Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 35 ετών, bi, με ύψος 1.82, 83 κιλά και σχετικά γυμνασμένο σώμα. Σε ένα από τα επαγγελματικά μου ταξίδια στο εξωτερικό αποφάσισα να γαμηθώ με μαύρη ψωλή. Τον βρήκα σε ιστοσελίδα με γαμιάδες επί πληρωμή. Κανονίσαμε να συναντηθούμε στο χώρο του ανάμεσα στις δύο πόλεις όπου έπρεπε να παραστώ εξ αιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων και για αυτό δεν υπήρχε χρόνος να οργανώσουμε ξενοδοχείο.
 
Άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος του για να με υποδεχθεί. Ήταν ψηλός, επιβλητικός, γύρω στο 1.90 και μυώδης. Φορούσε φόρμα από κάτω χάρη στην οποία διακρινόταν ένα μεγάλο φούσκωμα και από πάνω κοντομάνικο. Η ψωλή μου σκίρτησε καθώς τον πλησίασα και υψώθηκε από πάνω μου.
 
Μπήκαμε στο καθιστικό και άρχισα να ξεντύνομαι. Έμεινα μόνο με το εσώρουχο. Αυτός, όρθιος, έβγαλε το κοντομάνικο μπλουζάκι και αμέσως λίγωσα στην θέα του γυμνασμένου μαύρου σώματος. Άρχισα να χουφτώνω τους σκληρούς σαν πέτρα δικέφαλους και τρικέφαλους, ενώ τον προέτρεψα να σφίγγει τους τουμπανιασμένους μύες του. Στη συνέχεια άρχισα να χουφτώνω λαίμαργα το γυμνασμένο με λίγες μαύρες τρίχες στέρνο, το γυμνασμένο θώρακα και τους κοιλιακούς του. Η πούτσα μου είχε γίνει κάγκελο. Τον αγκάλιασα χαϊδεύοντας τις ανοικτές πλάτες του κι αυτός πέταξε το παντελόνι του και έμεινε με το μποξεράκι.
 
Χούφτωσα πάνω από το μποξεράκι την καυλωμένη μαύρη ψωλάρα του και του το κατέβασα αμέσως. Η ψωλή του μεγάλη, μαύρη, χοντρή με χοντρό πουτσοκέφαλο, ίσια και φλεβώδης, γύρω στα 22 εκ. Άρχισα, ενώ ήμασταν ακόμη όρθιοι να την μαλακίζω. Στη συνέχεια χούφτωσα τους σκληρούς και γυμνασμένους γλουτούς του και τους τετρακέφαλους με την καύλα μου να χτυπάει ταβάνι.
 
Ο αράπακλας έπιασε το κεφάλι μου και το οδήγησε στην αλογοψωλή του. Άρχισα να τον τσιμπουκώνω αχόρταγα και να πνίγομαι. Σάλια έτρεχαν από το στόμα μου αλλά η γεύση του μαύρου καυλιού και η μυρωδιά της τεστοστερόνης του νιγηριανού με έκαναν να ξεροχύνω. Το ψωλοκέφαλο του έσταζε προσπερματικά υγρά, των οποίων η γεύση με έκανε να υποταχθώ στο μαύρο επιβήτορα. Ταυτόχρονα ο μπρατσαράς και πουτσαράς αράπης χούφτωνε το κωλαράκι μου και άρχισε να δαχτυλιάζει την άμαθη τρύπα μου, πιέζοντας τον προστάτη μου και στέλνοντας ρίγη ηδονής στην υποταγμένη τσούλα του.
 
Μετά από δέκα λεπτά τσιμπουκιού, ο μαύρος γαμιάς αποφάσισε να σκίσει το στενό μου κωλαράκι, το οποίο θα δεχόταν τη νιγηριανή του μαλαπέρδα. Αφού φόρεσε ένα xl προφυλακτικό, το οποίο άλειψε με λιπαντικό, με τοποθέτησε στα τέσσερα πάνω στον καναπέ και λύγισε τη μέση μου.
 
