Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν αναμενόμενο με την Κατερίνα να γίνουμε κολλητοί. Η ιδέα για το πάρτι γενεθλίων της ήρθε ένα βράδυ σπίτι μας. Μάλιστα λόγο εποχής θα το κάναμε αποκριάτικο.
 
Το βράδυ εκείνο λοιπόν, Τετάρτη ήταν, γύρισα από τη δουλειά και βάζοντας τη μηχανή στο πάρκινγκ, βλέπω το αυτοκίνητο της Κατερίνας μέσα. Το πάρκινγκ αναγκάστηκα να το νοικιάσω γιατί με τη δεύτερη μηχανή ήταν επικίνδυνο να έχω στο δρόμο και τις δύο. Είναι αρκετά μεγάλο την παλαιά την έχω ορίζοντα στο τέρμα. Χωράει άνετα ένα μεσαίο αυτοκίνητο και την καινούργια. Η Κατερίνα έχει το πιο μικρό της αγοράς και της έχω δώσει κλειδιά οπότε έρχεται να το βάζει μέσα. Απόρησα, Τετάρτη βράδυ, για να είναι εδώ κάτι θα έγινε. Ανεβαίνω σπίτι και τις βρίσκω να πίνουν κρασάκι μες την τρελή χαρά.
 
- Βρε καλώς τα παιδιά. Τι έγινε; Πώς και έτσι; Δεν μας έχετε συνηθίσει σε μεσοβδόμαδες επισκέψεις κυρία Κατερίνα. Το λέω κι εγώ με χαρά αφού το κλίμα της παρέας είναι τέτοιο.
 
- Αγάπη κάνε ένα ντουζάκι και έλα να αράξουμε, έχουμε γιορτούλα σήμερα...

μου ανακοινώνει η Μαρία και παίρνει τα πράγματα μου. Σπρώχνει σχεδόν κλείνοντας το δρόμο για το σαλόνι βάζοντας με στο μπάνιο με το ζόρι.
 
- Κάτσε ρε καρδούλα μου τι γιορτή είναι σήμερα;
 
- Θα πλυθείς καλά καλά παντού. Έχει γενέθλια η Κατερίνα.
 
- Ωχ, το ήξερες;... πήραμε τίποτα; Δε μου πες να έφερνα τουρτίτσα.
 
- Μη μου αγχώνεσαι τα 'χω κανονίσει όλα. Μόλις πλυθείς παντού θα είναι έτοιμο το δωράκι τής. (Το "παντού" τονισμένο).
 
Τι να κάνω με τις τρελές, γελάω και μπαίνω. Άργησα λίγο αλλά με βάση της οδηγίες που είχα έπρεπε. Βγαίνω και με περιμένει στην πόρτα.
 
- Έλα μαζί μου. Θα είσαι το δωράκι τής. Υποσχέθηκα ένα περιποιημένο γλείψιμο από την γλωσσίτσα σου.
 
Την κοιτάω καλά καλά.
 
- Όχι γαμήσι, μόνο γλώσσα. Την έχω ετοιμάσει από το απόγευμα.
 
Στο δωμάτιο μου βάζει ένα κολάρο με λουράκι, το είχαμε πάρει μαζί με άλλα παιχνίδια, αλλά πρώτη φορά το παίζαμε. Με γυρνάει και μόνο με σάλιο μου βάζει μια μικρή σφήνα πλαστική.
 
- Τι έχεις στο μυαλό σου; Να ανησυχώ; Αστειεύομαι.
 
- Ότι έχω θα σου αρέσει. Αλώστε από τώρα σου αρέσει.
 
Όντως πάρα τη κούραση της μέρας έχω αρχίσει να καυλώνω. Τραβώντας με από το λουρί με πάει στο σαλόνι. Η Κατερίνα στο καναπέ γυμνή να μας περιμένει.
 
- Στο έφερα το δωράκι σου. Χρόνια πολλά αφεντικό... λέει γελώντας η Μαρία.
 
- Όλο και καλύτερο το κάνεις. Καυλωμένο και δεμένο το δωράκι μου;
 
- Και ταπωμένο! Με γυρνάει για να δείξει το κωλαράκι μου στη Κατερίνα. Έλα στην πολυθρόνα, θα σε βολέψει καλύτερα...
 
Η Κατερίνα κάθεται στην πολυθρόνα και ανεβάζει τα πόδια της στα μπράτσα. Η Μαρία με τραβάει και με βάζει φάτσα με το μουνάκι της Κατερίνας.
 
- Τη βλέπεις, δεν κρατιέται. Ξεκίνα και κοίτα να με βγάλεις ασπροπρόσωπη, της έχω πει τα καλύτερα για τη γλώσσα σου.
 
Παρά τις φορές που παίζαμε με την Κατερίνα πότε δε με άφηνε η Μαρία να παίξω μαζί της. Μόνο κοιτούσα τα κορίτσια και μετά που τέλειωναν τα δικά τους ή γαμιόμασταν με τη Μαρία ή με γλείφουν και οι δύο μαζί ή καθώς γαμάει η Μαρία την Κατερίνα μπαίνω στο κωλαράκι της Μαρίας και τελειώνουμε όλοι μαζί.

Μπροστά μου λοιπόν έχω για πρώτη φορά το καλοξυρισμένο μουνάκι της. Μυρίζει υπέροχα. Πλησιάζω και ακουμπάω με το μάγουλο πάνω του. Τρίβω το πρόσωπο μου γύρω του. Είναι απαλό, τρυφερό και υγρό. Η Κατερίνα αναστενάζει ελαφρώς. Δίνω φιλάκια γύρω από το μουνάκι και τα μπουτάκια τής. Θα πρέπει να το περιμένει όλη μέρα. Αποφασίζω να μην την ταλαιπωρήσω άλλο. Με την γλώσσα αρχίζω να εξερευνώ τα τοιχώματα και με τα χείλια μου τραβάω τα μουνόχειλα. Βάζω λίγο μέσα και παίρνω τα υγρά της. Με πιάνει από το κεφάλι. Θέλει να βάλω τη γλώσσα μέσα αλλά δε της κάνω τη χάρη και πιπιλάω το κουμπάκι τής μεταφέροντας τα υγρά της εκεί. Αναστενάζει βαθιά και ζητάει να σταματήσω.
 
- Μη μας πεθάνεις, μωρή. Ένα δώρο είπαμε να σου κάνουμε. Η Μαρία γελάει. Ξέρω πως ζηλεύει τώρα.
 
- Πες του να σταματήσει από εκεί. Δεν αντέχω.
 
- Θα χύσεις από τώρα; Τι άντρα έχω εγώ! Γελάει και με πιάνει από το κεφάλι και με σπρώχνει πάνω στο μουνάκι της Κατερίνας. Θα την κάνεις να χύσει όπως ποτέ η ξενέρωτη. Άρχισε τα μη και τα όχι; Θέλω να τη δω να τρέμει και να χύνει η πουτάνα.
 
Η Μαρία είχε καυλώσει περισσότερο ίσως και από την Κατερίνα. Η ζήλια και το γεγονός ότι δεν ασχολείται κάνεις μαζί της πρέπει να είναι πρωτόγνωρο για αυτή.
 
Ωστόσο αφού έχω απαγόρευση για οτιδήποτε άλλο έκτος από γλώσσα, κατεβαίνω προς τα κάτω ακουμπάω τη γλώσσα μου ανάμεσα στα χειλάκια και αρχίζω να κάνω κυκλάκια έξω έξω, ανοίγοντας την είσοδο. Σιγά σιγά μπαίνω όλο και πιο μέσα και η γλώσσα μου κάνει κύκλους τώρα μέσα στο καυτό μουνί. Η Κατερίνα έχει χάσει επαφή και λέει ακαταλαβίστικα μισές κουβέντες. Η Μαρία που τη βλέπει έτσι ξεφεύγει και αρχίζει να ξεσπά την καύλα τής όπου μπορεί. Της τραβάει τις ρώγες και ρίχνει χαστουκάκια στα μάγουλα της. Παίζει με τη σφήνα μου και χτυπάει τα κωλομέρια μου. Σφίγγει τα αρχίδια μου και μου λέει ότι αν χύσω θα με γαμήσει με το Στέλιο. Ο Στέλιος είναι ένα παιχνίδι που πήραμε γιατί έμοιαζε με τον αληθινό Στέλιο. Η διαφορά είναι ότι τον πήραμε μαύρο.
 
Κάποια στιγμή ανεβαίνει στην πολυθρόνα όρθια και κάθεται με το μουνάκι της στο στόμα τής Κατερίνας. Αυτή είναι στον κόσμο της και η Μαρία που δε βρίσκει ανταπόκριση, την πιέζει και τρίβετε στα μούτρα της. Δεν αντέχω άλλο και βγαίνω από το μουνάκι για μια ανάσα. Η Μαρία κατάλαβε από την αντίδραση της Κατερίνας και αρχίζει να βρίζει.
 
- Τελείωσε την την μουνάρα της. Μη σταματάς ρε πούστη θα σε σαπίσω στο ξύλο. Θα σου κάνω τον κώλο μαύρο σαν τη πούτσα που θα φας.
 
