Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι στο τελευταίο έτος σπουδών της σχολής μου. Για Ι.Ε.Κ. τα πράγματα δεν είναι και είναι και τα πιο ευχάριστα από άποψη χαλαρότητας, ειδικά στο τελευταίο έτος. Έτσι λοιπόν για κάποιον σαν εμένα που από φύση είμαι κλειστός και επιφυλακτικός η ζωή στη Θεσσαλονίκης είναι πέρα ως πέρα εκνευριστική. Από τη μια τα μαθήματα και από την άλλη οι - και καλά - παρθενομουνίτσες της σχολής που ως καλομαθημένα πλουσιοκόριτσα δεν ανοίγουν τα πόδια τους ούτε για να… τέλος παντων. Στο ψητό.

Την Αλεξία την ήξερα από το πρώτο έτος αλλά ποτέ δεν της είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία. Διαφορετικές παρέες, διαφορετικά ενδιαφέροντα. Αυτή αντιθέτως κατά καιρούς έδινε σημάδια έντονου ενδιαφέροντος για μένα. Όσες συζητήσεις έτυχε να κάνουμε (και τονίζω το έτυχε) πάντα έπαιρναν την κατεύθυνση του σεξ. Σε φάσεις η Αλεξία έφτανε να μου λέει υπερβολικά παραστατικά μερικά από τα πολύ προσωπικά της. Π.χ. για το πόσο καλή είναι στο στοματικό, ότι το έχει δοκιμάσει πολλές φορές από τον κώλο κ.τ.λ.

Ποτέ δεν έμαθα αν όλα αυτά που μου έλεγε ήταν αλήθεια ή κάποιου είδους "δόλωμα" για να δαγκώσω. Ότι έμαθα το έμαθα μια παράξενη μέρα πριν από λίγο καιρό. Είχα μόλις μάθει τους βαθμούς του τετραμήνου και λόγω σκατά απόδοσης τα είχα πάρει στο κρανίο. Κάπου έπρεπε να ξεσπάσω. Το μόνο πράγμα που δεν είχα στο μυαλό μου όσο καθόμουν μουτρωμένος στην καφετέρια της σχολής ήταν η Αλεξία. Ξαφνικά *τσουπ* να' σου η Αλεξία, συνάμενη-κουνάμενη έρχεται και κάθεται δίπλα μου. Η αρχική μου αντίδραση θα ήταν να της πω ότι θέλω να κάτσω μόνος και να πάει να γαμηθεί ή τίποτα τέτοιο, αλλά το σκέφτηκα καλύτερα και είπα να δω μπας και μπορέσω να βγάλω το άχτι μου σ' αυτήν με κάποιον τρόπο.

Με ρώτησε γιατί είχα μούτρα. Της είπα. "Γιατί βρε' συ στεναχωριέσαι;" με ρωτάει και βάζει το χέρι της πάνω στο πόδι μου, ΑΡΚΕΤΑ πάνω από το γόνατο. Το είχε κάνει κι άλλες φορές και έτσι δεν έδωσα βάση. Μόλις όμως με ρώτησε χαμογελαστή και με εντελώς αθώο ύφος "Πώς να σε παρηγορήσω, ε;" πήρα ανάποδες. Πρώτη φορά βγήκε στην επιφάνεια το πόσο ήθελα να τη βάλω κάτω και να της πετάξω τα μάτια έξω στο γαμήσι. Όχι για οποιονδήποτε λόγο αλλά για όλα τα πουτανίστικα παιχνιδάκια της τα προηγούμενα έτη.

Έτσι λοιπόν χωρίς να αλλάξω ύφος, της πιάνω σφιχτά το χέρι και αρχίζω να το ανεβάζω προς τα πάνω. Όσο το ανέβαζα έβλεπα το πρόσωπό της και μόνο που δεν έσκασα στα γέλια αφού χλόμιασε και φαινόταν να έχει χαθεί τελείως. Όταν το χέρι μου έφτασε το δικό της πάνω στον πούτσο μου της το πίεσα ελαφρά προς τα κάτω και παρόλο που αυτή τα είχε χάσει άρχισε να μου τον σφίγγει. Σε δευτερόλεπτα το καυλί μου φούσκωσε σε μια αξιοπρεπέστατη στύση και η Αλεξία έδειχνε να γουστάρει αφάνταστα (πέρα από τη σαστιμάρα της). Όλη αυτήν την ώρα δεν λέγαμε τίποτα. Εγώ, βράχος. Ακόμα προσπαθούσα να κρατήσω το μουτρωμένο ύφος. Αυτή είχε ένα λάγνο βλέμμα και η καύλα της ήταν δύσκολο να κρυφτεί αφού είχε αρχίσει να μου σφίγγει όλο και περισσότερο το πέος ενώ το άλλο της χέρι είχε φτάσει να χαϊδεύει ελαφρά το μουνί της πάνω από το στενό της παντελόνι.

