Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ένα καλοκαίρι φωτιά και καύλα (1ο μέρος)

Έχουν περάσει αρκετές μέρες από την πρώτη φορά που πήδηξα την Κατερίνα και το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι το γνωρίζει πλέον και η αδερφή της, έτσι κι εγώ είμαι πιο άνετος.
 
Ένα απόγευμα συναντιόμαστε όλοι μαζί στην παραλία για μπανάκι. Περάσαμε ωραία και αφού βράδιασε αποφασίσαμε να παραγγείλουμε κάτι και να φάμε στο σπίτι τους.
 
Αφού κάναμε ντους βρεθήκαμε στο μπαλκόνι τους. Kαι οι δυο τους φοράνε σορτσάκια και μπλουζάκια στενά χωρίς σουτιέν. Μαζί με το φαγητό ξεκινάμε μία κουβέντα όλο υπονοούμενα.
 
Πολλές φορές η Κατερίνα, με μεγάλη προσοχή βέβαια λόγω των παιδιών, μου έχει πιάσει τον πούτσο κι εγώ πάρα πολλές φορές της έχω βάλει χέρι, ενώ η Μαρία μεταξύ σοβαρού και αστείου μας λέει ότι την έχουμε καυλώσει.
 
Πλησιάζουν Μεσάνυχτα και η Μαρία φεύγει για να βάλει τα παιδιά για ύπνο.
 
Η Κατερίνα δεν χάνει την ευκαιρία και ανεβαίνει καβάλα στα πόδια μου. Αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα και τα χέρια μου μπαίνουν μέσα από το μπλουζάκι της και μέσα στο σορτσάκι της. Τρίβει το μουνί της της πάνω στα πόδια μου και με το χέρι της χαϊδεύει τον πούτσο μου. Της βγάζω το μπλουζάκι και αρχίζω να γλείφω και να ρουφάω τις ρώγες της. Το ένα μου χέρι χαϊδεύει την κωλάρα της ενώ το άλλο μου χέρι τραβάει τα μαλλιά της.
 
Μετά από λίγο τη σηκώνω και τη βάζω στο μικρό καναπέ του μπαλκονιού για να της κάνω γλειφομούνι. Βλέπω όμως στη μπαλκονόπορτα τη Μαρία να μας παίρνει μάτι και να χαϊδεύεται. Έτσι λοιπόν πάω, την πιάνω από το χέρι και τη φέρνω μαζί μας. Δεν αντέδρασε καμία από τις δύο.
 
Κατεβάζω το σορτσάκι μου, κάθομαι στην άκρη του καναπέ και βάζω τη Μαρία στα γόνατα να μου πάρει πίπα ενώ τα δάχτυλά μου αρχίζουν να μπαινοβγαίνουν στο μουνί και τον κώλο της Κατερίνας.
 
Η Μαρία κάνει μία από τις καλύτερες πίπες της ζωής μου. Με τρελαίνει! Έχω πέσει με τα μούτρα στο μουνί της Κατερίνας και κοντεύω να της κόψω την κλειτορίδα.
 
Γυρίζω την Κατερίνα και τη βάζω στα τέσσερα, σηκώνομαι όρθιος και αρχίζω να τη γαμάω. Η Μαρία όρθια παίζει με το μουνί της. Τραβάω τη Μαρία κοντά και τη βάζω να στήσει τη μουνάρα της δίπλα από την Κατερίνα και αρχίζω να τη γαμάω. Τα δάχτυλά μου μπαινοβγαίνουν στις κωλάρες τους, ρίχνω μερικά σκαμπίλια και αρχίζω να μπαίνω από μουνί σε μουνί. Γυρίζω την Κατερίνα, της τον δίνω στο στόμα και βάζω τη Μαρία στα τέσσερα, θέλω να της σκίσω τον πάτο.
 
Της ανοίγω λίγο ακόμα την κωλοτρυπίδα και αργά-αργά μπαίνω μέσα της ενώ η Κατερίνα πάει και στήνεται στα τέσσερα και αυτή ακριβώς δίπλα της. Αρχίζω να μπαίνω από κώλο σε κώλο. Θέλω σαν τρελός να χύσω και το κάνω πάνω στον κώλο της Μαρίας. Τότε η Κατερίνα γυρίζει και αρχίζει να γλείφει τα χυσια μου.
 
- Δώσε και στην αδερφή σου.
 
Γυρίζει η Μαρία και αρχίζει να φιλάει την Κατερίνα. Ανταλλάσσουν τα χυσια μου. Και οι δύο μαζί γυρίζουν και γλείφουν τον πούτσο μου μέχρι να στεγνώσει εντελώς. Με έχουν τρελάνει οι πουτάνες.
 
- Βρωμοπούτανα
 
- Ειμαστε!
 
- Τσουλάκια.... το είχατε στήσει;
 
- Φυσικά... τέτοιο καυλί δεν θα το τρώει μόνη της η αδερφή μου.
 
- Θα σας ξεσκίσω μέχρι να έρθουν οι άντρες σας.
 
- Μπορείς και όταν έρθουν... λέει η Κατερίνα.
 
Συνεχίζεται...


Copyright Ref Number: 16151290522S008



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.