Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ένας καλοστεκούμενος σαραντάρης, σοβαρός μεν, αλλά σύγχρονος και εννοώ ότι μπορώ να επικοινωνήσω με την νεολαία των είκοσι με είκοσι πέντε ετών. Άλλωστε μου αρέσει να κάνω παρέα με αυτούς περισσότερο από τους συνομήλικους μου. Εγώ παίρνω λίγο από την φρεσκάδα τους και αυτοί παίρνουν κάτι από την πείρα μου στη ζωή, τους δίνω τις συμβουλές μου με μεγάλη χαρά, όποτε τις ζητήσουν.

Για να μην το μακραίνω, είναι φυσικό και η κατηγορία των γυναικών που μ' αρέσει να ανήκει σ' αυτήν την ηλικία των είκοσι με είκοσι πέντε χρονών. Κάποιος θα με πει "πορνόγερο" ή "Κορκολή", δεν με νοιάζει γιατί πάντα υπάρχουν νεαρές, τρυφερές ψυχούλες που προτιμούν τους ώριμους άνδρες. Αρκεί να έχουν κλείσει τα δεκαοκτώ εεε. Αν και τώρα έτσι όπως είναι οι σημερινές κοπέλες, μάλλον πρέπει να μειώσουν το όριο από δεκαοκτώ σε δεκάξι, θα την γλύτωνε και ο Κορκολής ο καημένος. Τον αναφέρω γιατί έχουμε τα ίδια γούστα, όχι μόνο ως προς τις νεαρές αλλά και στην καταγραφή του ερωτικού παιχνιδιού πάντα με την σύμφωνη γνώμη της συντρόφου και αυστηρά για προσωπική χρήση.

Η ιστορία που θα σας πω έχει να κάνει με ένα νεαρό φίλο μου, άνεργο εκείνη την περίοδο, όπου ερχόταν συχνά πυκνά την ώρα που έκλεινα το γραφείο για παρέα, πίναμε κάνα ποτό και λέγαμε για γκομενοδουλειές γενικώς.

Σημ.: Του άρεσε και εκείνου να τραβάει με κάμερα την ερωτική φάση, αν φυσικά το ήθελε και η σύντροφός του. Εκείνη την μέρα με πήρε στο τηλέφωνο και με ρώτησε αν είχα δουλειά ή όχι για να περάσει με το κλείσιμο από το γραφείο για παρέα. Φυσικά του είπα να περάσει και μου σκάει το πρώτο μυστικό του, να φέρει και μια φίλη του μαζί που γνώρισε πρόσφατα αλλά δεν είχε λεφτά να την βγάλει έξω. Φυσικά του είπα «ναι, γιατί όχι; Μια γυναίκα στην παρέα είναι πάντα κάτι όμορφο». Τότε μου σκάει το δεύτερο μυστικό που δεν μου είχε ξαναζητήσει άλλη φορά. Να τον αφήσω κάποια στιγμή στο γραφείο και να φύγω, ώστε να κάνουν έρωτα γιατί δεν είχε που να την πάει λόγω άδειας τσέπης.

Μου υποσχέθηκε ότι θα καθαρίσει μετά, ότι θα προσέχει για να μην γίνει καμιά ζημιά κ.λ.π. θα κλειδώσει και θα μου φέρει τα κλειδιά μετά σπίτι. Στην αρχή δίστασα αλλά μετά δέχτηκα αν και λίγο σφιγμένος

Η αλήθεια είναι ότι δεν τον ήξερα τόσο καλά και δεν ήξερα την κοπέλα καθόλου. Τέλος πάντων δέχτηκα να έρθουν το βραδάκι που θα έκλεινα και νάτοι γύρω στις εννέα σκάσανε μύτη. Παιδιά κολάστηκα... Η κοπέλα ήτανε ακριβώς ο τύπος της γυναίκας που μ’ αρέσει, είχε ένα φοβερό babyface! Ε, τι να κάνω; Αφού αυτός ο τύπος της γυναίκας μ' αρέσει...

