Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Κυριακή πρωί πρωί ξεκίνησα τις ετοιμασίες για τους "καλεσμένους" μας. Ο Γιώργος είχε την απαίτηση να φτιάξω του κόσμου τις λιχουδιές για να τους περιποιηθούμε. Μισή ώρα πριν έρθουν, έκανα στα γρήγορα ένα ντουζ και άρχισα να ντύνομαι. Ενα κόκκινο φόρεμα, με σχίσιμο στο πλάι, βαθύ ντεκολτέ, και από μέσα μαύρα δαντελένια εσώρουχα. Την στιγμή που τελείωσα χτένισμα και βάψιμο χτύπησε το κουδούνι. Ετρεξα να ανοίξω. Ο Μάνος φρέσκος φρέσκος με τζιν και σακάκι, μαζί και ο φίλος του. Ενας συνομίληκός του, ονόματι Περικλής, φαλακρός με γυαλιά και μουστάκι, λίγη κοιλίτσα, καμία σχέση με τον Μάνο. "Είμασταν συμμαθητές στο Γυμνάσιο. Ο Περικλής τράβηκε άλλο δρόμο, ασχολήθηκε στο Λονδίνο με την Πληροφορική. Είναι διάνοια στους υπολογιστές" είπε ο Μάνος στον άνδρα μου.

Ο Μάνος από την πρώτη στιγμή που του άνοιξα την πόρτα με έγδυνε με τα μάτια μου. Μπροστά στον άνδρα μου, έκανε κοπλιμέντα για μένα. Η έκπληξή μου όμως ήταν ότι με "ετρωγε" με τα μάτια του και ο Περικλής. Οταν μου τον σύστησε ο Μάνος στην πόρτα, έσφιξε το χέρι μου, και δεν το άφηνε. Ημουν σίγουρη. Του είχε μιλήσει ο Μάνος, για όσα έγιναν το προηγούμενο βράδι. Αλλά και γι΄αυτά που είχαν σκοπό να κάνουν μαζί μου.

Εφτιαξα καφέ στους καλεσμένους, που κλείστηκαν στο γραφείο του άνδρα μου μαζί με τον Γιώργο στον υπολογιστή. Ο άνδρας μου καθόταν μπροστά στην οθόνη μαζί με τον Περικλή που ξεκίνησε να δουλεύει και να ενημερώνει τον Γιώργο. Μετέφερα τον δίσκο με τους καφέδες, στάθηκα λίγο από πάνω τους, δίπλα ακριβώς στον Μάνο που ήταν όρθιος πίσω από τον άνδρα μου. Ξαφνικά ένοιωσα ένα χέρι να με χουφτώνει. Ο Μάνος έπιασε ....δουλειά! Αρχισε να πασπατεύει τον κώλο μου, έπιασε τα κωλομέρια και τα έτριβε. Αναστατώθηκα, έκανα να αποτραβηχθώ, αλλά διακριτικά, χωρίς να μας πάρουν είδηση, με κράτησε εκεί δίπλα του. Την ώρα που ο Περικλής μιλούσε, ο άνδρας μου κρατούσε σημειώσεις και ρωτούσε για τον υπολογιστή, ο Μάνος προχωρούσε ακάθεκτος. Αρχισα να καβλώνω, μια γλυκιά ανατριχίλα πέρασε από το κορμί μου. Σε λίγο είχε αποθρασυνθεί εντελώς. Πέρασε το χέρι του κάτω από το φόρεμα μου, και άρχισε να τρίβει τον κώλο μου. Παραμέρισε το κυλοτάκι στην άκρη, και με το δάχυλό χάιδευε πότε την κωλοτρυπίδα μου, πότε το μουνί μου. "Αχ!" αναφώνησα κάποια στιγμή.