Βάζω ξανά τη γλώσσα μέσα και κρυφά πιστεύοντας πως δεν θα το δει η Μαρία, βάζω και δύο δάχτυλα. Η Κατερίνα ανοίγει το στόμα για να φωνάξει και η Μαρία βρίσκει αφορμή και πάνω στη τρέλα φτύνει μέσα. Εγώ περιστρέφω τη γλώσσα μου και τα δάχτυλα συνέχεια. Το τέλος ήταν αναμενόμενο η Κατερίνα σφίγγει τα πόδια της και εγκλωβίζει το κεφάλι μου, φωνάζει στη Μαρία.
 
- Τον χύνω τον άντρα σου, τρώει το μουνί μου, του τα δίνω όλα...
 
Τρώει και κάνα δύο σφαλιάρες από την Μαρία και σφίγγεται ακόμα πιο πολύ και ξανά τρέμει ολόκληρη. Εγώ είμαι ακόμα με την γλώσσα μέσα και έρχονται κύματα από χύσια. Καυτά υγρά σχεδόν σε όλη την μούρη μου.
 
- Τελείωσες μωρή πουτάνα; Ήθελες τα μπινελίκια σου ε;
 
Έρχεται σε μένα που έχω πέσει πίσω να πάρω ανάσες. Πέφτει πάνω μου στο πάτωμα και με γλείφει στο πρόσωπο.
 
- Μ... πάντα νόστιμη.
 
Όπως είναι η Κατερίνα με τα πόδια ανοιχτά ακόμα στην πολυθρόνα, πάει η Μαρία και της ρίχνει ένα χαστούκι στο μουνάκι της. Τραντάζεται ολόκληρη και όταν της βάζει δάκτυλο κουλουριάζεται και παρακαλάει να σταματήσει.
 
- Σου άρεσε το δωράκι σου; Να το θυμάσαι γιατί δεν ξέρω αν θα στο ξανά δώσω.
 
- Ναι ο πούστης, με τρέλανε. Τι γλώσσα είναι αυτή; Αν γλείφει έτσι ο γαμιάς σου πως θα γαμάει;...
 
- Ξέχνα το πουτάνα, τον πούτσο του δεν τον παίρνεις με τίποτα. Ειδικά στο μουνί σου. Κωλαράκι άμα θες τον αφήνω με προϋποθέσεις.
 
Σηκώνομαι με τη πούτσα καυλωμένη.
 
- Μήπως έχουμε κάποια πρόταση; Τι προϋποθέσεις εννοείς;
 
Η Μαρία είναι έτοιμη να σκάσει από καύλα. Το προδίδει η φωνή της και ο αυταρχικός χαρακτήρας που της βγαίνει όταν έχει φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή. Θέλει να χύσει αμέσως και μόνο εγώ ξέρω το κόλπο να την κάνω να εκτονώσει την καύλα τής. Μόνο στην ιδέα ότι ξένο μουνί θα χύσει τον πούτσο μου, παθαίνει αμόκ.
 
Μια φορά που μείναμε έως αργά στο γραφείο με την Εύη, συνάδελφος, την πήρα τηλέφωνο να την ενημερώσω ότι ξεκινάω για το σπίτι. Εκείνη την ώρα η Εύη μου τρίβει τους ώμους και αναστενάζω δυνατά.
 
- Τι έχουμε εκεί; Ρωτάει η Μαρία.
 
- Τίποτα μωρό μου η Εύη μου τρίβει τους ώμους και την ευγνωμονώ. Θεϊκά χέρια έχεις Εύη μου.
 
- Θα στον στείλω ανανεωμένο. Φωνάζει η Εύη.

Γελάμε και κλείνουμε. Με την κοπέλα ποτέ δεν έγινε τίποτα. Όμως το μήνυμα που έλαβε η Μαρία ήταν ένα θα τον γαμήσω τόσο που θα ξεχάσει και Εύη και ότι άλλο μουνί θα βγει στον δρόμο του. Εκείνο το βράδυ που γύρισα σπίτι με άδειασε τρεις φορές. Την τελευταία κοιμήθηκε πάνω μου. Ξυπνήσαμε το πρωί και τρέχαμε να ετοιμαστούμε για δουλειά.
 
Αν δεν ήταν έτσι το μωράκι μου, δεν θα ήμασταν μαζί. Ξέρει ότι είμαι όλος δικός της και ότι δεν πρόκειται να παίξω με τα αισθήματα της, ούτε και με τα δικά μου. Ποτέ δε θα πήγαινα με άλλη γυναίκα χωρίς να το θέλουμε και οι δύο. Και δε θα διακινδύνευα πότε να την χάσω. Τη ζήλια, ίσως και την ανασφάλεια, δεν τη βγάζει με γκρίνια και φωνές. Της βγαίνει με ένα παράξενο εγωισμό, μετατρέπεται σε καύλα, της αρέσει να έχει μόνο αυτή αυτό που οι άλλες δε μπορούν. Αυτή είναι η Μαρία μου. Και ας γελάει τώρα.
 
Επιστροφή στην ιστορία μας.

Η Μαρία έχει λυσσάξει που με έχει καυλώσει το μουνάκι της Κατερίνας και βάζει τα πράγματα στην θέση τους.

- Θες ρε μαλάκα να γαμήσεις το κωλαράκι της;
 
- Να γαμήσω θέλω. Ποια δεν ξέρω.
 
- Δεν ξέρεις;...

Φωνάζει η Μαρία και με βάζει στη καρέκλα. Ανεβαίνει πάνω μου, βάζει με τη μία τηΝ πούτσα μέσα και γαμάει δυνατά. Είναι μούσκεμα τα υγρά της τρέχουν στα αρχίδια μου.
 
- Δεν ξέρεις; Θα στον έκοβα τον πούτσο αλλά έχε χάρη που μόνο πάνω του χύνω έτσι. Πουτσαρά μου χύνω η πουτάνα...
 
Καρφώνει το μουνάκι της και τρέμει, δεν αντέχω άλλο και χύνω μέσα της δυνατά και σπρώχνω προς τα πάνω. Σπάνια χύνω μέσα τής έτσι, χωρίς προφυλακτικό. Λύνεται και πέφτει ολόκληρη πάνω μου.
 
- Μου το έκαψες το μουνάκι. Λιώνω να τα νιώθω μέσα μου. Αγάπη μου μόνο το δικό μου θα χύνεις. Μόνο.
 
Την παίρνω αγκαλιά και την σηκώνω φιλώντας την όπου βρίσκω. Την ξαπλώνω στον καναπέ και τη φιλάω παντού, στο στόμα, στο λαιμό, στο στήθος, φτάνω στο μουνάκι και γλείφω περιμετρικά. Την Κατερίνα πραγματικά την είχα ξεχάσει. Τρόμαξα όταν την ένιωσα δίπλα μου. Μου δίνει ένα φιλάκι και με σπρώχνει από το ανοιχτό μουνάκι της Μαρίας.
 
- Εγώ γιορτάζω σήμερα. Και πέφτει ανάμεσα στα πόδια της. Τι γεύση είναι αυτή; Νέκταρ... τελικά έχει δίκιο, μη χύσεις ποτέ άλλο μουνάκι. Τα δύο σας κάνετε θαύματα.
 
Με όλα αυτά έχω ξεχάσει τη σφήνα μέσα μου. Προσπαθώ να τη βγάλω και με παίρνει χαμπάρι η Κατερίνα.
 
- Να την βγάλω εγώ με αφήνεις;... και γλείφει τα χειλάκια της από το μουνάκι της Μαρίας.
 
- Ναι αλλά μη μου τον καυλώσεις πάλι. Η Μαρία μισό κοιμισμένη .
 
Η Κατερίνα πέφτει πίσω μου όπως είμαι στα τέσσερα και αρχίζει να παίζει με τη σφήνα, ενώ χαϊδεύει το κωλαράκι μου και τα αρχίδια μου.
 
- Αλήθεια σου αρέσει; Δε πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε άντρας να μην έχει πρόβλημα με το κωλαράκι του. Τους χώριζα σε πούστηδες και νορμάλ. Εσύ γαμάς σαν άλογο και γαμιέσαι σαν πουτάνα. Άσε που λατρεύεις τα μουνάκια, αλλιώς δεν θα τα έγλειφες έτσι.
 
- Κοιτά, με άντρα μόνο μία φορά έχω πάει και αυτό αναγκαστικά. Η Μαρία με γαμάει γιατί της αρέσει και με γαμάει καλά. Για τη Ράνια τα ξέρεις. Μου αρέσει το ίδιο ένα ζουμερό μουνάκι και ένα ωραίο καυλί. Αρκεί να υπάρχει σεβασμός και αίσθημα. Δεν θα γαμήσω ούτε θα γαμηθώ για πλάκα. Δε τελειώνεις τώρα με αυτό γιατί όπως το πας θα καυλώσω;
 
Βάζουμε τα γέλια και τη βγάζει.
 
- Πω πω! Η τρυπούλα σου είναι ανοιχτή σαν να παρακαλάει για πούτσα. Σκύβει και με γλείφει. Βάζει δάχτυλο και το περιστρέφει. Πόσο θα ήθελα να δω ένα ζωντανό καυλί να σε γαμάει.
 
