Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας πω μου συνέβη πριν μερικά χρόνια όταν ήμουν ακόμα φοιτητής και ζούσα ακόμα στην Αθήνα. Πάντα μου άρεσε ο αθλητισμός, από μικρός έπαιζα μπάσκετ και σχεδόν πάντα πήγαινα γυμναστήριο. Πότε μου όμως δεν μου άρεσαν τα μεγάλα γυμναστήρια. Πάντα μάζευαν πολύ κόσμο και αυτό με έκανε να νιώθω άβολα. Για αυτό εκείνο το διάστημα πήγαινα σε ένα συνοικιακό γυμναστήριο σχετικά κοντά στο σπίτι μου. Το κλίμα ήταν φιλικό οι περισσότεροι που ερχόντουσαν ήταν άτομα λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, οι περισσότεροι της γειτονιάς ή φίλοι του ιδιοκτήτη.

Ήταν Σεπτέμβρης, ότι είχα γυρίσει από τις καλοκαιρινές μου διακοπές και είχα αρχίσει να παρατηρώ κάποια καινούργια πρόσωπα. Μέσα σε αυτά και ένα ζευγάρι, ο κύριος Μιχάλης (περίπου στα 40 αρκετά συνηθισμένος) και η Ελένη (λίγο νεότερη, πάρα πολύ όμορφη, με πολύ ωραίο σώμα και χαρακτηριστικά). Δε θα το κρύψω... το αρκετά μεγάλο στήθος της μου τράβηξε την προσοχή αλλά ποτέ μου δεν καρφώθηκα. Το γυμναστήριο είχε μόνο ένα γυμναστή ο οποίος τις περισσότερες φορές ήταν απασχολημένος βοηθώντας τις αρχάριες κυρίες. Έτσι ζήταγε από τους πιο έμπειρους να βοηθήσουν τους υπόλοιπους αν χρειαζόντουσαν κάτι. Για αυτό το λόγο είχα βοηθήσει αρκετές φορές τον κύριο Μιχάλη με τις ασκήσεις του.

Χαρούμενος άνθρωπος και πάντα κάτι βρίσκαμε να συζητήσουμε κατά τη διάρκεια των ασκήσεων. Είχαν περάσει μερικές μέρες, όλα ήταν φυσιολογικά. Εγώ πολλές φορές μετά το γυμναστήριο πήγαινα να βρω τους φίλους μου για καμιά μπύρα. Γι' αυτό έκανα μπάνιο και ετοιμαζόμουν στα αποδυτήρια. Μία από αυτές τις μέρες την ώρα που ετοιμαζόμουν μπαίνει μέσα ο κύριος Μιχάλης. Δε φάνηκε να τον ενοχλεί κάτι, ίσα-ίσα φέρθηκε πολύ φυσιολογικά, αν και έριξε μερικές κλεφτές ματιές στον πούτσο μου, αλλά και ποιος δεν θα κοίταζε, αντανακλαστικά ήταν. Ωστόσο την επόμενη μέρα συνέβη κάτι που πραγματικά δεν το περίμενα.

Από την πρώτη στιγμή κιόλας με το που μπήκα στο γυμναστήριο κατάλαβα ότι κάτι πήγαινε στραβά. Είδα τον κύριο Μιχάλη να σκουντάει την Ελένη και κατευθείαν να παίρνω ένα βλέμμα από την Ελένη που δε μου έχει ξαναρίξει. Αμέσως τράβηξα το βλέμμα μου, έκανα σαν να μην το παρατήρησα και ξεκίνησα τη γυμναστική. Σχεδόν αμέσως έρχεται ο κύριος Μιχάλης από πάνω μου και με ρωτάει αν μπορούμε να κάνουμε σετ εναλλάξ. Του απαντάω ναι και συνεχίζουμε τη γυμναστική. Μετά από λίγο έρχεται η Ελένη με αρκετή χαρά και νάζι αφού μας ρωτάει πώς πάει η γυμναστική ζητάει από τον κύριο Μιχάλη αν μπορεί να πάει να φέρει το νερό που το έχει στην τσάντα του. Ο κύριος Μιχάλης πετάχτηκε και και πήγε αμέσως προς τα αποδυτήρια. Η Ελένη αλλάζει αμέσως το ύφος της με πλησιάζει και μου ψιθυρίζει.
 
- Ξέρω το μεγάλο σου μυστικό!
 
Μου κόπηκαν τα πόδια. Σκέφτηκα ότι να το παίξω ανήξερος ήταν η καλύτερη μου επιλογή.
 
