Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχα μια παλιά φίλη την Φωτεινή. Ούτε πολύ ψηλή, ούτε πολύ όμορφη, με λίγο ανοιχτή περιφέρεια αλλά καταπληκτικά βυζιά και γνώστρια του τσιμπουκιού όσο λίγες γυναίκες. Αν και είχαμε χωρίσει από το 1980 βρισκόμασταν πότε, πότε για το γνωστό σπορ. Εκείνη την μέρα με παίρνει το πρωί τηλέφωνο στη δουλειά και μου λέει:

-    «Είσαι να πάμε το βράδυ σε έναν φίλο μου το Γιώργο;" (παλιός της γκόμενος). «Είναι παντρεμένος αλλά θα λείπει η γυναίκα του και θα είναι στο σπίτι του στην Κηφισιά με την Βάσω την γκόμενα που έχει. Την προηγούμενη εβδομάδα γαμιόμασταν όλο το βράδυ της Παρασκευής οι τρεις μας».

Δεν το είχα ξανακάνει αλλά η φυσική περιέργεια και η γνώση του γαμησιού που έκανε με οδήγησαν να πω ναι χωρίς δεύτερη σκέψη. Στις επτά το απόγευμα βρεθήκαμε στο Χαλάνδρι και λίγο μετά συναντήσαμε τον Γιώργο στον Τροχονόμο. Μπροστά αυτός με το αυτοκίνητο και πίσω εμείς με την μηχανή, φτάσαμε σε λίγο στο σπίτι του. Ανοίγει και εμφανίζεται μπροστά μας η Βάσω φορώντας μόνο κιλοτάκι και ένα t-shirt. Με φιλάει στο στόμα καθώς και την Φωτεινή και λέει:

-    «Άντε αργήσατε. Από το πρωί γαμιόμαστε με τον Γιώργο και θέλω λίγο αλλαγή...»

Καθόμαστε στον ένα καναπέ εγώ με την Φωτεινή και στον άλλο οι δυο τους. Από πίσω μας βρισκόταν ένα μπιλιάρδο. (Το σπίτι ήταν τεράστιο). Σε μια στιγμή η Φωτεινή σηκώνεται, πάει στο μπιλιάρδο, ανοίγει την τσάντα της που την είχε αφήσει εκεί, βγάζει μια σακούλα και λέει:

-    «Πριν έρθω πήγα στο βιντεάδικο και πήρα μια τσόντα. Να την δούμε;»

Η πρόταση έγινε αμέσως δεκτή και να που βρισκόμαστε να βλέπουμε διάφορα γαμήσια όλοι μαζί. Κάποια στιγμή η Βάσω λέει:

-    «Δεν ξεκινάμε να κάνουμε τίποτα;»

Τι ήταν να το πει; Η Φωτεινή κατεβάζει αμέσως τη φούστα της, βγάζει την μπλούζα και αρχίζει να με ξεκουμπώνει. Σε μισό λεπτό βρίσκεται με τον πούτσο μου στο στόμα της, να μου χαϊδεύει τα αρχίδια, ενώ εγώ κοιτάω τη Βάσω που ο Γιώργος της γλείφει το μουνί. Για κάμποση ώρα το τσιμπούκι συνεχίζεται… Εγώ της πιάνω τα βυζιά και προσπαθώ συγχρόνως να της βάλω τα δάχτυλα μου, είτε στο μουνί, είτε στον κώλο ενώ έχω χάσει σχετικά ορατότητα από το άλλο γαμήσι. Ξαφνικά ακούω τη Βάσω να λέει:

-    «Καλά, δεν σου σηκώνεται με τίποτα!»

Στη συνέχεια τη βλέπω να έρχεται σε εμάς. Σκύβει, βάζει τη γλώσσα της στα αρχίδια μου και αρχίζει να τα ρουφάει μέσα στο στόμα της μια το ένα, μια το άλλο ενώ την ίδια ώρα μου τσιμπάει και μου τραβάει τις ρώγες. Η Φωτεινή σηκώνεται και όπως είμαι ξαπλωμένος κάθεται επάνω μου αρχίζει να κουνιέται. Ο κώλος της να χτυπάει πάνω στη μούρη της Βάσως που συνεχίζει να μου γλείφει τα αρχίδια, να βογκάει και να φωνάζει:

-    «Γάμα με αγόρι μου! Γάμα με! Σκίσε με! Σκίσε με!!!»

