Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Άννα


Μέρος 1: H γνωριμία
 
Παρκάρω το αυτοκίνητο και σκέφτομαι για λίγο τι πάω να κάνω. Το ραντεβού μου θα με περιμένει και αναλογίζομαι όσα έγιναν πριν 6 μήνες. Να βρίσκω τον αρραβωνιαστικό μου στο κρεβάτι μας με την κουμπάρα μας. Τα είδα όλα κόκκινα. Από τότε έκοψα επαφή μαζί τους και αν και έκανα το σπίτι καλοκαιρινό δεν ένιωσα καλύτερα. Το πρόβλημά μου είναι ότι από τότε δεν είχα ξανά οργασμό. Προσπάθησα μόνη μου και δεν τα κατάφερα. Και είπα να ζητήσω επαγγελματική βοήθεια. Βρήκα μια σελίδα και έκλεισα ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο. Πάντα είχα φαντασίωση να το κάνω με έναν άγνωστο για μια βραδιά και θα την πραγματοποιήσω σήμερα.
 
Χτυπάω την πόρτα και ανοίγει ένας παίδαρος. Με κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω και χαμογελάει.
 
- Παρακαλώ, είμαι ο Αλέξης... λέει με σέξι φωνή και μου κάνει νόημα να περάσω.
 
- Άννα.
 
- Να βάλω ένα ποτό;
 
- Βότκα παρακαλώ.
 
Μου δίνει το ποτό και το πίνω μονορούφι.
 
- Να πάρω το παλτό σου;... μου χαμογελάει ευγενικά.
 
Βγάζω το παλτό και μένω με μαύρα δερμάτινα εσώρουχα και τα τακούνια μου. Με κοιτάει αποβλακωμένος για λίγο και μετά ξερογλείφεται.
 
- Κατευθείαν στο ψητό δηλαδή! Είναι κάτι συγκεκριμένο που σου αρέσει;
 
- Θέλω οργασμό, μπορείς να κάνεις ότι θέλεις με την προϋπόθεση ότι αν δεν μου αρέσει να σταματήσεις.
 
- Ότι θέλω; Κανένα πρόβλημα!
 
Σκύβω στα τέσσερα, του βγάζω το παντελόνι και το μποξεράκι και τον βάζω όλο στο στόμα μου. Είναι μεγάλος και χοντρός. Τέλεια! Είναι καυλωμένος και ξεκινάει να μου πηδάει το στόμα. Μου κρατάει το κεφάλι και το κουνάει πέρα δώθε. Τα σάλια μου στάζουν και τα μάτια μου είναι δακρυσμένα. Με πνίγει, τον βάζει σε κάθε ώθηση όλο και πιο βαθιά και νιώθω να υγραίνομαι. Με σηκώνει και με πάει στο κρεβάτι. Με βάζει να ξαπλώσω, συνεχίζει να μου πηδάει το στόμα.
 
- Άνοιξε τα πόδια σου...
 
Τα ανοίγω και μου γλείφει την κλειτορίδα. Με ρουφάει άπληστα και μου πηδάει το στόμα κρατώντας το κεφάλι μου σταθερό με το χέρι του. Νιώθω τα δάχτυλά του στον κώλο μου. Μου βάζει ένα και βογκάω μπουκωμένη με τον πούτσο του. Μένει ακίνητος μέχρι να σιγουρευτεί ότι δε θα τον σταματήσω και μου λέει να σκύψω. Τουρλώνω τον κώλο μου και μπαίνει μέσα μου βάζοντας ένα δάκτυλο στον κώλο μου.
 
- Τι σφικτό μουνί έχεις;
 
Βγαίνει από μέσα μου και πάει να μπει στον κώλο μου. Τινάζομαι λίγο αλλά δεν τον σταματώ. Φτύνει στην τρύπα μου και μπαίνει μέσα μου αργά. Νιώθω τον κώλο μου να ανοίγει με κάθε ώθηση και να κλείνει όταν βγαίνει έξω.
 
- Τι σφικτός κώλος. Σου αρέσει να σου ανοίγω τον κώλο σου με τον πούτσο μου;
 
- Είναι τέλεια... αναφωνώ ανάμεσα στα βογκητά μου.
 
