Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο γείτονας μου ο Χ (ονόματα δεν λέμε) έχει δυο κόρες που είναι γύρω στα 20 με 22. Η γυναίκα του δε λέει και πολλά, δηλαδή τα έχει τα κιλάκια της αν και το μαλλί είναι βαμμένο ξανθό και τα τσιμπουκόχειλα της είναι πολλά υποσχόμενα! Αλλά εμένα με καυλώνανε οι κόρες που εδώ που τα λέμε είχανε κάτι γκόμενους που τις τραβάγανε. Ήθελα όμως κι εγώ να πηδήξω. Αλλά δεν ήταν εύκολο.

Ώσπου βρήκα την άκρη. Οι κοπέλες πηγαίνανε στο ίντερνετ καφέ ενός φίλου, τον οποίο έβαλα φυσικά να μάθει που τριγυρίζουν στον κυβερνοχώρο και με τι ονόματα. Κι έτσι έμαθα. Την πέφτω λοιπόν και τις ‘ψάχνω’ σε όλα τα καλά μέρη και οι κόποι μου δεν πήγαν τσάμπα. Τις πέτυχα και τους την έπεσα ηλεκτρονικά αγρίως. Αλλά δεν πέφτανε. Με τα πολλά, η μια από τις δυο (η μεγαλύτερη) μου έδωσε σημασία και πιάσαμε το ηλεκτρονικό ψηστήρι. Βέβαια ούτε που είχε καταλάβει ποιος ήμουν.

Έτσι σε κανένα μήνα ήξερα πολλές λεπτομέρειες γι’ αυτήν και την αδερφή της που μου κάνανε την καύλα ανυπόφορη. Κι έτσι άρχισα να τους λέω πως αυτό τον καιρό είμαι στην επαρχία για δουλειές και πως είχα ένα φίλο στα μέρη τους που μπορούσαν να τον εμπιστευτούν και να μάθουν περισσότερα για μένα. Όπως καταλαβαίνετε ο ‘φίλος’ ήμουν εγώ ο ίδιος και φυσικά ένα απόγευμα δέχτηκα τηλέφωνο από το γκομενάκι. Κύριε τάδε, μου λέει, μπορώ να έρθω να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή σας για λίγο;

H χαρά μου ήταν απερίγραπτη! «Φάε λάδι κι έλα βράδυ...» λέω από μέσα μου. Έτσι κι έγινε... Ήρθε το μουνάκι και το χάζευα να στέλνει τα πονηρά του e-mail στον φίλο μου που ήμουν εγώ ο ίδιος. Με ρωτούσε γι αυτόν κι εγώ της έλεγα ότι μου κατέβαινε. Φυσικά η δουλειά γινότανε κρυφά από το γείτονα και από τους γκόμενους των κοριτσιών οι οποίες έρχονταν και οι δυο μερικές φορές και είχαν αποκτήσει πολλή οικειότητα με εμένα και το σπίτι μου που είχε γίνει το καφέ για τις παράνομες ερωτοδουλειές τους.

Η μεγάλη έμοιαζε περισσότερο με ‘μικρή κυρία’ ενώ η μικρότερη ήταν περισσότερο ‘αγριογκόμενα’. Καρέ μαλλί, τζιν παντελόνι και μποτάκια. Έπρεπε να προχωρήσω. Η μεγάλη ήρθε αργά το απόγευμα για τα συνηθισμένα.

-    «Θα φύγω για λίγο, γιατί έχω μια δουλειά να κάνω…», της είπα.

Έτσι κι έγινε και σε περίπου δυο ώρες επέστρεψα κρυφά στο σπίτι και την είδα μπροστά στον υπολογιστή αρκετά αναμμένη. Μιλούσε στο τσατ με έναν τύπο και μάλλον το κάνανε, διότι η μικρή είχε σηκώσει τη φούστα και έτριβε το μουνάκι της κάτω από την κιλότα. Δεν με είχε πάρει είδηση. Αλλά και όταν μπήκα στο δωμάτιο χαιρετώντας την δεν έδειχνε και τόσο διατεθειμένη να σταματήσει.

-    «Απατάς τον φίλο μου;», την ρώτησα και αυτή χαμογέλασε με νόημα.

-    «Έλα να πάρεις μάτι!», με προκάλεσε.

Πράγματι, γινόταν χαμός! Είχαν ανταλλάξει φωτογραφίες και συζητούσαν πρόστυχα. Τον έβγαλα έξω και τον έπαιζα ελαφρά κοιτώντας την οθόνη.

