Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια χαραντάν στην παρέα. Η ιστορία που θα σας περιγράψω είναι αληθινή και συνέβη την καλή περίοδο πριν την πρώτη καραντίνα. Όσοι περιμένουν κάτι εξαιρετικά kinky ή ιδιαίτερο θα απογοητευθούν, οπότε ας μην τη διαβάσουν. Ήταν ένα ωραίο σκηνικό που μπορεί να συμβεί στον καθένα, αλλά δύο χρόνια μετά ακόμα το θυμάμαι και καυλώνω.
 
Στο σημείο αυτό να με περιγράψω. Αν και γενικά θεωρούμαι ωραίος, δεν έχω κάποιο χαρακτηριστικό που θα έλεγες συγκλονιστικό. Ύψος 1.80, χρώμα μαλλιών καστανό προς μαύρο και μάτια μπλε σκούρα. Διατηρούμαι καλά, αν και δε θα με έλεγες ιδιαίτερα γυμνασμένο. Εκείνη την περίοδο δεν είχα σχέση και είχα περίπου τρεις μήνες να κάνω σεξ, επειδή γενικώς δεν είμαι ο τύπος που κάνει one-night stand ή αντίστοιχες φάσεις.
 
Ήταν λοιπόν ένα ωραίο βράδυ του Νοεμβρίου, και είχαμε επισκεφθεί με την παρέα ένα μπαράκι στο Γκάζι. Άντρες μόνο και το μαγαζί επιλεγμένο, όχι από αυτά τα κατάμεστα που δε βρίσκεις να σταθείς. Τα πίναμε, λέγαμε μαλακίες, κάποιοι πιο ανοικτοί χαζοχορεύανε και μεταξύ τους. Ώσπου, καμιά ώρα αφότου είχαμε καθίσει, ένιωσα ένα διακριτικό σκούντημα στην πλάτη. Ήταν η Κωνσταντίνα.
 
Την Κωνσταντίνα την ήξερα από τη σχολή. Δεν κάναμε ποτέ τρελή παρέα, είχαμε βγει αρκετές φορές σε κοινές παρέες, ποτέ μόνοι μας. Ήταν σίγουρα στο τοπ 10 με τις γκόμενες της σχολής. Ξανθιά με μαλλί περίπου έως τους ώμους, καστανά μάτια και έντονα σαρκώδη χείλη. Τρομερό σώμα, με σφιχτά πόδια, στητό στήθος και μέση δαχτυλίδι. Το κορυφαίο όμως πάνω της ήταν ο κώλος της. Σφιχτός και πεταχτός, ένα όνειρο. Ό, τι και να φορούσε τον αναδείκνυε και καύλωνε όλα τα αρσενικά τριγύρω.
 
Έχω τελειώσει τη σχολή τρία χρόνια τώρα και είχα από τότε να τη δω. Μιλούσαμε μόνο για χρόνια πολλά σε γιορτές και τέτοια. Αν την έβλεπα μόνος μου έξω πιθανόν και να μην πήγαινα να της μιλήσω, να χαιρετούσα από μακριά και να έφευγα. Καταλαβαίνετε συνεπώς πόσο ευχάριστα ξαφνιάστηκα που την είδα, όχι απλά στο ίδιο μαγαζί, αλλά να έρχεται και να μου μιλήσει μόνη της.
 
Με φίλησε σταυρωτά, είπε πόσο χαίρεται που με βλέπει και αρχίσαμε να λέμε τα νέα μας. Που έχουμε χαθεί τόσα χρόνια, τι κάνουμε έκτοτε κλπ. Στα 25 της χρόνια παρέμενε η ίδια θεά με τα 22 της. Εκείνο το βράδυ φορούσε ένα κολλητό εφαρμοστό μαύρο φόρεμα. Αν και το μήκος του έφτανε κάτω από το γόνατο και άφηνε τα πόδια της στη φαντασία, ήταν τόσο τέλειος ο τρόπος που αναδείκνυε το υπόλοιπο σώμα της που σε αποζημίωνε και με το παραπάνω. Ειδικά η κωλάρα της, σε ζάλιζε όταν την κοιτούσες, ήταν από άλλο πλανήτη.
 
