Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σου διηγηθώ είναι αληθινή και συνέβη πριν από περίπου δυό χρόνια όταν ακόμα ήμουν φοιτητής. Ένας φίλος μου, ο Γιάννης με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει "έλα ρε, τι θα γίνει θα βγούμε κανένα βράδυ έξω? Έχω πήξει από το διάβασμα" Του απάντησα ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά έτσι μπακούριδες που ήμασταν που να πηγαίναμε. Και μου απαντάει: "Μη σε νοιάζει έχω κανονίσει με δύο γκομενάκια Α,Α!, αλλά πρέπει να πάρεις τη Mercedes του πατέρα σου για να κάνουμε φιγούρα, εντάξει?" και του απαντάω "εντάξει ρε φίλε ό,τι πεις" Πράγματι λοιπόν κατά τις 9.30 το βράδυ συναντιόμαστε με τον Γιάννη και μου λέει "πάμε να τις πάρουμε τις κοπέλες από το σπίτι τους στου Ζωγράφου"

Ε, ρε παιδιά τα γκομενάκια είχαν ετοιμαστει και μας περίμεναν ένα στενό πιο πέρα από το σπίτι τους. Ήταν η Μαίρη και η Λιλή, όταν τις είδα χτύπησα κόκκινο. Μπήκαν μεσα στο αυτοκίνητο και πήγαμε στο Καβούρι εκεί που είναι κάτι μπαράκια για ποτάκια. Ήταν όμως και οι δυό τρομερά μουνάκια. Με το που τις έβλεπες έχυνες κυριολεκτικά.

Η Μαίρη φορούσε ένα ξοβιζο φορεματάκι κόκκινο με ψιλοτάκουνες μπότες, ήταν ψιλή με καστανά μάτια και σαρκώδη χείλια. Η Λιλή ήταν κυριολεκτικά η αποθέωση. Φορούσε ένα μαύρο μίνι με σκίσιμο από το οποίο φαίνονταν το επίσης μαύρο στρινγκ της, ένα πουκαμισάκι λευκό από το οποίο φαίνονταν τα στήθια της μιας και ήταν διάφανο ουσιαστικά.

Οι ρόγες της πετάγονταν και διαγράφονταν στο πουκάμισό της. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως η Λιλή αν και είχε μεγάλο στήθος εντούτοις δεν φορούσε σουτιέν και τα βυζιά της ηταν στητά. Η γκόμενα πρέπει να είχε κάνει πολύ γυμναστική. Είχε καταγάλανα μάτια και ξανθό σχεδόν λευκό μαλλί και φορούσε γόβες στιλέτο. Άκρως πουτανιάρα.

Αφού ήπιαμε τα ποτά μας στο Καβούρι και η ώρα περνούσε συζητώντας περί ανέμων και υδάτων, λέει ο Γιάννης να πάμε στο εξοχικό του θείου μου στο Λαγονήσι να καθήσουμε εκεί και να επισκεφτούμε και τα μπαράκια της περιοχής που λόγω καλοκαιρινής περιόδου ήταν πήχτρα από κόσμο. Όλοι συμφωνήσαμε και έτσι καταλήξαμε εκεί. Σ'όλο το δρόμο και όταν ήμασταν στο Καβούρι η Λιλή με κάρφωνε κανονικά και φρόντιζε να κάνει κινήσεις που έδειχναν ότι ήταν αγάμητη για πολύ καιρό και έψαχνε να βρεί πουτσο να φάει. Εγώ από την άλλη τα πρόσεξα όλα αυτά και είπα από μέσα μου "που θα μου πας θα σε ξεσκίσω καργιολίτσα".

