Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Αγάπη μου καλημέρα. Το δωράκι σου για την επέτειο μας...
 
είπε ο Μάριος στη Λυδία δίνοντας της ένα τρυφερό φιλί στα χείλη και ένα φάκελο στο χέρι. Ένα χαμόγελο φάνηκε στα χείλη της Λυδίας η οποία ποτέ δεν είχε πολλές απαιτήσεις από το βιοπαλαιστή άντρα της και της αρκούσε ένα απλό λουλούδι. Έσκισε το φάκελο με ανυπομονησία και τα χείλη της απλά άνοιξαν και δεν μπορούσαν να κλείσουν όσο και αν το προσπαθούσε. Ένα δάκρυ χαράς κύλησε στο μάγουλο της. Επιτέλους ένα παιδικό της όνειρο θα γινόταν πραγματικότητα. Ο φάκελος έκρυβε δύο εισιτήρια για δεκαήμερο ταξίδι στην Ισπανία.
 
- Αγάπη μου είσαι ο καλύτερος άντρας του κόσμου. Σε λατρεύω. Ξέρω ότι θα έκανες τα πάντα για εμένα και δε θα σε άλλαζα με τίποτα στον κόσμο. Μήπως όμως να το ξαναδούμε λιγάκι; Τα εισιτήρια ήταν το εύκολο κομμάτι. Δε θα νιώσουμε ωραία όμως με το να πάμε και να μη μπορούμε να κάνουμε ορισμένα πράγματα ή να σκεφτόμαστε μη χαλάσουμε ένα ευρώ παραπάνω. Έχουμε πολλές εκκρεμότητες εδώ τις οποίες δεν μπορούμε να αφήσουμε παρόλο που ξέρεις ότι αυτό το ταξίδι είναι ένα παιδικό μου όνειρο.
 
- Μωρό μου είναι η ώρα για το δεύτερο δώρο σου. Τα δάνεια και οι λογαριασμοί αποπληρώθηκαν. Οι γονείς μας ήδη έχουν πάρει από πενήντα χιλιάδες ευρώ για να χαλαρώσουν λιγάκι κι εμείς έχουμε χρήματα για να κάνουμε αυτό το ταξίδι χωρίς κανένα περιορισμό καθώς και αρκετά άλλα ταξίδια. Επίσης να σε ενημερώσω ότι μόλις επιστρέψουμε από το ταξιδάκι μας ξεκινάω τη δική μας επιχείρηση.
 
Το βλέμμα της ήταν σαστισμένο και αποχαυνωμένο. Δεν πίστευε τα λόγια που άκουγε.
 
- Μάριε έχεις τρελαθεί εντελώς μωρό μου; Τι είναι αυτά που μου λες; Πιάσαμε κανένα τζόκερ και δεν το πήρα χαμπάρι; Αν μου κάνεις πλάκα να ξέρεις είναι πολύ κακόγουστη.
 
Ο Μάριος έκατσε στην καρέκλα, την τράβηξε να κάτσει στα πόδια του και άνοιξε την εφαρμογή που έχει στο κινητό του για τον τραπεζικό του λογαριασμό.
 
Νέα δάκρυα άρχισαν να τρέχουν στα μάτια της Λυδίας. Χαμόγελα, ουρλιαχτά και ξανά κλάματα με λυγμούς.
 
- Τι είναι αυτά αγάπη μου; Που βρήκαμε τόσα λεφτά; Λύνουμε τα προβλήματα μας για όλη μας τη ζωή. Βλέπω καλά; 3 500 000 ευρώ λέει υπόλοιπο; Μήπως έχει κάνει λάθος η εφαρμογή; Μη με τρελαίνεις σε παρακαλώ. Πες μου τι γίνεται. Αν είναι κάποια φάρσα δε θα το αντέξω.
 
- Το είπες μόνη σου μωρό μου. Ακριβώς αυτό που είπες. Κάθε εβδομάδα έριχνα ένα τζόκερ. Και τελικά έκατσε. Τα χρήματα τα έχω εισπράξει εδώ και μέρες και δεν ξέρω κι εγώ πως κρατήθηκα να μη σου πω τίποτα μέχρι να υλοποιήσω τις εκπλήξεις σου. Έξω σε περιμένει το καινούριο σου αυτοκίνητο, πάρε κι αυτά εδώ και πήγαινε να ψωνίσεις ότι θέλεις. Πάρε και κανένα εσώρουχο από αυτά που ξέρεις ότι μου αρέσουν ε;...
 