Σαν από διαβολική σύμπτωση η επόμενη περίοδος φαίνεται ότι μόλις είχε ξεκινήσει γιατί η καφετέρια άδειαζε και όλοι περνούσαν από δίπλα μας βιαστικά. Μάλιστα ένας συμφοιτητής μου περνώντας μου είπε ότι το μάθημα άρχισε και ότι θα έπρεπε να μπω μέσα στην αίθουσα. Εγώ τον χαιρέτησα και είπα ότι θα έπρεπε να περάσω πρώτα από την τουαλέτα, κλείνοντας ταυτόχρονα το μάτι στην Αλεξία πού είχε κοκκινίσει ολόκληρη από την καύλα. Σηκώθηκα κρύβοντας τον καυλωμένο μου πούτσο με την τσάντα μου και χωρίς να κοιτάξω πίσω μπήκα στην τουαλέτα.

Για κανα-δυο λεπτά και αφού η Αλεξία δεν φάνηκε, είπα από μέσα μου: "Σκατά μου πουλούσε το τσόλι. Τζάμπα η στύση". Και όντως το καυλί μου έδειχνε να αρχίζει να ηρεμεί. Λες και διάβασε το μυαλό μου, ακούω την πόρτα του διαδρόμου να ανοίγει και κοιτώντας από την τουαλέτα των ανδρών βλέπω την Αλεξία να μπαίνει διστακτική μέσα. Χωρίς κουβέντα ανοίγω, την πιάνω από το μπράτσο και την τραβάω μέσα στην τουαλέτα των ανδρών κλείνοντας και κλειδώνοντας την πόρτα.

Κάτι πήγε να πει αλλά το μόνο που έβγαλε ήταν ένα σιγανό "Αχχχ…" αφού τη γύρισα να κοιτάει τον τοίχο και κόλλησα τη λεκάνη μου στον (πανέμορφο, ότι και να λέμε) κώλο της. Η στύση μου άρχισε να επιστρέφει, μεγαλύτερη σε ένταση. "Αυτό ήθελες τόσο καιρό, τσουλάκι;" τη ρώτησα ξεκουμπώνοντας βιαστικά το παντελόνι της.

"Ναι, ναι, ναι…" είπε αυτή ανάμεσα σε βογκητά.

Της κατέβασα το παντελόνι και έμεινα για λίγο να κοιτάω τα κωλομέρια της που χωρίζονταν από ένα ολόμαυρο string. (Ναι φορούσε καθημερινά string και δεν προσπαθούσε να το κρύψει). Έβαλα τα δάχτυλά μου ανάμεσα στα πόδια της και τα ένιωσα να μουσκεύουν αμέσως. Τη χάιδεψα λίγο ακούγοντας την να βογκάει σιγανά. "Ναι, εκεί" μου είπε. Εγώ άρχισα να πιέζω περισσότερο τα μουνόχειλα της πάνω από το καταμουσκεμένο κυλοτάκι. Τα τράβηξα απότομα και τα έφερα στο στόμα της. Αυτή άρχισε να τα γλύφει και να τα ρουφάει με μανία. Όσο το άρωμα από τα υγρά της γέμιζε το μέρος εγώ σκεφτόμουν πώς θα ήταν να μου ρουφάει τον πούτσο με αυτήν τη μανία.

Την άφησα για λίγο μέχρι να ξεκουμπώσω το δικό μου παντελόνι και αυτή γύρισε αμέσως και κάθισε στη λεκάνη τραβώντας με από τη μέση. Δεν πρόλαβε να σκάσει μύτη το πέος μου και αυτή το έβαλε μονομιάς στο στόμα της. Ήταν όντως όσο καλή μου είχε περιγράψει. Το έπαιρνε αργά και σταθερά μέσα όσο αυτό χωρούσε και εγώ ένιωθα ότι το κεφάλι μου (ένα από τα δυο τέλος πάντων) κόντευε να ανατιναχτεί. Το έγλυφε μέσα στο στόμα της και μόλις το έβγαζε συνέχιζε να το γλύφει από πάνω μέχρι κάτω. Και μετά ξανά μέσα…

Πριν ακόμα φτάσω σε σημείο που να μην αντέχω σκέφτηκα ότι ήθελα πολλά περισσότερα από μια πίπα για να στανιάρω από τα νεύρα και την όλη καύλα γενικώς. Τραβήχτηκα από το στόμα της και την σήκωσα βίαια. Την ξανάστησα όρθια να κοιτάει τον τοίχο και τράβηξα τη μέση της προς το μέρος μου. Αυτή έσκυψε δίνοντας μου μια καταπληκτική και άκρως ερεθιστική θέα του κώλου της. Κατέβασα το string και της άνοιξα τα μουνόχειλα όσο πήγαινε. Αυτή τούρλωσε κι άλλο τον κώλο της βοηθώντας την όλη κίνηση.

