Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, είμαι ο Γιάννης και αποφάσισα να γράφω και εγώ την ιστορία μου.
 
Με την κοπέλα μου είχαμε σχέση από απόσταση οπότε το μόνο που κάναμε ήταν τηλεφωνικό sex. Ήταν ντροπαλή οπότε το μόνο που άκουγα ήταν το πως τελειώνει και εγώ είχα αναλάβει να λέω πως σκέφτομαι ότι τη γαμάω.
 
Μια μέρα της είπα ότι την σκέφτομαι μόνο με στρινγκ να μου χτυπάει την πόρτα, να μπαίνει στο σπίτι μου και χωρίς να μου πει τίποτα να ξεκινήσει να μου παίρνει πίπα. Πάλι δε σχολίασε τίποτα γιατί όπως είπα ήταν ντροπαλή. Το μόνο που άκουγα ήταν μικρές κραυγές καθώς έπαιζε με την κλειτορίδα της.
 
Μέτα από περίπου 3 μήνες όλο αυτό είχε γίνει κουραστικό οπότε σταματήσαμε εντελώς και το τηλεφωνικό sex και η όλη σχέση είχε αρχίσει να γίνεται φιλική αντί για ερωτική, καθώς λέγαμε απλά τα νέα μας κάθε μέρα και το κλείναμε.
 
Μετά 3 ακόμα μήνες είχα αποφασίσει να χωρίσω. Ήταν τα γενέθλιά μου και ένιωθα ότι πρέπει να βγω έξω να φλερτάρω γιατί μου είχε πέσει η ψυχολογία. Την παίρνω τηλέφωνο να μιλήσουμε αλλά δεν το σηκώνει οπότε το αφήνω για αύριο. Καθώς κάνω μπάνιο ακούω την πόρτα. Πάω να ανοίξω περιμένοντας πως είναι οι φίλοι μου. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω την κοπέλα μου με ζαρτιέρες. Μένω κόκκαλο. Κοιτάζω από πίσω της ήταν η κολλητή της με μόνο ένα στρινγκ. Έμεινα. Έρχονται κοντά μου χωρίς να μου πουν τίποτα, με τραβάνε και με βάζουν στον καναπέ. Μου πετάνε την πετσέτα και ξεκινάνε νου μου γλείφουν τον πούτσο εναλλάξ. Έχω τρελαθεί. Σηκώνεται η κοπέλα μου, στήνεται στα 4 και πάω από πίσω.Το θέαμα εκπληκτικό. Εγώ να τη γαμάω και αυτή να γλείφει τη φίλη της. Τόση ώρα δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα. Ξαφνικά μου λέει:
 
- Δεν ήρθε εδώ η φίλη μου για να γαμάς εμένα. Το καργιολάκι άκουσε την ιστορία σου και ήθελε να συμμετέχει, οπότε πήδα τη...
 
Τη φέρνω κοντά μου και τη βάζω να κάτσει πάνω στον πούτσο μου. Ανεβοκατεβαίνει σαν τρελή και φωνάζει ότι χύνει. Μετά από 5 λεπτά τους λέω να κάτσουν στα 4 η μια απέναντι από την άλλη και να αρχίσουν φιλιούνται. Ξεκινάω να τον παίζω, το θέαμα με καυλώνει υπερβολικά. Ξεκινάω να χύνω και αυτές συνεχίζουν. Μετά πήγαμε ένας ένας για μπάνιο.
 
Στο τέλος μου είπε ότι εκείνη τη μέρα που κάναμε τηλεφωνικό sex ήταν από δίπλα και αυτή και την άφησε να ακούσει την περιγραφή μου. Καύλωσαν και οι δύο και ήθελαν να μου κάνουν ένα καλό δώρο στα γενέθλιά μου.
 
Έτσι, χωρίς να το ξέρει, έσωσε την σχέση μας καθώς σταμάτησε να είναι τόσο ντροπαλή και έγινε λίγο πιο άγρια.


Copyright Ref Number: 16151290522S008Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.