- Κάνε υπομονή... θα το δεις και αυτό αργά ή γρήγορα. Σταμάτα τώρα να κοιμηθούμε. Η Μαρία σηκώνεται, την παίρνει αγκαλιά και μετά από ένα γρήγορο φιλάκι. Πάμε όλοι μαζί για νάνι.
 
Το Σάββατο του πάρτι δεν άργησε καθόλου. Δύο μέρες μόνο. Η Μαρία έλειπε σχεδόν όλη μέρα. Μετά την δουλειά πηγαίνανε για να ετοιμάσουν το πάρτι. Εγώ είχα καταφέρει να μεταφέρω για την άλλη εβδομάδα δύο ραντεβού σημαντικά για τη δουλειά μου. Και κέρδιζα χρόνο για τα μηχανοκίνητα κορίτσια μου. Φροντίδα και περιποίηση. Ειδικά στη γριά μου που τους έχω πει να με θάψουν μαζί της να σαπίσουμε μαζί. Ήταν η αγαπημένη της Ράνιας. Τα καλοκαίρια πηγαίναμε για μπάνιο στη θάλασσα, φορούσε ένα καυτό σορτσάκι που όταν έπεφτε για να πάρει θέση στη μηχανή, πρέπει να καύλωνε πολύ κόσμο. Για τους γνώστες είναι ένα CBR1000F του 94. Η καινούργια είναι ένα γερμανικό πλοίο όπως με κοροϊδεύει η Μαρία αλλά στα ταξίδια δεν ακούω διαμαρτυρίες, όπως παλαιά.
 
- Ξυπνά υπναρά, πρέπει να ετοιμαστούμε για το πάρτι.
 
- Ρέ Μαρία, δέκα είναι η ώρα.
 
- Σήκω τώρα. Θα βάλω καφέ.
 
Αυτό ήταν το γλυκό ξύπνημα του Σαββάτου.Πίνουμε καφέ και λέμε για τις ετοιμασίες.
 
- Σου έχω ετοιμάσει στολή. Πρέπει να ξυριστείς όμως.
 
- Να ξυριστώ καρδούλα μου, αν και νομίζω καλά είναι. Και πιάνω το πρόσωπο μου.
 
- Παντού αγάπη μου. Πόδια,πουλάκι, κωλαράκι όλα.
 
- Για απόκριες θα με ντύσεις ή για το κλαρί; Και γελάω, ο ανόητος.
 
Η Μαρία είχε κανονίσει να κάνει το πάρτι της Κατερίνας πριβέ, λίγοι και καλοί και κυρίως για να χαρεί η Κατερίνα. Αυτό σημαίνει σεξ.
 
Για να μη σας ταλαιπωρώ με λεπτομέρειες γύρω στις οχτώ είμαι ντυμένος υπηρέτρια. Με μαύρη στολή από σχεδόν πλαστικό ύφασμα, κοντό, ίσα που έκρυβε το κάτω μέρος από τα κωλομέρια μου και από κάτω ζαρτιέρες άσπρες και στρινγκάκι κόκκινο. Βαμμένο πρόσωπο, πούδρα, κραγιόν, μάσκαρα και τέλος περούκα μαύρη καρέ. Τελικά για πιάτσα ήμουν όχι για πάρτι. Η Μαρία κουστούμι μαύρο, μαζεμένα μαλλιά, καπέλο και καλά ο κύριος μου. Μάλλον πιο πολύ για νταβατζής έμοιαζε. Τέλος μου φοράει το κολάρο και με λίγο σάλιωμα μου βάζει μια σφήνα καινούρια πιο στρογγυλή. Η αίσθηση ήταν πιο έντονη. Η Μαρία έχει φορέσει από μέσα ένα μποξεράκι δικό μου και το έχει γεμίσει με το Στέλιο. Πραγματικά δεν ξέρω πως περπατάει με αυτό να εξέχει έτσι. Το σημείο εκεί φαίνονταν φουσκωμένο από μακριά. Φυσικά ούτε λόγος για μετακίνηση με μηχανή σε αυτά τα χάλια. Οπότε έχει κανονίσει η Μαρία να περάσει να μας πάρει ο Μάκης, που δεν το έχανε με τίποτα.
 
- Δούλα, πριν μπεις κάνε λίγο τα φανάρια. Γέλια από το Μάκη μόλις με είδε. Με ένα φτερό που μου έχει δώσει η Μαρία κάνω και καλά ότι του καθαρίζω το αυτοκίνητο. Με στυλ και σκύβω επίτηδες.
 
- Πω πω! Τι μανάρι είσαι εσύ; Κοριτσάρα μου... και πάλι γέλια.
 
- Για να δούμε εσύ μπάρμαν ντύθηκες; Και μπαίνω μπροστά. Έρχεται και η Μαρία μαζί με μια τσάντα.
 
- Για να μπορούμε να γυρίσουμε μετά. Εννοεί ότι έχει ρούχα μέσα.
 
- Μάκη ωραίο το γκομενάκι μου;
 
- Τέλειο, αλλά έπρεπε να είχαμε συνεννοηθεί, μονομάχος δεν κολλάει και πολύ.
 
Ο Μάκης έχει βάλει στολή μονομάχου. Από πάνω τίποτα που όταν έβγαλε το μπουφάν πάθαμε πλάκα. Τελείως γυμνός με ένα σώμα όνειρο και στη μια ρώγα σκουλαρίκι. Από κάτω μια φούστα ας πούμε με τιράντες και μακριά μέχρι το γόνατο.
 
- Που τη βρήκες ρε, αυτή τι στολή;
 
- Από ένα θαμώνα στο μπαρ. Είναι ενδυματολόγος και του αρέσει να έχει εύκολη πρόσβαση. Γελώντας ανοίγει τη στολή που είναι κομμάτι κομμάτι.
 
- Είναι δέρμα όχι αστεία. Στις μεγάλες καύλες του με έντυσε με αυτό για να τον γαμήσω. Μου τη χάρισε και λέω ευκαιρία είναι να τη βάλω σήμερα.
 
- Και πολύ καλά έκανες. Λέει η Μαρία με νόημα.
 
- Εσύ καυλιάρα μου, τι ωραία μπουτάκια είναι αυτά;... και με χαϊδεύει στο πόδι ενώ οδηγεί. Θα φτάσω καυλωμένος στο πάρτι.
 
Γελάμε όλοι και γενικά το κλίμα είναι όλο πειράγματα. Επιτέλους φτάνουμε στο σπίτι της Κατερίνας. Μια μεζονέτα στα βόρεια. Είχαμε περάσει κάποια βραδιά εκεί και ξέραμε τα κατατόπια. Έξω από την πόρτα ο Μάκης μου βάζει χέρι κανονικά.
 
- Δε μπορούσα να αντισταθώ. Αλλά και με στρινγκάκι; Ωραία θα περάσουμε!
 
Γελάμε ξανά, αλλά η κίνηση του με αναστάτωσε λίγο. Μπαίνουμε μέσα καμιά δεκαριά άτομα όλοι ντυμένοι. Με την πρώτη το μάτι μου έπεσε στο Στέλιο. Το κωλαράκι μου έσφιξε την σφήνα ασυναίσθητα.
 
Έρχεται η Κατερίνα, ντυμένη κατ γουμαν, με ολόσωμη στολή από το κεφάλι μέχρι κάτω. Μας φιλάει όλους.

- Ειναι καλό κορίτσι η δούλα σου ή να την τιμωρήσω;...

και με ένα μικρό μαστίγιο μου ρίχνει μια στα πόδια. Ανατρίχιασα ολόκληρος. Η βραδιά άρχιζε σιγά σιγά με πλάκες και ποτάκια, πειράγματα και χορό. Σε μια γωνία είναι μια χιονάτη και ένας πρίγκηπας. Ρωτάω ποίοι είναι, δεν τους θυμάμαι από κάπου.
 
- Έλα να σε γνωρίσω στα παιδιά, μου λέει η Μαρία. Ελπίδα και Νίκος η δούλα μου για σήμερα είναι ο Τάσος.
 
Γελάμε και αναρωτιέμαι αν είναι η Ελπίδα που κατάλαβα. Από τα λεγόμενα επιβεβαιώθηκα. Η Ελπίδα είναι ασκούμενη στο γραφείο. Μία κοπέλα σεμνή, με σχέση χρόνια και όταν έλεγαν οι άλλες κανένα πονηρό στη δουλειά κοκκίνιζε και κατέβαζε κεφάλι. Τι δουλειά είχε σ' αυτό το πάρτι; Τι έχει στο μυαλό της η Μαρία; Μια φορά η στολή της πήγαινε γάντι. Είναι κοντούλα με λίγα κιλά στα σημεία που δε χαλάνε κανέναν. Ο Νίκος λίγο πιο ψηλός, ωραίος τύπος, με χιούμορ και επικοινωνιακός.
 
Τα λέγαμε με τα παιδιά όταν βλέπω το Στέλιο να πλησιάζει. Ντυμένος πειρατής και συνοδεύει μια τρανς, που φαίνεται από μακριά, ντυμένη ξωτικό. Είναι στο ύψος του Στέλιου, δηλαδή κοντά στα δύο μέτρα. Πολύ αδύνατη και με σκληρά χαρακτηριστικά. Αλλάζουμε δύο κουβέντες και με το βλέμμα του Στέλιου έχει αρχίσει ξανά το κωλαράκι μου να σφίγγει τη σφήνα.
 
