Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με είχε καλέσει ο κολλητός μου ο Νίκος στο εξοχικό του σε ένα χωριό κοντά στην Κύμη. Οι δικοί του λόγω φόρτου εργασίας θα έμεναν τον περισσότερο καιρό στην Αθήνα και ο Νίκος βαριόταν να πάει μόνος του και έτσι με προσκάλεσε. Η ιδέα να πάω στην Κύμη για διακοπές δεν μου πολυάρεσε (ούτε που ήξερα που είναι η Κύμη), όμως, ούτε πολλά φράγκα για κάπου αλλού είχα, ούτε να χαλάσω το χατίρι του κολλητού μου ήθελα.

Με το που φτάσαμε οι αμφιβολίες μου για την επιλογή μου έγιναν εντονότερες. Το σπίτι του ήταν έξω από το χωριό και δεν φαινόταν άνθρωπος για χιλιόμετρα το είπα στο Νίκο και μου απάντησε πως κόσμο θα δούμε και πολύ το βράδυ που θα βγούμε καθώς και την άλλη μέρα που θα πηγαίναμε για μπάνιο. Τον ρώτησα αν θα βγαίναμε στην Κύμη και μου είπε πως προτιμούσε να πάμε σε ένα κλαμπ εκεί κοντά που όπως μου εγγυήθηκε μάζευε πολύ καλές γκόμενες όχι μόνο από την περιοχή αλλά κι άλλες που παραθέριζαν εκεί.

Αφού δεν μπορούσα να έχω γνώμη συμφώνησα μαζί του. Χαλαρώσαμε λίγο, ετοιμαστήκαμε και κατά τις μια σκάσαμε μύτη στο κλαμπ Βαβυλώνα ή κάπως έτσι νομίζω ότι το έλεγαν. Ομολογώ ότι έπαθα την πλάκα μου. Οι γυναίκες ή μάλλον τα πιπίνια μέσα ήταν πολύ περισσότερα από τους άντρες. Όπου και αν γύριζες το μάτι σου, έπεφτε πάνω τους.

-    «Πού ήρθαμε ρε μαλάκα; Της πουτάνας γίνεται εδώ μέσα!», είπα στο Νίκο.

Αυτός χαμογέλασε αυτάρεσκα για την επιλογή του και με ρώτησε:

-    «Λοιπόν βλέπεις τίποτα ενδιαφέρον εδώ γύρω;»

-    «Πολλά ενδιαφέροντα. Και να δω, πού θα επικεντρώσω;», του απάντησα με πάσα ειλικρίνεια.

Εκείνη τη στιγμή μια κοπέλα πέρασε από δίπλα μου και λόγω του στριμώγματος έχυσε το ποτό που μόλις είχα πάρει.

-    «Ουπς sorry!», μου είπε. «Με έσπρωξαν και έχασα την ισορροπία μου».

Εγώ μόλις είδα το πρόσωπο της τα έχασα. Ήταν γύρω στα είκοσι με πολύ γλυκά χαρακτηριστικά και ένα στόμα που έκανε όλα το υπόλοιπα να εξαφανίζονται. Πολύ μακριά και πολύ σαρκώδη χείλη καλοσχηματισμένα, ένα στόμα που φώναζε εδώ τα καλά τσιμπούκια, εδώ τα καλά τσιμπούκια. Όπως ήμασταν δίπλα - δίπλα δεν μπορούσα να παρατηρήσω το υπόλοιπο σώμα της αλλά εκείνη τη στιγμή είχα κόλλησε τόσο με το πρόσωπο και το στόμα της που δεν με ενδιέφερε καθόλου.

-    «Δεν πειράζει…», κατάφερα να αρθρώσω ενώ εκείνη είχε ήδη προσφερθεί να μου πάρει άλλο ποτό.

Με ρώτησε τι πίνω εγώ όμως επέμεινα πως δεν είναι ανάγκη. Μου είπε πως αισθανόταν υπόχρεη και με ρώτησε από που είμαι μια και δεν με είχε ξαναδεί. Της εξήγησα και την ρώτησα το όνομα της και αν ήταν από την περιοχή. Την έλεγαν Φαλίτσα και έμενε στην Αθήνα αλλά είχαν εξοχικό εκεί και πήγαιναν πολύ συχνά τα καλοκαίρια. Τι ρώτησα αν είχε βγει μόνη της ή αν είχε παρέα εκεί και μου είπε πως είχε βγει με την αδερφή της και κάτι φίλους της.