Ακόμα κι όταν την είδα, φανταζόμουν ότι θα λέγαμε μερικές τυπικές κουβέντες και θα φεύγαμε ο καθένας για την παρέα του. Δεν έγινε όμως καθόλου έτσι. Η Κωνσταντίνα συνέχιζε να μου μιλάει, δεν άφηνε την κουβέντα να σταματήσει, είχε τον τρόπο της να την κρατάει ζωντανή. Εγώ φυσικά όσο περνούσε η ώρα κολλούσα όλο και περισσότερο το βλέμμα μου πάνω της, και το καυλί μου είχε γίνει τούρμπο. Το γεγονός δε ότι κάθε τόσο έφτιαχνε τα μαλλιά της και δε σταματούσε στιγμή να μου χαμογελάει με έκανε να φαντασιώνομαι πολλά, αλλά με φρέναρε η σκέψη πως είναι ιδέα μου από την αγαμία.
 
Φυσικά, η παρουσία μιας κοπέλας σαν της Κωνσταντίνας δεν πέρασε απαρατήρητη από την παρέα μου. Οι περισσότεροι δε μπορώ να πω, τήρησαν άψογη στάση, δεν παρενέβησαν καθόλου. Υπήρξαν όμως και δύο μαλάκες που ήρθαν απρόσκλητοι στην κουβέντα, με φανερό σκοπό, και την κλασική ερώτηση «Ρε μαλάκα, δε θα μας γνωρίσεις στη φίλη σου;». Όσο με ενόχλησε όμως η κίνησή τους αυτή, άλλο τόσο με αποζημίωσε ο τρόπος που τους απέδιωξε η Κωνσταντίνα. Απλά τους αγνόησε, είπε το όνομά της και συνέχισε να μιλάει μαζί μου. Έδειξε με τον τρόπο της ότι είχε έρθει για εμένα και η σκέψη αυτή με έκανε να πάρω φωτιά.
 
Είχα χάσει πλέον το λογαριασμό πόση ώρα μιλούσαμε, γελούσαμε και ψιλοχορεύαμε. Όσο χορεύαμε προσπαθούσα να την αγγίζω, αλλά πολύ διακριτικά μιας που ακόμα κώλωνα. Δεν έδειχνε πάντως να ενοχλείται. Δυστυχώς πάνω που είχα αρχίσει να παίρνω τα πάνω μου, είδα κάτι κοπέλες από την παρέα της να την πλησιάζουν, και κατάλαβα ότι θα έφευγαν. Ωραίο ήταν όσο κράτησε, σκέφτομαι. Η Κωνσταντίνα όμως, για τρίτη φορά μέσα στη βραδιά, είχε άλλη άποψη. Προς μεγάλη μου έκπληξη, απάντησε στη φίλη της ότι αυτή είχε βρει παρέα, θα έμενε κι άλλο και να της φέρουν μόνο το παλτό της.
 
Έμεινα μαλάκας. Αυτή η γκομενάρα, που όλη η σχολή την είχε βάλει στο μάτι, έριχνε άκυρο στην παρέα της για να μείνει μαζί μου. Ένιωθα να ψηλώνω είκοσι πόντους τουλάχιστον, το στομάχι και το στήθος μου είχαν πάρει φωτιά. Δρώντας περισσότερο παρορμητικά πλέον, σα να μιλούσε μέσα μου το ένστικτο του κυνηγού, παρενέβην στη συζήτηση και έδωσα στη φίλη της Κωνσταντίνας ένα χαρτονόμισμα των 20, να κεράσω το ποτό της Κωνσταντίνας που είχα να τη δω τόσο καιρό. Η Κωνσταντίνα με ευχαρίστησε με ένα φιλί στο μάγουλο.
 
Ακολούθησε σύντομα και η δική μου παρέα, που πλέον είχαν πάρει χαμπάρι τι παιζόταν και δε μας ενόχλησαν καθόλου φεύγοντας. Ήμαστε πλέον μόνοι μεταξύ αγνώστων, συνεχίζαμε να πίνουμε και να χορεύουμε. Ακόμα δε μπορούσα να συνειδητοποιήσω την κατάστασή μου, ήταν κάτι τελείως απρόσμενο και απροσχεδίαστο. Πλέον ένιωθα σίγουρος ότι η γκόμενα γούσταρε τρελά. Όμως σαν αρσενικό, έπρεπε να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση, και ακόμα κολλούσα στο πως. Δεν ήταν τόσο απλό, να νιώθεις ότι σε γουστάρει μια τέτοια γυναικάρα, αλλά εξαρτάται από εσένα αν θα ακολουθήσει κάτι.
 