της είπε και της έκλεισε το μάτι με ένα πονηρό χαμόγελο, ενώ ταυτόχρονα της έδινε το κλειδί της ολοκαίνουριας Mercedes που της είχε πάρει και ένα μάτσο χαρτονομίσματα των εκατό ευρώ.
 
Η Λυδία άνοιξε την πόρτα και έμεινε άφωνη για πολλοστή φορά. Το σπορ αυτοκίνητο που έβλεπε και θαύμαζε στο δρόμο θα ήταν πλέον δικό της. Προσπαθούσε να τα βάλει όλα σε μία σειρά στο μυαλό της. Έπρεπε να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση αλλά και να προλάβει να ετοιμαστεί για το ταξίδι το οποίο θα ερχόταν σε δύο ημέρες. Δεν ήξερε τι να κάνει για να τον ευχαριστήσει.
 
Κάνοντας τα ψώνια της είδε ένα κέντρο αισθητικής. "Πάντα με ήθελε εντελώς άτριχη και το ξύρισμα με έχει κουράσει" σκέφτηκε και πέρασε την πόρτα.
 
- Καλησπέρα σας. Μία ολική αποτρίχωση θα ήθελα να κάνουμε σας παρακαλώ...
 
είπε με ένα βλέμμα ντροπής, αφού δεν ήταν συνηθισμένη σε τέτοια λούσα αλλά και δεν ήξερε πως θα ένιωθε με το να αγγίζει ένα άσχετο πρόσωπο τα επίμαχα σημεία της.
 
- Βεβαίως. Για πότε θα θέλατε να κλείσουμε ραντεβού;
 
Ήταν η λογική απορία της κοπέλας στη ρεσεψιόν.
 
- Θα ήθελα τώρα σας παρακαλώ. Φεύγω για ταξίδι και δεν έχω χρόνο για άλλη στιγμή δυστυχώς.
 
- Δυστυχώς τώρα δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμο. Όλα τα ραντεβού είναι κλεισμένα.
 
- Είμαι σίγουρη ότι μπορείτε να βρείτε ένα κενό...
 
είπε η Λυδία και έδωσε διακριτικά ένα χαρτονόμισμα των εκατό ευρώ στην σαστισμένη ρεσεψιονίστ.
 
- Μισό λεπτό να δω μήπως μπορώ να αναβάλλω ένα ραντεβού. Ναι καλημέρα σας κυρία Στεργίου. Δυστυχώς θα πρέπει να αναβάλουμε το ραντεβού μας γιατί αρρώστησε η κοπέλα που ήταν προγραμματισμένο να σας κάνει την αποτρίχωση. Ζητώ χίλια συγγνώμη. Θα σας καλέσω άμεσα να κλείσουμε ένα νέο ραντεβού. Σας ευχαριστώ πολύ και καλή σας ημέρα. Εντάξει κανονίστηκε. Μπορείτε να μπείτε στο δωμάτιο εννέα και θα έρθει η κοπέλα να σας κάνει την αποτρίχωση σας.
 
- Ευχαριστώ πάρα πολύ...
 
είπε η Λυδία με εμφανέστατο το χαμόγελο της επιτυχίας στο πρόσωπο της και με μία επιβεβαίωση ότι με τα χρήματα κάνεις πολλά πράγματα που θεωρούσες απίθανα.
 
- Κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα που μας γλιτώσατε από μία ξινή και απαιτητική πελάτισσα πέρα από τα όρια της λογικής. Λοιπόν πηγαίνετε και έρχεται η κοπέλα.
 
