Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

5 Μέρες αργότερα παίρνω τηλέφωνο την θεία να δω πως είναι:
 
Ε: Έλα θεία μου τι γίνεται πως είσαι;
 
Θ: Κωλοπαιδο παίρνεις και τηλέφωνο;
 
Ε: Έλα ρε θεία αφού καλά περάσαμε.
 
Θ: Ρε για δυο μέρες δε μπορούσα να κουνηθώ και σήμερα ακόμη πονάω να καθίσω.
 
Ε: Σε ανοίξαμε καλά;
 
Θ: Να ξέρεις η ξεκωλιάρα σου θα μου το πληρώσει και ας το απόλαυσα.
 
Ε: Καλά ρε θεία μην είσαι σκληρή, αφού σου άρεσε.
 
Θ: Μου άρεσε αλλά η μικρή παρά είναι άγρια αλλά θα σου την στρώσω εγώ.
 
Ε: Έγινε θα ξαναμιλήσουμε.
 
Η αλήθεια είναι ότι λόγω του ότι έδινα ενδοσχολικές χαθήκαμε.
 
Στα μέσα του καλοκαιριού τυχαία σε μια παραλία που ήμουν με φίλους πέτυχα τις αδερφές που είχα πάρει. Ήταν με τις κόρες τους και φορούσαν μαγιό μπραζίλιαν και οι 4 και ήταν κόλαση. Δεν είπα κάτι... διακριτικός και κύριος πάντα. Όμως μια μέρα μετά μου έρχεται μήνυμα στο κινητό και γράφει:
 
"Γαμιά μου αύριο θα λείπει ο άντρας μου με τις κόρες μου από το σπίτι. Αν θες έλα στη 1 να περάσουμε όπως εμείς ξέρουμε (ας πούμε Χρύσα) και ήταν η μελαχρινή.
 
Απαντώ εγώ "εννοείται ότι θα έρθω όμως θέλω και εγώ κάτι που θα στο πω εκεί".
 
Την άλλη μέρα φτάνω στο σπίτι της στη μία παρά κάτι, χτυπώ κουδούνι και ανεβαίνω. Μου ανοίγει και φορά τέρμα στενό κοντό μίνι με στρινγκάρα από μέσα και επάνω μόνο σουτιέν. Ορμά πάνω μου, φιλιόμαστε και μου πιάνει τα αρχιδια.
 
Χ: Μπες μέσα μωρό μου και κάθισε στον καναπέ.
 
Καθώς κάθομαι στο καναπέ έρχεται μπροστά μου και μου λέει:
 
Χ: άκου να δεις... έχω μερικά βίτσια. Γουστάρω να με παίρνουν μάτι οπότε θέλω να είσαι ντυμένος όλη μέρα κι εγώ θα κάνω δουλειές φορώντας τα σέξι ρούχα που ξέρω ότι ανασταίνουν και νεκρό και εσύ όταν δεν κοιτάω θα μπορείς να χαϊδεύεσαι αλλά δε μπορείς να πας στο μπάνιο να χύσεις, θα είσαι όπου είμαι και διακριτικά είτε θα με αγγίζεις καθώς μιλάμε αλλά όχι χούφτωμα ή θα χαϊδεύεσαι μέχρι που θα θέλω να με γαμήσεις. Επίσης αν έρθει κανείς ακολουθείς σε ότι λέω ok;
 
Ε: Ok.
 
Χ: Θες νερό;
 
Ε: Ναι θα ήθελα.
 
Μου φέρνει νερό και αρχίζουμε να μιλάμε για διάφορα άσχετα θέματα για το ότι θα πήγαινα στην 3 λυκείου εγώ και την προετοιμασία που θα έκανα και άλλα τέτοια και αυτή έκανε διάφορες δουλειές και ελέσκυβε ή τετόνονταν μπροστά μου και ήταν πολύ καύλα αλλά άντεχα. Κάποια στιγμή χτυπά το κουδούνι κοίτα από το ματάκι και μου λέει πήγαινε μέσα και κρύψου.
 