"Θες να στο χώσω, ε σκύλα;" τη ρώτησα.

"Ναι, βάλτο μέσα. Σκίσε μου το μουνάκι…" είπε με αναφιλητά αυτή.

Δίχως άλλο γλίστρησα τον πούτσο μου μέσα στο καυτό της μουνί και τον πίεσα μέχρι τέρμα. Η Αλεξία τρεμούλιασε αλλά αυτό δεν τη σταμάτησε από το να σηκώσει τη μπλούζα της αφήνοντας εκτεθειμένο το μικρό της στήθος. Εγώ άρχισα να σπρώχνω πιο γρήγορα κάνοντας τα βυζιά της να χορεύουν. Τα έπιασα και τα έσφιξα στις ρώγες που μάλλον δεν χρειάστηκαν τη βοήθειά μου για να γίνουν σκληρές σαν πέτρες. Μου ήταν δύσκολο να της τον χώνω με τέτοια πίεση και να μην μου έρχεται να χύσω. Όπως είπα και πριν όμως, ήταν γαμήσι χρωστούμενο εδώ και δυο χρόνια. Μόλις κατάλαβα ότι χρειαζόμουν παύση για να μην χύσω, βγήκα από το μουνί της τρίβοντας τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της. Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει τι θα έκανα. Όμως της ήρθε πιο ωραία όταν της το είπα κιόλας.

"Άνοιξέ μου τον κώλο σου" είπα, και αυτή υπάκουη σαν σκυλάκι άνοιξε με τα χέρια της τα κωλομέρια της με ανυπομονησία. Έβαλα τον πούτσο μου αργά μέσα στην τρύπα της και επαληθεύτηκε και το ότι τον είχε πάρει από πίσω παραπάνω από μια φορά. Το καυλί μου γλιστρούσε άνετα μέσα έξω και ένιωθα και την Αλεξία να σπρώχνει για να αυξήσει το ρυθμό. Σε δευτερόλεπτα έσπρωχνα τόσο δυνατά και γρήγορα που τα αρχίδια μου χτυπούσαν και αυτά ρυθμικά το υγρό μουνάκι της ερεθίζοντας την πιο πολύ. Το αν είχε τελειώσει αυτή (ή πόσες φορές) μου ήταν αδύνατο να το καταλάβω. Και όχι ότι με ένοιαζε και πολύ…

"Σ' αρέσει μωρή σκρόφα;" τη ρωτούσα

"Ναι…ναι. Ξέσκίσε μου τον κώλο με τον πούτσο σου!" έλεγε αυτή όσο πιο δυνατά γινόταν χωρίς να μας πάρουν πρέφα.

Όλα αυτά όμως ήταν δύσκολο να τα υποστώ χωρίς συνέπειες. Μετά από 2 η 3 λεπτά σφυροκοπήματος στον κώλο της Αλεξίας τα αρχίδια μου έδωσαν σήμα ότι έπρεπε να γίνει κάτι. Ήθελα έτσι για πλάκα να τελειώσω στο στόμα της αλλά τα πράγματα δεν γίνονται πάντα όπως τα θέλουμε…

"Θα σε χύσω. Τώρα θα σε χύσω γαμώτο!" είπα στο τέλος και βγάζοντας τον πούτσο μου από μέσα της άρχισα να περιχύνω με σπέρμα το μουνί της. Όσο έβλεπα τα χύσια μου να τρέχουν ανάμεσα στα μπούτια της, τόσο πιο πολύ έχυνα. Καθώς όμως όλα τα καλά τελειώνουν, ο πούτσος μου στέρεψε και εγώ ακούμπησα στον τοίχο, ιδρωμένος και ξαναμμένος να περιμαζευτώ. Η Αλεξία έκανε ότι μπορούσε να σκουπίσει το σπέρμα από τα πόδια της και άρχισε να ντύνεται. Πριν προλάβω να μαζέψω τον πούτσο μου μέσα, αυτή έσκυψε και άρχισε να μου παίρνει μια θαυμάσια ηρεμιστική πίπα.

Όταν μετά από 5 λεπτά καθόμασταν και καπνίζαμε στην καφετέρια, της είπα: "Είδες; Με παρηγόρησες"

Τελικά η όλη αυτή αφήγηση με άφησε κάπως ανικανοποίητο και με μία στύση καθόλου άσχημη. Κάπου εδώ πρέπει να έχω το τηλέφωνο της Αλεξίας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).