-    «Πάρε μου μια πίπα!», την πρόσταζε ο άλλος επίμονα.

-    «Εντάξει!», είπε τέλος αυτή και γύρισε προς το μέρος μου.

Μου χούφτωσε το καυλί κι άρχισε να με γλείφει. Με ρουφούσε αχόρταγα μέχρι που τα χύσια μου εκτινάχτηκαν στο πρόσωπό της. Γύρισε στην οθόνη...

-    «Πώς σου φάνηκε;», τον ρώτησε.

Κι ήρθε γρήγορα η αναμενόμενη απάντηση:

-    «Είσαι και η πρώτη!»

-    «Η πίπα ήταν δώρο για να μην το πεις στο φίλο σου!», μου είπε αυστηρά.

Ήθελα περισσότερα αλλά δεν τολμούσα να της το πω. Παρακαλούσα να της γλείψω το μουνί αλλά αυτή δε δεχόταν ώσπου χτύπησε το κουδούνι κι εμφανίστηκε η αδερφή της που την έψαχνε. Έφυγα γρήγορα να φτιάξω καφέδες ενώ τις άκουγα να γελούν και να κοροϊδεύουν τον τύπο στο τσατ. Κι εμένα βέβαια αλλά πιο χαμηλόφωνα. Γύρισα στο δωμάτιο με τους καφέδες και με κοιτούσαν και οι δυο με νόημα. Η μεγάλη πήρε το λόγο:

-    «Χμ... κύριε γείτονα και με όλο το σεβασμό, νομίζω πως θέλετε να γλείψετε μουνί...»

Στο σημείο αυτό σκάσανε και οι δυο στα γέλια. Ένιωθα πως με δούλευαν.

-    «Κι εγώ που μόλις γαμήθηκα ηλεκτρονικά δεν γουστάρω. Η μικρή μου αδερφή όμως έχει καιρό να γλειφτεί. Και είναι πολύ νόστιμη σας λέω...»

Περιττό να σας πω το πως γελούσαν και οι δυο. Η μικρή μου έδειχνε το μουνί της με το δάχτυλό της πάνω από το παντελόνι της. Είχα τρελαθεί! Όρμησα και της έβγαλα το παντελόνι με δυο κινήσεις. Μετά το κιλοτάκι που μου αποκάλυψε το τατουάζ στο αριστερό από τα πεταχτά κωλομέρια της. Γύρισε και άνοιξε τα πόδια της στον αέρα...

-    «Γλείψε με δυνατά!», μου είπε δείχνοντας μου διάπλατο το χνουδωτό μουνάκι της.

Έτσι έγινε. Κατέβαζα τα υγρά της που ξεπηδούσαν από τη φιλήδονη τρύπα της. Ρουφούσα τη σκληρή της κλειτορίδα λες και το έκανα πρώτη φορά. Ώσπου ένιωσα την άλλη να ρουφάει το καυλί μου για δεύτερη φορά. Μετά θυμάμαι πως άρχισα να γαμάω τη μικρότερη. Τον έπαιρνε πολύ άνετα με τρόπο που και η καλύτερη βιζιτού θα ζήλευε. Έσφιγγε τα πόδια της γύρω από τη μέση μου και δεν με άφηνε ούτε να διανοηθώ να σταματήσω να τη γαμάω παρόλες τις προσπάθειες της αδερφής της να μου τραβήξει την προσοχή.

Τη μεγαλύτερη προτίμησα να τη γαμήσω μετά από πολλή ώρα κι αφού η μικρότερη επιδιδόταν σε ηλεκτρονικές συζητήσεις. Και πράγματι μου χάρισε ένα πισωκολλητό που μου έκοψε την ανάσα. Πάντως για καμιά βδομάδα γνώρισα τις περισσότερες από τις ηδονές που μπορούσαν να μου προσφέρουν οι δυο αδερφές. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ. Ένα απόγευμα που άνοιξα την πόρτα περιμένοντας τις αδερφές εμφανίστηκε η μαμά! Ήρθε λέει για να της πω τι είναι το ίντερνετ, γιατί οι κόρες της ζητάνε επειγόντως υπολογιστή.