Ανοίγει και ήταν η ανήψια της (κόρη της αδερφής της), ψιλή, μαυρομάλλα, μικρό αλλά ωραίο στήθος και λόγω του ότι έκανε μπαλέτο είχε υπέροχο κώλο για ξέσκισμα. Ας την πούμε ιριδα. Της ανοίγει λοιπόν και ακολουθεί ο έξης διάλογος:
 
Ι: Θεία μου έμαθα ότι είσαι μόνη και ήρθα για παρέα.
 
Χ: Καλά έκανες μωρό μου, πέρνα και κάτσε. Θες κάτι να σου φέρω;
 
Ι: Όχι όχι, κάθισε θέλω να συζητήσουμε κάτι.
 
Χ: Πες μου μωρό μου.
 
Ι: Θεία όπως ξέρεις εγώ θα πάω δευτέρα λυκειου φέτος, είμαι ήδη με ένα παιδί καιρό τώρα, είναι μεγαλύτερος και θέλει κάποια πράγματα από εμένα.
 
Χ: Καταρχήν μη με λες θεία και δεύτερον έχετε προχωρήσει;
 
Ι: Περίπου.
 
Χ: Τι εννοείς;... μίλα ελεύθερα τώρα μεταξύ μας.
 
Ι: Στην αρχή χουφτωνόμασταν και μετά επειδή τον καύλωνα πάρα πολύ και δεν ήθελα να με πάρει του τον έπαιζα (εκείνη τη στιγμή κοιτούσε κάτω και τα έλεγε αργά αργά).
 
Χ: Μη ντρέπεσαι... καλά έκανες, δεν έκανες κάτι λάθος, αν το ήθελες κι εσύ βέβαια.
 
Ι: Δε μείναμε μόνο εκεί . Αργότερα μου ζήτησε να του χορεύω και να περνάω τοΝ ποπό μου πάνω από το πουλί του και να με φιλάει στον ποπό... έξω από τα ρούχα πάντα.
 
Χ: Ίριδα μου έχετε προχωρήσει αλλά δεν είναι και πάλι κακό αν σου αρέσει και εσένα αν όχι κοφτό.
 
Ι: Όχι θεία μου αρέσει αλλού είναι το θέμα.
 
Χ: Που;
 
Ι: Θέλει να του πάρω πίπα... και εγώ θέλω αλλά δεν ξέρω και σκέφτηκα να δω αν ξέρεις να μου δώσεις συμβουλές.
 
Χ: Αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να σου πω τι θα κάνεις γιατί κι εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία αλλά μπορούμε να βάλουμε να δούμε μαζί μια ταινία να δούμε πως το κάνουν επαγγελματίες.
 
Εκείνη την ώρα εγώ ήθελα απεγνωσμένα να χύσω αλλά σκεπτόμενος ότι θα χύσω στο στόμα της αργότερα κρατιόμουν επίτηδες. Βάζουν και βλέπουν πορνό και η κατάσταση έχει ξεφύγει τελειώνει η ταινία και της λέει η Χρύσα:
 
Χ: Έτσι περίπου γίνεται.
 
Ι: Σε ευχαριστώ πολύ θεία, ήξερα ότι σε εσένα έπρεπε να έρθω για μια τέτοια άβολη συζήτηση.
 
Χ: Καμάρι μου είμαι εδώ για σένα.
 
Ι: Ωραία φεύγω, θα τα ξαναπούμε.
 