Μου αρπάζει τα μαλλιά και σπρώχνει βίαια το κεφάλι μου στο στρώμα. Αυξάνει το ρυθμό χώνοντας τον ολόκληρο μέσα μου και ενώ με κρατάει από τη μέση με γαμάει πιο γρήγορα. Μου γλείφει το αυτί και μου ζουλάει το στήθος με το ένα χέρι. Το άλλο πάει στην κλειτορίδα μου και μου την τρίβει ανάμεσα σε δύο δάκτυλα κάνοντας με να έχω έναν ηχηρό οργασμό. Τον ακούω να μουγκρίζει και χύνει στην πλάτη μου. Έχει μουδιάσει όλο μου το σώμα και είμαι ικανοποιημένη.
 
- Αυτό ήταν γρήγορο!
 
- Μια χαρά ήταν, κατάφερες να με κάνεις να χύσω.
 
Ξεκινάω να ντύνομαι και πάω να φύγω
 
- Γιατί είσαι εδώ;... ρωτάει επιφυλακτικά.
 
- Μια από τις φαντασιώσεις μου ήταν να γαμηθώ με έναν άγνωστο.
 
- Τι άλλες φαντασιώσεις έχεις;
 
- Γιατί;... λέω και του βάζω τα χρήματα στο κομοδίνο.
 
- Γιατί ήταν απίστευτο. Αυτό είναι το προσωπικό μου τηλέφωνο. Όποτε θέλεις πες μου και θα ικανοποιήσω όλες τις ανάγκες σου. Απλά να μην το μάθει κανένας και αυτά πρώτη και τελευταία φορά που τα δέχομαι λέει και δείχνει τα χρήματα.
 
Τον κοιτάω αινιγματικά και μου χαμογελάει.
 
- Θα κάνω ότι θέλεις... και χωρίς χρέωση εννοείται!
 
- Ακόμα και τρίο;
 
- Με άντρα ή γυναίκα;
 
- Και τα δύο.
 
Γελάει
 
- Θα περάσουμε πολύ καλά εμείς. Τηλεφώνησε μου οπωσδήποτε.
 
Μέρος 2: Οι φίλοι
 
Φοράω ένα ολόσωμο διχτυωτό εσώρουχο με τρύπες στα βυζιά και στο μουνί για εύκολη πρόσβαση. Έχω φτάσει πρώτη στο ξενοδοχείο. Ο Αλέξης ήθελε να πάμε σε σπίτι αλλά πιστεύω ότι σε ουδέτερο έδαφος είναι καλύτερα. Ακούω την πόρτα να χτυπάει και κοιτάω από το ματάκι. Ανοίγω έτσι όπως είμαι και με κοιτάνε σαν χάνοι. Ωραία!
 
- Περάστε!
 
Μπαίνει ο Αλέξης πρώτος και με συστήνει.
 
- Πάρη, η Άννα
 
Κλείνω την πόρτα και μαζεύω τα μαλλιά μου σε αλογοουρά.
 
- Γεια! Θέλω να χύσω. Μπορείς να χύσεις όπου θέλεις και να κάνεις ότι θέλεις, εκτός και αν δε γουστάρω οπότε θα σταματήσεις και θα κάνεις κάτι άλλο. Αν μπεις στον κώλο είναι η τελευταία τρύπα που θα γαμήσεις. Εκτός και αν πλυθείς καλά.
 
- Μάλιστα λέει ήρεμα και με γδύνει με το βλέμμα του όσο με κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω χαμογελώντας.
 
Πλησιάζω τον Πάρη και του ανοίγω το παντελόνι. Τον βγάζω έξω και είναι μεγάλος. Τέλεια! Πάει να με φιλήσει αλλά τον σταματάω.
 
- Όχι φιλιά...