-    «Πώς και δεν είσαι με καμιά πιο συγκεκριμένη παρέα;», την ρώτησα με νόημα κι αυτή το έπιασε αμέσως.

-    «Έχω πιο συγκεκριμένη παρέα, απλώς αυτή την εποχή λείπει».

-    «Και δεν την αναπληρώνεις την παρέα σου;», την ρώτησα.

-    «Δεν το συνηθίζω αλλά αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον, δεν ξέρω τι θα κάνω…»

Έγειρε δήθεν πάνω μου τόσο που το δεξί της χέρι χάιδεψε απαλά - και καλά τυχαία - τον πούτσο μου ο οποίος άρχισε να σκληραίνει με γρήγορους ρυθμούς.

-    «Ψιλοβαριέμαι εδώ μέσα. Δεν πάμε καμιά βόλτα με το αυτοκίνητο;», πρότεινα εγώ για να δω την αντίδραση της.

Μου είπε πως θα το ήθελε αλλά δεν ήθελε να μας δουν να φεύγουμε μαζί γιατί την ήξεραν καθώς και το αγόρι της. Ζήτησα τα κλειδιά από το Νίκο και της είπα πως θα βγω έξω στο αυτοκίνητο και θα την περιμένω καμιά πενηνταριά μέτρα πιο κάτω. Ευτυχώς συμφώνησε. Βγήκα από το κλαμπ, πήγα στο αυτοκίνητο, ξεκίνησα και σταμάτησα ξανά λίγο πιο κάτω όπως είχαμε συμφωνήσει. Θα της πρότεινα να πάμε σπίτι του Νίκου και παρακάλαγα μέσα μου να μην φέρει αντίρρηση. Μετά από κάνα δεκάλεπτο να ‘σου η Φαλίτσα. μπαίνει στο αυτοκίνητο και ξεκινάμε.

-    «Δεν το έχω ξανακάνει αυτό και αισθάνομαι λίγο περίεργα…», μου λέει.

Της είπα να μην ανησυχεί γιατί με το χαμό που γινόταν θα ήταν δύσκολο να καταλάβει κάποιος την απουσία της. Προσπαθούσα να είμαι ψύχραιμος αλλά το μυαλό μου είχε κολλήσει στα τσιμπουκόχειλα της. Της χάιδεψα το πόδι και της το πρότεινα.

-    «Πάμε στο σπίτι του φίλου μου; Θα είμαστε μόνοι μας, οι δικοί του λείπουν».

Χαμογέλασε και συμφώνησε χωρίς μεγάλη σκέψη. Φτάσαμε. Κατεβήκαμε και με το που μπήκαμε στο σπίτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε άγρια. Έχω πάει με πάρα πολλές γυναίκες στη ζωή μου αλλά τέτοιο φιλί δεν μου έχουν ξαναδώσει. Οι χειλάρες της μου ρούφαγαν ελαφρά τα χείλη, μετά έπαιρναν σειρά τα δόντια της, ενώ η γλώσσα της πολύ καλά εξασκημένη, στριφογύριζε στο στόμα μου. Ο πούτσος μου είχε γίνει σκληρός και πίεζε το τζιν τόσο που νόμιζα πως θα εκραγεί.

Την τράβηξα στο δωμάτιο των γονιών του Νίκου και πέσαμε στο κρεβάτι. Της έβγαλα το μπουστάκι που φορούσε και άρχισα να ρουφάω τα βυζάκια της ενώ μικρές κραυγές καύλας έβγαιναν από το στόμα της. Κατέβηκα πιο κάτω, της ξεκούμπωσα τη φούστα, την τράβηξα κάτω και της την έβγαλα. Φορούσε ένα μαύρο στρινγκάκι το οποίο χανόταν στα μεγάλα είναι η αλήθεια κωλομέρια της. Πάντα μου άρεσαν οι γυναίκες με πιασίματα και η Φαλίτσα είναι η αλήθεια από την μέση και κάτω είχε αρκετά.

Έβγαλα με μια κίνηση το φανελάκι μου, γύρισα ανάσκελα και την έβαλα να κάτσει στο πρόσωπο μου. Άρχισε να τρίβει το μουνί της στη μούρη μου ενώ εγώ έριχνα μικρές δαγκωνιές πάνω από το στρινγκάκι της στα μουνόχειλα της που ήταν εμφανές ότι είχαν υγρανθεί. Σηκώθηκε για λίγα δευτερόλεπτα και με μια αστραπιαία κίνηση έβγαλε και το στρινγκάκι της και το παντελόνι μου και ξανακάθισε στο πρόσωπο μου προσφέροντας μου την υπέροχη θέα του μουνιού της. Ήταν σχεδόν όλο ξυρισμένο και είχε αφήσει μόνο μια πολύ λεπτή γραμμή αξύριστη που κατέληγε πάνω από την καυλωμένη σφιχτή της κλειτορίδα.