Τελικά, έτσι μπερδεμένος και βιαστικός όπως ένιωθα, με το ποτό να με έχει επηρεάσει και την καύλα να βρίσκεται στα ύψη, δεν άντεξα άλλο. Όπως στεκόμαστε, χωρίς να χορεύουμε ή να κάνουμε κάτι άλλο που θα μου έδινε αφορμή, άπλωσα το χεράκι μου και χούφτωσα την κωλάρα της, που όλο το βράδυ με είχε τρελάνει. Κόντεψα να χύσω επί τόπου από την αίσθηση. Μπορούσα να καταλάβω ότι φορούσε μια τρομερή στρινγκάρα από μέσα, και ήθελα τόσο πολύ να την έβλεπα.
 
Συνειδητοποίησα τη μαλακία μου το επόμενο δευτερόλεπτο. Περίμενα την αντίδρασή της, περίμενα το χαστούκι και το βρίσιμο. Τίποτα από τα δύο δε συνέβη. Η Κωνσταντίνα μου χαμογέλασε ακόμα πιο πλατιά, ύψωσε αυτάρεσκα το κεφάλι της ακόμα περισσότερο, πλησίασε το αυτί μου και μου είπε «Μόνο ο κώλος μου σε ενδιαφέρει από εμένα;».
 
Ακούγοντας αυτό, με το χέρι μου ακόμα εκεί πίσω, την τράβηξα προς το μέρος μου και τη φίλησα. Μια βραδιά απίστευτου πάθους μόλις ξεκινούσε. Πλακωνόμαστε στα γλωσσόφιλα ενώ το χέρι μου εξερευνούσε το σώμα της, πιο διακριτικά αυτή τη φορά. Είχα ξεχάσει παντελώς που βρισκόμαστε, αλλά αυτή, πάντα ψύχραιμη, με επανέφερε και μου είπε να πάμε σπίτι της. Δε με ρώτησε καν για το δικό μου. Πλήρωσα βιαστικά τα ποτά μας και φύγαμε. Μπήκαμε στο αμάξι της και βουρ για το σπίτι της. Ήταν τόσο καυλωτική η σκέψη ότι με οδηγούσε η ίδια στο σπίτι της για να τη γαμήσω. Η πούτσα μου δεν έλεγε να πέσει, ακόμα θυμάμαι τα βασανιστικά λεπτά μέχρι να φτάσουμε. Βοηθούσε και το παιχνίδι που έκανε με το μυαλό μου σε όλη τη διαδρομή. Δε σταματούσε να μου λέει πόσο ανυπομονεί να γεμίσει το καυλί μου το μουνάκι της και πόσο ανάγκη έχει από ένα ξέσκισμα ο κώλος της. Ήξερε σε τι κατάσταση ήμουν και έκανε ό, τι χρειαζόταν για να με διατηρήσει έτσι.
 
Φτάσαμε επιτέλους σπίτι της, σε μια ισόγεια μονοκατοικία στα Κάτω Πατήσια. Περάσαμε την πόρτα και είχε έρθει η ώρα να πάρω το πάνω χέρι. Της όρμησα και την κόλλησα όρθια στον τοίχο. Τα χέρια μου ταξίδευαν στο κορμί της, που αναδείκνυε τέλεια το κολλητό της ρούχο. Από την κοιλιά της πέρασα στο στήθος της, που όλο το βράδυ ήθελα ανηλεώς να το χουφτώσω. Δεν είχα σταματήσει στιγμή να της φιλάω το λαιμό. Όταν χόρτασα είπα να περάσω ξανά στην κωλάρα της. Την έβαλα να σκύψει στο μπράτσο του καναπέ, με τα χέρια στα μαξιλάρια, έτσι που ήταν τέρμα τουρλωμένη. Ήταν σαν να είχε ξυπνήσει ένα θηρίο μέσα μου. Τη χούφτωνα ξανά και ξανά, κάθε φορά και δυνατότερα. Σχεδόν τη χτυπούσα, αν και με την προστασία του φορέματος δεν καταλάβαινε και πολλά. Είχα χάσει κάθε έλεγχο, σκεφτόμουν πως αυτή την κωλάρα ήθελα να τη χουφτώνω μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
 
Άρχισα να σηκώνω το φόρεμά της, ήθελα να βγάλω τη στρινγκάρα της σε κοινή θέα. Τότε με σταμάτησε απότομα και σηκώθηκε. Με κοίταξε με το πιο προκλητικό της βλέμμα.
 