Η υπόλοιπη ημέρα πέρασε με ψώνια και ήταν πια πολύ αργά όταν επέστρεψε στο σπίτι. Παρόλη την κούραση της θα έκανε τα πάντα για να ευχαριστήσει το Μάριο και δε μπορούσε να σκεφτεί κάτι καλύτερο από το να φορέσει ένα από τα σετ με τα καινούρια της εσώρουχα και να κάνουν έρωτα. Ο Μάριος κατάλαβε τις προθέσεις της αλλά αφού διέκρινε την κούραση της και ήταν και αυτός αρκετά κουρασμένος της είπε:
 
-Αγάπη μου δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνουμε σήμερα. Η μέρα ήταν αρκετά γεμάτη και για τους δύο. Δεν θα το ευχαριστηθούμε. Αύριο θα τρέχουμε όλη μέρα πάλι. Μην ξεχνάς ότι έρχεται το ταξιδάκι μας όμως και εκεί θα έχουμε όλο το χρόνο για εμάς.
 
Εμφανώς ικανοποιημένη από την προτροπή του άντρα της η Λυδία έκανε ένα ντουζάκι και πήγαν για ύπνο εξαντλημένοι και οι δύο.
 
Η επόμενη ημέρα πέρασε με ολοήμερο τρέξιμο και η μεθεπόμενη με το πολυπόθητο ταξίδι για τον προορισμό τους, στον οποίο έφτασαν νύχτα και αρκετά κουρασμένοι.
 
Το πρώτο πρωί στην Ισπανία τους βρήκε αγκαλιασμένους να αλλάζουν τρυφερά φιλιά με απαλά αγγίγματα των γλωσσών τους. Ο Μάριος έκανε να κατέβει προς τα κάτω για να την γλείψει αλλά τον σταμάτησε.
 
- Το πρωινό σου σήμερα περιλαμβάνει την απόλαυση σου χωρίς να κάνεις τίποτα...
 
του είπε και κατέβηκε χαμηλά ξεκινώντας ένα στοματικό και προσπαθώντας να το κάνει όσο καλύτερα μπορούσε. Το τέλος του Μάριου δεν άργησε να έρθει με το χέρι της αφού πάντα την ενημέρωνε κάποια δευτερόλεπτα πριν να τραβήξει το κεφάλι της γνωρίζοντας ότι δεν της αρέσει να τελειώνει μέσα στο στόμα της.
 
Κάπου εδώ είναι η ώρα να περιγράψουμε το Μάριο και την Λυδία.

Ο Μάριος είναι 33 χρόνων, μελαχροινός, γύρω στο 1.85, με πράσινα μάτια, ξυρισμένο κεφάλι και μούσι προσεγμένο. Το σώμα του σφιγμένο λόγω της δουλειάς του σε μηχανουργείο αλλά όχι φέτες.
 
Η Λυδία είναι 30 χρόνων, καστανόξανθη, με καστανά μάτια, ύψος γύρω στο 1.67 και 52 κιλά. Στήθος μεσαίου μεγέθους και αρκετά στητό. Αυτό που ξεχωρίζει επάνω της είναι οι γλουτοί της για τους οποίους έχει ακούσει επικά σχόλια. Τουρλωτό και όμορφο κωλαράκι πολύ καλοσχηματισμένο και σφιχτό. Το γνωρίζει πολύ καλά και φροντίζει το ντύσιμο της να τους αναδεικνύει χωρίς να γίνεται προκλητικό ή χυδαίο.
 
Η σεξουαλική τους σχέση είναι φυσιολογική αλλά χωρίς κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Λυδία πριν από το Μάριο είχε λίγες ολοκληρωμένες σχέσεις αλλά δεν έκανε ποτέ κάτι πέρα από απλό σεξ σε λίγες στάσεις. Το πρώτο της στοματικό το έκανε με το Μάριο αλλά πολύ τυπικά για να ευχαριστεί εκείνον αφού εκείνης δεν της άρεσε. Δε συζητούσε το να δεχτεί σπέρμα στο στόμα της και δε δεχόταν ούτε ως ιδέα το πρωκτικό σεξ. Ακόμα και τα εσώρουχα της ήταν πολύ απλά και σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θα έβαζε κάποιο από αυτά που ήξερε ότι αρέσουν στον άντρα της και αυτό θα ήταν μόνο για την ώρα του σεξ.
 
Το Μάριο όλο αυτό τον ενοχλούσε αλλά τη λάτρευε τόσο ώστε να μην το αφήσει να χαλάει τη σχέση τους και απλά είχε αποδεχτεί την όλη κατάσταση.
 