Καθώς έφευγε η Χρύσα της ρίχνει μια στο κώλο, της λέει γκομενάρα μου εσύ και κλείνει την πόρτα. Πριν προλάβω να βγω έρχεται επιθετικά προς το μέρος μου, με βουτάει, με ρίχνει στο καναπέ, ανεβαίνει πάνω μου, μου βγάζει μπλούζα, με φιλάει, ανοίγει παντελόνι μου, τον πετάει έξω και βγάζει και τα δικά της τα ρούχα. Μόνο το στρινγκ της έσκισα εγώ. Τον βάζει κατευθείαν όπως ήταν πέτρα μέσα της και αρχίζει και γαμιέται πάνω μου και με φιλάει με μανία. Το μόνο που μου επιτρέπει να κάνω είναι να κουνιεμαι. Μέχρι που σηκώνομαι με αυτή να πηδιέται πάνω μου και την πάω σε μια μεγάλη harley που είχαν για διακόσμηση μέσα στο σπίτι και τη γαμάω εκεί πάνω. Μόλις καταλαβαίνει ότι θα χύσω, κατεβαίνει, γονατίζει σα σκυλάκι μπροστά μου και αρχίζω να χύνω και να καταπίνει. Σηκώνεται με τραβάει και με πάει στο κρεβάτι της. Με ρίχνει και ανεβαίνει ξανά πάνω μου και αρχίζει να γαμιέται ξανά με το μισό σηκωμένο καυλί μου και να χοροπηδάει πάνω μου και να μου ρίχνει χαστούκια στο πρόσωπο και να φωνάζει. "Ξέσκισε μου το μουνί καυλιάρη, γάμα με την καργιόλα, έλα, πιο δυνατά, δώσε λίγο ένταση ρε και να δίνω όσο μπορώ μέχρι που χύνει και πέφτει ξερή δίπλα μου.

Εγώ όμως είχα καυλώσει για τα καλά οπότε όπως ήταν ξαπλωμένη, της σηκώνω τα πόδια, της τον χώνω και αρχίζω να τη γαμάω με ένταση και παράλληλα να την κρατάω από το λαιμό και να την καρφώνω. Είχε κάνει γροθιές τα χέρια της και κοπανιόταν από τον πόνο και την ηδονή μέχρι που ξαναέχυσε και έχυσα κι εγώ. Κάναμε μπάνιο και με ρωτάει:
 
Χ: Κάτι ήθελες εσύ και ξέχασα να σε ρωτήσω.
 
Ε: Κοίτα... θέλω μια παρτούζα με την ανίψια σου.
 
Χ: Αυτό το ήθελες και πριν ή μετά που κρυφάκουσες;
 
Ε: Και πριν... βασικά σας ήθελα και τις 4.
 
Χ: Ποιες 4;
 
Ε: Εσένα την αδερφή σου την κόρη σου και την ανίψια σου.
 
Χ: Αυτό ξέχασε το.
 
Ε: Γιατί;
 
Χ: Εγώ και η αδερφή μου βγάζουμε τα γούστα μας πάνω σου αγοράκι μου, σιγά μη φέρουμε τις κόρες μας σε εσένα που σε πηδάει η κάθε μία μας οπότε θέλει.
 
Ε: Χρύσα... αν έχεις καταλάβει και τις δύο φορές, την καύλα μου εκτονώνω πάνω σας και σας χύνω και σας φτύνω στην μούρη. Αν αντί για ντροπή που σας πηδάω σα ζώα, σας χύνω στα μούτρα και τα καταπίνετε και μετά σας φτύνω τα μουνοχύματα σας στην μούρη σας νιώθεις ανώτερη... τότε έχεις θέμα. Εγώ ήρθα γιατί μου αρέσει το σεξ και μου αρέσεις σαν γυναίκα ούτε για να σε ξεφτιλισω ήρθα ούτε για τίποτα.
 
Χ: Συγνώμη ήμουν ηλίθια αλλά τρελάθηκα στην ιδέα να γαμιέμαι μπροστά στην κόρη μου και αυτή μπροστά σε εμένα και να μας πηδάει ο ίδιος.
 
Ε: Εντάξει σε καταλαβαίνω.
 
Χ: Συγνώμη και πάλι.
 
Ε: Πάρε μου μια πίπα τώρα για να σε συγχωρέσω.
 
Καθώς μου έπαιρνε πίπα της λέω.
 
Ε: Την ανιψιά σου όμως;
 
Χ: Την ανιψιά μου δεν ξέρω... και εκεί είναι λίγο δύσκολο.
 
Τελειώνω στο στόμα της και σηκώνομαι να φύγω. Με σταματά και μου λέει:
 
Χ: Ώπα... που πας;
 
Ε: Φεύγω, θες να μείνω και άλλο;
 
Χ: Εννοείται μείνε όλο το βράδυ αφού λείπει ο άντρας μου.
 