Ο Μάνος αμέσως έβγαλε το χέρι του, και ο άνδρας μου γύρισε να με ρωτήσει τι μου συμβαίνει. Με είδε κατακόκκινη, του είπα ότι ξαφνικά με έπιασε ένας νευρόπονος στο στήθος. "Πάω να καθήσω στο σαλόνι, όταν τελειώσετε θα στρώσω να φάμε." είπα και απομακρύνθηκα. Την ώρα που έβγαινα από το γραφείο του άνδρα μου, γύρισα και κοίταξα τον Μάνο. Μου'κλεισε το μάτι, και έγλειφε το δάχτυλο. Αυτό που πριν από δυο-τρία λεπτά παραλίγο να χώσει μέσα στο μουνί μου.

Κάθησα για λίγο στο σαλόνι να ηρεμήσω. Ο Μάνος είχε έρθει φορτσάτος, αποφασισμένος για όλα. Διάφορες σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου. Πόσο επικίνδυνες καταστάσεις ήταν αυτές που πάνε να γίνουν μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Παρόντος του άνδρα μου, κάτω από την μύτη του. Είπα μέσα μου, ότι πρέπει να δείξω χαρακτήρα. Να συμπεριφερθώ σαν πραγματική κυρία, και όχι σαν πουτάνα. Γνώρισα μόλις χτες έναν ξένο άνδρα και ήμουν έτοιμη να πηδηχτώ μαζί του, μέσα στο σπίτι μου. "Οχι, όχι , όχι Κατερίνα δεν πρέπει με τίποτα να πέσεις τόσο χαμηλά. Στο κάτω κάτω, κλείσε ένα ραντεβού κάπου έξω και βγάλε τα μάτια σου μαζί του" σκέφτηκα. Αυτό ήταν το πιό σωστό. Αυτό θα έπρεπε να πράξω, αν τολμούσε να απλώσει πάλι χέρι πάνω μου ο Μάνος.

Μ'αυτές τις σκέψεις σηκώθηκα και πήγα προς την κουζίνα για να ετοιμάσω τα πιάτα και όλα τα σχετικά. Η πόρτα του γραφείου ήταν ανοιχτή και άκουγα τις συνομιλίες τους, όλες περί υπολογιστή. Κάποια στιγμή άκουσα την φωνή του Μάνου. "Κύριε Γιώργο, να με συγχωρήσετε εμένα θα πάω για πέντε λεπτά στο σαλόνι να καπνίσω ένα τσιγάρο. Περικλή, φρόντισε να τα λες αναλυτικά και κατανοητά στον κύριο Γιώργο." Στο καπάκι η απάντηση του άνδρα μου. "Μάνο, το κάπνισμα βλάπτει την υγεία!" Ο Μάνος ετοιμόλογος του είπε: "Δεν πειράζει κύριε Γυμνασιάρχα. Αλλωστε και οι υπολογιστές βλάπτουν τα μάτια!" Ο άνδρας μου έβαλε τα γέλια. "Εντάξει, βρε Μάνο πήγαινε να κάνεις και δυο τσιγάρα. Εδώ εμείς με τον Περικλή δεν το κουνάμε ρούπι πριν τα τελειώσουμε όλα." Βγαίνοντας ο Μάνος έκλεισε και την πόρτα. "Για να μην σας έρχεται ο καπνός!"

Σε πέντε δευτερόλεπτα ο Μάνος ήταν στο σαλόνι. Δεν με είδε εκεί, και τράβηξε προς την κουζίνα. Ημουνα με γυρισμένη την πλάτη προς αυτόν, και έσκυψα στην ηλεκτρική κουζίνα να βγάλω ένα ταψί. Ο Μάνος δεν έχασε την ευκαιρία. Ηρθε από πίσω μου και άρχισε το χούφτωμα. Προσπάθησε να σηκώσει το φόρεμα, έτσι όπως ήμουν σκυμμένη, αλλά βρήκα την δύναμη και του ξεγλύστρησα. Τραβηχτηκα δυο μετρα πίσω, φανερά εκνευρισμένη. "Είσαι τρελός, είσαι τρελός για δέσιμο!! Φύγε από κοντά μου, γιατί αλλιώς θα βάλω τις φωνές!" του φώναξα όσο πιο σιγά μπορούσα για να μην μ'ακούσουν. Ο Μάνος έβαλε τα γέλια. Αναψε τσιγάρο, και στην πρώτη ρουφιξιά τον καπνό τον φύσηξε στο πρόσωπό μου. "Ναι είμαι τρελός μωρό μου. Τρελός για σένα!" μου απάντησε μ'ένα βλέμμα που σε μαγνήτιζε.