Σε τέτοια κατάσταση νιώθω κυριολεκτικά τα αρχίδια μου να βράζουν και της φωνάζω:

-    «Θα σε χύσω! Θα χύσω μέσα σου. Τώρα… Πάρτα!!!»

Εκείνη τη στιγμή η Βάσω τη σπρώχνει δυνατά, παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της και αρχίζει να τον γλείφει με λύσσα, μέχρι που χύνω και τότε τα καταπίνει όλα και την ίδια ώρα μου λέει:

-    «Δώσε τα μου μωρό μου. Δώσε μου κι άλλα. Θέλω να τα καταπιώ όλα!»

Σηκώνομαι και βλέπω ότι ο Γιώργος έχει έρθει πίσω της και την παίρνει πισωκολλητά, ενώ η Φωτεινή τρίβει το μουνί της. Αφήνω λίγο τα γαμήσια και πάω στην κουζίνα να πιω νερό. Όταν βγαίνω από την κουζίνα βλέπω ότι και οι τρεις έχουν πάει στο κρεβάτι του υπνοδωματίου. Πηγαίνω, ξαπλώνω μαζί τους, κοιτάω το Γιώργο που γαμάει πότε τη μια και πότε την άλλη, ώσπου κάποια στιγμή αρχίζω να καυλώνω πάλι.

Εκείνη την ώρα ο Γιώργος έχει βάλει μπρούμυτα τη Φωτεινή, έχει βγάλει από το κομοδίνο ένα κουτί βαζελίνη και ενώ της την βάζει στην κωλοτρυπίδα της, της λέει συνέχεια πόσο θέλει να την πάρει από τον κώλο. Βρίσκω ευκαιρία, παίρνω και εγώ τη βαζελίνη καθώς τραβάω τη Βάσω προς το μέρος μου, αλλά με σταματάει και μου λέει:

-    «Άστη αγόρι μου. Μόνο φτύσε γερά στην κωλοτρυπίδα μου!»

Δεν χάνω χρόνο, κάνω αυτό που μου λέει και σε λίγο βρίσκομαι από πάνω της, αυτή στα τέσσερα κι εγώ να κουνιέμαι μέσα - έξω στον κώλο της. Εντωμεταξύ ο Γιώργος λέει στη Φωτεινή ότι θέλει να χύσει στο στόμα της κι αυτή του τον παίρνει από τον κώλο. Τον βάζει στο στόμα της και σε λίγο την βλέπω να καταπίνει και την τελευταία του σταγόνα. Την ίδια ώρα η Βάσω μου λέει:

-    «Θέλω να μου γαμήσεις το μουνί».

Τον βγάζω από τον κώλο της, μου τον σκουπίζει ξαπλώνει ανάσκελα και αρχίζω να την γαμάω με δύναμη. Τα αρχίδια μου χτυπάνε στον κώλο της. Κάνω το γαμήσι της ζωής μου και τότε νιώθω κάτι πίσω μου. Κοιτάω και βλέπω τη Φωτεινή να σκύβει και να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα. Η ηδονή είναι μοναδική. Έχω στο μυαλό μου ότι σε τέτοιες φάσεις αλλάζουν στάσεις, αλλάζουν γκόμενες και κάνουν διάφορα ακροβατικά, όμως εκείνη τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να χύσω.

Πράγματι αρχίζω να χύνω. Της το λέω και τότε η Φωτεινή έρχεται ανάμεσα στον πούτσο μου και την κοιλιά της Βάσως και ανοίγει το στόμα της. Καταλαβαίνω τι θέλει.. τον βγάζω από το μουνί της Βάσως και τον βάζω στο στόμα. Αυτή, αφού μου τον κρατάει λίγη ώρα στο στόμα, τραβιέται, αρχίζει να αφήνει τα χύσια μου ανακατεμένα με τα σάλια της πρώτα στα βυζιά της Βάσως, μετά στον λαιμό της και τέλος στο στόμα της. Τότε κι εγώ σκύβω και τις φιλάω και τις δυο στο στόμα. Οι γλώσσες μας ανακατεύονται και πέφτω στο πλάι εξαντλημένος.

Εκείνο το βράδυ γάμησα ακόμη μια φορά τη Φωτεινή και μια τη Βάσω μέχρι που στις πέντε το πρωί με το ζόρι έπαιρνα τα πόδια μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.