Μέσα μου σκέφτηκα ότι ήλθε η ώρα να γαμηθώ άγρια και για πρώτη φορά με μαύρη, νιγηριανή, χοντροπούτσα. Και τότε τον ένιωσα να χουφτώνει γερά και να ανοίγει τα λευκά μου κωλομέρια με τις γυμνασμένες μαύρες του χερούκλες. Έπιασε τη μαύρη παλλόμενη καυλάρα του, τοποθέτησε το χοντρό του πουτσοκέφαλο στην τρύπα μου και έδωσε την πρώτη σπρωξιά. Ένιωσα την τρύπα μου να ανοίγει, να πονάει ελαφρώς και το νιγηριανό παλαμάρι να προχωράει ακάθεκτο προς τα μέσα. Οι σφιγκτήρες μου πάλευαν να απομακρύνουν τον εισβολέα, το σώμα μου επίσης, αλλά η καύλα μου ήθελε μέσα μου το μαύρο πιστόνι. Το ίδιο και ο θηριώδης μαύρος γαμιάς μου, οποίος με έπιασε από τους ώμους, κράτησε μέσα μου ακίνητο το θηρίο του για να το συνηθίσω και έπειτα άρχισε αργά τις παλινδρομικές κινήσεις.
 
Ένιωθα ρίγη ηδονής σε όλο μου το σώμα. Ήθελα όμως να βλέπω τον παλουκωτή μου όσο με γαμούσε και αλλάξαμε στάση. Ξάπλωσε και κάθισα αργά αργά στην ορθωμένη καυλάρα. Ανεβοκατέβαινα σαν πουτάνα και χούφτωνα ταυτόχρονα το σκληρό του στήθος και τα μπράτσα του. Η πούτσα μου μισοκαυλωμένη πεταγόταν πάνω κάτω με μια ανάμεικτη αίσθηση , σα να ήθελε να χύσει ή να κατουρήσει από την πίεση του πουτσοκέφαλου του αράπακλα στον προστάτη μου.
 
Μετά από λίγη ώρα ο μαύρος γαμιάς με γύρισε σε ιεραποστολική στάση αφού τοποθέτησε ένα μαξιλάρι κάτω από την μέση μου. Έχωσε με την μία την πουτσάρα του στον πάτο μου, πονώντας με στην αρχή, ώσπου με τις παλινδρομικές κινήσεις της αλογοπούτσας ένιωθα μια τεράστια καύλα σε όλο μου το κορμί. Έβλεπα το θηριώδη, γυμνασμένο, μαύρο γαμιά πάνω στον λευκό κορμί μου. Ταυτόχρονα χούφτωνα τα τεράστια μπράτσα του, το στήθος του, τους κοιλιακούς του και το σφιχτό και γυμνασμένο κώλο του τραβώντας τον προς τα μέσα μου. Τύλιξα τα πόδια μου γύρω από την μέση του, ενώ αγκάλιαζα τις τεράστιες πλάτες του, ζουλούσα τις μπρατσάρες του, μύριζα το σώμα του, τις μασχάλες του, την αντρίλα που έβγαζε ο αράπακλας πουτσαράς γυμνασμένος γαμιάς, ενώ ένιωθα σαν μια αδύναμη, ξεφτιλισμένη γκόμενα.

Και τότε σε ένα τελευταίο δυνατό σπρώξιμο της νιγηριανής αλογοπούτσας και ενώ ταυτόχρονα χούφτωνα τα μαύρα σφριγηλά κωλομέρια και τα έσπρωχνα προς τον πάτο μου, ο Αφρικανός πουτσαράς γαμιάς άρχισε να χύνει και να μουγκρίζει σαν θηριώδες καυλωμένο ζώο, ενώ και δική μου πούτσα μου άρχισε να πετάει απίστευτες ποσότητες σπέρματος, φτάνοντας με σε μια απίστευτη ηδονή με ρίγη σε όλο μου το σώμα.
 