Φτάνοντας στο Λαγονήσι περνάμε από το σπίτι του θείου και οι γκόμενες πήγαν να φρεσκαριστούν. Ο Γιάννης γυρνάει και μου λέει "ξέρω ότι η Λιλή σε κάνει κέφι όπως κάνει η Μαίρη εμένα, γι'αυτό και πρότεινα να έρθουμε εδώ για να πηδήξουμε αγρίως και με την άνεσή μας, μιας και ο θείος σου λείπει". Στο μεταξύ η Λιλή από βλακεία δική μας άκουσε τον Γιάννη και βγαίνοντας από την τουαλέτα μας λέει "γουστάρετε κολπάκια και θέλετε να μας αποπλανήσετε αγόρια?" Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ακούσω τέτοιο πράγμα και ψιλοκομπλάρισα. Αμέσως όμως στροφάρισα και της ανταπαντάω "Γιατί μη μου πεις ότι δεν θέλεις"

Αυτό ήταν, με κοιταξε με ένα πουτανίστικο βλέμα και μου λέει "ό,τι γουστάρεις μωρό μου θα κάνουμε απόψε" και μου χουφτώνει τον πούτσο που από την κάβλα κόντευε να εκραγεί. Ο δε Γιάννης αφού πέρασε το πρώτο σοκ μπήκε στο νόημα, η Μαίρη που ακουσε τα λεγόμενά μας είχε σταθεί όρθια και στέκοντας με την πλάτη της στον τοίχο είχε αρχίσει να τρίβεται και ήταν φανερό πως ήταν και αυτή στο κόλπο, οπότε γυρναει και λεει στον Γιάννη "πάμε μέσα να τη βρούμε μαζί και άσε τα παιδιά να κάνουν το κέφι τους". Ο Γιάννης την ακολουθησε οπότε στο σαλόνι μείναμε εγώ και η Λιλή.

Σκυβει μου πιάνει τον πούτσο και ξεκινάει μια πίπα…Τι ήταν αυτό, τον έπερνε βαθειά στο στόμα της έγλειφε αργα το πουτσοκέφαλο και μετά με τη σειρά της πιπλούσε τα αρχίδια μου. Σε κάποια στιγμή δεν αντέχω και μου έρχεται να χύσω. Χύνω μεσα στο στόμα της και στα μάγουλά της και την πλημμυρίζω κυριολεκτικά. Αυτή στράγγιξε το σπέρμα μου και συνέχισε να παίρνει τσιμπούκι μέχρι που ξανακάβλωσα. Τώρα για να ξαναχύσω έπρεπε να την πηδήξω για αρκετή ώρα…

Γυρναει και μου λέει "τώρα αγόρι μου που στον έστησα θέλω να μου ξεσκίσεις το κωλαράκι μου". Αμέσως τουρλώνει τον κώλο της και σαλιώνει την κωλοτριπίδα της. Εγω της τον βάζω και σιγά σιγά αρχίζω να μπαίνω στην κωλάρα της που είχε ανοίξει διάπλατα. Η αίσθηση ήταν φοβερή. Καθώς την κωλογαμούσα άρχισε να φωνάζει ό,τι λογής προστιχόλογα μπορεί κανείς να φανταστεί "πήδα με γαμιά μου, σκίσε μου τον κώλο, χύσε μέσα μου να νιώσω τα καυτά υγρά σου, πάστρεψέ μου το κωλάκι μου".
Καθώς την πηδούσα σαν σκύλα τα στήθια της πήγαιναν μπρος - πίσω και βογγούσε κυριολεκτικά. Σε κάποια στιγμή αποφασίζω να αλλάξω στάση και την γυρνάω πλάγια και ξεκινάω να της τον βάζω στο μουνί της που στο μεταξύ είχε γίνει μούσκεμα σε σημείο που τα υγρά της έτρεχαν από τα μπούτια της. Το πιο καβλωτικό στην όλη υπόθεση ήταν ότι πήρε με τα χέρια της τον πούτσο μου και τον έβαζε μόνη της μέσα της. Εν τω μεταξύ ανάσαινε βαριά και σε κάποια στιγμή είχε ανάψει τόσο πολύ που άρχισε να φωνάζει τόσο που φοβήθηκα πως θα δίναμε στόχο και στους άλλους ενοίκους της πολυκατοικίας στο Λαγονήσι. Ύστερα από το γαμήσι αυτό μου έρχεται να χύσω για δεύτερη φορά και αυτή τη φορά χύνω στα βυζιά της με υπέροχη ισπανική πίπα.

Έκτοτε με τη Λιλή συναντηθήκαμε αρκετές φορές στου Ζωγράφου και το τι έγινε μπορείτε να το φανταστείτε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.