λέω και σκύβω να τον βάλω όλο στο στόμα μου. Παραξενεύεται και αναστενάζει βαθιά ενώ μου κρατάει το κεφάλι ακίνητο. Κουνιέται πηδώντας το στόμα μου χώνοντας τον όλο στο στόμα μου πνίγοντας με. Ο Αλέξης μου κάνει γλειφομούνι χαϊδεύοντας με παντού. Πάμε στο κρεβάτι και ο Πάρης έρχεται από πίσω μου και μου πηδάει το μουνί. Ο Αλέξης ξαπλώνει και μου κρατάει το κεφάλι όσο ανεβοκατεβάζει τον πούτσο του στο στόμα μου.
 
- Τι σφικτό μουνί είναι αυτό ρε μαλάκα;
 
- Στο είπα παπάρα.
 
- Άλλαξε στάση, θέλω να της γαμήσω τον κώλο
 
- Να περιμένεις τη σειρά σου... λέει ο Πάρης.
 
Νιώθω να βάζει λιπαντικό την ώρα που με πηδάει αλλά δε βάζει δάκτυλο. Με πηδάει πιο έντονα από το μουνί και εκεί που δεν το περιμένω βγαίνει από μέσα μου και μπαίνει απότομα στον κώλο μου, πηδώντας με κατευθείαν με τον ίδιο ρυθμό που πηδούσε το μουνί μου. Βογκάω αλλά τα βογκητά μου πνίγονται από τον πούτσο του Αλέξη.
 
- Τι σφικτά που είναι...
 
Τον νιώθω να μεγαλώνει κι άλλο μες τον κώλο μου. Δεν πονάω αλλά είναι πολύ έντονο και δε σταματάω να μουγκρίζω από απόλαυση.
 
- Θέλω και εγώ να τη γαμήσω.
 
Ο Πάρης με κρατάει σφικτά πάνω του, με σηκώνει ολόκληρη και με βάζει πάνω στον Αλέξη χωρίς να βγει από τον κώλο μου.
 
- Έλα...
 
Ο Αλέξης βάζει τον πούτσο του στην είσοδο του μουνιού μου. Ο Πάρης μένει εντελώς ακίνητος και ο Αλέξης μπαίνει μέσα μου ολόκληρος αργά.
 
- Πήδα τη ρε μαλάκα...
 
- Σκάσε ρε. Δεν έχει ξανακάνει τρίο.
 
- Ναι σκάσε και πήδα με... λέω με τρεμάμενη φωνή.
 
- Σε ποίον μιλάς καυλιάρα μου;... ρωτάει ο Πάρης στο αυτί μου δαγκώνοντας το σβέρκο μου.
 
- Θέλω να μου ανοίξεις τον κώλο, μπορείς;
 
- Ότι θέλεις. Έτσι σου αρέσει;
 
- Δεν πονάω, μην φοβάσαι. Γαμήστε με επιτέλους.
 
Ακούω να γρυλίζουν και οι δύο και κάνουν ότι τους λέω. Χύνω δυνατά φωνάζοντας πόσο τέλεια είναι. Δεν αργούν να με ακολουθήσουν και χύνουν μέσα μου. Βγαίνουν από μέσα μου και ξαπλώνω μπρούμυτα στο κρεβάτι πλήρως ικανοποιημένη. Με τραβάει ο Αλέξης και ξεκινάει να μου γαμάει τον κώλο.
 
- Εγώ δεν έχυσα...
 
Ο Αλέξης την έχει μεγαλύτερη από τον Πάρη και με κοπανάει βάζοντας τον όλο μέσα μου. Με πηδάει για ώρα, δαγκώνοντας το αυτί μου και ζουλώντας μου μας ρώγες. Δεν αντέχω άλλο και το καταλαβαίνει. Με βάζει να ξαπλώσω στο κρεβάτι αλλά δε σταματάει να με πηδάει. Είμαι ξαπλωμένη με κλειστά μάτια, το στόμα ανοιχτό και τον τρώω υπέροχα. Ξαφνικά ο Πάρης μου χώνει τον πούτσο του στο στόμα μου.
 
- Τον έπλυνα. Ρούφα...
 
Μου κρατάει το κεφάλι ακίνητο πάνω στο κρεβάτι και μου γαμάει το στόμα. Ο Αλέξης μου τσιμπάει τις ρώγες όσο ο Πάρης ξαναχύνει. Τα καταπίνω και προσπαθώ να γλείψω το σπέρμα από το μάγουλο μου με την γλώσσα μου.
 
