Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το όνομα μου ειναι Φαίη. Σου γράφω για να σου διηγηθώ μια ερωτική μου εμπειρία,για την ακρίβεια την πρώτη μου φορά.Είχα γνωριστεί με ένα παιδί,τον θοδωρή.Ένα βράδυ λοιπόν βρισκόμουν σε μια καφετέρια της αναβύσου μαζί με ενα φίλο μου,τον Γιώργο.όπως λοιπόν καθόμασταν εκεί και συζητήγαμε να σου ξαφνικά ο ξάδερφος του Γιώργου ο Γιάννης ο οποίος με γούσταρε και εγώ έκανα το παν για να τον αποφύγω μια εκείνη την περίοδο είχα δύο ακόμα πιο σημαντικές περιπτώσεις,μια απο αυτές,ο θοδωρής.Εκεί λοιπόν όπως καθόμασταν ξαφνικά βλέπω να ανεβαίνει από τη σκάλα μια λυγερή κορμοστασιά ενός ψηλού μελαχρινού αντρα,η όψη του θοδωρή.Να μην τα πολυλογώ,ο θοδωρής μου ψιθύρισε στο αυτί να φύγουμε και να πάμε καπου πιο ήσυχα.

Έτσι λοιπόν φύγαμε απο το μαγαζί έχοντας όλα τα βλέμματα του μαγαζιού καρφωμένα πάνω μας.Πήγαμε στο σπίτι ενός γνωστού μου του νίκου.Εκεί τα φτιάξαμε και πλημυρισμένοι από πάθος ο ένας για τον άλλο οδηγηθήκαμε στην κρεβατοκάμαρα.Εκεί ένιωσα τις καταπληκτικότερες στιγμές τι μέχρι τότε ζωής μου...Με έγδυσε απαλά αποκαλύπτωντας το μεγάλο στήθος μου και μου το έγλειψε ολόκληρο στέλνοντας με στα ουράνια ερεθισμού και ηδονής.

Έβγαλε την μπλούζα του και αποκάλυψε το πανέμορφο σώμα του.Σε όλο το δωμάτιο ξεχύθηκε το άρωμα του και η ευωδιά του γεμάτου πόθο σώματος του.Με αργές κινήσεις μου έβγαλε το παντελόνι μου και το στρινγκ μου.Έβγαλε και ο ίδιος τα ρούχα του αποκαλύπτοντας τα γεννητικά του όργανα.Αν και πούτσα του δεν ήταν μεγάλη μέτρια θα έλεγα εκείνη την στιγμή δεν θέλησα να τον απογοητεύσω κι έτσι αφέθηκα στα χέρια του.Άρχισε να μου γλείφει το μουνι μου,αρχικα αργά και απαλά και μετά γρήγορα.

Άρχισα να αναστενάζω και με φίλησε με πάθος προχωρώντας προς το μουνί μου.Με τρείς δυνατές κινήσεις έσπασε την παρθενιά μου και ξεκίνησε αργά αργά να με πηδάει.Εκείνη την στιγμή πέρασαν όλες οι καυλωτικές σκέψεις απο το μυαλό μου και άρχισα και εγώ παρα τον πόνο να φωνάζω απο καύλα.Μου είπε να σωπάσω γιατί θα μας ακούγανε και άρχισε να μου λέει βρισιές για την πρώην του την πουτάνα,έναν μαλάκα πρώην φίλο του και την παρέα του και για όλες τις πρώην του.
Αυτές οι λέξεις με καύλωναν περισσότερο και του είπα βρίσε με,ξέσκισε με!Με ελεγε σκύλα πουτάνα,σε έχει περάσει όλη επαρχία απο τα καυλιά τους,με έλεγε πουτάνα γκόμενα ότι έχω γυρίσει όλα τα κέντρα της επαρχίας.Μέσα σε όλες αυτές τις βρισιές ήρθε ο πρώτος μου οργασμός. Μόλις έφτασε να χύσει του έβγαλα του προφυλακτικό δαγκώνοντας το και του πήρα πίπα μέχρι να αδειασει.Μετά με γύρισε ανάποδα και μου έκανε να μου χώσει το καυλί του στον μεγαλειώδη κώλο μου.
Εγώ ούρλιαξα μα αυτός μου σκέπασε το στόμα πριν μας ακούσουν και άρχισε να τρυπάει τον κώλο μου.Εγώ έκλαιγα απο πόνο και δεν το ευχαριστήθηκα παρα το γεγονος οτι ήταν με την ώρα μια ωραία αίσθηση. Τον παρακαλεσα να μην συνεχίσει και εκείνος με άκουσε παρά τις καύλες του.Του τον έπαιξα μέχρι να τελειώσει και μετά τον φιλησα.Ύστερα ξαπλώσαμε εξαντλημλένοι,αγκαλιασμένοι,μέχρι να ανακτήσουμε δυνάμεις για να ντυθούμε...

Δυστυχώς μετά από τρεις μηνες σχέσης περίπου χωρίσαμε και δυστυχώς κατάλαβα ότι τα λόγια του όλα ήταν ψεύτικα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).