Έχωσα αμέσως τον αντίχειρα μου στην υγρή της τρύπα ενώ με τα χείλη μου άρπαξα την κλειτορίδα της και άρχισα να τη ρουφάω. Έβγαλε μια κραυγή ηδονής και άρχισε σιγά - σιγά να κουνάει τη μέση της μπρός - πίσω ανασαίνοντας όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο βαριά. Εγώ δεν είχα αφήσει την κλειτορίδα της από το στόμα μου ενώ η γλώσσα μου την πιπιλούσε με τρελούς ρυθμούς. Εντωμεταξύ ο αντίχειρας είχε αντικατασταθεί με τα τρία μεσαία μου δάχτυλα που μπαινόβγαιναν στη μουνάρα της που πλέον είχε ανοίξει σαν μέδουσα και τα ζουμιά της είχαν υγράνει όλο μου το χέρι μέχρι τον καρπό.

Συνέχισε να κουνιέται όλο και πιο γρήγορα και με ένα ουρλιαχτό κόλλησε το μουνί της τόσο δυνατά στο πρόσωπο μου που δεν μπορούσα να ανασάνω.

-    «Χύνω μωρό μου, χύνω! Χύνω! Ναι! Ναι!!!», φώναζε τόσο δυνατά που σκέφτηκα πάλι καλά που το σπίτι είναι απομακρυσμένο από τα υπόλοιπα.

Τα χύσια της άρχισαν να πέφτουν με εκπληκτικούς ρυθμούς στο στόμα μου κι εγώ τα γευόμουν και της έγλειφα πλέον όλο το μουνί της. Έβαζα τη γλώσσα στην τρύπα έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Τέτοιο χύσιμο στην μούρη δεν μου είχε ξανατύχει. Ξάπλωσε ξέπνοη και προσπαθούσε να βρει την ανάσα της. Όλη αυτή την ώρα ο πούτσος μου σημαία! Δεν είχε πέσει καθόλου. Αντιθέτως είχε καυλώσει περισσότερο, τόσο που ούτε εγώ τον είχα ξαναδεί έτσι. Έγειρε πάνω μου με φίλησε στο στόμα γεύτηκε τα χύσια της και μου είπε:

-     «Νομίζω πως ένα τέτοιο γλείψιμο πρέπει να στο ανταποδώσω…»

«Επιτέλους!», σκέφτηκα. «Οι χειλάρες της θα ρουφούσαν το καυλί μου». Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό, κατέβηκε, πιπίλισε λίγο τις ρώγες μου, πήγε στον αφαλό, πιπίλισε την περιοχή γύρω από αυτόν και άρχισε να ρίχνει μικρές δαγκωματιές στα κόκκαλα της λεκάνης μου. Δεν το ξαναείχα αισθανθεί ποτέ μου αυτό. Σαν μικρές δόσεις ηλεκτρικού ρεύματος να με διαπερνούσαν. Προσπέρασε τον πούτσο μου απογοητεύοντας με προς στιγμήν και άρχισε να γλείφει και να ψευτοδαγκώνει τις γάμπες, τα γόνατα και τα μπούτια μου. Ειλικρινά δεν περιγράφεται το πως ένιωθα.

Άρχισα να ουρλιάζω από ηδονή ενώ αυτή με τη γλώσσα της ανέβαινε από τα μπούτια προς τα αρχίδια μου. Έφτασε πίσω από τα αρχίδια και αφού μου πιπίλισε λίγο την κωλότρυπα, άρχισε να τα ρουφάει. Είχα τρελαθεί και δεν ήξερα τι έλεγα και τι έκανα.

-    «Ρούφα τον όλο μωρή πουτάνα!», της είπα και την άρπαξα από τα μαλλιά και την ανάγκασα να με ρουφήξει.