Με τράβηξε με δύναμη, σφιχτά πάνω του, και άρχισε να με φιλάει , να με δαγκώνει, να χώνει το χέρι του μέσα στο ντεκολτέ. Τον απώθησα άλλη μία φορά. "Ανά πάσα στιγμή μπορεί να βγει έξω ο άνδρας μου. Θέλεις να μου κλείσεις το σπίτι;" τον ρώτησα με φωνή που σιγο-έτρεμε. "Ο ανδρούλης σου, δεν το κουνάει από το γραφείο. Οπως τον είδα είναι ικανός με τις ώρες να κάθεται μέσα και να ακούει τον Περικλή. Ελα, λοιπόν, αφού το ξέρω πως τον θέλεις! Είσαι γεννημένη γι'αυτόν εδώ!"

Την ίδια στιγμή ξεκούμπωνε το φερμουάρ του, και πέταξε έξω τον τεράστιο πούτσο του. Στην θέα αυτού του "κονταριού" λύγισα. Θυμήθηκα πόσο άγρια με γάμισε χθες στην γιορτή, στο Γυμνάσιο. Οι αντιστάσεις μου ξαφνικά άρχισαν να χαλαρώνουν. Ηταν σκέτη τρέλα, αλλά είχα πλέον παραδοθεί. Δίπλα στα τρια μέτρα ηταν σ'ένα δωμάτιο ο άνδρας μου. Κι εγώ ήμουν έτοιμη να γαμηθώ με άλλον! Δεν το κρύβω, και αυτή η σκέψη με κάβλωσε εκείνη την στιγμή αφάνταστα. Η γοητεία του επικίνδυνου. Πιο πολύ, όμως φούντωσα όταν άρχισε να μου μιλάει πρόστυχα.

"Λοιπόν καβλιάρα μου, άσε τα πολλά πολλά και έλα εδώ." φώναξε επιτακτικά και μ΄επιασε από τα μαλιά. Με τράβηξε πάλι κοντά του και με δύναμη με ανάγκασε να σκύψω. "Πάρτον καριόλα στο στόμα, αφού σ'αρέσει, το ξέρω ότι τον θέλεις!" Αυτό ήταν! Εσκυψα μπροστά σ'αυτόν τον θεόρατο πούτσο και άρχισα να τον πιπιλάω. "Οχι έτσι μωρή πουτάνα. Πιο γρήγορα, πάρτον όλον στο στόμα, φάτον, βαθιά στο λαρυγγι σου!!" μου λέει και αρχίζει με μανία να με γαμάει στο στόμα. Με έπιασε από τα μαλιά και με πίεζε μπρος πίσω. Φυσικά ήταν αδύνατο να πάρω όλο αυτό το πράγμα στο στόμα μου. Μέχρι το λαρύγγι με χτυπούσε, τα μάτια μου είχαν πεταχθεί έξω, με γρήγορες κινήσεις εχωνε όσο πιο βαθιά γινόταν το καβλί του στο στόμα μου. "Είσαι μια καραπουτανάρα, γεννημένη για τσιμπούκια. Θα σε ξεσκίσω σήμερα καριόλα!"