«Δε θα πάρεις απευθείας το καλό. Το κωλαράκι μου είναι το τελευταίο που θα κατακτήσεις. Πρώτα έχει σειρά το μουνάκι μου. Χάρισε μου ένα δυνατό οργασμό για να σου χαρίσω το κωλαράκι μου».
 
Αμέσως μετά έπεσε στα γόνατα και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι μου.
 
«Πρώτα όμως θα σε ξαλαφρώσω λίγο. Δε θέλω να τελειώσεις αμέσως, θέλω να με γαμάς για ώρα».
 
Αφού με απελευθέρωσε από τη ζώνη και έλυσε τα κουμπιά, τράβηξε το μαύρο μποξεράκι μου. Το καυλί μου πετάχτηκε ολόρθο μπροστά της, σε τέλεια στύση.
 
«Χμ... δεν έλεγαν ψέματα για εσένα οι φήμες στη σχολή».
 
Δεν έχασε καιρό, άνοιξε το στόμα και έχωσε την ψωλή μου μέσα. Οι χειλάρες της με είχαν εγκλωβίσει και το χέρι της τύλιξε όσο από τον κορμό μπορούσε να καλύψει. Σειρά είχε η γλωσσάρα της. Έγλειφε το κεφάλι σαν παγωτό, ενώ παράλληλα το χέρι της έπαιζε τον κορμό. Το καυλί μου δεχόταν ταυτόχρονα ερεθίσματα από δύο σημεία και ένιωθα να χάνω τον έλεγχο. Η καργιόλα ήταν πολύ καλή σε αυτό που ήξερε. Δεν ήθελα όμως να δείξω σε τι κατάσταση ήμουν, επιστράτευσα τις δυνάμεις μου και της είπα:
 
«Και για τις δικές σου δεξιότητες, σωστές ήταν οι φήμες».
 
Με την πούτσα μου ακόμα χωμένη στο στόμα της, μου έριξε ένα αυτάρεσκο βλέμμα σαν να μου έλεγε ότι δεν έχω δει τίποτα. Το ελεύθερο χέρι της κινήθηκε και χούφτωσε τα φουσκωμένα μου αρχίδια. Δεν άντεξα κι έβγαλα μια κραυγή ηδονής. Τα δαχτυλάκια της μάλαζαν τα μπαλάκια μου και ο τριπλός ερεθισμός με είχε πλέον κάνει να μη βλέπω μπροστά μου.
 
Ένιωθα το σπέρμα μου να κινείται ανεξέλεγκτα, και την Κωνσταντίνα να αυξάνει το ρυθμό που έγλειφε και ρουφούσε με απίστευτο ρυθμό. Δε μπορούσα να σκεφτώ καθόλου, σαν να ήμουν σε άλλο κόσμο. Χωρίς να καταλάβω τίποτα, είχα εκτοξεύσει μια μεγάλη ποσότητα σπέρμα. Η Κωνσταντίνα είχε πλέον πάρει όλο το καυλί μου στο στόμα της, τα χείλη της είχαν σφαλίσει τη ρίζα του και κατάπινε ό, τι έβγαζα με μανία. Δεν άφησε ούτε σταγονίδιο να πάει χαμένο, άφησε το καυλί μου ελεύθερο μόνο όταν είχε στραγγίξει τα πάντα.
 
Δεν άντεχα άλλο, με το που με άφησε ελεύθερο κατέρρευσα στον καναπέ. Η Κωνσταντίνα χαμογέλασε πλατιά, έσκυψε και νου ψιθύρισε στο αυτί.
 
"Πάω μέσα, όσο ετοιμάζομαι το καλό που σου θέλω να ξεκουραστείς και να σε βρω έτοιμο. Δεν τελειώσαμε ακόμα, ούτε κατά διάνοια".

Προφανώς και δεν είχαμε τελειώσει. Δεν υπήρχε περίπτωση να την άφηνα έτσι. Δε μου πήρε πάνω από πέντε λεπτά να ηρεμήσω πνευματικά και η σκέψη και μόνο ότι τώρα μέσα ετοιμαζόταν για εμένα ήταν αρκετή. Περίμενα με ανυπομονησία να βγει από το δωμάτιο και το καυλί μου είχε ήδη αρχίσει να ανορθώνεται στη σκέψη και μόνο ότι θα τη γαμούσα.
 