- Σίγουρα δεν είσαι πουτάνα; Θα ήσουν η καλύτερη...

λέει και μας κοιτάει να γαμιόμαστε τρίβοντας τον πούτσο του. Ο Αλέξης αυξάνει τον ρυθμό και χύνει μέσα μου. Νιώθω απίστευτα χαλαρή, τεντώνομαι και αποκοιμιέμαι χορτασμένη.
 
Μέρος 3: Home alone
 
Ο Αλέξης μου στέλνει μήνυμα κάθε μέρα. Θέλει να το επαναλάβουμε. Και εμένα μου άρεσε και του είπα να έρθει μετά από μια βδομάδα στο διαμέρισμά μου. Φτιάχνω το κρεβάτι στο δωμάτιο με σατέν σεντόνια, χαμηλό φωτισμό και ερωτική μουσική να παίζει (Soha - Mil Pasos). Έχω πίτσα στο τραπέζι και μπύρες. Φοράω μια ξέκωλη μπλούζα και την κάνω φόρεμα. Οι πουτάνες φοράνε πιο μακριά ρούχα. Ανοίγω την πόρτα και με κοιτάνε λες και έχουν να γαμήσουν χρόνο. Κρατάει ο καθένας από ένα τριαντάφυλλο. Κίτρινο ο Πάρις και κόκκινο ο Αλέξης. Μου το δίνουν και κάθομαι στον καναπέ. Κάθεται ο καθένας από μια μεριά. Το φόρεμα μου έχει γίνει μπλούζα πάλι.
 
- Πεινάτε; Έχει πίτσα.
 
- Εγώ πεθαίνω της πείνας... λέει ο Αλέξης και σκύβει να με γλείψει.
 
- Χωρίς εσώρουχο! Αλήθεια θα γινόσουν πολύ καλή πουτάνα...

λέει και ρουφάει την κλειτορίδα μου.
 
- Το ξέρεις ότι μπορείς να πηδήξεις όποιον θέλεις έτσι;...

λέει ο Πάρις και γδύνεται κοιτάζοντας με ξαπλωμένη στον καναπέ με ανοιχτά πόδια να βογκάω από απόλαυση. Σταματάει ο Αλέξης και γδύνεται και αυτός. Στέκονται μπροστά μου υπέροχα γυμνοί και καυλωμένοι.
 
- Γαμιέμαι με όποιον θέλω για απόλαυση. Δεν είμαι πουτάνα. Εσείς όμως είστε. Θα σκεφτόμουν να γίνω πουτάνα αν όλοι οι πελάτες ήταν σαν εσάς. Με κοιλιακούς και μεγάλες πούτσες. Πίνετε κάτι και είστε έτσι;
 
- Ναι... λένε με μια φωνή.
 
- Πήρα αφροδισιακά χαπάκια για να σε γαμάω μέχρι αύριο λέει ο Αλέξης.
 
- Τα έφερες μαζί σου;... ρωτάει ο Πάρις.
 
- Ναι.
 
- Δώσ' μου...
 
- Αν δεν ήξερα καλύτερα θα έλεγα πως είχατε καιρό να γαμήσετε.

- Δεν είναι όλες οι πελάτισσες σαν εσένα. Δυστυχώς!
 
- Κοίτα τι έφερα... λέει ο Πάρις και μου δείχνει χειροπέδες.
 
- Όχι... λέω έντονα. Ξεχάστε σεξουαλικά παιχνίδια και μαλακίες.
 
- Είπες μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε.
 
- Επίσης είπα ότι αν δε μου αρέσει θα σταματήσεις και θα κάνεις κάτι άλλο.
 
- Χαλαρώστε, δε γουστάρει χειροπέδες και τέλος πετάγεται ο Αλέξης. Πάμε στο κρεβάτι.
 
Βγάζει ένα τσιγάρο και το ανάβει στο κρεβάτι.
 
- Αυτό είναι μαύρο, θα σε χαλαρώσει.
 