Έχει περάσει η ώρα με χαβαλέ και πολύ ποτό. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν και τα πειράγματα να γίνονται πιο τολμηρά. Η Μαρία σε μια τέτοια φάση βγάζει έξω το Στέλιο της.
 
- Στέλιο να σου γνωρίσω το συνονόματο. Ίδιοι δεν είστε;

Ο Στέλιος το πιάνει και γελώντας λέει το δικό μου είναι πιο σκληρό. Η τρανς, πότε δεν έμαθα το όνομα της, το χαϊδεύει και ρωτάει τη Μαρία πιο τυχερό κωλαράκι θα το χαρεί απόψε.
 
- Α δεν ξέρω... να ακούσω προσφορές...

και κάνοντας βόλτα κρατώντας στο χέρι τον ψεύτικο πούτσο, περνάει από όλους. Την κατ γούμαν; Τη νεράιδα; Τον σεφ; Ρωτάει και προκαλεί τα θύματα. Τον πρίγκιπα; Την χιονάτη; Και μένει εκεί πιάνοντας το χέρι της και βάζοντας το πάνω στον πούτσο.
 
Η Ελπίδα κατεβάζει κεφάλι τραβάει χέρι και γίνεται παντζάρι.

- Πως κάνεις έτσι; Παρθένα σε θέλει ο πρίγκιπας σου; Κοίτα τη δούλα μου!
 
Με τραβάει από το λουράκι και με πάει μπροστά της. Γελώντας πιάνω το πούτσο και τον χαϊδεύω όπως θα έκανα και με αληθινό.
 
- Δούλα γλείψε με να δει πως γίνεται η παρθένα μας.
 
Η Μαρία έχει καύλες σίγουρα και θέλει παιχνίδια. Εγώ είμαι μισό ζαλισμένος από το ποτό και έχω μια ταπούλα πίσω που με καυλώνει συνέχεια, πέφτω στα γόνατα και τσιμπουκώνω τον πούτσο.
 
- Έτσι δουλίτσα μου. Είδες χιονάτη ότι ζητήσω γίνεται.
 
Με σηκώνει η Μαρία και πάει πάλι στην Ελπίδα, την αγκαλιάζει από πίσω και κολλάει πάνω της να νιώθει την πούτσα.
 
- Το νιώθεις καλά; Του πρίγκιπα σου έτσι μεγάλη είναι;
 
- Όχι και τόσο, λέει ο Νίκος κι αυτός χαλαρωμένος, γελάει και πιάνει το πούτσο του πάνω από το κολλάν της στολής.
 
- Για δείξε μας πρίγκηπα μας...

τον προκαλεί η Μαρία. Ενώ έχει βάλει τον πούτσο κάτω από τη φούστα της χιονάτης και κινείται αργά μπρος πίσω σαν να τη γαμάει. Ο Νίκος κατεβάζει κολλάν και σλιπάκι και βγαίνει ένας ωραίος πούτσος μισοκαυλωμένος. Είναι ξυρισμένος με τριχούλες μόνο από πάνω. Τα αρχίδια του καθαρά και μεγάλα, ο κορμός του ίσιος με ένα κεφαλάκι έτοιμο για γλώσσα αφού στάζει. Χωρίς ενδοιασμούς πέφτω στα γόνατα πάλι και γλείφω μόνο το πουτσοκέφαλο. Ο Νίκος έχει μείνει άγαλμα. Η Ελπίδα το ίδιο. Η Μαρία αφήνει τη χιονάτη και έρχεται σε μένα.
 
- Μωρή ξεκωλιάρα σου είπα να γλείψεις πούτσο;
 
Με πιάνει από το λουράκι και με τραβάει ρίχνοντάς μου χαστουκάκια. Είχα τυλίξει το πουτσοκέφαλο με τα χειλάκια μου και ρούφαγα τα υγρά της καύλας. Δεν έχω προλάβει να αλλάξω έκφραση όταν με τραβάει η Μαρία και μετά τα χαστουκάκια μου ζουλάει τα μαγουλάκια μου. Οι υπόλοιποι μας κοιτούσαν και ενώ στην αρχή νόμιζαν ότι κάνουμε πλάκα τώρα είχαν σοβαρευτεί και μόνο ο Μάκης είχε βγάλει το δικό του πούτσο έξω για να τον περιποιηθεί η Κατερίνα που τον έγλειφε σα γάτα, με μεγάλες γλειψιές από κάτω προς τα πάνω.
 
Ο Μάκης τούρμπο με ένα καυλί σαν το δικό μου σε μέγεθος με την διαφορά ότι είχε πολύ χοντρό πετσάκι γύρω από το πουτσοκέφαλο.
 
- Τι θα κάνω με σένα; Καύλωσες κιόλας μωρή; Ρώτησες πριν πέσεις με τα μούτρα στον πούτσο του πρίγκηπα;

Η Μαρία τον χαβά της. Η αλήθεια είναι ότι είχα καυλώσει και ο πούτσος είχε πεταχτεί από το στρινγκάκι και τεντώνει τη στολή.
 
- Δεν βλέπεις τη χιονάτη που ζηλεύει;
 
Κατεβάζω το κεφάλι μου και καλά ότι ντρέπομαι και ζητάω συγνώμη.
 
- Από μένα ρε ζητάς συγνώμη από την χιονάτη να ζητάς .
 
- Συγνώμη... λέω και κοιτάζω την Ελπίδα στα πόδια.
 
- Όχι έτσι δούλα. Θα πέσεις στα γόνατα.
 
Το κάνω και επαναλαμβάνω. Η Ελπίδα είναι χαμένη, δεν ξέρει τι να κάνει. Η Μαρία έμπειρη σε παιχνίδια καύλας, γυρνάει τη χιονάτη πλάτη σε μένα, ανεβάζει τη φούστα της και κατεβάζει το καλσόν. Εμφανίζεται ένας μεγάλος άσπρος κώλος.
 
- Δούλα πιάσε δουλειά και εδώ. καθάρισε το κωλαράκι της χιονάτης.
 
Μπαίνω ανάμεσα στα κωλομέρια της και γλείφω όπου μπορώ.  Μαρία ανοίγει τα κωλομέρια για να με διευκολύνει. Ο Νίκος έχει πιάσει τον πούτσο και τον τρίβει δίπλα μου πάνω στο κώλο και στο μάγουλο μου. Βρίσκω κωλοτρυπίδα και γλείφω με μανία. Τα πόδια της Ελπίδας τρέμουν. Πιάνει η γλώσσα μου και λίγο μουνάκι. Είναι μούσκεμα και ζεστό. Οταν τραβιέμαι για ανάσες, μερικές γλειψιές παίρνει και το καυλί του. Στάζει ακόμα και αν με άφηναν θα τον τελείωνα στο στόμα μου. Η Μαρία με σηκώνει, όταν βλέπει ότι τα παιδιά είναι στα όρια τους. Με στήνει στα όρθια και σηκώνει τη στολή μου. Ακούγεται από το βάθος ο Μάκης.
 
- Κοιτά ρε, μου το έπαιζε παρθένα, ταπωμένη είναι η πουτάνα. Φέρε μου την εδώ να τη μπουκώσω λίγο, γιατί η γατούλα εδώ μόνο γλείφει.
 
Με τραβάει από το λουράκι, παρόλο που θα ήθελα να χωθώ πάλι στα απαλά κωλομέρια της Ελπίδας και με πάει κοντά στο Μάκη.
 
- Πάλι τούς καύλωσες όλους μωρή.
 
Όλοι ανάμεσα σε χάδια και φιλιά, μπαλαμούτι κανονικό. Χουφτώματα, γλωσσόφιλα, είχαν αφαιρεθεί ρούχα και τα πρώτα τσιμπούκια είχαν αρχίσει. Πρώτη και καλύτερη η τρανς είχε πετάξει έξω την ψωλάρα του Στέλιου και την εξαφάνιζε ολόκληρη στο στόμα της. Μια νεράιδα είχε ανοίξει τα πόδια της και ανάμεσα της είχε έναν κλόουν που έγλειφε το μουνάκι της. Και μια παρέα τρία αγοράκια νίντζα και μια κοπέλα Τομπ ραιντερ. Έχουν βάλει τη κοπέλα στη μέση και την έχουν τρελάνει στα φιλιά, ενώ αυτή τους πιάνει τα καυλιά πάνω από τις στολές. Ο σεφ βγάζει το καυλί του έξω από την άσπρη στολή του και το δίνει σε μια κοπέλα που δουλεύει στο μπαρ μαζί με το Μάκη και έχει ντυθεί μέλισσα, με μαύρο ολόσωμο κολλάν, με κίτρινες γραμμές στο ύψος της κοιλιάς και φτερά.
 
- Έλα να σου πάρω τη γύρη σου. Του λέει και κάνει τη μέλισσα. Πέφτει στα γόνατα και εξαφανίζει την ψωλή του. Ενώ αυτός πίνει κρασί από το μπουκάλι.
 