Μετά από άλλα πέντε λεπτά που μου φάνηκαν σαν αιώνας, η Κωνσταντίνα βγήκε από το δωμάτιο και με άφησε με το σαγόνι κρεμασμένο. Φορούσε ένα κοντό μαύρο νυχτικό, με διακριτικές τιράντες, που οριακά κάλυπτε τα εσώρουχά της. Τα πόδια της γυμνά και γυαλιστερά, σίγουρα περιποιημένα με κάποια κρέμα. Πατούσε το μαρμάρινο πάτωμα ξυπόλητη, όπως μου άρεσε. Τα μαλλιά της δεμένα σε κότσο, για να είναι ο λαιμός της ανοικτός και προσβάσιμος.
 
Είχα μείνει σα χάνος να κοιτάζω την οπτασία που με πλησίαζε, κάνοντας βήματα σταυρωτά και κουνώντας διακριτικά το κορμί της. Ήρθε, στάθηκε από πάνω μου και σήκωσε ανεπαίσθητα μια άκρη του νυχτικού της. Η θέα της άκρης από το μαύρο στρινγκάκι της σαν να ενεργοποίησε ένα συναγερμό μέσα μου. Όρμησα και τη φίλησα δυνατά. Οι γλώσσες μας παλεύανε, η ένταση που έβγαζε μου θύμισε ότι έπρεπε να πάρω το πάνω χέρι ξανά.
 
Χωρίς πολλά-πολλά, την άρπαξα, τη σήκωσα και την πέταξα στον ώμο μου. Με το ένα μου χέρι στις γυμνές της μπουτάρες την πήγα καρφί στο δωμάτιό της. Την πέταξα στο κρεβάτι της και απαλλάχθηκα και από τα τελευταία ρούχα που είχαν μείνει πάνω μου. Ήταν ξαπλωμένη, το νυχτικό της είχε σηκωθεί μέχρι πάνω και κουνούσε τα πόδια της αργά και αισθησιακά, χωρίς να τα σηκώνει από το στρώμα. Εκείνη τη στιγμή η επιθυμία να τη γαμήσω είχε καταλάβει το 150% του εγκεφάλου μου.
 
Όρμησα πάνω της και με μία κίνηση έσκισα το νυχτικό της, που μου μπλόκαρε τη θέα στο θεσπέσιο κορμί της. Αποκαλύφθηκε η κορμάρα της, με το μαύρο σουτιέν και το ασορτί στρινγκάκι να κάνουν έντονη αντίθεση στη λευκή της επιδερμίδα. Για κάμποσες στιγμές την κοιτούσα βαριανασαίνοντας, η μαζεμένη καύλα της στιγμής είχε παραλύσει το μυαλό μου. Χούφτωσα τις μπουτάρες της, η επιδερμίδα της ήταν τρυφερή, όσο περισσότερο την άγγιζα τόσο ένιωθα να εντείνεται η καύλα μου. Όρμησα στο μακρύ λαιμό της και άρχισα να ρουφάω. Περίμενα να με σταματήσει, δεν το έκανε. Μάλλον το είχε και αυτή πάρει απόφαση ότι εκείνο το βράδυ δε θα υπήρχαν όρια και λογική.
 
Όταν χόρτασα με το λαιμό, κατέβηκα στις βυζάρες της. Έλυσα με μια κίνηση το σουτιέν, και τα είχα πλέον γυμνά στα μάτια μου. Οι ρώγες της είχα σκληρύνει, ήταν πολύ καυλωμένη και φαινόταν. Έβγαλα τη γλώσσα μου και έγλειψα τη δεξιά, μόλις ήρθαμε σε επαφή της έφυγε ένα βογκητό. Έκανα το ίδιο με την αριστερή και το βογκητό ήταν μεγαλύτερο. Στο μεταξύ τα χέρια μου είχαν γραπώσει τα σφιχτά της κωλομάγουλα και τα ζύμωναν.
 
Άφησα τις βυζάρες της και κατέβηκα πιο χαμηλά, στην επίπεδη λαχταριστή κοιλίτσα της με το στρογγυλό αφαλό. Έχωσα τη μούρη μου για τα καλά. Τη δάγκωνα, τη ρουφούσα, έγλειφα τον αφαλό της. Την καταβρόχθιζα κι αυτή βογκούσε και αναστέναζε.
 
