Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Φοιτητική ζωή σημαίνει σεξ... ξεκάθαρα και απλά. Εμφανίσιμος, στα 20 μου, 1.88, αθλητικός αλλά όχι υπερβολικά. Πάντα πίστευα ότι οι γυναίκες που δεν "ανήκουν σε ΤΟΠ κατηγορία για κάποιους" (σωματάρα, πρόσωπο αγγελικό κλπ κλπ) ίσως επειδή ξέρουν ότι δεν έχουν κάτι για να ρίξουν έναν άντρα που θέλουν. Πρέπει να βρουν άλλο τρόπο να καλύψουν το μειονέκτημα τους. Έτσι στο κρεββάτι πολλές φορές είναι πιο ελεύθερες.
 
Στην ιστορία μας λοιπόν...
 
φοιτητικό πάρτι, Απόκριες, Θεσσαλονίκη, χαμούλης και τα σχετικά. Παρέα με φίλους γνωρίζουμε μέσω μιας κοινής φίλης μια παρέα παιδιών που σπούδαζαν ιατρική. Δύο αγόρια και τρεις κοπέλες. Η μία κοπέλα ξεκάθαρα σνομπ και στην κατηγορία που έλεγα πιο πάνω, οι άλλες δύο ντροπαλές και μετρημένες.
Ελάχιστες κουβέντες, μουσική, ποτό, αμηχανία. Κάποια στιγμή η μία κοπέλα φεύγει και μένουν οι άλλες δύο. Η ντροπαλή που πρόσεξα αμέσως γιατί φαίνονταν ξεκάθαρα ότι τεράστιο στήθος, άρχισε σιγά σιγά να μου μιλά περισσότερο, ενώ δεν αρνήθηκε να πιούμε και 1-2 σφηνάκια μαζί.
 
Να δώσω και τις πλήρεις αναλογίες της: 1.78, καστανόξανθη, γεματούλα, με τεράστιο στήθος που το έκρυβε να μη διακρίνεται. Ένα απλό συνηθισμένο γυναικείο σώμα που ίσως σε συνδυασμό με το χαρακτήρα της κοπέλας με έκανε να σκέφτομαι ότι οι ερωτικές της περιπέτειες δεν πρέπει να ήταν και παρά πολλές. Έπεσα 100% μέσα όπως θα δείτε στην πορεία.

Φτάνει 5 το πρωί, τραγική κατάσταση με το αλκοόλ. Η ντροπαλή γιατρός μας έχει πιει αρκετά και το χειρότερο γι' αυτήν, είχε αρχίσει και μιλά πολύ, πράγμα που με έκανε να βλέπω ξεκάθαρα ότι με γουστάρει. Φυσικά με τόσο αλκοόλ, η σκέψη ότι καρφώνω την ψωλή μου στις βυζάρες της με καύλωνε απίστευτα. Αρχίζω να δείχνω καθαρά το ενδιαφέρον μου κολλώντας πάνω της σε κάποιο τραγούδι και τρίβοντας την καυλωμένη ψωλή μου στον κώλο της. Το ότι δεν αντιδρά να σηκωθεί να φύγει μου δίνει το ΟΚ να προχωρήσω. Μετά από 2-3 σφηνάκια αλλάζουμε γλωσσόφιλα σε κάποια άκρη του μαγαζιού να χαμουρευόμαστε.

Η ώρα είναι 6. Λογικά οι παρέες μας κάπου θα σκόρπισαν. Φεύγουμε μαζί χωρίς να το συζητήσουμε καν και καταλήγουμε σπίτι της. Μένει στον 2ο όροφο και το ασανσέρ για κακή μας τύχη είναι χαλασμένο. Έτσι ανεβαίνουμε με τα πόδια. Στα μισά η καύλα χτυπά κόκκινο και δεν κρατιέμαι. Χαμουρευόμαστε άγρια και έχω πετάξει τον πούτσο μου έξω. Προσπαθώ να ελευθερώσω τις βυζάρες της να το καρφώσω ανάμεσα αλλά φοβάται που είμαστε σε κοινόχρηστο χώρο. Δε γίνεται όμως να κρατήσω άλλο την πούτσα μου, έτσι... τον καρφώνω στο στόμα της. Προσπαθεί να τον γλείψει αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι είναι τελείως άπειρη στα τσιμπούκια και άλλοτε τον δαγκώνει άλλοτε τον καταπίνει και πνίγεται. Εμένα με τρελαίνει η ιδέα ότι η γιατρός μου είναι άπειρη και θα τη διδάξω.

Καταφέρνουμε τελικά να φτάσουμε στην πόρτα. Στα επόμενα δεύτερα έχω την ψωλή μου ανάμεσα στις βυζάρες της που έχω καταφέρει να ελευθερώσω και δεν έχω πέσει έξω. Είναι τεράστιες. Ίσα που χωράνε στην παλάμη μου και δε χορταίνω να τις βλέπω καθώς της γαμάω. Η γιατρός μας γλείφει όπως μπορεί και η καύλα της είναι στα κόκκινα. Κατεβάζω το κολάν της και όταν βγάζω το κιλοτάκι της στο πρώτο γλείψιμο τη νιώθει να μουδιάζει ολόκληρη και να χύνει. Τρέμει... δείγμα ότι είναι έτοιμη για γαμήσι μέχρι τέλους. Ίσα που προλαβαίνω να βάλω το προφυλακτικό και να τον καρφώσω καθώς έχω προλάβει να ακουμπήσω στον καναπέ και την έχω από κάτω μου. Σφυροκοπάω ασταμάτητα με τον πούτσο μου το μουνάκι της και καθώς βλέπω τις βυζάρες της να πάνε πέρα δώθε τρελαίνομαι περισσότερο.
 
Η γιατρός μας βογκάει και σίγουρα μας ακούει όλος ο όροφος. Τη νιώθω που ξαναχύνει και πλέον είμαι έτοιμος κι εγώ. Ενώνει τις βυζάρες της καθώς τη γαμάω και όπως τις βλέπω ξέρω ότι ήρθε η ώρα. Στα επόμενα δεύτερα η πούτσα μου χύνει ασταμάτητα πάνω στα τεράστια βυζιά της και στο στόμα της. Της τον δίνω στο στόμα να τον καθαρίσει και το κάνει, με δισταγμό στην αρχή αλλά με μανία στο τέλος.

Τα καλύτερα όμως δεν είχαν έρθει ακόμα!
 
Συνεχίζεται...


Copyright Ref Number: 16151290522S008Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).