Η καύλα μου έχει φανεί πια από τη φούστα. Ένα μικρό όργιο είναι έτοιμο να ξεσπάσει. Η Μαρία βλέπει την καύλα μου και με πιάνει από τον
πούτσο.
 
- Τι έχουμε εδώ; Έτσι θα κυκλοφορεί η δούλα μου; Με το πουλάκι έξω;
 
Με πάει στην Κατερίνα και το Μάκη. Η Κατερίνα φεύγει από το Μάκη και πλακώνει την πούτσα μου στα φιλιά και την γλείφει. Η Μαρία με σπρώχνει στα ανοιχτά πόδια του Μάκη που από την στολή του εξέχει το καυλί του σκληρό και υγρό από τα σάλια της Κατερίνας.
 
Τώρα είμαι στα τέσσερα να γλείφω τον Μάκη. Η Κατερίνα να παίζει με το καυλί μου και την σφήνα στο κωλαράκι μου. Η ψωλή του Μάκη είναι νόστιμη και μου αρέσει να παίζω με το πετσάκι της. Βάζω τη γλώσσα μέσα και την γυρνάω γύρω από το κεφάλι της. Ο Μάκης με βουτάει από το κεφάλι και με καρφώνει στην ψωλή του. Η Μαρία τραβάει την σφήνα την ώρα που η Κατερίνα παίζει την πούτσα μου και χύνω στα καλά καθούμενα. Η Κατερίνα βάζει τα γέλια και φωνάζει "ο πρώτος έχυσε, θέλει κανείς σπέρμα;". Η Μαρία με γυρνάει να κάθομαι στα πόδια του Μάκη. Βάζει την Κατερίνα να με καθαρίσει καλά. Φεύγει για δύο λεπτά και γυρνάει με ένα κλουβί από μέταλλο με σίδερα κυκλικά από τη βάση σαν σκουφάκι.
 
- Τώρα θα σε έχω υπό έλεγχο. Πουτάνα που δε κρατιέσαι. Και μου περνάει το κλουβί στο πεσμένο πούτσο μου. Αν ξανά χύσεις θα χύσεις με αυτό. Για να ξανά καυλώσεις θα πρέπει να στο βγάλω και το κλειδί προς το παρών δε θυμάμαι αν το πήρα μαζί μου.
 
Δεν έχω ξενερώσει ούτε λίγο... ξέρω ότι με παίζει και είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε καλά. Με γυρνάει πάλι και μου λέει να αρχίσω να ξεκαυλώνω έναν έναν βάζοντας μου το Μάκη πάλι στο στόμα.
 
- Έτσι θα είμαι σίγουρη ούτε εγώ θα γαμηθώ από άλλο πούτσο, ούτε εσύ θα γαμήσεις άλλο μουνάκι. Μόνο το δικό μου θα γαμήσεις στο τέλος. Εντάξει αγάπη μου; Και με φιλάει στο μάγουλο που είναι γεμάτο με την ψωλή του Μάκη. Και τώρα που τακτοποίησα την δούλα ποίος έχει σειρά;...
 
φωνάζει η Μαρία και πλησιάζει ξανά την Ελπίδα που χαϊδεύει την ψωλή του Νίκου. Αυτός έχει ακουμπήσει στο τοίχο και χαϊδεύει το κωλαράκι της βάζοντας που και που δάκτυλο στο μουνάκι της. Αυτή ήταν η τελευταία εικόνα που είχα από το ζευγάρι πριν με μπουκώσει ο Μάκης. Για τους άλλους μόνο αναστεναγμούς και καυλόλογα άκουγα.
 
Ο Μάκης δε θα καθόταν ήσυχα, η Κατερίνα που με γαμάει με δάχτυλα τον ενημερώνει ότι είμαι έτοιμος. Με σηκώνει από το καυλί του, αφού πρώτα χαστούκισε τα μάγουλα μου με την πούτσα του μέσα στο στόμα μου. Όπως σηκώνομαι τον γλείφω στην κοιλιά φτάνω στο στήθος και παίζω με το σκουλαρίκι. Αναστενάζει και με πιάνει στο πρόσωπο.
 
- Τι καυλάκι είσαι εσύ; Πως και μου έχεις γλυτώσει τόσο καιρό; Μου ρίχνει ένα φιλάκι και με γυρνάει πλάτη.
 
Η Κατερίνα έχει αναλάβει να του φορέσει προφυλακτικό. Υπάρχουν σε μια γαβάθα στο τραπέζι του σαλονιού, με γεύσεις, με ραβδώσεις, λεπτά, κανονικά, για όλα τα γούστα.
 
- Σε έχω σαλιώσει καλά αν δεις ότι τσιτώνει πες μου γιατί του φόρεσα το λεπτό για το νιώθεις καλύτερα στο κωλαράκι.
 
Με την περιποίηση της Κατερίνας και την σφήνα δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με το κωλαράκι μου κάθομαι σχετικά εύκολα πάνω στο πούτσο του Μάκη.
Αρχίζω να χορεύω πάνω του και νιώθω τη ψωλή του να με ανοίγει. Ο Μάκης αναστενάζει και με πιάνει από τα κωλομέρια για να με ελέγχει .
Τον σφίγγει η τρυπούλα μου και ουρλιάζει από καύλα. Τρελάθηκα! Θα τον κάνω να χύσει σκέφτομαι και καυλώνω. Το πουλάκι μου κλεισμένο δεν καυλώνει φτάνει σε ένα σημείο και πονάει. Ένας πόνος γλυκός σαν καύλα βαθιά από μέσα μου. Κάθομαι δυνατά πάνω στη ψωλή του Μάκη και τον σφίγγω και τρέμω από καύλα. Πόσο μου αρέσει ο πούτσος του. Ο Μάκης τρελάθηκε και αρχίζει να σπρώχνει όσο μπορεί. Έχω σηκώσει τα πόδια μου και όλο τα βάρος μου είναι καρφωμένο στην ψωλή του.
 
- Γαμιά μου, τι ωραία που σε νιώθω; Τι πουτσαράς που είσαι;
 
- Τι καύλα είσαι μωρή ξεκωλιάρα; Θα σε χύσω μωρή, θα χύσω την κωλάρα σου. Μη μου το σφίγγεις άλλο ρε καυλιάρη, δε μπορώ να τα κρατήσω άλλο. Χύνω γαμιόλα χύνω...
 
Ρίχνει δύο τρεις γαμιές και νιώθω τη ψωλή του να ξεσπάει μέσα μου. Σταματάει απότομα, νιώθω να τελειώνει και η καύλα που τον έκανα εγώ να τελειώσει, να χύσει για μένα, με κάνει να θέλω κι άλλο. Δε σηκώνομαι και του σφίγγω τον πούτσο με την τρυπούλα μου και την παίζω μέσα μου.
 
- Πάρτε τη γαμίολα από πάνω μου, αρμέγει την ψωλή μου θα με πεθάνει... φωνάζει ο Μάκης.
 
Έρχεται ο κλόουν και με τραβάει.
 
- Έλα λίγο μαζί μας.
 
Με πάει σε ένα διθέσιο καναπέ που είναι η νεράιδα ξαπλωμένη με ανοιχτά τα πόδια. Θέλω να της ετοιμάσεις το κωλαράκι της. Και με ρίχνει πάνω στο μουνάκι της. Η Κατερίνα βγάζει το προφυλακτικό και το δείχνει στην παρέα.
 
- Κοιτά τη δούλα σου, τον άδειασε τον άνθρωπο. Λέει στη Μαρία, που έχει βάλει στο στόμα τής χιονάτης το πούτσο της όσο ο πρίγκιπας γαμάει το μουνάκι της.
 
- Κοιτά μην έχει χύσει. Δεν ξέρεις τι πουτάνα είναι.
 
Νοιώθω να μου τρίβει το πουλάκι μου από πίσω ένα χέρι. Ενώ η γλώσσα μου είναι ήδη μέσα στο κωλαράκι της νεράιδας.
 
- Είναι μούσκεμα, αλλά δε νομίζω να έχυσε... λέει ο κλόουν και μου βάζει δύο δάχτυλα μέσα μου. Η τρυπούλα πάντως είναι έτοιμη για γαμήσι. Να μπω λίγο ή θα το αναλάβει άλλος;
 
- Για να δω τι κουβαλάς;

Του λέει η Μαρία. Δείχνει το πούτσο του μάλλον γιατί δε βλέπω τίποτα εκτός από το μουνάκι.
 
- Εντάξει είναι, βάλε καπότα και γάμα.

Η διαταγή της Μαρίας ακούστηκε σαν να με έχει πραγματικά για δούλα. Αντί να διαμαρτυρηθώ, καύλωσα κι άλλο, η τρυπούλα μου ανοίγοκλείνει και στο επόμενο λεπτό είναι πάλι γεμάτη και σφίγγει τον καινούριο πούτσο.
 
- Πραγματικά είναι τέλειο κωλαράκι, ξέρει να γαμιέται.
 
Ο κλόουν αρχίζει να με γαμάει γρήγορα. Θα τον κάνω και αυτόν να χύσει, σκέφτηκα και πιάνω τον εαυτό μου να καυλώνει που με θέλουν να με γαμάνε. Η νεράιδα σηκώνεται και πάει στη Μαρία.
 