Γνωριστήκαμε, βολευτήκαμε από ποτά, βάλαμε στο cd τραγουδάκια, Καρά και Τερζή ήθελε η κυρία, και αρχίσαμε τα περί ανέμων και υδάτων. Η ώρα περνούσε ευχάριστα. Μου είχαν βγει τα μάτια να γαζώνω το κορμί της και να προσπαθώ να το φανταστώ κάτω από το στενό τζιν και το "έξω αφαλός" μπλουζάκι, αλλά αυτό που με έσφαζε ήταν η ντροπαλότητα που έδειχνε σε κάποια σεξο-αστεία σε συνδυασμό με το babyface της. Αποφασίζω να πάω στο pipi room για εκτόνωση και αναζήτηση ηρεμίας με σκοπό μετά να ρίξω την δικαιολογία να φύγω σε κάποια δουλειά και μετά από δύο ώρες να επιστρέψω για να κλείσω. (Αυτό είχα συμφωνήσει με τον Μπίλη). Λίγο πριν πάω στο wc ο Μπίλης είχε κάτσει στην ίδια πολυθρόνα με την Κούλα και της έλεγε γλυκόλογα, έκαναν αγκαλίτσες, έδιναν και κανένα πεταχτό φιλάκι. Αυτό το έλαβα εγώ ως σήμα -άντε δίνε του Άκη- και πήγα στην τουαλέτα όπου κάθισα λίγο παραπάνω από ένα κατούρημα γιατί κοίταζα στον καθρέπτη την αφεντομουτσουνάρα μου αλλά στο μυαλό μου είχα ένα κενό...

Βγαίνω κάποτε από την τουαλέτα αλλά τα παιδιά δεν ήταν εκεί! Αφουγκράστηκα λίγο και άκουσα κάτι χαμηλούς αναστεναγμούς από την πλευρά της πόρτας που οδηγούσε στην αποθήκη μου. Κατάλαβα ότι ήταν αυτοί και βραχυκύκλωσα τελείως, η αδρεναλίνη μου χτύπησε κόκκινο. Τι έγινε ρε Μπίλη δεν κρατιέσαι καθόλου; Μπήκα αμέσως στον πειρασμό να πλησιάσω και να προσπαθήσω να κάνω μάτι. Δεν είχαν ανάψει το φως αλλά αυτό που ερχόταν από το χώρο του γραφείου ήταν αρκετό για να δω τον Μπίλη να την έχει με την πλάτη στο ψυγείο και με το ένα χέρι χωμένο στο ξεκούμπωτο, ελάχιστα κατεβασμένο, μέχρι τα μισά του κώλου της, μπλουτζίν και με το άλλο να χουφτώνει το βυζάκι της, ενώ της βύζαινε τη ρώγα, με μανία θα έλεγα...

Ενώ είχα πλησιάσει με μεγάλη προσοχή και κοίταζα πολύ, πολύ προσεχτικά, ο Μπίλης λες και με κατάλαβε, την γύρισε με το πρόσωπο προς το ψυγείο, της κατέβασε το τζιν σχεδόν μέχρι τα γόνατα, και αφού τράβηξε στην άκρη το στρινγκ άρχισε να την γλύφει και να της βάζει δάχτυλο στο μουνάκι της, ενώ για μια στιγμή γυρίζει προς εμένα και μου κάνει με το χέρι κάτι σαν περίμενε...

