρα θα σου δείξω εγώ…!»

Άρχισε να με χτυπάει στα πλευρά, στην κοιλιά, παντού όπου έβρισκε. Όσο κι αν έκλαιγα δεν σταματούσε. Έβγαλε έξω τον καυλωμένο πούτσο του και άρχισε να μαλακίζεται. Αυτό με ερέθισε και άρχισα πάλι να τον παρακαλώ να με γαμήσει. Ακούμπησε το καυλί του στο μουνάκι μου, αλλά και πάλι δεν μπήκε μέσα, απλά το έτριβε και όταν σιγουρεύτηκε ότι καύλωσα σταμάτησε. Με ρώτησε αν θα του κάνω τσιμπούκι, κι εγώ αρνήθηκα με πείσμα. Πόσο θα άντεχε ο ίδιος χωρίς να μου τον χώσει, τόσο καυλωμένος που ήταν;

Τον έπαιξε λίγο και ύστερα αφού τον σάλιωσε, άρχισε να τον τρίβει στα βυζάκια μου. Του είπα να με γαμήσει τώρα αλλά γέλασε λέγοντας ότι δεν έχει καμία ανάγκη το βρωμόμουνο μου. Τα έχασα ακούγοντας τον να μιλάει έτσι για το μουνάκι μου που κάποτε λάτρευε, και του είπα ότι θα τον άφηνα μετά να με πάρει από τον κώλο αφού το ήθελε τόσο πολύ. Ξαναγέλασε και έφερε την ψωλή του στο στόμα μου. Έστριψα το κεφάλι μου από την άλλη πλευρά και έσφιξα τα δόντια μου.

Τον έπαιξε λίγο ακόμη και έφυγε από το δωμάτιο. Γύρισε αμέσως κρατώντας μια φουσκωτή κούκλα. Την τοποθέτησε σε μια καρέκλα δίπλα μου, και μετά χάιδεψε τα βυζιά μου απαλά όπως παλιά. Με το άλλο χέρι χάιδευε το μουνί μου και τελικά έχωσε δυο δάχτυλα μέσα. Μούγκρισα από καύλα και του είπα να με πάρει.

-    «Αν είσαι καλό κορίτσι, και αν μου πάρεις τσιμπούκι…», είπε.

Κούνησα το κεφάλι αρνητικά και συνέχισε να μου το κάνει με το χέρι του. Μετά από λίγο άρχισα να βογκάω οπότε σταμάτησε να με μαλακίζει, έπιασε την πούτσα του και μου την έδειχνε επιδεικτικά.

-    «Την θέλεις;», με ρώτησε.

-    «Ναι, ναι! Πολύ!», είπα.

-    «Θα την γλείψεις λιγάκι, δυο - τρεις φορές και μετά θα γίνει το θέλημα σου…», μου λέει.

-    «Μα, θα ξεράσω!», είπα κλαίγοντας.

-    «Τότε τι να σου κάνω; Δεν γίνεται τίποτα…»

-    «Κι εσύ τι θα κάνεις με την καύλα που έχεις;», τον ρώτησα.

-    «Ο άντρας μωρό μου είναι πιο δυνατός και πάντα βρίσκει τι λύση!»

Άρπαξε την κούκλα και έχωσε το παπάρι του στην τρύπα που είχε στο στόμα της.

-    «Όπως βλέπεις μπορώ να ανακουφιστώ μια χαρά!», μου είπε. «Άσε που δεν μου φέρνει καμία αντίρρηση…»

Κούναγε τους γοφούς μπρός - πίσω ενώ με κοίταξε στα μάτια. Βογκούσε και μούγκριζε σαν κτήνος κοιτώντας με να έχω τρελαθεί από την καύλα. Δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια μου και άρχισα πάλι να τον παρακαλώ. Κόντευε να τελειώσει, τον έβλεπα… Έβγαλε την ψωλή από το στόμα της κούκλας και την έπαιξε πάνω από τα βυζιά μου. Με έλουσε με το σπέρμα του χωρίς όμως να με κοιτάει. Πέταξε την κούκλα στο πάτωμα μου έλυσε τα πόδια και ξεκλείδωσε το ένα ζευγάρι χειροπέδες. Μου έδωσε το κλειδί για τις άλλες και ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι.

Απαλλάχτηκα από τα δεσμά μου και τον κοίταξα. Στην άκρη του πούτσου του υπήρχε ακόμη σπέρμα. Έσκυψα και το έγλειψα. Μου άρεσε η γεύση του και έτσι συνέχισα. Άνοιξα τα χείλη και πήρα όλο το πουτσοκέφαλο του στο στόμα. Άρχισε να μεγαλώνει και να με μπουκώνει, αλλά είχα πάρει την απόφαση να μην σταματήσω αν δεν έπαιρνα όλα τα χύσια του μέσα στο στόμα μου. Δεν με άφησε όμως, με σήκωσε και με έβαλε να καθίσω πάνω στην σκληρή του πούτσα. Τα τοιχώματα του μουνιού μου πήραν φωτιά. Είχα τρεις απανωτούς οργασμούς, μα μόλις έχυσε μέσα μου έσκυψε και μου έκανε ένα γλειφομούνι και με έκανε να χύσω ακόμη μια φορά.

Από τότε τρελαίνομαι για τσιμπούκι. Βλέπετε δεν ήξερα τι έχανα τόσα χρόνια και το αρνιόμουν σαν ηλίθια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.