- Μας το έφαγε το γκομενάκι η δούλα σου. Γελάει και πέφτει να βοηθήσει τη χιονάτη που είναι ακόμα μπουκωμένη.
 
- Έλενα σε έχει γαμήσει μαύρος πούτσος; Θες να δοκιμάσεις; Προτείνει η Μαρία.
 
Έλενα, τώρα κατάλαβα πια είναι η νεράιδα. Μια τσουλίτσα που έχει πάρει ότι υπάρχει στα δικαστήρια. Είναι δικαστικός επιμελητής και μια φορά, η Μαρία, την είχε τσακώσει να γαμιέται στις τουαλέτες με μια δικηγόρο.
 
- Ακόμα όχι! Αλλά όχι για πολύ...
 
και της στήνει το κωλαράκι της στα όρθια. Η Μαρία της βάζει δάχτυλα παντού.
 
- Όχι έτσι μωρό μου. Θα σε γαμήσω όπως σου πρέπει.
 
Αφήνει τη χιονάτη που ακόμα την γαμάει ο πρίγκιπας της, παίρνει από το χέρι την Έλενα και την πάει σε ένα ανάκλιντρο. Την ξαπλώνει και πέφτει στο μουνάκι της.
 
- Είσαι έτοιμη μωράκι μου. Θα σε φτιάξω τώρα.
 
Αμέσως βάζει το κεφαλάκι της μαύρης ψωλής στην είσοδο του μουνιού της. Το παίζει λίγο και προχωράει.
 
- Αν πονέσει να μου το πεις...

και αρχίζει το γαμήσι. Όλη αυτή την ώρα ο κλόουν με γαμάει. Η Κατερίνα έχει ανοίξει τη στολή και παίζει το μουνάκι της. Ο Μάκης μετά από λίγο πήγε για ντουζάκι, ο Στέλιος έχει κάτσει σε μια πολυθρόνα και η τρανς απολαμβάνει την ψωλή του. Αυτούς που δε ξέρω που είναι και τι κάνουν είναι τα νιντζάκια και ο σεφ με τη μέλισσα.
 
Η Έλενα αποδεικνύει ότι είναι παρτόλα. Παίρνει όλο τον πούτσο μέσα άνετα και τρελαίνεται από καύλα. Η Μαρία που τη βλέπει έτσι τη γαμάει δυνατά και γρήγορα.
 
Η τρανς ξαφνικά αρχίζει να φωνάζει και να χύνει παντού. Ο πρίγκιπας συγχρονίζεται και χύνει πάνω στα κωλομέρια της χιονάτης. Ο κλόουν με χύνει και αυτός μέσα και πέφτει πάνω μου μένοντας μέσα μου. Η τρύπα μου είναι ανοιχτή και άνετα πια γλιστράει η πούτσα του έξω. Η Έλενα αρχίζει να χύνει με φωνές.
 
Παίρνουμε ανάσες αραχτοί. Έχουμε μείνει άχυστοι, εγώ, η Μαρία, ο Στέλιος, η χιονάτη και η Κατερίνα., από αυτούς που ήμαστε στο σαλόνι. Ο Μάκης είναι άφαντος μαζί με τους άλλους.
 
- Ήταν που έλεγες για αίσθημα. Δεν άφησες πούτσο όρθιο για μας. Μου λέει η Κατερίνα και γελάει.
 
- Δε φταίω εγώ... η φίλη σου. Γελάω και βάζω το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της. Πιο μούσκεμα από ποτέ. Διαπιστώνω και γελάω.
 
- Τα χάλια σου τα έχεις δει;... και πιάνει το κλουβάκι μου, μαζεύει με το χέρι της τα υγρά μου και τα δοκιμάζει. Μ... γλυκά που είναι. Τι ωραία που γαμιέσαι...
 
Όλοι εκτός από μένα και την Μαρία έχουν βγάλει από κάτι. Εγώ είμαι ακόμα με τα ρούχα της υπηρέτριας, ούτε το στρινγκάκι δε μου έχουν βγάλει. Η Κατερίνα έχει βγάλει τη μάσκα και είναι με την ολόσωμη στολή και τις μπότες. Με τα ξανθά μαλλιά της πάει τρέλα. Ο κλόουν μαζεύει το παντελόνι της στολής και η νεράιδα προσπαθεί να βγάλει το σκισμένο καλσόν. Η χιονάτη απλά έχει ανεβάσει το δικό της και είναι μαζί με τον πρίγκηπα όπως μπήκαν στο πάρτι. Το ίδιο και η τρανς, μαζεύει τα βυζάκια μέσα κατεβάζει και το τούλι γύρω από την μέση και είναι έτοιμη. Ο Στέλιος ούτε λόγος να μαζέψει το θηρίο του. Είναι ακόμα καυλωμένος.
 
- Τι ντύνεστε ρε παιδιά; Έτσι θα μείνω εγώ; Ακούγεται ο Στέλιος και δείχνει την ψωλή του.
 
- Έλα Κατερίνα να δοκιμάσεις αληθινό πούτσο, θα σου αρέσει. Η Μαρία την έχει βάλει ανάμεσα στα πόδια του Στέλιου και αρχίζει να τον γλείφει.
 
- Έλα μη φοβάσαι, η δούλα μου τον έχει πάρει όλο.
 
Η Κατερίνα παίζει με τη ψωλάρα του, τη θαυμάζει και τη φιλάει από πάνω μέχρι κάτω.
 
- Καρδούλα μου, μήπως ήρθε η ώρα να με ελευθερώσεις; Προτείνω στη Μαρία αν και δεν έχω πολλές ελπίδες.
 
- Από τώρα; Τι να μας δείξεις εσύ τώρα έχουμε του Στέλιου του αληθινού. Έλα μαζί μας ξέρω πόσο σου αρέσει.
 
Πλησιάζω και δειλά πέφτω κι εγώ στα γόνατα δίπλα στη Κατερίνα. Ο Στέλιος με σηκώνει και με παίρνει αγκαλιά.
 
- Έλα μου εδώ καυλίτσα μου. Σε έχω δει πως με κοιτάς. Αξέχαστο το γαμήσι μου έτσι;
 
Με χουφτώνει στο κωλαράκι και βάζει ένα δάχτυλο. Είχα ξεχάσει πόσο μεγαλόσωμος ήταν και το δάχτυλο του με καύλωσε άμεσα και το έσφιξα μέσα μου. Με φιλάει με γλώσσα και νιώθω πραγματικά σαν κορίτσι που τον έχει αγκαλιά ο γαμίας του.
 
- Ρε μωρό μου, πάλι στάζει το πουλάκι σου; Εντάξει θα σε αφήσω να σε γαμήσει και ο Στέλιος. Να θυμηθούμε τα παλιά.
 
Η Μαρία χουφτώνει τα αρχίδια μου και τα κουνάει μαζί με το κλουβί. Με πονάει λίγο και το κατάλαβε.
 
- Σου υπόσχομαι μόλις κάνεις αυτό το παλούκι να χύσει θα στο βγάλω.
 
Η Κατερίνα δεν πιστεύει τα μάτια τής όταν το θηρίο του Στέλιου είναι έτοιμο να μπει μέσα στο κωλαράκι μου. Με έχουν στήσει στην πολυθρόνα με το κεφάλι μου στην πλάτη και το κωλαράκι τεντωμένο. Ο Στέλιος πίσω μου και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας να βλέπει γύρω μας. Η ψωλή αρχίζει να μπαίνει ότι και να έχει πάρει σήμερα η τρυπούλα μου, αυτή η ψωλή με γεμίζει ολόκληρο. Δεν κουνιέμαι καθόλου. Θυμάμαι ότι ο Στέλιος ξέρει τι κάνει. Περιμένω και αρχίζει τα δικά του. Λίγο μέσα έξω και στοπ. Άνοιγμα και πάλι λίγο πιο μέσα. Μετά από δύο τρία λεπτά δεν άντεχα τον ήθελα να με γαμήσει. Αρχίζω να κουνάω λίγο το κωλαράκι μου.
 
- Ανυπομονεί η τρυπούλα σου; Θα στον βάλω όλο όπως παλιά μην ανησυχείς. Και με καρφώνει.

Τα αρχίδια του πάνω στα δικά μου και το κωλαράκι μου χαμένο μέσα στο σώμα του να με αγκαλιάζει. Τι καύλα ήταν αυτή. Ένας τεράστιος γαμιάς με ένα θηρίο για πούτσο με γαμάει και καυλώνει για μένα. Η σούφρα μου κάνει σπασμούς και ο Στέλιος μένει ακίνητος μέσα. Νιώθω να με γεμίζει και να κουνιέται η ψωλάρα μέσα μου. Μικρά τινάγματα, τι γαμιάς είναι τελικά αυτός. Ο Νίκος έχει βγάλει τον πούτσο έξω και τον παίζει δίπλα από το κεφάλι μου, πίσω από την πολυθρόνα. Μόλις τον βλέπω γυρνάω στο μέρος του με ανοιχτό το στόμα. Μου τον βάζει στο στόμα και τον κλείνω βαθιά μέσα. Τώρα έχω δύο ψωλές να με γεμίζουν και να τινάζονται μέσα μου. Αρχίζει ο Στέλιος το γαμήσι. Αργό και απολαυστικό με βαθιές κινήσεις να μπαίνει ολόκληρος. Μετά δυναμώνει και με γαμάει γρήγορα και δυνατά. Με καρφώνει. Η πούτσα του Νίκου με γαμάει στο στόμα. Δε μπορώ να τον γλείψω. Έχω μόνο ανοιχτό το στόμα για να μου το γαμάει. Η καύλα να σε γαμάει ο Στέλιος είναι το κάτι άλλο. Το απολαμβάνω και αφήνω όλες τις αισθήσεις μου, να αγκαλιάζουν αυτήν την εμπειρία.