Αφού τελείωσε το γαμήσι ο μαύρος γαμιάς τράβηξε προσεκτικά την πούτσα του και είδα ότι το προφυλακτικό είχε γεμίσει με μια τεράστια ποσότητα ψωλοχύματος, τα οποία έχυσε πάνω στην κοιλιά μου, ανακατεύοντας τα με τα δικά μου. Τότε με τα δάκτυλά του μου έδωσε να τα δοκιμάσω. Απίστευτη ηδονή, κατάπινα αχόρταγα, ώσπου μου τα τάισε σχεδόν όλα, ενώ η πούτσα μου καύλωσε ξανά.
 
Μου έδωσε να γλείψω το παλαμάρι του, το οποίο είχε μια μυρωδιά από σπέρμα και προφυλακτικό. Με πήγε στο μπάνιο, στην ντουζιέρα, όπου άρχισε να κατουράει. Από τη μισοκαυλωμένη μαύρη ψωλάρα πετάχτηκε ένας κίτρινος χοντρός πίδακας, τον οποίο κοίταζα λιγωμένος. Το αντιλήφθηκε αμέσως, με πρόσταξε να γονατίσω μέσα στη ντουζιέρα και να ανοίξω το στόμα μου. Το έκανα αν και με δισταγμό μπροστά στην ξεφτίλα. Άρχισα να γεύομαι τα όξινα κάτουρα του αράπη. Ένιωσα απίστευτη καύλα και υποταγή. Άλλα έπεφταν στο στόμα μου και άλλα στο σώμα μου τα οποία άπλωνα πάνω μου μαζί με τα υπολείμματα από τα χύσια μας και στην συνέχεια τα γευόμουν κι αυτά.
 
Βλέποντας αυτά ο νέγρος μπρατσαράς ξανακαύλωσε, με σήκωσε μέσα στην ντουζιέρα και με γύρισε πλάτη. Μπήκε μέσα μου, αφού φόρεσε προφυλακτικό και με έσκισε. Άρχισε να με σφυροκοπά αλύπητα. Τον έσπρωξα να βγει από μέσα μου, γύρισα προς αυτόν και του ζήτησα να με γαμήσει έχοντας το ένα πόδι μου γύρω από την μέση του. Χώθηκε μέσα μου και συνέχισε το γαμήσι. Τον χούφτωνα στα μπράτσα του, στον κώλο του, ώσπου με στήριξε με την πλάτη στον τοίχο, με σήκωσε στα δυνατά του μπράτσα και με κάρφωνε στα όρθια. Τύλιξα τα χέρια μου γύρω από τον λαιμό του, τα πόδια μου γύρω από την μέση του, ενώ αυτός με κρατούσε από τα κωλομέρια και με κάρφωνε. Ένιωθα μια τελείως ανίσχυρη γκόμενα στις ορέξεις του τεράστιου μαύρου γαμιά, ο οποίος με την δύναμή του με ανεβοκατέβαζε πάνω στην μαύρη του πουτσάρα.

Με αυτήν τη σκέψη η πούτσα μου ξανάχυσε, χωρίς να την αγγίξω, ενώ φώναζα από ηδονή. Μόλις ο νιγηριανός ψωλαράς είδε την πούτσα μου να χύνει, ένιωσα το εργαλείο του να μακραίνει και να σκληραίνει μέσα μου. Τα χέρια του έσφιξαν σαν τανάλιες τον κώλο μου και η μαύρη καυλάρα άρχιζε να ξαναχύνει μέσα στο κωλάντερο μου.
 
Αφού αποτραβήχτηκε κάναμε ντους για να καθαριστούμε, ενώ εγώ χάζευα τον πούτσαρο του και το γυμνασμένο σώμα του. Αποχώρησα από το διαμέρισμα με τη σκέψη ότι πρέπει σίγουρα να τον ξανασυναντήσω.


Copyright Ref Number: 16151310522S011



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.