Δεν μου έκανε ούτε φύγε ούτε έλα, μου έκανε: περίμενε... Πληρωμένες παρτούζες είχα ξανακάνει αλλά αυτό έτσι όπως προχωρούσε δεν μου είχε προκύψει ξανά και μου είχαν κοπεί τα πόδια. Κι αν η κοπέλα, με το δίκιο της αντιδρούσε; Θα μας έκανε ρόμπες.. Σκέφτηκα να πάρω την κάμερα να το τραβήξω αλλά πάλι έκανα πίσω, θα ήταν ακόμη χειρότερο αν με έπαιρναν χαμπάρι... Έμεινα εκεί μισοσκυμμένος, ακουμπώντας με το ένα χέρι στην κάσα της πόρτας, με το άλλο στον πούτσο μου που είχε γίνει τούβλο μέσα από το παντελόνι και είχα πάλι αυτό το κενό στο μυαλό μου...

Ο Μπίλης την γύρισε πάλι με την πλάτη στο ψυγείο, είχε βγάλει τον πούτσο του έξω, αυτή τον πήρε στο χέρι της και τον έπαιζε απαλά, ενώ αυτός άρχισε να της φιλάει τον λαιμό με τέτοιο τρόπο ώστε να βλέπει εμένα και μου κάνει ξανά νόημα... αυτή την φορά «έλα»... ναι, μου είπε «έλα»... Πλησίασα τόσο αργά λες και τα πόδια μου ζύγιζαν τόνους. Η Κούλα αντιλήφθηκε την παρουσία μου, δεν γύρισε όμως να με κοιτάξει, δεν ξέρω αλλά αυτό με ερέθισε ακόμη πιο πολύ. Άπλωσα το χέρι μου και χάιδεψα το μπράτσο της λέγοντας ο μαλάκας:

-    «Τι ωραίο ζευγάρι που είστε...!»

Τι να κάνω; Αυτό μου ήρθε εκείνη τη στιγμή. Η Κούλα έκανε να γυρίσει το κεφάλι της αλλά πάλι δεν το ‘κανε. Συνέχισα το απαλό χάδι προς τον ώμο της, μετά προς την πλάτη και κατέβηκα προς τη μέση, σχεδόν πάνω στον κώλο της. Ταυτόχρονα κατέβασα το φερμουάρ του παντελονιού μου και προσπάθησα να βγάλω την πούτσα μου έξω από το σλιπ, πράγμα δύσκολο με ένα χέρι.

Τότε ένιωσα το χέρι της να μου χουφτώνει τον πούτσο πάνω από το σλιπ, τον έσφιξε δυνατά για μια στιγμή και της ξέφυγε ένα «αχχ» όπως σφίγγουμε την γροθιά μας και λέμε αχχ γαμώτο. Μετά προσπάθησε κι αυτή να τον πετάξει έξω από το άτιμο σλιπάκι ενώ εγώ άρχισα να χαϊδεύω και να προσπαθώ να ζουλήξω το σφιχτό κωλαράκι της με το ένα χέρι ενώ το άλλο έψαχνε να βρει κανένα βυζάκι της ελεύθερο γιατί ο Μπίλης τα κρατούσε και τα δυο ενώ τα βύζαινε.

Αν δεν ήταν αυτός να κλωτσήσει την μπάλα εγώ ο "έμπειρος" και "σοφός" θα είχα μείνει εκεί κρατώντας τον κώλο της και το βυζί της. Την γύρισε προς αυτόν και την έκανε να σκύψει σε γάμα για να τον τσιμπουκώσει δίνοντας σ' εμένα τα υπέροχα καπούλια της αλλά και την άνεση να τα κατεβάσω κι εγώ επιτέλους με κάποια αξιοπρέπια. Ανακουφισμένος που τον πέταξα απ' έξω άρχισα να χαϊδεύω και να γλύφω την κωλοτρυπίδα της, που αλήθεια λέω, μύριζε υπέροχα και εξωφρενικά καυλιάρικα... ναι ρε αλήθεια λέω.

Είχα σχεδόν γονατίσει πίσω της και άρχισα να χώνω τα δάχτυλά μου στο μουνί και τον κώλο της τα οποία γλιστρούσαν τρομερά εύκολα αφού το σάλιο μου στον κώλο της και τα υγρά του μουνιού της εκτελούσαν τον ρόλο τους.