Ο Νίκος έχει ξεφύγει. Με έχει πιάσει από το κεφάλι και γαμάει. Είναι πάλι έτοιμος να χύσει. Με τον κώλο μου ανοιχτό να κάνει συσπάσεις μόνος του, με τον Στέλιο να με σπρώχνει συνέχεια, σφίγγω τα χειλάκια μου γύρω από τον πούτσο του Νίκου. Με καρφώνει δύο τρεις φορές και με χύνει. Νόστιμα χύσια γεμίζουν το στοματάκι μου και κρατάω ρουφώντας το πούτσο του μέσα μου. Ο Στέλιος βλέπει το Νίκο να τελειώνει και αρχίζει το πραγματικό του γαμήσι. Με δυνατές και βαθιές γαμιές. Βγαίνει μέχρι το πουτσοκέφαλο και με καρφώνει δυνατά. Θεέ μου, χύνω. Με τον πούτσο μου κλεισμένο σε κλουβί μισό καυλωμένο και χύνω. Ποτάμι τρέχει ο πούτσος μου και δεν ελέγχω τίποτα πια τρέμω και ουρλιάζω. Με πιάνουν σπασμοί με το θηρίο μέσα μου, το αγκαλιάζει η τρυπούλα μου και χύνω όπως ποτέ. Ο Στέλιος δεν αντέχει άλλο, με σπρώχνει όσο πιο βαθιά μπορεί και χύνει με φωνές. Την πρώτη φορά μας είχε γεμίσει χύσια παντού. Τα θυμάμαι να τρέχουν στο στόμα μου από το κωλαράκι της Μαρίας. Τώρα φοράει προφυλακτικό και παρόλα αυτά τον νιώθω να με γεμίζει. Κάνει ξανά τις κινήσεις που πρέπει και κρατώντας το πούτσο του μέσα με αργές κινήσεις βγαίνει.
 
Νιώθω πολύ ανοιχτός και θα ήθελα να νιώθω και τα χύσια αυτής της υπέροχης ψωλής. Η τρυπούλα μου καίει και κάνει συσπάσεις. Έχω πέσει στην πλάτη της πολυθρόνας και ακόμα στημένος χάνομαι. Γεμάτος με τη γεύση του Νίκου στο στόμα μου και νιώθοντας την ανοιχτή τρυπούλα μου, να έχει ξεκαυλώσει άλλη μια ψωλή. Πέφτουν οι ασφάλειες και μπαίνω σε λήθαργο.
 
Έχω χάσει επαφή για αρκετή ώρα. Όταν έρχομαι ξανά στο κόσμο μας, βλέπω τη Μαρία να γαμάει την Κατερίνα και τη χιονάτη να γλείφει τον πρίγκηπα. Πόση ώρα είμαι έτσι; Που είναι οι άλλοι;
 
- Συνήλθες αγάπη μου; Εμείς μείναμε, ο Στέλιος έφυγε με τη φίλη του. Νευρίασε που έχυσε με εσένα σχεδόν αμέσως. Θα του κάνει σκηνή τώρα...

γελάει η Μαρία και ρίχνει χαστουκάκια στο κώλο της Κατερίνας που τον παίρνει στα τέσσερα.
 
- Οι άλλοι είναι πάνω γαμήθηκαν και κοιμήθηκαν, μαζί και ο Μάκης, ποιος ξέρει τι έγινε. Η αναφορά από την Μαρία με βρίσκει να ψάχνω τον καπνό μου.
 
Δε ξέρω πόση ώρα έχω να καπνίσω και να βάλω κάτι στο στόμα μου. Εκτός από καυλιά και μουνάκια. Τα πόδια μου έχουν πιαστεί και με την τρυπούλα μου ανοιχτή δε μπορώ να περπατήσω καλά. Ο πρίγκιπας με πιάνει να μη πέσω, με βάζει να κάτσω κανονικά στην πολυθρόνα, μου στρίβει τσιγάρο και μου φέρνει μια βότκα.
 
- Πρίγκιπας κανονικός του λέω και γελάμε. Καρδούλα μου θα κρατήσεις την υπόσχεση σου; Και δείχνω το πουλάκι μου.
 
- Ελπίδα, πήγαινε σε παρακαλώ στο τραπέζι της κουζίνας, έχει ένα βαζάκι με το κλειδί μέσα, φέρ' το να του βγάλουμε το κλουβάκι του.
 
Η Ελπίδα πετάχτηκε σαν ελατήριο. Η Μαρία δε σταματάει να γαμάει και έχει αρχίσει να βάζει και δάκτυλο στο κωλαράκι της Κατερίνας. Ο Νίκος βγάζει τελείως το κολλάν του πρίγκηπα και χαλαρώνει στον καναπέ βλέποντας το γαμήσι χαϊδεύοντας τον πούτσο του. Έρχεται η Ελπίδα και πάει στη Μαρία με το κλειδί.
 
- Δεν βλέπεις ότι έχω δουλίτσα τώρα; Κάνε μου τη χάρη να τον ξεκλειδώσεις.
 
Η Ελπίδα με κοιτάει σα χαζή. Ο Νίκος σηκώνεται και την παίρνει αγκαλιά φέρνοντας τη μπροστά μου. Εγώ κάνω το δεύτερο τσιγάρο και ανοίγω τα πόδια μου για να διευκολυνθεί. Σκύβει και προσπαθεί χωρίς να με αγγίξει. Ο Νίκος σκύβει δίπλα της και την καθοδηγεί. Αρχίζει να μου πιάνει τα αρχίδια και να τα κρατάει για να μπορεί η Ελπίδα να ξεκλειδώσει το λουκέτο. Με τα χέρια τής να τρέμουν τελικά τα καταφέρνει. Το βγάζει και ο Νίκος κρατώντας το ένα μέρος τραβάει το άλλο σιγά σιγά. Το κλουβί επιτέλους είναι παρελθόν. Προς μεγάλη έκπληξη ο Νίκος μου χαϊδεύει τα αρχίδια και τον πούτσο μου.
 
- Για να ξεμουδιάσει λίγο μου λέει αλλά δε σταματάει.
 
- Νίκο τι κάνεις; Θα σταματήσεις;...
 
ακούγεται η Ελπίδα που απορεί.
 
- Ρέ μωρό μου, δε καταλαβαίνεις, να βοηθήσω θέλω . Δες κι εσύ τι απαλά που είναι.
 
Η Ελπίδα πιάνει τα αρχίδια μου και ο Νίκος τον κορμό της πούτσας μου.
 
- Είναι απαλά και ζεστά... του λέει.
 
- Είδες; Κοίτα που έχει ακόμα χυσάκια πάνω. Και βάζει τον πούτσο μέσα στο στόμα του.
 
Η Ελπίδα χαζή. Ο Νίκος μπουκώνει τον πούτσο μου και βγάζοντας τον της λέει να δοκιμάσει. Το βάζει δειλά στο στόμα τής. Ο Νίκος την πιάνει από το κεφάλι και την πιέζει .

- Όλο μέσα. Έτσι...
 
Λίγο τα παιδιά που έπαιζαν μαζί μου, λίγο η Κατερίνα που έχυσε με φωνές στην πούτσα της Μαρίας, ξανά καύλωσα. Η Μαρία έρχεται σε μας και μου δίνει να τσιμπουκώσω τη μαύρη ψωλή γεμάτη με μουνόχυμα από την Κατερίνα.
 
- Αγάπη μου! Τι έγινε σε καύλωσαν τα παιδιά;
 
- Δεν το περίμενα ούτε εγώ αλλά ναι... με καύλωσαν.
 
Η Μαρία βγάζει το παντελόνι και λύνει τον πούτσο της. Πιάνει την Ελπίδα και τη βάζει πρόσωπο με το μουνάκι της.
 
- Άσε τα αγοράκια να καυλώσουν και γλείψε λίγο μουνάκι. Θα σου αρέσει.

Την κολλάει πάνω του και μέχρι να βγάλει γλώσσα η Ελπίδα της το τρίβει στο μουτράκι της.
 
- Έτσι μπράβο το μωράκι. Γλείψε καλά και θα ανταμειφθείς. Στο γραφείο θα σε γλείφω οπότε καυλώνεις. Δε θα παίζεις ξανά μόνη σου στις τουαλέτες. Τι νομίζεις δε σε έχουμε πάρει πρέφα τι κάνεις; Νίκο οπότε καυλώνει κλείνεται στην τουαλέτα και το παίζει.
 