Πίστευα πως θα δυσκολευόταν με την καύλα που είχα αλλά αυτή με μια κίνηση τον εξαφάνισε μέσα στο στόμα της. Τον κράτησε λίγο μέσα κουνώντας ελαφρά το κεφάλι της τόσο που το λαρύγγι της τον γαργαλούσε ερεθιστικά, τον έβγαλε έξω, τον φίλησε γύρω - γύρω μέχρι κάτω, τον έπαιξε με τη γλώσσα της και τον ξαναρούφηξε. Ήταν απίστευτο. Ήταν τόσο καυλωτικό αυτό που έκανε… Ότι καλύτερο μου είχε συμβεί ποτέ σε τσιμπούκι, που ήξερα ότι δεν θα άντεχα πολύ. Έκανε μια δυο φορές την ίδια κίνηση και μετά άρχισε να βάζει και να βγάζει τον πούτσο μου όλον στο στόμα πολύ γρήγορα αρκετές φορές. Πλέον μπορούσα να κρατηθώ πολύ λίγο.

-    «Χύνω μωρή ψώλα!!!», άρχισα να φωνάζω και προς μεγάλη μου ευχαρίστηση δεν αγχώθηκε καθόλου.

Κράτησε τον πούτσο μου στο στόμα της και όταν άρχισα να χύνω, κατάπιε τα χύσια μου χωρίς να χάσει σταγόνα. Έχυνα ασταμάτητα σε αυτό το υπέροχο στόμα κι αυτή όχι μόνο δεν κώλωσε αλλά συνέχιζε να με ρουφάει ταυτοχρόνως τόσο που έκανε την καύλα πόνο και ηδονή ταυτόχρονα.

-    «Γιάμι, γιάμι…», μου είπε χαμογελώντας.

Αυτή τη φορά εγώ ήμουν που προσπαθούσα να βρω την ανάσα μου.

-    «Δεν πιστεύω να κουράστηκες;»

Όχι μόνο δεν είχα κουραστεί αλλά η ιδέα να δω το καυλιάρικο προσωπάκι της Φαλίτσας να ουρλιάζει από το γαμήσι δεν άφηνε τον πούτσο μου να μικρύνει ή να πέσει ούτε εκατοστό. Την τράβηξα πάνω μου, τη φίλησα και της είπα:

-    «Μανάρι μου, μαζί σου μπορώ να γαμιέμαι όλο το βράδυ!»

-    «Κι εγώ αγόρι μου…», μου λέει. «Έχω να δω καιρό τον γκόμενο μου και μου έχει λείψει ένα γερό γαμήσι».

Όπως ήμουν ανάσκελα, σκαρφαλώνει πάνω μου με γυρισμένη την πλάτη, παίρνει τον πούτσο μου στα χέρια της και τον οδηγεί στο μουνί της. Μπήκε μέσα χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία. Άρχισε να κουνιέται ρυθμικά πάνω - κάτω ενώ στηριζόταν με τα χέρια της ανάμεσα στα ελαφρά ανοιγμένα πόδια μου. Έβλεπα τον πούτσο μου να βγαίνει και να χάνεται στη μουνάρα της ξανά και ξανά και ήταν το θέαμα πολύ ερεθιστικό.

Μετά τον πρώτο της οργασμό που απ’ ότι κατάλαβα από τα χύσια της δεν άργησε πολύ να έρθει, την γύρισα προς το μέρος μου και άρχισα να κουνιέμαι εγώ περισσότερο μέσα - έξω και γύρω - γύρω στη μουνάρα της. Όσο περνούσε η ώρα όμως κατάλαβα πως ένας ακόμα οργασμός ήταν κοντά γιατί άρχισε να κουνιέται και να σφίγγεται αυτή πάνω μου. Όντως μετά από δυο - τρία λεπτά έπεσε με μια κραυγή πάνω μου με αγκάλιασε φωνάζοντας:

-    «Χύνω ξανά μωρό μου! Χύνω!!!»

Τα ζουμιά της πλημμύρισαν για δεύτερη φορά τα αρχίδια μου. Είχε πλέον εξαντληθεί αλλά εγώ ήμουν ακάθεκτος. Την γύρισα μπρούμυτα στα τέσσερα και μάλλον ανησύχησε γιατί με ρώτησε:

-    «Τι πας να κάνεις;»

-    «Να σε ξεσκίσω λίγο ακόμα…», της είπα και κάρφωσα τον πούτσο μου στην μουσκεμένη μουνάρα της.

Άρχισα να μπαινοβγαίνω γρήγορα και δυνατά ρίχνοντας με το δεξί μου χέρι μικρά χαστουκάκια στην κωλάρα της ενώ ο αριστερός μου αντίχειρας είχε αρχίσει να χαϊδολογάει την πίσω τρύπα της. Δεν φάνηκε να ενοχλείται και παίρνοντας θάρρος, σάλιωσα τον αντίχειρα μου και της τον έβαλα όλο μέσα. Η Φαλίτσα αντέδρασε.