Ντύθηκαν, πήραν το πρωινό τους και ξεκίνησαν να ανακαλύψουν τα αξιοθέατα. Η Λυδία κοιτούσε τα πάντα εκστασιασμένη με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο.
 
- Αγάπη μου δε θα μπορούσες να μου κάνεις καλύτερο δώρο. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω για να νιώσεις κι εσύ όπως νιώθω εγώ τώρα.
 
Ο Μάριος ήταν από τους άντρες που δεν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αξιοθέατα, μουσεία, αρχαία και λοιπά.
 
- Όταν γυρίσουμε στο ξενοδοχείο αγάπη μου θα σου πω κάποια πραγματάκια που μπορούν να με κάνουν να νιώσω πολύ όμορφα.
 
Η πρώτη μέρα πέρασε και το απόγευμα επέστρεψαν στο δωμάτιο τους. Παρήγγειλαν φαγητό και έκατσαν στο μπαλκόνι. Το τελείωσαν και ο Μάριος άνοιξε ένα μπουκάλι κρασί για να χαλαρώσουν και να συζητήσουν.
 
- Λοιπόν μωρό μου μήπως είναι η ώρα να μου πεις τι μπορώ να κάνω για να νιώσεις κι εσύ τόσο όμορφα; Μη νομίζεις ότι το ξέχασα ή ότι το προσπέρασα. Απλά ήμουν απορροφημένη με όλα αυτά που έβλεπα.
 
- Αγάπη μου και να σου πω δε θα αλλάξει κάτι. Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι από αυτά που θέλω. Οπότε ας το αφήσουμε γιατί είναι κρίμα να χαλάσουμε τις διακοπές μας με καυγάδες και διαφωνίες.
 
- Μωρό μου πες μου και σου υπόσχομαι ότι δεν θα έχουμε κανένα καυγά αλλά θα συζητήσουμε τα πάντα.
 
- Εντάξει λοιπόν. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια και ξέρεις ότι σε λατρεύω. Δε θα σε άλλαζα με καμία ακόμα και αν υπάρχουν αυτά που με χαλάνε. Και για να είμαι πιο ξεκάθαρος, δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη σεξουαλική μας ζωή.
 
- Δηλαδή; Τι καινούριο είναι αυτό; Δεν μου έχεις αναφέρει κάτι ποτέ ότι δε σου αρέσει.
 
- Δεν στα έχω αναφέρει γιατί τα έχεις ξεκόψει σε διάφορες άσχετες συζητήσεις που έχουμε κάνει για άλλους και έχεις πει ξεκάθαρα ότι εσύ δε θα έκανες κάτι τέτοιο ποτέ. Οπότε μου έκοβες τη φόρα.
 
Εμφανώς στενοχωρημένη και προβληματισμένη η Λυδία τράβηξε μία τζούρα από το κρασί της, άναψε ένα τσιγάρο και συνέχισε.
 
- Δηλαδή; Μη μιλάς με γρίφους ρε αγάπη μου. Πραγματικά σου υπόσχομαι ότι δε θα μαλώσουμε. Θα συζητήσουμε τα πάντα. Ποτέ δε μου είχες δείξει κάτι και δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα είχαμε τέτοιο θέμα. Σε παρακαλώ γίνε ξεκάθαρος.
 
- Μάλιστα. Τι να σου πω ρε μωρό μου; Ας ξεκινήσω με κάτι πολύ απλό ας πούμε. Θα ήθελα την πίπα να μου την παίρνεις με τέτοιο τρόπο που να ικανοποιείσαι κι εσύ. Να μη το κάνεις αγγαρεία για να ικανοποιήσεις μόνο εμένα. Και θα ήθελα να τελειώνω στο στόμα σου και ιδανικά να τα καταπίνεις. Ένα πολύ απλό παράδειγμα είναι αυτό.
 
- Μα υπάρχει γυναίκα που να ικανοποιείται από την πίπα; Τι μπορεί δηλαδή να αρέσει σε μία γυναίκα;
 
- Οι περισσότερες γυναίκες ικανοποιούνται μωρό μου. Το κάνουν και το γουστάρουν. Και είναι αυτό το παραπάνω που κάνουν στον τρόπο. Δεν το γλύφουν απλά. Ο άντρας τους γαμάει το στόμα. Το φτάνουν σε σημείο να δακρύσουν τα μάτια τους από την πίπα. Εκεί η γυναίκα πλέον το κάνει και της αρέσει. Δε γλείφει απλά ένα καυλί.
 