Παίρνω τηλέφωνο να πω στους δικούς μου ότι θα βγω με παιδιά και θα κοιμηθώ στο σπίτι στο κέντρο που είχαμε και το κανονίζω.
 
Χ: Έχω ζητήσει και από τη θεία σου να μου στείλει κάτι... θα περάσουμε πολύ ωραία.
 
Ε: Τι;
 
Χ: Θα δεις, προς το παρόν έλα να φάμε να είσαι γερός.
 
Στο τραπέζι είχε διάφορα φαγητά που από ότι λένε είναι αφροδισιακά και δυναμωτικά. Με το που τελειώνουμε με στέλνει να κάνω μπάνιο αφού έχει γεμίσει μια μπανιέρα που έχει με αφρόλουτρα και σαπουνάδες. Εδώ να πω ότι η μπανιέρα της δεν ήταν η απλή μπανιέρα αλλά ήταν μια μεγάλη τύπου στρογγυλή και είχε και θέσεις για να κάθεσαι για υδρομασάζ. Δεν περνάει κανένα τέταρτο, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει με μικροσκοπικό στρινγκ και σουτιέν με μια σαμπάνια στο ένα χέρι και δύο ποτήρια στο άλλο. Μπαίνει, κάθεται, αρχίζουμε να φιλιόμαστε και μου λέει:
 
Χ: Έχω δει πολύ πορνό στην ζωή μου και πάντα ήθελα να είμαι στη θέση τους.
 
Ε: Με τον άντρα σου έχεις δοκιμάσει;
 
Χ: Λίγα πράγματα, όταν είσαι παντρεμένη δεν κάνεις πολλά.
 
Ε: Τι έχεις στο μυαλό σου για τώρα;... είμαι εδώ για σένα.
 
Χ: Για αρχή θέλω να πιούμε τη σαμπάνια και μετά να το κάνω σαν τη Τζούλια με την σαμπάνια.
 
Ε: Έχεις ξεφύγει, θεωρώ ότι δεν είναι ότι καλύτερο για εσένα.
 
Εκείνη την ώρα παίρνει το μπουκάλι, αρχίζει να το βάζει σιγά σιγά και λέει:
 
Χ: Θα μου χρειαστεί για μετά να ανοίξω λίγο περισσότερο μωρό μου.
 
Καθώς πονούσε δεν το συνέχισε το έβγαλε και τις έβαλα δάχτυλο και την ρώτησα τι έχει για μετά.
 
Χ: Κανόνισα με τη θεία σου να έρθουν 4 μαύροι που έχουμε στην παρέα με χοντρές μεγάλες ψωλές να με γαμήσετε όλοι μαζί.
 
Ε: Όντως;
 
Χ: Εννοείται... θέλω να με σας καυλώνω να σας πιπώνω να με γαμάτε και να με χύνετε συνέχεια.
 
Ε: Με καυλώνει αυτό.
 
Χ: Κι εμένα μωρό μου.
 
Πράγματι μετά από κάνα τέταρτο χτύπησε το κουδούνι και ήρθαν 4 μαύροι οι οποίοι με το που μπήκαν μέσα άρχισαν κατευθείαν να τη χουφτώνουν και να βγάζουν τα ρούχα τους. Χωρίς να μιλήσουμε καν είχαμε πάει στο κρεβάτι της και ήμασταν όλοι γυμνοί γύρω της και αυτή στην μέση με τα εσώρουχα και άλλον τον πίπωνε, άλλος τη γάμαγε από πίσω άλλος από μουνι και είχε και δύο πούτσες στα χέρια της και κάθε φορά που κάποιος ήθελε να χύσει πήγαινε μπροστά στο πρόσωπο τής και έχυνε στο στόμα της ή στο πρόσωπο της ενώ του έπαιρνε πίπα και μετά. Ήταν 2 ώρες απίστευτης καύλας όπου όλοι χύναμε στο πρόσωπο της ή στο στόμα της και αυτή σε εμάς. Όταν τελειώσαμε πλήρωσε τους τύπους και έφυγαν και εμείς πήγαμε ξανά για μπάνιο.
 