Πλέον δε μπορούσα να περιμένω άλλο. Άρπαξα το στρινγκ της με τα δύο μου χέρια και το κατέβασα γρήγορα-γρήγορα, ανυπόμονος να μπω. Ήταν πλέον ολόγυμνη, έτοιμη. Το μουνάκι της γυάλιζε ήδη από τα υγρά, χωρίς ίχνος τρίχας πάνω του. Μπήκα ανάμεσα στα πόδια της, αφού τα άνοιξα για τα καλά, και βυθίστηκα μέσα της με την πρώτη.
 
Επιτέλους την πηδούσα. Όλο το βράδυ περίμενα να νιώσω αυτό το θεσπέσιο μουνάκι. Η Κωνσταντίνα βογκούσε με κάθε νέα εισχώρηση του πούτσου μου. Ήμουν τέρμα καυλωμένος και σκληρός, και αποφασισμένος να τη γαμήσω με κάθε έννοια της λέξης. Έπιασα τη σφικτή της μέση και κρατώντας κόντρα έμπαινα μέσα της όλο και πιο βαθιά. Ένιωθα το σκληρό μου πούτσο να την ξεσκίζει και να προχωρά αγέρωχος, δεν κολλούσα πουθενά. Τα υγρά της είχαν ζεστάνει το μουνάκι της και ο πούτσος μου γλιστρούσε για πλάκα.
 
Δεν ήθελα να βιαστώ, ήθελα αυτό το γαμήσι να το θυμάται. Τραβήχτηκα από μέσα της, αφήνοντας λίγο παραπάνω από το κεφάλι, και χώθηκα ξανά βαθιά. Ούρλιαξε και τρελαινόμουν. Το έκανα ξανά, και ξανά. Στην τελευταία η γκόμενα έτρεμε ολόκληρη και έριξε ένα τρομερό χύσιμο.
 
«Τι άντρακλας είσαι εσύ μωρό μου; Με έχεις τρελάνει, δεν αντέχω άλλο».
 
Τότε είπα να την τρελάνω κι άλλο. Στερέωσα τις πατούσες της στους ώμους μου, οπότε οι ποδάρες της ήταν μπρος στα μάτια μου και ταυτόχρονα δε μπορούσε να κουνηθεί καθόλου. Ήταν πλήρως στο έλεός μου, μπορούσα να κάνω ό, τι γούσταρα. Όπως είχα εισχωρήσει τέρμα μέσα της, άρχισα να κουνιέμαι δεξιά-αριστερά, πάνω-κάτω και κυκλικά. Ήθελα να νιώθει το μουνί της συνέχεια ασφυκτικά γεμάτο. Με κάθε χιλιοστό που ακουμπούσα μέσα της οι κραυγές ηδονής που έβγαζε γίνονταν δυνατότερες. Καταλάβαινα πως ήθελε να ηρεμήσει από τον προηγούμενο οργασμό και δεν την άφηνα. Με το ζόρι να πάει και για άλλον. Και με τρέλαινε αυτό.
 
Χούφτωσα γερά τα βυζιά της, ένα σε κάθε χέρι, και το καυλί μου πήρε νέα δύναμη. Συνέχισα να κουνιέμαι κυκλικά, όμως έμπαινα όλο και βαθύτερα μέσα της. Ήταν γάμησε τα, τέλεια, από τα καλύτερα μουνιά που έχω γαμήσει. Με τρέλαινε όμως και η σκέψη ότι η γκόμενα αυτή, που είχε συνηθίσει να είναι κυρίαρχη στη σχέση της με τα αρσενικά, εν προκειμένω είχε πλήρως υποταχθεί στις ορέξεις μου και έκανε ό, τι γούσταρα.
 
Η καύλα μου δεν έλεγε να πέσει. Δε χόρταινα το μουνάκι της. Η επιθυμία της να τη γαμάω για ώρα ικανοποιήθηκε πλήρως. Συνέχισα να κάνω πάρτι μέσα της. Όποτε πλησίαζα να τελειώσω κατάφερνα να κρατηθώ, είτε χουφτώνοντας περισσότερο την κορμάρα της είτε αποπροσανατολίζοντας τη σκέψη μου. Η σκέψη ότι πήγαινα με μια από τις καλύτερες γκόμενες της σχολής μου, που σίγουρα είχε πηδηχτεί και με τύπους πολύ πιο εντυπωσιακούς από εμένα, απόψε όμως ήθελε να γαμηθεί μαζί μου, με γέμιζε αυτοπεποίθηση και ήθελα να θυμάται το γαμήσι μας σαν ίδιο και καλύτερο με των διάφορων γαμιάδων που την είχαν κατά καιρούς πηδήξει.
 