- Μωρό μου θέλω να μου πεις πρώτα ότι σε προβληματίζει και θα ήθελες και μετά θα σου απαντήσω γιατί αν σε διακόπτω και σου απαντάω σε ένα ένα (απ΄ ότι καταλαβαίνω έχεις κι άλλα) δεν θα τελειώσει ποτέ η κουβέντα.
 
- Εντάξει. Θα ξεκινήσω από τα πιο ήπια και θα στα πάω με σειρά μέχρι και κάποιες φαντασιώσεις μου που μόνο μάζι σου θα εκπλήρωνα χωρίς να αλλάξει κάτι στη σχέση μας.
 
1) Θα ήθελα να μου φοράς πολύ πιο σέξι εσώρουχα, το ξέρεις ήδη άλλωστε ότι μου αρέσουν πάρα πολύ.
 
2) Θα ήθελα να δοκιμάσεις να σε πάρω από αυτό το κωλαράκι που το θαυμάζω. Εσύ το έχεις απορρίψει χωρίς να το έχεις δοκιμάσει.
 
3) Θα ήθελα να μιλάς την ώρα που κάνουμε σεξ. Να μιλάς βρώμικα όμως.
 
4) Θα ήθελα επίσης να κάνουμε και πιο άγριο σεξ κάποιες φορές. Ακόμα και με λίγη βία.
 
5) Ποτέ δε ρισκάρεις. Πάντα στο κρεβάτι μας. Θα μου άρεσε να κάναμε κάτι σε ένα δημόσιο χώρο. Ας μην είναι πήδημα. Ας είναι άγριο χαμούρεμα μέχρι να γυρίσουμε σπίτι και να ξεσκιστούμε τρελά όπως σου είπα πιο πριν.
 
Σου φέρνω απλά παραδείγματα μέχρι τώρα μωρό μου. Η φαντασία μου οργιάζει. Θα ρισκάρω και θα συνεχίσω και ελπίζω να μη σου χαλάω τη διάθεση.
 
6) Θα ήθελα πάρα πολύ να σε έβλεπα με άλλη γυναίκα. Χωρίς να συμμετέχω εγώ για να μη θεωρήσεις ότι σε απατάω. Ξέρεις πόσο πολύ μου αρέσει το σεξ μεταξύ δύο γυναικών και ξέρω επίσης πως μία γυναίκα θα σε έκανε να νιώσεις όπως δε μπορεί κανένας άντρας.
 
7) Και ίσως να είναι και το πιο extreme αλλά όταν το βλέπω στις τσόντες με φτιάχνει πολύ. Θα ήθελα να δοκιμάζαμε μία φορά παρτούζα. Δεν ξέρω ούτε εγώ αν θα μου αρέσει αλλά χωρίς να δοκιμάσουμε δε μπορούμε να έχουμε άποψη. Και θα μπορούσαμε για πρώτη φορά να δοκιμάζαμε με κάποιο ζευγάρι μόνο. Αυτά προς το παρόν. Νομίζω ότι θα εκραγεί το πανέμορφο κεφαλάκι σου...
 
Η Λυδία παρακολουθούσε όσα της έλεγε τόση ώρα αμίλητη, προσπαθώντας να φιλτράρει όλες τις πληροφορίες που δέχονταν. Ήταν δυνατόν ο άντρας της να έχει τέτοιες ορέξεις και μάλιστα κάποιες ανώμαλες για τον περισσότερο κόσμο και για αυτήν και αυτή να μην έχει καταλάβει τίποτα; Τράβηξε μία γερή τζούρα από το τσιγάρο της, φύσηξε τον καπνό και πήρε μία βαθιά ανάσα.
 
- Δεν ξέρω ειλικρινά τι να σου πω αγάπη μου. Δεν το περίμενα. Μου ήρθαν πολύ ξαφνικά όλα αυτά. Σε παρακαλώ άσε με να σκεφτώ και να τα ξαναφιλτράρω και θα πάρεις τις απαντήσεις σου σε όλα. Και δε θα μαλώσουμε. Όλα τα θέματα λύνονται.
 