- Το ξέρω, αφού με παίρνει τηλέφωνο για να την καυλώσω να χύσει, ενημερώνει ο Νίκος τη Μαρία και ξανά βάζει τον πούτσο μου στο στόμα.
 
- Ά... έτσι τσουλίτσα; Και μας το παίζεις αθώα; Βάλε γλώσσα τώρα μέσα άχρηστη γιατί θα τους βάλω να σε γαμήσουν παρέα.
 
Η Ελπίδα ξαφνικά αναστενάζει πάνω στο μουνάκι, η Κατερίνα έχει έρθει και βάζει δάχτυλο στο μουνί της.
 
- Ρε αυτή έχει χύσει κάνα δυο φορές σίγουρα. Έτσι βουβά χύνεις; Γι αυτό δε σε πήραμε χαμπάρι; Μαρία είναι μούσκεμα η τσούλα. Η Κατερίνα βάζει και στην τρυπούλα της ένα δάχτυλο και η Ελπίδα αρχίζει να τρέμει.
 
- Οχι από εκεί θα πέσω κάτω δεν αντέχω. Πονάει δε θέλω...
 
και πέφτει κάτω με τα πόδια διπλωμένα και κλειστά.
 
- Μωρή τι κάνεις; Η Κατερίνα τα παίρνει, της ανοίγει τα πόδια και χώνει τη μούρη της ανάμεσα. Της τεντώνει τα πόδια και η Ελπίδα τα μαζεύει.
 
- Όχι γλώσσα, όχι από εκεί, φοβάμαι... και βγάζει μια κραυγούλα, χύνω, όχι εκεί, όχι άλλο, χύνω...
 
Η Μαρία συγχρόνως με το γλείψιμο της Κατερίνας, έχει ανέβει πάνω μου έχει καθίσει με την άνεση της πάνω στο πούτσο μου και έχει βάλει το Νίκο να της γλείφει το μουνάκι και τον πούτσο μου καθώς γαμιόμαστε.
 
- Έτσι πρίγκηπα μου, φάε το μουνάκι μου και τον πούτσο του γαμιά μου. Έτσι βασιλιά μου. Να χύσω στον πούτσο του. Όλη νύχτα αυτό περίμενα, να χύσω την πούτσα της δούλας μου. Πόσο τον αγαπώ αυτόν το πούτσο. Πάρε τα χύσια μου βασιλιά και πρίγκηπα και ότι θες, πάρ' τα όλα...
 
Η Μαρία χύνει με σπασμούς. Ο Νίκος προσπαθεί να φάει ότι μπορεί. Πετάγεται ο πούτσος μου έξω από το μουνάκι της, το αρπάζει ο Νίκος και το καταπίνει. Με ρουφάει σαν τρελός και χύνω μέσα στο στόμα του. Πόσο ήθελα μία παιχνιδιάρα γλώσσα στην πούτσα μου. Ο Νικόλας δεν ξέρω αν έχει εμπειρία, πάντως με γλείφει και με ρουφάει τέλεια. Με καθάριζε μέχρι που με πήρε ο ύπνος.
 
Έχουμε γίνει ένα κουβάρι στο σαλόνι και κοιμόμαστε. Η Μαρία αγκαλιά μου στον καναπέ. Η χιονάτη με τον πρίγκιπα της στο διθέσιο. Και η Κατερίνα ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι της, όπου βρήκε το Μάκη μαζί με τη μέλισσα και έπεσε μαζί τους. Έχω το μουνάκι της Μαρίας να τρίβετε ελαφρά στο μπούτι μου και θέλω να τη γαμήσω ξανά, αλλά η εξάντληση κρατάει τον πούτσο μου πεσμένο.
 
Το μεσημέρι που σηκωθήκαμε είχε πολύ πλάκα. Όλοι με τα αποκριάτικα σε διάλυση. Οι άλλοι είχαν φύγει. Πίναμε καφέ όλοι μαζί. Εμείς, η Κατερίνα, ο Μάκης, η μέλισσα, και το ζευγάρι. Η Κατερίνα μας είπε ότι κάποια φάση ανέβηκε πάνω να δει τι γίνεται και η τομπ ραιντερ τον έπαιρνε από τρεις συγχρόνως και η μέλισσα ήταν καβάλα στο Μάκη και έγλειφε τον σεφ. Η Μαρία με το μουνάκι φάτσα φορά της λέει μήπως έχει καμία άλλη επιθυμία να το κάνει πραγματικότητα και το δείχνει ανοίγοντας τα μουνόχειλα. Ξέρεις εσύ... γλείφεις πρώτα και μετά ότι θες. Ο Μάκης κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω στη κουζίνα, ήρθε από πίσω μου, με χουφτώνει και μου βάζει δάκτυλο ενώ περπατάω. Με πάει έτσι και γυρνάμε έτσι. Με το δάκτυλο στο κωλαράκι μου.
 
- Τέλεια κωλοτρυπίδα σου έφτιαξε ο Στέλιος. Μωράκι είσαι καύλας.
 
Γυρνάω με ναζί, του λέω σου αρέσει;" και βλέπω τον πούτσο του πάλι καυλωμένο. Εμένα με έχει καυλώσει από τη στιγμή που με δαχτύλιασε. Έρχεται η Στέλλα και τον ρουφάει ενώ χαϊδεύει τον δικό μου. Με γυρνάει στα όρθια με στήνει και μπαίνει μέσα μου. Πιο άνετα από ποτέ. Με γαμάει κάνα δύο λεπτά και βγαίνει.
 
- Ούτε μουνάκι να γαμούσα.
 
Γυρνάω να τον τελειώσω με το στόμα μου. Μου αρέσει πολύ ο πούτσος του. Με κρατάει από το κεφάλι καρφώνει και με χύνει. Στο καπάκι η Στέλλα με γλείφει στο στόμα. Με τίποτα δεν είναι φιλί αυτό. Βάζει γλώσσα και παίρνει τα χύσια του Μάκη. Είμαι σε φάση που θέλω να τη γαμήσω έτσι που κάνει.
Η Μαρία το πιάνει στον αέρα και έρχεται, με βάζει στο στοματάκι της και με μια υγρή πίπα με τελειώνει, ενώ ακόμα η Στέλλα έχει τη γλώσσα της στο στόμα μου σα να με γαμάει. Η Μαρία παίρνει τα χύσια μου και πάει στην Κατερίνα. Τη φιλάει με τα χύσια στο στόμα και συγχρόνως παίζει το μουνάκι της. Η Κατερίνα τη σταματάει.
 
- Δεν μπορώ άλλο μωρή! Άσε με να χαρείς. Σε μια βδομάδα να συνέλθει το μουνάκι μου. Θα σε αφήσω!
 
Γελάμε γιατί έτσι όπως το λέει η Κατερίνα είναι τραβάτε με κι ας κλαίω. Τελικά την τελειώνει με τα δάκτυλα της. Άρχισαν τα πειράγματα και τα γέλια. Περάσαμε μια ωραία Κυριακή και μετά ο καθένας σπίτι του.
 
Η Μαρία τα είχε κανονίσει όλα. Το Στέλιο για να με δει η Κατερίνα να γαμιέμαι, άλλο που με γάμησαν τρεις. Την Ελπίδα για να ξεκλειδώσει, είχε συνεννοηθεί με το Νίκο. Την Έλενα, που έφερε μαζί της τον κλόουν, ήξερε ότι δε θα κολλήσει πουθενά και ήθελε να τη γαμήσει. Ο Μάκης μας βγήκε έκπληξη, που πέραν του ότι είναι κωλομπαράς, ζήλεψε τη μέλισσα που μάθαμε το όνομά της την επόμενη. Στέλλα τη λένε και με τον Μάκη παντρεύτηκαν μετά από ένα χρόνο. Ο σεφ ήταν φλερτ δικό της. Όσο για την τετράδα, οι νίντζα ήταν τρεις φίλοι από ένα συγκρότημα που ήταν πελάτες του γραφείου και η κοπέλα ήταν η τραγουδίστρια. Η Μαρία είχε μιλήσει με τα παιδιά και με την κοπέλα χωριστά. Το θέλανε όλοι μα ήταν όλοι διστακτικοί, ώσπου η Μαρία με τα καπρίτσια της τους έλυσε και πέρασαν όλο το βράδυ μαζί. Ακόμα και σήμερα η κοπέλα, που έχουμε κρατήσει επαφή, δεν πιστεύει ότι το έζησε.
 
Ίσως την επόμενη φορά να σας γράψω για το ξεπαρθένιασμα της Κατερίνας. Όταν επιτέλους η Μαρία με άφησε να της πάρω το κωλαράκι. Η πλάκα είναι ότι δεν ήταν και πολύ σίγουρη η Κατερίνα και από τότε ακόμα και σήμερα όταν το παιδί είναι στους δικούς μου, έρχεται για να την γαμήσουμε από παντού.
 
Ώς τότε να περνάτε καλά.

Φιλιά σε όλους.
 
Α... και εδώ τα ονόματα εκτός από τα γνωστά, είναι αλλαγμένα. Μη μπλέξουμε πουθενά πολλοί έχουν κάνει οικογένειες.


Copyright Ref Number: 16151260522S021



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.