Ήρθε ωστόσο η στιγμή που κι εγώ δε μπορούσα να κρατηθώ άλλο. Κοίταξα την Κωνσταντίνα σαρδόνια και τη ρώτησα:
 
- Ήρθε η ώρα που περίμενες κουκλάρα μου. Που θες να σε χύσω; Γρήγορα, δε θα αντέξω για πολύ.
 
- Μέσα μου, μέσα μου. Παίρνω χάπι. Χώσου όσο πιο βαθιά μπορείς και γέμισε σπέρμα τη μουνάρα μου.
 
Ήταν το καλύτερο τέλος σε ένα απίθανο γαμήσι. Έδωσα τρεις δυνατές ωθήσεις, εξώθησα το καυλί μου ως το τέρμα. Και πλέον αφέθηκα. Παρόλο που είχα χύσει ήδη μία καλή, είχα καιρό να γαμήσω και έβγαλα πολύ σπέρμα. Το ζεστό μουνάκι της το δέχθηκε όλο αχόρταγα. Μόλις ένιωσε την αίσθηση η Κωνσταντίνα αφέθηκε και αυτή σε έναν ακόμα δυνατό οργασμό. Ένιωθα τα υγρά μας να ενώνονται όσο έδινα τις τελευταίες ωθήσεις, πριν στραγγίξει το καυλί μου και τραβηχτώ.
 
Ήμουν εξαντλημένος. Το καλύτερο γαμήσι που είχα ποτέ. Οι μύες μου πονούσαν από την υπερπροσπάθεια, αλλά το μυαλό μου ήταν καθαρότερο παρά ποτέ. Η Κωνσταντίνα είχε μείνει στο κρεβάτι, με τα άκρα ανοιχτά σαν το Βιτρούβιο Άντρα, εξαντλημένη, έπαιρνε βαριές ανάσες. Ήταν η πρώτη φορά μέσα στη βραδιά που μπορούσα να πω 100% πως είχα το πάνω χέρι.
 
- Είσαι απίθανος γαμιάς μωρό μου, με έσκισες. Δεν αντέχω άλλο, θα καταρρεύσω.
 
- Το καλό που σου θέλω να συνέλθεις γιατί έχει και συνέχεια.
 
- Τι εννοείς; Δε μπορεί να αντέχεις ακόμα;...
 
- Μου έχεις υποσχεθεί το κωλαράκι σου και δε θα φύγω αν δεν το πάρω.
 
Λέγοντας αυτά άπλωσα πάλι το χέρι μου και άρχισα να τη χαϊδεύω. Όταν σιγουρεύτηκε ότι σοβαρολογούσα ζήτησε δέκα λεπτά να κάνει ένα ντους να φύγει ο ιδρώτας. Της έδωσα πέντε, όσο υπολόγιζα ότι θα χρειαζόμουν κι εγώ για να πάρει τα πάνω του το καυλί μου, που είχε ήδη αναστατωθεί με τη σκέψη ότι σε λίγο θα της έσκιζα τον κώλο.
 
Έφυγε από το δωμάτιο ολόγυμνη και γύρισε στην ίδια κατάσταση. Πλυμένη, χωρίς ιδρώτα και με μια μυρωδιά κρέμας. Χαμογέλασα.
 
«Έτσι είναι, οι καλές πουτάνες είναι πάντα έτοιμες για τον επόμενο πελάτη».
 
Υπό άλλες συνθήκες δε θα της το έλεγα ποτέ. Δεν είχαμε τέτοια σχέση. Εδώ όμως ένιωθα την άνεση να το κάνω. Ήξερα πως ήταν οκ. Και έπεσα μέσα. Η καύλα της ήταν τόσο μεγάλη που μόλις άκουσε αυτό απλά μου όρμησε. Πήγε να με φιλήσει, την άρπαξα από τα μαλλιά και την έβαλα μπρούμυτα στο κρεβάτι. Ήταν ώρα της κωλάρας της.
 
Όπως στεκόταν, έδωσα στα κωλομέρια της μια δυνατή σφαλιάρα. Έβγαλε μια αισθησιακή κραυγή, είχε καταλάβει ότι με καύλωνε. Το ξανάκανα, ήταν το πιο γυμνασμένο κωλαράκι που είχα ακουμπήσει ποτέ. Κατηύθυνα το μεσαίο δάχτυλο στην τρυπούλα της, και ένιωσα να αγγίζω ένα υγρό.
 