Το φλας που με χτύπησε μ' έκανε να πω:

-    «Σ’ αρέσει μωρό να σου χαϊδεύω το σφιχτό κωλαράκι σου;»

Την ένιωσα σαν να χάνει την ισορροπία της, να πέφτει προς τα μπρος, την συγκράτησε ο Μπίλης και ταυτόχρονα να λέει μέσα από ένα πολύ βραχνό μουγκρητό:

-    «Ναι! Μ’ αρέσει να μου σκίζουν όλες τις τρύπες μου!»

Αφού πήρα την επιβεβαίωση αυτή ένιωσα έντονη επιθυμία να της χώσω τον πούτσο μου στο στόμα της. Την βοήθησα να γονατίσει και πήγα μπροστά της ή μάλλον δίπλα της, γιατί ο Μπίλης δεν έλεγε να βγάλει την πούτσα του από το στόμα της. Κι εγώ θέλω ψέλλισα αλλά δεν μ' άκουγαν, πλησίασα τότε κι εγώ την πούτσα μου στο στόμα της για να εκτοπίσω τον Μπίλη και τελικά το στόμα της μας πήρε και τους δύο μαζί. Ένα καταπληκτικά ελαστικό και απαλό στόμα ρουφούσε ταυτόχρονα τις δύο πούτσες με ταλέντο Vanessas Del Rio με γλώσσα που έμπλεκε ανάμεσα και με λίγωνε αφάνταστα.

Τελικά ο Μπίλης αποφάσισε να πηδήξει και πήγε πίσω της στα γόνατα. Τον έβαλε ο καριόλης κατευθείαν στον κώλο της. Η Κούλα μούγκρισε από ηδονή και το στόμα της κατάπιε τον πούτσο μου μέχρι τα αρχίδια. Μόνο γυναίκες με φυσικό ταλέντο μπορούν να το κάνουν αυτό, και η Κούλα ήταν τελικά μία από αυτές. Φυσικά η γυναίκα που μπορεί να καταπιεί όλη την πούτσα μου, εγώ την ερωτεύομαι "at the first site"... Δυστυχώς δεν μπορώ να περιγράψω ακριβώς την ηδονή που μου έδινε το βελούδινο στόμα της, η υγρή γλώσσα της και ο τρόπος που το ρουφούσε πάνω-κάτω, πάνω-κάτω, με αποτέλεσμα να θέλω να χύσω πλέον. Δεν άντεχα άλλο και αποφάσισα να την περάσω από το τελικό τεστ αν και μέσα μου ήμουν βέβαιος ότι το είχε ήδη περάσει...

Κατάλαβε και αυτή ότι δεν κρατιέμαι άλλο και δεν έκανε την παραμικρή κίνηση να τραβηχτεί ή να τον βγάλει από το στόμα της. Εγώ πάλι της κράτησα το κεφάλι απαλά με τα δύο χέρια και κουνώντας ελαφρά το σώμα μου της γάμησα αυτό το υπέροχο σώμα απαλά. Δεν χρειάστηκε να κουνηθώ πολύ και με τον ίδιο ρυθμό άφησα το χύσι μου να κυλήσει στο λαρύγγι της και στην γλώσσα της. Αυτή πάλι έκλεισε προσεκτικά τα χείλη της πάνω στον πούτσο μου για να μην ξεφύγει έξω ούτε σταγόνα. Ένιωσα καθαρά όλες τις κινήσεις την ώρα που το κατάπινε με ξεχωριστή απόλαυση.

Ελευθέρωσε τελικά την πούτσα μου όταν κατάλαβε ότι τα στράγγισε όλα. Τραβήχτηκα λίγο πίσω έσκυψα και την φίλησα με πάθος στα υγρά και ζεστά της χείλια ενώ αυτή είχε ένα ελαφρό χαμόγελο ικανοποίησης χωρίς και πάλι να με κοιτάξει...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.