Το επόμενο πρωί ξύπνησαν σχεδόν ταυτόχρονα. Ο Μάριος μπήκε για ένα ντουζάκι ενώ η Λυδία χουζούρευε.
 
- Αγάπη μου θα παραγγείλεις να μας φέρουν δύο καφεδάκια μέχρι να κάνω κι εγώ ένα ντουζάκι; Ο καιρός παρά την ζέστη δείχνει να πηγαίνει για βροχή οπότε μας βλέπω όλη μέρα κλεισμένους εδώ μέσα.
 
- Ναι μωρό μου. Αλλά θέλω να είμαι βέβαιος ότι δεν έχεις χαλάσει με αυτά που σου είπα εχθές και δεν σκέφτεσαι να με χωρίσεις.
 
- Μην είσαι χαζός μωρό μου. Δεν θα σε χώριζα ποτέ και για κανένα λόγο. Πάρε τα καφεδάκια μας, άραξε στο μπαλκόνι και έρχομαι κι εγώ με απαντήσεις.
 
Ο Μάριος αφού παρέλαβε τους καφέδες βγήκε στο μπαλκόνι χαζεύοντας την υπέροχη θέα και περιμένοντας να ακούσει τι είχε να του πει η γυναίκα του για όλα αυτά που τόλμησε να της εκμυστηρευτεί μετά από τόσα χρόνια.
 
Άκουσε την πόρτα του μπάνιου και αυθόρμητα γύρισε το κεφάλι του. Το θέαμα τον άφησε άφωνο να κοιτάει με το στόμα ανοιχτό σαν χάνος. Η Λυδία φορούσε ένα σετ άσπρα δαντελωτά εσώρουχα με ασορτί ζαρτιέρες και πήγαινε προς το μέρος του.
 
- Γιατί φουσκώνει το μποξεράκι σου καυλιάρη μου; Μήπως γιατί θα γαμήσεις το πουτανάκι σου εδώ σε κοινή θέα φορώντας αυτά που σε καυλώνουν;
 
- Μωρό μου...
 
Πρόλαβε να ψελλίσει ο Μάριος αλλά δεν ολοκλήρωσε αφού η Λυδία γονάτισε, του κατέβασε το μποξεράκι και άρχισε με μανία να ρουφάει το πέος του. Ξεκίνησε να τον γλείφει από τις μπάλες και περνώντας όλο το πέος του στάθηκε με τη γλώσσα στη βάλανο. Με μία απότομη κίνηση τον πήρε στο στόμα όσο βαθιά μπορούσε και βεντουζάρισε τα χείλη της. Χωρίς να ανοίξει το στόμα της η γλώσσα της έκανε κυκλικές κινήσεις. Τα μάτια της ήταν καρφωμένα στα δικά του. Με πολύ αργές κινήσεις τον έβαζε και τον έβγαζε στο στόμα της.
 
- Γάμησε μου το στόμα με το τεράστιο καυλί σου γαμιά μου. Μη με λυπηθείς...
 
- Της έπιασε το κεφάλι και κάρφωσε το σκληρό εργαλείο του βαθιά στο λαρύγγι της μέχρι να την δει να δακρύζει. Επαναλαμβανόμενα την χτύπαγε στο λαιμό μέχρι να τη νιώθει να πνίγεται.
 
Η Λυδία τον σταμάτησε. Τον έκατσε στην καρέκλα και χωρίς να βγάλει το στρινγκάκι της αλλά τραβώντας το στο πλάι έκατσε επάνω του. Τον πήρε με τη μία όλο μέσα της.
 
- Γαμιά μου τι είναι αυτό; Δε σε έχω νιώσει ποτέ τόσο μεγάλο. Πάντα έλεγα ότι έχεις τεράστιο καυλί αλλά τώρα πραγματικά με σκίζεις. Ξέσκισε την πουτάνα σου γαμιά μου. Θέλω να βλέπουν όλοι ποιος είναι ο γαμιάς που ξεφτιλίζει αυτό το πουτανάκι και να ζηλεύουν που δε μπορούν να το γαμήσουν.
 