Η ώρα ήταν περίπου 12:30 το βράδυ και μου λέει:
 
Χ: Άκου να δεις... σκέφτηκα να σου κάνω ένα δώρο επειδή έχεις δώσει μεγάλο αγώνα για μένα σήμερα.
 
Ε: Τι δώρο;
 
Χ: Περίμενε και θα δεις, μάζεψε δυνάμεις γιατί θα σου χρειαστούν.
 
Βγαίνει από την μπανιέρα και βάζει το μπουρνούζι της και μου λέει:
 
Χ: Όταν σε φωνάξω βάλε και εσύ το μπουρνούζι και έλα. Μέχρι τότε μείνε και κρυφάκουσε αν θες.
 
Ακούγεται κουδούνι ανοίγει και ακολουθεί ο εξής διάλογος.
 
Χ: Καλώς την ίριδα μου... πέρασε.
 
Ι: Θεία μου ήρθα με το που με πήρες, πες μου τι με θες.
 
Χ: Μωράκι μου κόψε τα θεία και φώναζε με απλά Χρύσα. Είπα μιας και είμαι μόνη να έρθεις να κοιμηθούμε μαζί.
 
Ι: Ωραία δεν έφερα πιτζάμες όμως.
 
Χ: Δεν πειράζει, ζεστή κάνει, θα κοιμηθούμε με τα εσώρουχα μας. Εκτός και αν με ντρέπεσαι.
 
Ι: Όχι... πας καλά;... σιγά, σα να ήμαστε στην παραλία.
 
Χ: Σκεφτόμουν αυτά που λέγαμε πριν και είπα να σε βοηθήσω λίγο περισσότερο.
 
Ι: Μακάρι θεία... έχεις δονητή;
 
Χ: Όχι ακριβώς. Όμως σε θέλω να είσαι εχέμυθη και να μη με δώσεις σε άλλους. Ότι δεις κι ακούσεις δε λες τίποτα.
 
Ι: Ναι εννοείται.
 
Χ: Αγόρι μου έλα μέσα.
 
Εκείνη την ώρα βγαίνω με το μπουρνούζι μου και η μικρή μένει έκπληκτη που με βλέπει με μπουρνούζι και που και η θεία της φορούσε και αυτή μπουρνούζι και καταλαβαίνει τι γίνεται. Αμέσως η Χρύσα μου λέει να καθίσω ανάμεσα τους.
 
Χ: Ίριδα από εδώ με το παιδί θα μάθεις ότι σε απασχολεί.
 
Ι: Δηλαδή Χρύσα εσύ με το παιδί είστε μαζί;
 
Χ: Όχι δεν ήμαστε απλά ήθελα να περάσω λίγο καλά και έτσι ήρθε σπίτι μου και περάσαμε καλά.
 
Ι: Επί πληρωμή είναι;... αντρική έκδοση πουτάνας;
 
Χ: Όχι και μην το ξαναπείς αυτό. Μωρό μου εσύ πως βλέπεις την ίριδα;
 
Ε: Ωραία κοπέλα όμως με μεγάλη γλώσσα που θα της χρησιμεύσει αλλά όχι για να μιλά.
 
Εκείνη τη στιγμή της παίρνω το χέρι και το πάω στο πούτσο μου που έχει σηκωθεί για τα καλά και της δίνω ένα φιλί στο στόμα αλλά αυτή τραβιέται. Πριν προλάβω να κάνω κάτι η Χρύσα μου ανοίγει το μπουρνούζι και πετιέται έξω το όρθιο καυλί μου.
 
Ι: Ωχ τι είναι αυτό;... τόσο μεγάλο και παχύ;
 
Χ: Του αγοριού σου είναι μικρό και λεπτό;
 
Ι;: Πολύ μικρό αυτό είναι τεράστιο.
 
Χ: Δεν πειράζει... είδες η θεία σε έχει στα όπα όπα. Ξεκινά να το παίζεις σιγά σιγά και βάλε τη γλωσσίτσα σου στο κεφάλι και μετά δώσ' του ένα φιλάκι και τώρα βαλ' το λίγο μέσα στο στόμα σου και παίξε με την γλωσσίτσα σου.
 