- Έχω ξανακάνει
 
Γελάει και μου το ανάβει. Έρχεται ο Πάρις με τις μπύρες και τρίβει στον πούτσο του λιπαντικό.
 
- Μείνε όπως είσαι λέει και πάει να μπει στον κώλο μου.
 
- Θέλεις να ανοίξεις πρώτα την τρύπα;
 
- Θα στην ανοίξω με τον πούτσο μου.
 
- Βάλε δάκτυλο πρώτα.
 
Αναστενάζει και μου βάζει δάκτυλο.
 
- Μόνο τον κώλο θα σου γαμήσω σήμερα λέει ο Πάρις.
 
- Εσύ θα χάσεις... λέει ο Αλέξης και βάζει τον πούτσο του μες την μούρη μου. Ρούφα...
 
Ανοίγω το στόμα και περιμένω να έρθει πιο κοντά. Μου γαμάει το στόμα και ρουφάω ενώ στριφογυρίζω τη γλώσσα μου στο κεφαλάκι του πούτσου του. Μου τρίβει τις ρώγες και τις τσιμπάει κάνοντας με να βογκήξω με απόλαυση. Ο Πάρις μου κάνει γλειφομούνι και ανοίγει με τα δάκτυλά του τον κώλο μου.

Ο Αλέξης βγαίνει απότομα από μέσα μου βαριανασαίνοντας.
 
- Έλεος, θα έχυνα από τώρα.
 
Πάει να με φιλήσει στο στόμα και γυρνάω απότομα το κεφάλι.
 
- Όχι φιλιά...
 
- Την πιστεύεις ρε μαλάκα; Της γαμάμε όλες τις τρύπες και δεν έχει πρόβλημα να χύσουμε όπου θέλουμε αλλά δε θέλει φιλιά λέει ο Πάρις
 
Βάζω τα γέλια. Υστερικά γέλια.
 
- Αν έχεις πρόβλημα, ξέρεις που είναι η πόρτα... λέω χαμογελώντας.
 
- Με καυλώνεις περισσότερο να ξέρεις λέει ο Πάρις.
 
- Μαζόχα...

λέω γελώντας αλλά μου κόβεται το γέλιο γιατί ο Αλέξης μου χώνει πάλι τον πούτσο του στο στόμα. Ο Πάρις μου κάνει γλειφομούνι μέχρι που νιώθω πίεση στον κώλο μου. Με ενοχλεί και αλλάζουμε στάση.
 
- Έτσι μουνάρα, θα στο ξεχειλώσω το κωλαράκι σου.
 
Ο Αλέξης αυξάνει το ρυθμό που ανεβοκατεβάζει το κεφάλι μου πάνω του. Σταματάει γιατί πνίγηκα και περιμένει να σταματήσω να βήχω. Ο Πάρις δεν πτοείται και με πηδάει πιο γρήγορα.
 
- Καλά είναι... λέει και σπρώχνει το κεφάλι μου στον πούτσο του Αλέξη.
 
Ο Αλέξης σκύβει να μου κάνει γλειφομούνι. Κάνω 69 με τον Αλέξη και ο Πάρις μου ανοίγει τον κώλο. Κάποια στιγμή κάθεται ο Αλέξης από κάτω και μπαίνει στο μουνί μου. Τσακώνονται για το ποιος θα γαμήσει κώλο.
 
- Άσε με να της γαμήσω τον κώλο, θέλω να χύσω... λέει ο Αλέξης.
 
- Μπορείς να χύσεις και στο μουνί μου. Παίρνω το χάπι,,, λέω αναστενάζοντας.
 
Ο Πάρις με δαγκώνει στον ώμο και χουφτώνει τα βυζιά μου και ο Αλέξης μου ρουφάει τον λαιμό και μου ανοίγει τα κωλομέρια. Βογκάω δυνατά και χύνω. Χαλαρώνω πάνω στο σώμα του Αλέξη και νιώθω τον Πάρη να αδειάζει μέσα μου. Σταματάει να κουνιέται και ο Αλέξης αλλά ξέρω ότι δεν έχυσε. Με βάζει στα τέσσερα και μου τον χώνει στον κώλο. Σε κάθε ώθηση μπαίνει όλο και πιο βαθιά και με πηδάει άγρια. Μου τραβάει τα μαλλιά και τσιμπάει τις ρώγες μου. Χύνει στον κώλο μου με ένα δυνατό βογκητό και μου δαγκώνει το αυτί.
 