Σηκώθηκε από επάνω του, γύρισε και ακούμπησε στην κουπαστή του μπαλκονιού. Τράβηξε το στρινγκάκι της στο πλάι για άλλη μία φορά.
 
- Σου αρέσει γαμιά μου να βλέπεις το στρινγκάκι μου την ώρα που με γαμάς;
 
- Το λατρεύω καύλα μου. Με έχεις τρελάνει σήμερα.
 
- Ακόμα δε σε έχω τρελάνει καυλιάρη μου. Γάμησε με δυνατά χωρίς να με λυπηθείς.
 
Ο Μάριος τη σφυροκοπούσε ανελέητα ενώ εκείνη φώναζε. Φώναζε τόσο δυνατά που από τα διπλανά μπαλκόνια είχαν βγει και τους χάζευαν. Ο οργασμός της δεν άργησε να έρθει. Σα να είχε δαιμονιστεί δεν σταμάτησε ούτε για ανάσα μετά τον οργασμό της. Τον έβαλε πάλι στην καρέκλα και του ζήτησε να της γαμήσει το στόμα μέχρι να χύσει.
 
Ο Μάριος αποσβολωμένος ακολούθησε ότι του ζήτησε μέχρι που την ενημέρωσε να τραβήξει το κεφάλι της για να τελειώσει. Εκείνη όμως είχε άλλα σχέδια. Τον ρούφηξε ακόμα πιο έντονα μέχρι που ένιωσε τις συσπάσεις στο σώμα του και βεντουζάρισε για άλλη μία φορά τα χείλη της ρουφώντας λαίμαργα κάθε σταγόνα που έβγαινε από μέσα του.
 
Αφού τον στράγγιξε μέχρι την τελευταία σταγόνα σηκώθηκε και έκατσε στην καρέκλα ρουφώντας μία τζούρα καφέ.
 
- Νομίζω ότι φάνηκε το πόσο σκέφτηκα αυτά που μου είπες εχθές το βράδυ αγάπη μου. Και τελικά είχες απόλυτο δίκιο, η πίπα μπορεί να είναι άκρως απολαυστική.
 
- Και με τα λόγια μου ρε αγάπη μου κατάλαβες πως μπορείς να πάρεις μία πίπα όπως θα την ευχαριστηθείς;
 
- Με τα λόγια όχι, αλλά μην τσεκάρεις το ιστορικό του λαπτοπ. Όλη νύχτα είδα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.
 
- Όπως; Τι είδες δηλαδή;
 
- Νομίζω ότι σου έδωσα μία γεύση αγάπη μου. Πάω λίγο στο μπάνιο γιατί δεν ένιωθα πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες και πήρα ένα κλυσματάκι.
 
Μπήκε στο μπάνιο και μετά από δέκα λεπτά βγήκε με άλλα εσώρουχα. Πήγε απευθείας στο κρεβάτι. Ξάπλωσε μπρούμυτα και τον φώναξε.
 
- Το κωλαράκι μου νομίζω έχει ερεθιστεί από το κλύσμα, έλα σε παρακαλώ να μου βάλεις λίγη από αυτή την κρεμούλα για να το μαλακώσει.
 
Ο Μάριος πήρε το μπουκαλάκι που του έδωσε, άλειψε λίγο από το παχύρρευστο τζελ επάνω στην τρυπούλα της και άρχισε σίγα σιγά να το απλώνει.
 
- Μωράκι μου και πιο μέσα είναι ερεθισμένη η τρυπούλα μου αλλά νομίζω έτσι δεν κάνουμε σωστή δουλειά.
 
Έβαλε στο χέρι της μία γενναία ποσότητα και την άπλωσε στο πρησμένο πέος του.
 
- Σε παρακαλώ μη με πονέσεις πολύ. Αν δεν είμαι καλό κορίτσι μπορείς να με δείρεις στο κωλαράκι αλλά στην αρχή να είσαι προσεκτικός.
 
- Ο Μάριος δεν πίστευε αυτά που άκουγε.
 
- Είσαι σίγουρη ρε αγάπη μου; Αν δε θέλεις.....
 