Η Ίριδα έκανε ότι της έλεγε η θεία της και εγώ της χάιδευα τα μαλλιά.
 
Χ: Τώρα κρατά το στο στόμα σου, ακούμπα τη γλώσσα στο κεφάλι και παίξε τον με το χέρι σου. Μπράβο μωρό μου.
 
Ι: Θεία γιατί δε χύνει; Ο δικός μου με το που το έπαιζα λίγο έχυνε.
 
Χ: Μωρό μου εδώ το παιδί έχει ρίξει πολλά καπέλα απόψε και πάλι είναι ντούρος... έτσι πρέπει.
 
Ε: Τώρα που έμαθες μικρή, γονάτισε μπροστά μου και άρχισε να γλείφεις το εργαλείο και τις μπάλες μου πουτανάκι.
 
Με το που τις λέω αυτό, τις παίρνω με την παλάμες μου το πρόσωπο τη φιλάω στο στόμα. Κάνω κίνηση να την ξαναφιλήσω, ανοίγει το στόμα, φτύνω μέσα της και τη χαστουκίζω δεν το περίμενε αλλά δεν είπε τίποτα, απλά γονάτισε.
 
Ε: Χρύσα ανέβα πάνω μου να φιληθούμε μωρό μου και η μικρή έχει να γλύψει και το κωλαράκι σου.
 
Πράγματι για κάνα 5λεπτο εγώ φιλιόμουν με τη θεία της και η μικρή μου έπαιρνε τσιμπούκι, μόλις την κατάλαβα ότι είχε κατακαυλώσει, απωθώ τη θεία της, φιλώ στο στόμα τη μικρή και την τραβώ να έρθει αγκαλιά πάνω μου ενώ έχει γδυθεί και είναι μόνο με το στρινγκ. Όπως είναι αγκαλιά πάνω μου, της σκίζω το στρινγκ, βάζω προφυλακτικό και ενώ φιλιόμαστε της τον βάζω σιγά σιγά. Ξαφνιάστηκε λίγο και δε μπήκα κατευθείαν αλλά αργά αργά. Μόλις μπήκα όλος μέσα της άρχισα να δίνω ρυθμό στο γαμήσι και η μικρή το απολάμβανε. Άρχισα να αυξάνω το ρυθμό και να της βάζω δάχτυλο στο παρθένο κωλαράκι της. Αφού την άνοιξα και από εκεί, πρόσταξα τη θεία της να βάλει ένα στραπόν και να έρθει να τη γαμήσει από πίσω, πράγμα που έγινε και η μικρή είχε δύο πούτσες μέσα της με αποτέλεσμα να χύσει ποτάμια πάνω στο καυλί μου. Βγήκα από μέσα της γιατί ήθελα να χύσω, οπότε την κατέβασα, έβγαλα την καπότα και της τον έδωσα όσο πιο βαθιά μπορούσα στο λαρύγγι και έχυσα. Έκανε ότι πνίγεται και μου τον δάγκωσε, οπότε και τραβήχτηκα. Τα κατάπιε όμως και φιλούσε την θεία της. Ήταν πολύ καύλα το όλο σκηνικό.
 
Αφού τελειώσαμε καθίσαμε ξαπλωμένοι και οι 3 στον καναπέ γυμνοί και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:
 
Χ: Ορίστε μικρή να μάθεις να παίρνεις πίπες ήθελες και έμαθες να τον παίρνεις γενικά.
 
Ι: Σε ευχαριστώ πολύ Χρύσα για αυτό το δώρο, ήταν υπέροχα και εσύ τι γαμιάς είσαι... πολύ καλός!
 
Ε: Εγώ δε σε έχω ευχαριστηθεί ακόμα.
 
Ι: Ακόμα;
 
Ε: Θέλω να σε πάρω και από κώλο για να το ευχαριστηθώ.
 
Σε όλη την κουβέντα η μικρή μου χαϊδεύει το πεσμένο πουλί μου ακόμα.
 
Ι: Θέλεις το κωλαράκι μου δηλαδή;
 
Ε: Εννοείται.
 