- Μαζί σου χύνω πολύ γρήγορα!
 
- Πρέπει να φύγω, κάτι προέκυψε λέει ο Πάρις.
 
- Εγώ λέω να κοιμηθώ εδώ...
 
- Όχι.
 
- Είμαι πρωινός τύπος, δε θα το μετανιώσεις...
 
- Οκ.
 
- Τέλεια!
 
Μέρος 4: Blacked
 
- Για πες, ποια φαντασίωση έχουμε μετά;
 
Βάζω τα γέλια.
 
- Για δώσε καμιά ιδέα. Εσένα τι σου αρέσει;
 
- Είμαι εδώ για τις δικές σου φαντασιώσεις.
 
- Δε μπορείς να βοηθήσεις με την επόμενη;
 
- Αλήθεια; Είσαι σίγουρη;
 
- Ναι
 
- Τι είναι;
 
- Δεν έχω πάει ποτέ με μαύρο
 
- Μπορώ να βρω κάποιον σε μισή ώρα.
 
- Πλάκα κάνεις!
 
- Οι περισσότεροι που ξέρω κάνουν αυτή τη δουλεία γιατί τους αρέσει το γαμήσι και η ποικιλία. Εσύ είσαι η τέλεια περίπτωση. Μια καυλιάρα που γαμάς σχεδόν όπως θέλεις.
 
- Όχι εδώ. Δεν τον ξέρω.
 
- Ούτε εμένα με ξέρεις.
 
- Όχι αλλά ξέρουν άλλοι για σένα. Σίγα μην έβαζα δυο μαντράχαλους σπίτι μου χωρίς να ενημερώσω κανένα.
 
- Σε ποιους το είπες;... λέει αγχωμένος.
 
- Έβαλα ανακοίνωση στο Insta. Έλεος! Το είπα σε φίλους καθαρά και μόνο για δική μου ασφάλεια. Που ξέρω ότι δεν είσαι κανένας σχιζοφρενής δολοφόνος ή ότι δεν θα καλέσεις άλλα 5 άτομα εδώ για να με γαμήσουν;
 
- 5 άτομα ε;
 
- Έλεος, εκεί κόλλησες; Και όχι δεν είναι φαντασίωση μου.. μη σου μπαίνουν ιδέες.
 
- Κρίμα, αν σου δώσω πληροφορίες για αυτόν μπορώ να του τηλεφωνήσω;
 
- Δείξε μου το προφίλ του και βλέπουμε
 
 (Μετά από λίγη ώρα...)
 
Κάνω ένα μπάνιο και ακούω το κουδούνι. Ήρθε ο James. Μάλλον πέφτει πολύ αγαμία. Δεν το έχω ξανακάνει με μαύρο αλλά από τσόντες ξέρω ότι είναι ιδιαίτερα προικισμένοι, γι΄αυτό είπα στον Αλέξη να φύγει. Μου ζήτησε να βλέπει. Δεν έχω πρόβλημα. Βγαίνω από το μπάνιο και κάθονται γυμνοί στο κρεβάτι και μιλάνε. Γυρνάνε να με κοιτάξουν και οι δύο. Δεν έκανα καν τον κόπο να ντυθώ. Ποίο το νόημα;
 
- Τον ενημέρωσα για τις προτιμήσεις σου. Αν και μου αρέσει να ακούω τον μονόλογο σου...
 
- Είμαι ο James, χάρηκα.
 
- Είναι τεράστιος αναφωνώ. Αλήθεια πόση την έχει. Αυτός θα με σπάσει.
 
- Περίμενε να καυλώσω πρώτα...
 
Πλάκα κάνεις.
 
- Αν δε μου αρέσει ...
 
- Θα σου αρέσει. Και θα με παρακαλάς να σε ξεσκίσω!
 
Κατούρα και λίγο.
 
- Θα δείξει.
 