- Σ... απλά γάμησε με σαν την τελευταία πουτάνα. Πάρε μου την παρθενιά από τον κώλο και αν τελικά μου αρέσει θα με γαμήσεις στον κώλο στο μπαλκόνι για να βλέπουν όλοι ποιος είναι ο πραγματικός γαμιάς εδώ μέσα και ποια η πουτάνα του.
 
Άρχισε να σπρώχνει σιγά και προσεκτικά. Ήθελε να την κάνει να το απολαύσει για να μη το μετανιώσει. Είχε μπει ελάχιστα όταν την ένιωσε να σφίγγεται. Πήγε να τραβηχτεί αλλά τον κράτησε.
 
- Μη βγεις αγάπη μου. Είμαι όλη δική σου και θα με γαμάς όπως θέλεις εσύ. Μπες σιγά σιγά μέχρι να το συνηθίσω.
 
Έσπρωξε πάλι προς τα μέσα με πολύ αργό ρυθμό. Δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια της αλλά τον παρότρυνε να συνεχίσει.
 
- Ναι γαμιά μου, ναι άντρα μου. Δεν υπάρχει σωστή πουτάνα που να μη την γαμάει από τον κώλο ο άντρας της.
 
Με επαναλαμβανόμενες κινήσεις άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα της όλο και πιο γρήγορα. Όλο και πιο γρήγορα μέχρι που της γαμούσε πλέον τον κώλο με ένα τρελό ρυθμό.
 
Σε πολύ λίγο χρόνο ένιωσε να έρχεται το τελείωμα αφού η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη γι΄ αυτόν και ο σφιγκτήρας της τον πίεζε τόσο έντονα. Πήγε να τραβηχτεί αλλά τον παρακάλεσε για άλλη μία φορά.
 
- Μέσα μου άντρα μου. Μέσα μου τα θέλω όλα. Ποτέ ξανά δεν θα χαθεί σταγόνα σου έξω από τη γυναίκα σου. Εσύ θα αποφασίζεις κάθε φορά που θέλεις να τελειώσεις.
 
Σπασμοί χτυπούσαν τα τοιχώματα της στενής τρυπούλας της χαρίζοντας και στην ίδια ένα οργασμό που δε τον περίμενε μετά από τον πόνο που είχε τραβήξει.
 
Τα υγρά της σχημάτισαν μία λίμνη κάτω και ο Μάριος έμεινε αποσβολωμένος αφού ούτε ο ίδιος δεν πίστευε ότι θα μπορούσε η γυναίκα του να έρθει σε οργασμό με πρωκτικό σεξ την πρώτη φορά.
 
- Νομίζω ότι είναι η ώρα να πιούμε επιτέλους αυτούς τους καφέδες αγάπη μου. Εγώ το γαλατάκι μου το ήπια για σήμερα. Μόλις τους τελειώσουμε πρέπει να με εκπαιδεύσεις πάλι για να μην ξεσυνηθίσει το κωλαράκι μου.
 
- Ειλικρινά σου άρεσε ρε μωρό μου; Δε θέλω να κάνεις κάτι παρά τη θέληση σου.
 
- Πόνεσε και ξέρω ότι θα πονέσει κι άλλες φορές αλλά το λάτρεψα. Και ξέρω ότι θα το λατρέψω κι άλλο. Με ξέρεις πολύ καλά και ξέρεις ότι δε θα έκανα τίποτα χωρίς να το θέλω. Ας συμφωνήσουμε όμως ότι για την ώρα θα μείνουμε σε αυτά και τα άλλα θα τα συζητήσουμε όταν θα γυρίσουμε στην Ελλάδα.
 
- Εννοείται αγάπη μου, αλλά που το βρήκες το λιπαντικό ρε διάολε, μπορείς να μου πεις;
 
- Κοιμάσαι πολύ βαθιά αγάπη μου και ξύπνησες πολύ μετά από εμένα....
 
Τα γέλια τους ακούστηκαν στα διπλανά δωμάτια των οποίων οι επισκέπτες βγήκαν αμέσως στα μπαλκόνια μήπως είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν δεύτερο γύρο. Και ναι, όχι εκείνη τη στιγμή αλλά αργότερα την ίδια ημέρα το θέαμα που τους χάριζε το ζευγάρι μας ήταν πλούσιο...


Copyright Ref Number: 16151250522S015



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.