-Έβαλες λιπαντικό πουτανάκι;
 
-Ναι καυλιάρη μου, δεν ήθελα να χάσουμε χρόνο τσάμπα, ήθελα η ψωλάρα σου να βρεθεί ξανά μέσα μου όσο συντομότερα γίνεται.
 
Η φράση αυτή ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Ακούγοντάς την ο πούτσος μου ήταν ξανά σκληρός και έτοιμος για μάχη. Έπρεπε να την τιμωρήσω που ήταν τόσο καργιόλα.
 
Έχωσα το δάχτυλό μου, να ανοίξει το δρόμο. Ήταν στενή αλλά δουλεμένη, τον είχε φάει πολλές φορές αλλά μάλλον είχε καιρό. Όταν έφτασα στη ρίζα το έβγαλα για να ακολουθήσει το καυλί μου. Ακούμπησα το κεφάλι στην κωλοτρυπίδα της και έβγαλε ένα μακρόσυρτο «Ναι...». Έδωσα ένα δυνατό σπρώξιμο και βρισκόμουν πλέον μέσα της.
 
Το λιπαντικό έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Δεν πόνεσα παρά ελάχιστα και πλέον μπορούσα να απολαύσω το κωλαράκι της. Η σκέψη πόσο θα ζήλευαν τα φιλαράκια από τη σχολή αν ήξεραν ότι πηδούσα αυτό τον κώλο με τρέλαινε. Και ήταν τέλειος, όλα τα λεφτά. Τρυφερός και στενός, εξαίσιος. Ένιωθα ότι την παραβίαζα ολοκληρωτικά, ότι είχα κάμψει και την τελευταία της άμυνα. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο να πάρω πλέον από αυτή, μου τα είχε δώσει όλα.
 
- Είναι άλλο πράμα το κωλαράκι σου μωρό μου. Με τρελαίνεις, θα στο ξεσκίζω μέχρι να τρελαθείς.
 
- Όλο το βράδυ θα είσαι μέσα στην κωλάρα μου καυλιάρη μου. Δε θέλω να σταματήσεις να μου το πηδάς.
 
Συνέχισα να την ξεσκίζω για ώρα, δε μπορούσα να τη χορτάσω. Θυμόμουν όλες τις φορές που τον είχα παίξει για πάρτη της, για αυτό το απίστευτο κωλαράκι και νέα κύματα καύλας με διαπερνούσαν. Πριν λίγες ώρες είχα βγει με σκοπό να περάσω καλά με τους φίλους μου, και τώρα πηδούσα τη μουνάρα της σχολής για δεύτερη (ή μήπως τρίτη;) φορά.
 
Το κωλαράκι της είχε ανοίξει πλέον για τα καλά. Σε συνδυασμό και με το λιπαντικό μπαινόβγαινα μέσα της άνετα. Αύξανα και μείωνα ρυθμό, έβγαζα όλο μου σχεδόν το καυλί και το ξαναέβαζα για να με νιώθει περισσότερο. Δε σταματούσε να βογκάει, να ουρλιάζει όποτε έμπαινα πιο έντονα και πιο βαθιά και να μου λέει πόσο ωραία τη γαμάω.
 
Αρκετή ώρα μετά την ένιωσα να τελειώνει ξανά. Της είχα προσφέρει πολλή ηδονή εκείνη την ημέρα και γούσταρα με αυτό. Έφτανε και η δική μου ώρα, δε μπορούσα να αντέξω για πάντα. Με λίγες κινήσεις ακόμα το σκληρό μου καυλί, που με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο, δεν άντεξε άλλο. Έβγαλα το καυλί μου από την τρυπούλα της, την άρπαξα από τα μαλλιά και της τον έχωσα στο στόμα. Κατάπιε τα τελευταία χύσια της βραδιάς υπάκουα και καταρρεύσαμε και οι δύο.
 
Δεν προλάβαμε καν να πούμε καληνύχτα. Από την εξάντληση αποκοιμηθήκαμε αμέσως, όπως είμαστε ιδρωμένοι και πασαλειμμένοι με χύσια. Ξυπνήσαμε ώρες μετά, ούτε που θυμάμαι πλέον πότε. Ξύπνησα και τη βρήκα στην κουζίνα να μου φτιάχνει καφέ και να μου λέει πως η Κυριακή της είναι κενή και να φροντίσω να γίνει κενή και η δική μου.
 
Συνεχίζεται...


Copyright Ref Number: 16151250522S015



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.