Καθίσαμε να πιούμε καφέ για να της εξηγήσω... Αλλά η 45άρα κυρία γειτόνισσα δεν καταλάβαινε τίποτα από τεχνολογία και γρήγορα μου γύρισε τη συζήτηση στον άντρα της, και πόσο κακός πατέρας είναι, και που δεν της φέρεται καλά κλπ. Και δεν του φαινότανε του μπαγάσα. Με ζάλιζε λοιπόν με τα δικά της αλλά και με τις καυλόρωγες της που δεν μπορούσε να κρύψει το στενό μακό μπλουζάκι της χωρίς την βοήθεια ενός σουτιέν, ώσπου σηκώθηκα και έκατσα δίπλα της στον καναπέ.

Δεν το περίμενε αλλά έδειχνε να της άρεσε η κίνησή μου. Ενώ μιλούσε για αυτόν που ούτε και στο κρεβάτι δεν ήταν καλός, της χούφτωσα το βυζί. Με κοίταξε έκπληκτη και της κόλλησα γρήγορα τα χείλια μου στο στόμα. Μου τράβηξε ένα φιλί η παλιοβρώμα που το θυμάμαι ακόμα... Της έπιασα το μουνί αμέσως. Ήταν υγρό!

-    «Γδύσου!», της είπα επιτακτικά.

Ήμουν περίεργος να δω τη μαμά των ερωμένων μου! Γεματούλα αλλά μουνάρα! Αυτή υπάκουσε και μου αποκάλυψε τις βυζάρες με τις καυλωμένες καφέ ρώγες και την αποτριχωμένη μουνάρα της.

-    «Ο καφές σου με καύλωσε γείτονα!», μου είπε. «Θα είχε τίποτα μέσα με σκοπό να με αποπλανήσεις!»

Τα μάτια της γελούσαν ευχαριστημένα.

-    «Ποιος ξέρει τι κάνεις στις κόρες μου και έρχονται όλη την ώρα; Έχω σκοπό να μάθω όμως με οποιοδήποτε κόστος! Δείχτο μου λίγο να φτιαχτώ και να δω αν αξίζει το κέρατο που θα ρίξω...»

Εννοείται πως ο πούτσος μου την κοιτούσε κατάματα πριν τελειώσει την φράση της. Γονάτισε μπροστά μου για την κλασσική πίπα. Της έχωνα το καυλί στο στόμα με δύναμη. Της άρεσε της καριόλας. Με ρουφούσε ενώ μαλακιζόταν. Κάθισα στον καναπέ κι αυτή ήρθε πάνω μου καβαλώντας το σκληρό καυλί μου. Το έχωσε μέσα της αναστενάζοντας. Της τίναξα τα χύσια μου μέσα της χωρίς να το καταλάβω!. Εκνευρίστηκε πολύ.

-    «Δεν τελειώσαμε ακόμη!», μου είπε επιτακτικά! «Ακόμα δεν άναψα εγώ. Μην μου την κάνεις σαν τον γείτονά σου. Γλείψε μου γρήγορα το μουνί να φτιαχτώ!»

Έκανα ότι μου ζήτησε. Η γλώσσα μου της άνοιγε τα υγρά μουνόχειλα σαν πούτσα ενώ αυτή μου πίεζε το κεφάλι με δύναμη. Με έσπρωξε μάλιστα και στην κωλοτρυπίδα. Τα είχα δει όλα αλλά αυτό με άναψε πάλι.

-    «Ρούφα με πάλι γειτόνισσα!», τη διέταξα. «Δεν τελειώσαμε ακόμα... Θα χύσεις από όπου μπορείς».

Το έκανε. Αυτή η γυναίκα έκανε ότι της έλεγες. Γκομενάρα η δικιά σου. Γυρνώντας περίτεχνα σε στάση 69 δεν άφηνε τίποτε να πέσει κάτω. Και ξαναβρέθηκα να της γαμάω το μουνί από πάνω μέχρι που έχυσε ουρλιάζοντας. Φυσικά όπως καταλαβαίνετε το επόμενο που έκανα ήταν να της πάρω τον κώλο.

Μάλλον με πήρε αυτή από τον κώλο. Δεν έδειχνε να πονάει, το ευχαριστιόταν σαν τον πρωινέ καφέ της. Λοιπόν, είπα του γείτονά μου να μην ξοδευτεί και πάρει υπολογιστή διότι είναι άχρηστος αφού εγώ έχω ήδη τον καλύτερο. Φυσικά καταλαβαίνετε πως δεν του είπα την αλήθεια... αλλά το ξέρω πως οι κόρες αργά ή γρήγορα θα αποκτήσουν. Η μαμά πάντως θα αργήσει πολύ να μπει στο ίντερνετ!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.