Είχα καβλώσει αφάνταστα. Του 'παιρνα πίπα χωρίς να χρησιμοποιώ τα χέρια μου. Το μουνί μου ήταν έτοιμο να εκραγεί. Με το ένα χέρι άρχισα να χαιδευομαι. Ετριβα με τα δάχτυλα το μουσκεμένο μουνί μου, την ώρα που ο Μάνος άρχισε να μου δίνει πουτσοσκάμπιλα! "Γλύψε και τα αρχίδια μου, έλα, πάρτα στο στόμα σου!" Σαν υπνωτισμένη, αλλά και ένα βήμα πριν χύσω, άρχισα να του γλύφω τα αρχίδια. Ενα ένα τα πήρα στο στόμα μου, ο Μάνος έπαιζε τον πούτσο του μπροστά στο πρόσωπό μου, ενω είχα χώσει δυο δάχτυλα μέσα στο μουνί μου. Ολο το σκηνικό κράτησε δεν κράτησε τρία τέσσερα λεπτά. Ημουν έτοιμη, αρχισα να χύνω ασταμάτητα. Προσπαθούσα να μην φωνάξω, και γι αυτό αυθόρμητα του ξαναπήρα τον πούτσο στο στόμα μου. Μπούκωσα! Μούγγριζα την ώρα που έχυνα, ο Μάνος γαμούσε με λύσσα το στόμα μου, τραβώντας με από τα μαλιά.

"Ελα, ναι, έτσι πάρτον πουτάνα, πάρτα όλα, σε χύνω, σε χύνω στο λαρύγγι!" Προσπάθησα να τραβηχθω, να βγαλω τον πούτσο του από το στόμα μου, αλλά με κρατούσε σφιχτά, καρφωμενη πάνω του. Αρχισε να χύνει, το στόμα μου γέμισε με το σπέρμα του, ανάσα δεν μπορούσα να πάρω, παραλίγο να με πνίξει. Τα κατάπινα όλα, τα χύσια του είχαν καταπληκτική γεύση. Οταν στράγγιξε στο στόμα μου και την τελευταία σταγόνα, με ύφος θριαμβευτικό, έβγαλε τον πούτσο από το στόμα μου και τον έτριψε στα μάγουλά μου. Εγω είχα κλείσει τα μάτια μου, από το στόμα μου, έβγαιναν οι τελευταίες σταγόνες. "Κι αυτό ήταν μονάχα η αρχή για σήμερα. Κράτα την όρεξή σου, για αργότερα. Θα σε ξεπατώσω! Μαζί με τον Περικλή!!"

Δεν του απάντησα. Σηκώθηκα και έφτιαξα πρόχειρα την φούστα μου. Επρεπε να πάω αμέσως στο μπάνιο, να πλυθώ. Το στόμα μου ήταν γεμάτο από χύσια! Την ώρα που έβγαινα από την κουζίνα, τον άκουγα να λέει. "Ο κερατάς ο ανδρούλης σου μπορεί να μην καπνίζει, αλλά πίνει! Να δεις πόσο θα του αρέσει μετά το κρασί που του'φερα!!!"

Αυτό ήταν λοιπόν. Είχε σκοπό να μεθύσει τον Γιώργο στο τραπέζι. Ηξερε ότι ο άνδρας μου, με δυο-τρία ποτηράκι φτιάχνεται. Και μαζί με το φαγητό, θα γλαρώσει κάποια στιγμή. Ομως πάλι αυτό το σατανικό σχέδιο δεν μου καθόταν καλά. Επρεπε να βρω έναν τρόπο, να τον σταματήσω, σκέφτηκα την ώρα που έριχνα νερό στο πρόσωπό μου. Πλένοντας τα δόντια μου, μου ήρθε η ιδέα. Μετά το φαγητό θα δικαιολογηθώ ότι πρέπει να φύγω αμέσως να πάω στην πεθερά μου για να πάρω τα παιδιά. Ετσι θα ξεγλυστρούσα, σκέφτηκα. Κακώς το σκέφτηκα...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.