Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο Μάκης κι εγώ καθόμασταν σκεπτικοί στο γραφείο και φουμάραμε το τσιγαράκι μας. Ο Αλέκος πιο πέρα καθότανε και χάζευε τις γκόμενες που περνούσαν απ’ έξω απ’ το παράθυρο.

-    «Καριόλες!», αναφώνησε σε μια στιγμή απελπισίας.

Εγώ με τον Μάκη κοιταχτήκαμε και αφήσαμε ένα χαζό γέλιο να μας ξεφύγει.. Τον καταλάβαινα. Τελευταία τα χάλασε με μια πολύ γαμάτη γκόμενα και τώρα έχει να δει μουνί πολύ καιρό.

-    «Με ποιους πάτε και γαμιέστε αν δε γαμιέστε με μένα, το απόλυτο αρσενικό!», συνέχισε με τον ίδιο τόνο.

-    «Καλά ρε μαλάκα, πως κάνεις έτσι;», τόλμησα να πω.

-    «Μα τι θες να κάνω», μου λέει. «Έχω πήξει στη μαλακία».

-    «Φίλε», του λέω, «δεν είναι λύση αυτή».

-    «Ρε μαλάκες», παρενέβη ο Μάκης. «Αφού θέλετε γαμήσι γιατί δεν πάτε σε καμιά πουτάνα ή τέλος πάντων να βρείτε καμιά γκόμενα;»

-    «Ε, τώρα», είπα, «ξέρεις εγώ δεν έχω ανάγκη από γυναίκες».

Οι άλλοι δυο μαλάκες αρχίσανε να γελάνε και ο Μάκης μου λέει:

-    «Άντε ρε Αντρέα, μήπως είσαι και πούστης και μας το κρύβεις; Δηλαδή αν τώρα ξαφνικά έτσι όπως καθόμαστε μπει μέσα μια γαμάτη γκόμενα, δεν θα θες να την πηδήξεις;»

Ακόμα δεν πρόλαβα να μιλήσω και μπήκε μέσα η καινούργια ιδιωτική γραμματέας του διευθυντή. Τι μουνάρα ήταν αυτή! Εμείς όμως είχαμε ξεραθεί στα γέλια από την σύμπτωση. Ο Μάκης σηκώθηκε όρθιος με ένα ύφος εύθυμης επαγγελματικής σοβαρότητας και πλησίασε την απορημένη κοπέλα.

-    «Κρυφάκουγες καριόλα;», της είπε.

Δεν πρόλαβε να τελειώσει και η κοπέλα τσίριξε:

-    «Ορίστεεεεεεεεε;»

-    «Καλά ντε, πως κάνεις έτσι;», είπε ο Αλέκος.

-    «Τέλος πάντων», είπε, «εδώ ήρθα γιατί ο διευθυντής μου ζήτησε να σας φέρω αυτά τα έγγραφα να τα υπογράψετε».

-    «Άστα εκεί», της είπα και παράλληλα την έκατσα σε μια καρέκλα.

-    «Τι θα πιεις;», είπε ο Αλέκος ενώ κοιτούσε εμένα και τον Μάκη που με το χαμόγελό μας του δίναμε το πράσινο φως.

-    «Εεεε.. συνήθως δεν πίνω», είπε, «αλλά τι έχετε να μου προσφέρετε;»

Στο άκουσμα αυτής της φράσης ο Μάκης σηκώθηκε, έκανε μια στροφή και ανοίγοντας το ντουλαπάκι του μπαρ, της έριξε μια καυτή ματιά και της είπε:

-    «Εξαρτάται τι είναι αυτό που θες».

«Αχάααααα…!», είπε, «Πονηρούληδες. Κατάλαβα τι θέλετε να κάνετε…», και μας θύμισε εκείνα τα κρύα ανέκδοτα με τις ξανθιές μιας και αυτή ήταν ξανθιά.

Εγώ την πλησίασα, της έπιασα τα βυζιά (καύλαααα..) και της είπα:

-    «Λοιπόν, αφού το ξέρεις, ξεκίνα!»

Όλοι μαζί ξεκουμπώσαμε τα παντελόνια μας και βγάλαμε έξω τις ψωλάρες μας. Του Αλέκου ήταν η πιο μεγάλη, αλλά αυτά θα κοιτούσαμε τώρα; Μας τις έπιασε όλες μαζί ένα μάτσο και τις έγλυψε με όλη της την τεχνική. Την πιάνω λοιπόν και της τον έμπηξα κατευθείαν στο μουνί.

-    «Ωχ, γαμιάδες μου, σκίστε με, ναι!!!», φώναξε.

Οπότε κι εμείς πήραμε από ένα πόστο ο καθένας και αρχίσαμε τις ρυθμικές κινήσεις. Σε μια στιγμή μου έπιασε τ' αρχίδια και της τον έδωσα στο στόμα λέγοντας:

-    «Έλα μωρή πουτάνα, έτσι φάτο, ναι, είναι μεγάλο, είναι πολύ μεγάλο και ξέρεις τι; Είναι όλο δικό σου. Φάτο λοιπόν όπως ξέρεις και σ' αρέσει. Είναι μόνο για σένα! Και τώρα τι θες; Θες από πίσω, ε; Από πίσω; Έλα, γύρνα λοιπόν!»

Και λέγοντας αυτά την γύρισα μπρούμυτα και έβαλα το κεφαλάκι του καυλιού μου μέσα στην κωλοτρυπίδα της, ενώ ο Μάκης της την έδινε πίπα και ο Αλέκος της έκανε ένα θεϊκό γλυφομούνι. Τι κώλος ήταν αυτός! Λες και έπαιρνα παρθένο κώλο. Αλλά αυτή φαινόταν να έχει συνηθίσει γιατί τα βογγητά της έδειχναν ηδονή και όχι πόνο. Θα μου πεις στ' αρχίδια μου και να πονούσε.

Αλλάξαμε πόστα με τους άλλους κάπου τρεις ή τέσσερις φορές. Στο τέλος την άρπαξα απ’ το μαλλί και της είπα:

-    «Κάργια του κώλου, σου υποσχεθήκαμε να σου προσφέρουμε ένα ποτό, τι λες γι' αυτό;»

Πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι είπα και οι τρεις μαζί χύσαμε μέσα στο στόμα της. Η πουτάνα! Τα κατάπιε όλα. Τι καύλαααααα. Όταν πια τελειώσαμε σκουπιστήκαμε και ντυθήκαμε. Ενώ έβγαινε από την πόρτα μας κοίταξε όλους και με βραχνή καυλιάρικη φωνή μας είπε:

-    «Εμείς οι τέσσερεις δεν τελειώσαμε. Θα τα ξαναπούμε.. γαμιάδες μου!»

Ξανακαθίσαμε στις καρέκλες μας ευχαριστημένοι από το πρόσφατο συναδελφικό πήδημα. Ο Αλέκος έριξε μια ματιά έξω από το παράθυρο και μας κοίταξε σκεπτικός. Ο Μάκης τον κοίταξε και του είπε:

-    «Λοιπόν, Αλέκο είδες;»

-    «Είδα, είδα. Αλλά ξέρεις σκέπτομαι το εξής: Τι άλλο μας περιμένει μ' αυτό το μανούλι;»

Τραβώντας μια τζούρα από το τσιγάρο μου τον κοίταξα με ένα βλέμμα χαλαρότητας Και μέσα από τον καπνό που σκέπαζε το πρόσωπό μου του είπα:

-    «Θα δούμε…»

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).