-    «Τι κάνεις εκεί; Όχι από πίσω, σε παρακαλώ… Ούτε τον γκόμενο δεν αφήνω!», μου είπε αλλά εγώ ήμουν αποφασισμένος.

Της έριξα ένα πιο δυνατό χαστούκι στον κώλο και της είπα να το βουλώσει. Δεν ήμουν ο γκόμενος της. Συνέχισε να με παρακαλάει να μην την πάρω από τον κώλο. Δεν της έδωσα σημασία και κάποια στιγμή βγάζοντας τον πούτσο μου από το μουνί της, άρχισα να τον πιέζω στην κωλότρυπα της.

-    «Μη! Μη!!!», φώναζε χωρίς όμως να κάνει και καμία σοβαρή κίνηση να μου αντισταθεί.

Αυτή που αντιστεκόταν ήταν η κωλότρυπα της. Αν όχι παρθένα, σίγουρα ελάχιστες φορές παραβιασμένη. Κατάφερα να βάλω το πρησμένο μου πουτσοκέφαλο μέσα της κι αυτή έβγαλε μια κραυγή πόνου. Άρχισα να σπρώχνω πόντο - πόντο έτοιμος να εκραγώ από την καύλα ενώ αυτή ούρλιαζε. Στο τέλος κατάφερα και μπήκα όλος μέσα της και άρχισα να κουνιέμαι μπρος - πίσω. Οι κραυγές της είχαν ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Έκλαιγε και φώναζε ταυτοχρόνως:

-    «Ναι! Ναι! Πονάω. Πονάω! Μη σταματάς…»

Σιγά μη σταματούσα. Ο πούτσος μου μπαινόβγαινε με σχετική ευκολία τώρα στην τρύπα της που κάπως είχε ανοίξει. Φώναζε τόσο δυνατά που παρότι το σπίτι ήταν μακριά από τα υπόλοιπα, ήμουν σίγουρος πως έχουμε ξυπνήσει όλο το χωριό. Όχι πως με ένοιαζε βέβαια. Της είχα ανοίξει τα κωλομέρια και έσπρωχνα με όλη μου τη δύναμη. Αισθάνθηκα το σπέρμα μου υγρό να ανεβαίνει. Έβαλα όλη μου τη δύναμη και της τον κάρφωσα όσο πιο βαθιά γινόταν και έμεινα ακίνητος. Πόνεσε τόσο πολύ που στρίγγλισε και τα μάτια της δάκρυσαν ενώ τα χύσια μου είχαν αρχίσει να πλημμυρίζουν τον κώλο της.

Κουνήθηκα δυο - τρεις φορές μπρος - πίσω για να αδειάσω και την τελευταία σταγόνα. Βγήκα από τον κώλο της και όπως ήταν πεσμένη στα τέσσερα πήγα μπροστά της και της έβαλα τον πούτσο μου στην μούρη της. Υπάκουα τον έβαλε στο στόμα της και ήταν σκέτη καύλα να βλέπω το κλαμένο πρησμένο προσωπάκι της να με κοιτάει υποταγμένα και να καθαρίζει τον πούτσο μου ρουφώντας και πιπιλώντας τον. Έκανε τη δουλειά της τόσο ευσυνείδητα που είχα αρχίσει να ξανακαυλώνω.

Τότε χτύπησε το κινητό μου και είδα πως ήταν ο Νίκος που με καλούσε. Απάντησα και μου είπε πως ερχόταν σπίτι σε κανένα δεκάλεπτο με κάτι γνωστούς του από την περιοχή οπότε καλύτερα να μην έβλεπαν την Φαλίτσα εκεί. Στεναχωρήθηκα αλλά δεν μπορούσα να του πω και τίποτα, σπίτι του ήταν άλλωστε. Ντυθήκαμε και η Φαλίτσα μου ζήτησε να μην πω τίποτα πουθενά γιατί δεν ήθελε προφανώς να μάθει τίποτα ο γκόμενος της. Της απάντησα πονηρά:

-    «Να μην ανησυχείς… Όσο είσαι καλή μαζί μου δεν πρόκειται να μου φύγει κουβέντα. Θα τα πούμε κι αύριο, έτσι δεν είναι;», την ρώτησα και μου έγνεψε καταφατικά.

Μπορούσε να κάνει κι αλλιώς; Οι διακοπές μου ξεκίνησαν ιδανικά και προβλέπονταν συναρπαστικές όπως και ήταν τελικά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).