Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι στρέιτ, 20 χρόνων και με καμία εμπειρία με γυναίκα. Είμαι πολύ ντροπαλός και μαζεμένος σαν άνθρωπος.
 
Κάθε φορά που τον παίζω, προσπαθώ να βρω κάτι στο ίντερνετ που να αυξήσει την ηδονή. Πέφτω λοιπόν πάνω στο XStream (τότε είχε και αγγελίες). Κοιτάω για αγγελίες με γυναίκες αλλά τίποτα, ήταν ελάχιστες και παρόλο που στέλνω, δεν παίρνω απάντηση. Μπαίνω λοιπόν από περιέργεια στις αγγελίες ανδρών που ψάχνουν άντρες. Χιλιάδες.... σκρολλάρω και διαβάζω. Είχαν κάτι το ερεθιστικό. Διάβαζα και τον έπαιζα. Πέρασαν μήνες που διάβαζα αγγελίες για να καυλώσω, έχυνα και έβγαινα. Σκεφτόμουν να στείλω μήνυμα αλλά κώλωνα. Όσο ήμουν καυλωμένος ήθελα και αφού τελείωνα, ξενέρωνα και έλεγα, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω αυτό.
 
Ένα πρωινό, είμαι στο κρεβάτι με το λάπτοπ στα πόδια μόνος μου και τον παίζω. Διαβάζω αγγελίες και καυλώνω. Και παίρνω την απόφαση ότι ή τώρα ή ποτέ. Ανεβάζω αγγελία ότι ψάχνω κάποιον να μου πάρει πίπα. Μέσα σε 2 λεπτά έχω ήδη μήνυμα. 25 χρόνων παλικάρι έμπειρος, θέλει να με ρουφήξει. Μιλάμε λίγο, ανταλλάζουμε φωτογραφίες, με καυλώνει αρκετά και κανονίζω να πάω εκείνη τη στιγμή.
 
Η καρδιά μου κοπανάει σαν τρελή. Δεν είχα ξανακάνει κάτι ούτε λίγο κοντά σε αυτό το πράγμα και οι σκέψεις για τους κινδύνους που υπήρχαν ήταν άπειρες. Πήγαινα στο σπίτι ενός ξένου, που είχα γνωρίσει σε ένα σάιτ πριν από μισή ώρα. Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε, να μου κάνει οτιδήποτε. Φτάνω, λοιπόν, και μου μισό-ανοίγει την πόρτα. Μπαίνω και βλέπω ένα υποφωτισμένο δωμάτιο. Είχε ανάψει σόμπα οπότε είχε μια γλυκιά ζέστη. Με χαιρετάει και μου εξηγεί ότι προσέχει γενικά να μη βλέπουν άτομα να μπαινοβγαίνουν οι γείτονες. Καθόμαστε λίγο και συζητάμε. Ο φόβος για όλους τους κινδύνους είχε κάπως φύγει, αλλά συνέχιζα να τρέμω, αυτή τη φορά από άγχος.
 
Μου λέει να κάτσω στο κρεβάτι ενώ συνεχίζουμε να συζητάμε περί ανέμων και υδάτων. Με γλυκοκοιτάει από πάνω μέχρι κάτω. Εγώ δεν έχω την παραμικρή ιδέα, τι να κάνω. Είμαι γενικά πολύ ντροπαλός. Και κάπου εκεί είναι που λέει να το πάρει πάνω του και μου πιάνει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Δεν τον είχε ξανά-αγγίξει κανένας οπότε και μόνο από αυτό έγινε πέτρα. Με γδύνει, πρώτα το μπουφάν και μετά σιγά σιγά το παντελόνι. Με σπρώχνει να ξαπλώσω και μου λέει να το απολαύσω. Βγάζει το μποξεράκι μου και τον βάζει κατευθείαν όλο στο στόμα.
 