- Θέλω μόνο κώλο.
 
Τον κοιτάω για λίγο και το σκέφτομαι. Δε γαμιέται. Μου κάνει κόκκινο τον κώλο από τα χαστούκια και μου ανοίγει την τρύπα με τα δάχτυλα. Δύο, τρία... έχω χάσει το μέτρημα. Μετά από λίγο πάει να μπει μέσα γυρνάω να τον δω. Είναι πιο καυλωμένος από πριν. Σε τσόντες είδα και μεγαλύτερους αλλά αυτός θα γαμήσει μόνο τον κώλο μου. Με βάζει να ξαπλώσω με την μούρη στο στρώμα. Είναι απίστευτα ήρεμος και μπαίνει μέσα μου. Δεν εχω ξαναφάει μεγαλύτερο και σκληρότερο. Νιώθω τις φλέβες του να τρίβονται στην τρύπα μου. Βογκάω ασταμάτητα. Με χαστουκίζει στα κωλομέρια συνέχεια και με ανοίγει υπέροχα.
 
- Δεν εχω γαμήσει πιο στενό κώλο!
 
- Σταμάτα να καυλώνεις...
 
- Σταμάτα να με σφίγγεις...
 
Ο Άλεξ κάθεται στο κρεβάτι και την παίζει κοιτάζοντας τη φάτσα μου. Τον κοιτάω και ανοίγω το στόμα. Σηκώνεται κατευθείαν και μου χώνει την πούτσα του στο στόμα. Δεν αργεί να χύσει στη μούρη μου. Ανακάθεται και μας κοιτάει. Δεν έχει ξεκαυλώσει. Θέλει να γαμήσει αλλά δεν αντέχω. Χύνω και ο James με πηδάει πιο γρήγορα. Δύο ακόμα απότομες ωθήσεις και χύνει.
 
Ξυπνάω γιατί διψάω. Πρέπει να κοιμόμουν καμιά ώρα. Όταν επιστέφω, προσπαθώ να βολευτώ στα σκοτεινά και ξυπνάω τον James κατά λάθος. Με αρπάζει, με φιλάει και με γυρνάει απότομα με την κοιλιά στο κρεβάτι. Μου τον χώνει στον κώλο κατευθείαν και βάζει τη γλώσσα του στο στόμα μου. Δεν είναι τόσο μεγάλος όσο πριν αλλά όση ώρα με πηδάει καυλώνει και περισσότερο.
 
Ο Αλέξης σηκώνεται και μας κοιτάει.
 
- Αυτός γιατί σε φιλάει κι εγώ όχι; Ποια τρύπα θέλεις να σου γαμήσω;
 
- Γάμα της το στόμα λέει ο James. Εσένα ρώτησε;...

πάω να του πω αλλά βάζει τον πούτσο του στο στόμα μου.
 
- Θέλω κι εγω λέει ο Πάρις.
 
- Πότε ήρθε πάλι αυτός. Δεν έφυγε;
 
- Ρε J, κάνε λίγο χώρο να γαμήσει και κάνας άλλος...
 
Ο James ξαπλώνει με την πλάτη στο κρεβάτι και συνεχίζει να με πηδάει χωρίς να βγει από μέσα μου. Τώρα τον νιώθω πιο έντονα και μάλλον του αρέσει αυτή η στάση γιατί αυξάνει το ρυθμό που με πηδάει. Ο Αλέξης σηκώνεται όρθιος και βάζει το κεφάλι μου ανάμεσα στα σκέλια του. Τον χώνει όλο μέσα και βογκάει. Μένουν και οι δύο ακίνητοι όσο χύνει ο Πάρις.
 
- Σου αρέσει ξεκωλιάρα ε; Κοίτα πόσο στάζει το μουνί της. Γλιστράει, είναι τόσο ζεστά...
 
Με πηδάνε εναλλάξ, αλλάζοντας τρύπες και στάσεις συνέχεια μέχρι το πρωί. O James πηδάει μόνο τον κώλο μου. Ασταμάτητα.
 
Αυτό ήταν το πρώτο και τελευταίο μου τρίο.


Copyright Ref Number: 16151310522S011



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.