Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν από λίγο καιρό η γυναίκα μου, μου εκμυστηρεύτηκε μια κρυφή της επιθυμία. 'Όπως μου είπε, πάντα ήθελε να κάνουμε έρωτα με ένα ακόμη ζευγάρι. Στην αρχή δεν έμεινα και πολύ ενθουσιασμένος με την ιδέα αλλά τελικά εκείνη κατάφερε να με πείσει. Ψάξαμε λοιπόν στις αγγελίες και έπειτα από αρκετές ημέρες βρήκαμε ένα ζευγάρι που φαινόταν ότι ακριβώς ζητούσαμε.
Τους στείλαμε λοιπόν ένα γράμμα και περιμέναμε απάντηση. Πέρασαν αρκετές ημέρες και είχαμε αρχίσει να απογοητευόμαστε αλλά τελικά ήρθε το γράμμα που περιμέναμε. Κανονίσαμε να βρεθούμε και έτσι ένα Σάββατο απόγευμα μας επισκέφτηκαν στο σπίτι μας ο Πέτρος με την Ντόρα. Ήταν δύο νέοι στην ίδια περίπου ηλικία μ' εμάς, πράγμα που μας διευκόλυνε αρκετά στο να γνωριστούμε καλύτερα. Αφού ήπιαμε ένα δύο ποτά όλοι μαζί για να ζεσταθούμε, αρχίσαμε κατευθείαν το παιχνίδι.
Πιο γρήγορη από όλους μας φάνηκε η γυναίκα μου, μια κι αυτή είχε την ιδέα. Σηκώθηκε όρθια και αφού έβγαλε αργά και επιδεικτικά το φόρεμά της, μένοντας έτσι μόνο με τα εσώρουχα, πήγε και κάθισε δίπλα στον Πέτρο και τυλίγοντας τα χέρια της γύρω από το λαιμό του, άρχισε να τον φιλάει. Εκείνος βέβαια μια και του ήταν αδύνατο ν' αντισταθεί με μια τέτοια γυναίκα στο πλάι του, άρχισε να τη χαϊδεύει και να της βγάζει τα εσώρουχα. Εγώ με τη γυναίκα τον δεν είχαμε ξεκινήσει αλλά από ό,τι φάνηκε, η Ντόρα θέλοντας να μιμηθεί τη γυναίκα μου έκανε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις με εκείνη.

Το παιχνίδι είχε ανάψει για τα καλά και τότε πλέον είχε ο καθένας κάτι για να ασχοληθεί. Τράβηξα έτσι τα μάτια μου από τη γυναίκα μου και τον Πέτρο και ασχολήθηκα αποκλειστικά με την Ντόρα. Είχε ένα απίθανο κορμί που δε χόρταινα να το χαϊδεύω. Άρχισα να τη φιλάω σε όλο της το σώμα και σιγά-σιγά κατέβαινα όλο και πιο κάτω ώσπου κατέληξα στο μουνάκι της. Με μια μου κίνηση της έβγαλα το δαντελένιο κιλοτάκι και άρχισα να γλιστράω την καυτή μου γλώσσα πάνω στα υγρά της μουνόχειλα.
Η Ντόρα βογκούσε δυνατά ενώ το κορμί της λικνιζόταν αισθησιακά από την ηδονή που της πρόσφερα. Εκείνη γύρισε ανάποδα το σώμα της πάνω μου και παίρνοντας το καυλί μου στο στόμα της άρχισε να μου κάνει ένα τέλειο τσιμπούκι. Τέτοιο 69 ούτε και με την ίδια μου τη γυναίκα δεν έχω κάνει. 0 ερεθισμός μου ήταν τόσο μεγάλος που σύντομα άρχισα ν' αδειάζω τα χύσια μου μέσα στο στόμα της ενώ ταυτόχρονα έχυνε κι εκείνη. '0μως ο πούτσος μου δεν έλεγε να πέσει.
Όταν καθαρίσαμε ο ένας τον άλλο την τράβηξα λοιπόν από κάτω μου κι ανοίγοντάς της τα πόδια, μπήκα απότομα μέσα της. Είχαμε καυλώσει και οι δυο πάρα πολύ και έτσι δεν πέρασε πολλή ώρα μέχρι να χύσουμε μια ακόμη φορά. Όταν τελειώσαμε, ξαπλώσαμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και στρέψαμε το βλέμμα μας στους άλλους για να δούμε πως τα πήγαιναν.
Η γυναίκα μου ήταν στημένη στα τέσσερα ενώ ο Πέτρος που στεκόταν από πίσω της πηγαινοέφερνε γρήγορα το κορμί του βάζοντας πιο βαθιά το καυλί τον μέσα στη μουνάρα της, ενώ τα χέρια τον είχαν χουφτώσει τα Βυζιά της και έπαιζαν με τις ρώγες της. Εκείνη βογκούσε και τον παρακαλούσε να την ξεσκίσει, πράγμα που εκείνος το έκανε και πολύ καλά μάλιστα.

Στο τέλος οι κινήσεις του έγιναν πιο γρήγορες και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχυσε, γεμίζοντας το μουνάκι της γυναίκας μου με το καυτά του σπέρμα. Τελικά πρέπει να ομολογήσω ότι η ιδέα της γυναίκας μου ήταν πάρα πολύ καλή και σκεφτόμαστε να ξαναδοκιμάσουμε πολύ σύντομα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.