Βγάζω μια φωνή! Ήταν ότι πιο ωραίο έχω νιώσει στη ζωή μου. Αρχίζει να το πιπιλάει και δε μπορώ να διαχειριστώ το πόσο καυλωτικό ήταν. Με έβλεπε να κάνω έτσι και καύλωνε και αυτός. Δεν περνάνε 10 δευτερόλεπτα και νοιώθω να οπλίζει η πούτσα μου να τα βγάλει όλα. Ψελλίζω ένα "χύνω". Το ακούει και τον βάζει όλο στο στόμα. Τα ρουφάει κατευθείαν από την τρύπα του πούτσου μου. Όσα του ξεφεύγουν, σκύβει και τα γλείφει. Δεν αφήνει ούτε σταγόνα να πάει χαμένη.
 
Εγώ, παρόλο που έχυσα, νοιώθω ότι θέλω να βγάλω άλλα τόσα. Η καύλα ήταν τεράστια. Εκείνος δε σταματάει στιγμή και συνεχίζει να τον ρουφάει. Μου λέει, έτοιμος ήρθες καύλα μου; Εγώ με το ζόρι βγάζω κάτι επιφωνήματα, δε μπορώ να του απαντήσω κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή. Ξαπλώνει λίγο καλύτερα και βγάζει κι αυτός τα ρούχα να είναι πιο άνετος. Κάθεται παράλληλα με εμένα με τον πούτσο του δίπλα στο πρόσωπό μου. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Θέλω να τον αγγίξω αλλά ντρέπομαι. Μου είχε ξεκαθαρίσει ότι αυτός δεν θέλει πίπα, θέλει μόνο να μου πάρει. Μου παίρνει το χέρι και το βάζει στον πούτσο του. Δεν είχα ξαναπιάσει και είχε μία περίεργη αίσθηση που κατά βάθος μου άρεσε.
 
Η πίπα του ήταν το κάτι άλλο. Είχε ένα κοντό γενάκι που τσίμπαγε και όταν έφτανε το στόμα στα αρχίδια και με τσιμπούσε, με ανατρίχιαζε πολύ. Παράλληλα, του τον έπαιζα, του χάιδευα τα αρχίδια. Δε μπορούσα γενικά να του δείξω πόσο πολύ μου άρεσε με λόγια, αλλά έβλεπε πως έκανα και το καταλάβαινε. Μου πιάνει τις ρώγες, τις τσιμπάει τόσο δυνατά που φωνάζω πάλι. Με πόνεσε αρκετά αλλά στο τέλος μου άρεσε. Ήταν όλα τόσο καινούρια και δε μπορούσα να τα διαχειριστώ.
 
Με έγλειφε για περίπου μισή ώρα, μέχρι να χύσω και τη δεύτερη φορά. Αυτή τη φορά τα άφησε να πέσουν πάνω μου και τα έγλειψε από εκεί. Μου έφερε μωρομάντιλα να καθαριστώ και γύρισε ανάσκελα και άρχισε να τον παίζει. Εκεί δεν ήμουν σίγουρος τι έπρεπε να κάνω. Παίρνει το χέρι μου και το ξαναβάζει στον πούτσο του. Αρχίζω να του το παίζω ενώ παράλληλα παίζω και με τα αρχίδια του. Αρχίζει να μου πετάει μπηχτές να του πάρω πίπα, αλλά μετά τα δύο χυσίματα έχω ξενερώσει και δε θέλω με τίποτα.
 
Τελειώνει κι αυτός, σκουπίζεται, ντύνεται και ανάβει τσιγάρο. Ντύνομαι κι εγώ. Συζητάμε λίγο και φεύγω. Φεύγοντας νοιώθω ακόμα τα σάλια του πάνω στον πούτσο μου. Νοιώθω βρώμικος και ξενερωμένος. Αποφασίζω ότι καλά ήταν για μία φορά για την εμπειρία αλλά δεν το ξανακάνω.
 
Τελικά όμως το ξανά έκανα...


Copyright Ref Number: 16151250522S015



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.