Χ: Και γιατι δεν την παίρνεις τώρα;
 
Ε: Μου έχει πέσει, άμα σηκωθεί θα σας γαμήσω.
 
Χ: Κι εμένα;
 
Ε: Εννοείται κι εσένα.
 
Ι: Μα δεν σου έχει πέσει, μεγάλο είναι.
 
Ε: Μεγάλο είναι γενικά αλλά δεν είναι σηκωμένο.
 
Ι: Να στο παίξω;
 
Ε: Όχι... πάρε τη Χρύσα και κάντε κάνα λεσβιακό να μου σηκωθεί.
 
Πράγματι ξάπλωσε η Χρύσα στο τραπεζάκι του σαλονιού και ανέβηκε πάνω της η μικρή και φιλιόντουσαν. Καθώς γινόταν όλο αυτό χτυπά το κουδούνι. Μένουμε όλοι λίγο σιωπηλοί και ξανά χτυπά το κουδούνι και το κινητό της Χρύσας και ήταν η αδερφή της. Η μάνα της ίριδας δηλαδή. Μας δίνει τα ρούχα η Χρύσα και μας κάνει νόημα να πάμε μέσα προς το δωμάτιο. Ντύνεται κι αυτή και ανοίγει. Την ξανθιά ας την πούμε Ντίνα.
 
Ν: Αδελφούλα σε ξύπνησα;
 
Χ: Ε... είχα ψιλοκοιμηθεί αλλά σιγά δεν πειράζει, εσύ πως και από εδώ;
 
Ν: Ε να... είχα καύλες και σκέφτηκα να έρθω από εδώ να πάρουμε και εκείνο το γαμιά να περάσουμε καλά.
 
Χ: Καλύτερα να περάσουμε μόνες μας καλά και άλλη φορά με το γαμια.
 
Άρχισαν να χαϊδεύονται μεταξύ τους και να φιλιούνται. εγώ τους έπαιρνα μάτι και η μικρή μου έπαιρνε πίπα. Το όλο σκηνικό με το λεσβιακό ήταν πολύ καυλωτικό και ακόμη πιο καυλα το γεγονός ότι δύο αδερφές γαμιούνται μεταξύ τους και η κόρη της μιας μου παίρνει πίπα ενώ γίνεται όλο αυτό έξω. Η μικρή είχε πάρει όλη την πουτσα μέσα στο στόμα της και με το σκηνικό όλο αυτό δεν άργησα να χύσω βαθιά στο λαρύγγι της. Τον έβγαλα αλλά δεν την άφησα να τα φτύσει και τα κατάπιε. Πήγαμε μέσα στο δωμάτιο και η μικρή έκανε μερικές ερωτήσεις:
 
Ι: Σε καύλωσε η μάνα μου με την θεία μου;
 
Ε: Εννοείται.
 
Ι: Το κάνουν καιρό;
 
Ε: Δεν ξέρω.
 
Ι: Έχεις πάρει και την μαμά μου μαζί με τη θεία μου;
 
Ε: Μια φορά μόνο.
 
Ι: Ήξερα ότι είχε σχέση η μαμά μου αλλά όχι ότι κάνει και λεσβιακά.
 
Ε: Δεν είναι κακό.
 
Ι: Είναι καλή στο κρεβάτι;
 
Ε: Τρομερή.
 
Ι: Καλύτερη από τη θεία;
 
Ε: Είναι το ίδιο δυναμικές και τολμηρές και οι δύο.
 
Ι: Θα ήθελες να πας μέσα τώρα;
 
Ε: Τώρα όχι, δεν αντέχω άλλο.
 
Ι: Θα το ξανακάνουμε όμως αυτό με εμένα και την θεία...
 
Ε: Εννοείται και με εσένα και με την μάνα σου αν σε ενδιαφέρει και θες.
 
Ι: Θεωρώ ότι θα ήταν λίγο περίεργο αλλά θα δούμε.
 
Κοιμηθήκαμε και οι δύο και το πρωί μας ξύπνησε η Χρύσα, φάγαμε πρωινό και μετά φύγαμε.


Copyright Ref Number: 16151250522S015Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.