- Για τι πράγμα μιλάς;
 
- Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, μου μίλησε ο Μιχάλης για σένα.
 
Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα πως ήταν μάταιο αυτό που προσπαθούσα να κάνω, κατάλαβα ότι είχα ήδη κερδίσει χωρίς να κάνω τίποτα και αποφάσισα να γίνω πιο επιθετικός.
 
- Και τι σου είπε ακριβώς;
 
- Ότι έχεις κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να το δω.
 
- Θες να μάθεις αν σου έλεγε αλήθεια;
 
- Ναι, πάρα πολύ.
 
- Και πως θα γίνει αυτό;
 
- Ακολούθησε με...
 
και πιάνει την πετσέτα που κράταγα στα χέρια και με τραβάει. Βγαίνουμε από το γυμναστήριο και με πηγαίνει προς το αμάξι τους. Μου ανοίγει την πίσω πόρτα και μου κάνει νόημα να μπω μέσα. Μπαίνω και κατευθείαν ορμάει πάνω μου και αρχίζει να με φιλάει και να μου χουφτώνει τον πούτσο. Είχα ήδη καυλώσει, ήταν πέτρα. Αυτή το είχε καταλάβει και φαινόταν να το απολαμβάνει. Μου κατεβάζει το σορτσάκι και το μποξεράκι και πετάγεται έξω ο πούτσος μου. Τον κοιτάζει, πιάνει κατευθείαν τα μαλλιά της κοτσίδα και χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο τον βάζει στο στόμα της. Πραγματικά ήταν μία απίθανη πίπα. Με το αριστερό της χέρι τον κράταγε σταθερό και με το δεξί και το στόμα της έκανε ένα παιχνίδι που ακόμα το σκέφτομαι και καυλώνω.

Εγώ με το ένα χέρι της κράταγα την κοτσίδα και με το άλλο της έπιανα τον κώλο. Ήταν μούσκεμα, μπορούσα να το νιώσω απλά ακουμπώντας το μουνί της έξω από το κολάν. Βάζω το χέρι μου από μέσα και αρχίζω να παίζω με το μουνάκι της. Ήταν μούσκεμα. Αυτή αμέσως ξεκίνησε να αναστενάζει, έγινε πιο επιθετική, το ρυθμικό τσιμπούκι που μου έπαιρνε έγινε αγώνας να πάρει τον πούτσο μου όσο πιο βαθιά μπορούσε, λες και το μόνο πράγμα που ήθελε ήταν να καταφέρει να τον πάρει όλο, με κάθε της αποτυχημένη προσπάθεια να καταλήγει σε πνίξιμο και να τον βγάζει και να παραμιλάει. Είσαι απίστευτος, τι πούτσα είναι αυτή, δεν το πιστεύω. Κάθε φορά όλο και κάτι διαφορετικό.

Την πιάνω από το λαιμό και από τα μαλλιά, της βγάζω τον πούτσο μου από το στόμα της και ξεκινάω να την φιλάω. Έτσι στημένη όπως ήταν στα τέσσερα τη γυρίζω με τον κώλο της προς εμένα, της κατεβάζω το κολάν μέχρι τα γόνατα και αρχίζω να της γαμάω και τις δύο τρύπες με τη γλώσσα. Με είχε κάνει χάλια, έτρεμε και τα υγρά της έσταζαν στα μπούτια της. Το παραμιλητό της σταμάτησε και ξεκίνησε να με παρακαλάει να τη γαμήσω. Αφού την άφησα λίγο να βασανίζεται, σηκώνομαι, στέκομαι από πίσω της και ακουμπάω τον πούτσο μου στα μουνόχειλα της. Γλίστρησε κατευθείαν μέσα. Της πιάνω τον κώλο και με τα δύο χέρια και αρχίζω να την γαμάω όσο πιο δυνατά μπορούσα.

Δεν άργησε να τελειώσει, ούρλιαζε. Βγήκα και της είπα να ανέβει πάνω μου. Δε χρειάστηκε καν να μου μιλήσει έβγαλε το κολάν πέταξε τα μεγάλα βυζιά της έξω και ανέβηκε πάνω μου. Το θέαμα ήταν απίστευτο και αυτή ακόμα καλύτερη, ήξερε πραγματικά πως να γαμήσει έναν άντρα αλλά ακόμα περισσότερο ήξερε πως να ικανοποίηση τον εαυτό της. Τα ουρλιαχτά σταμάτησαν, με τρεμάμενη φωνή μου ψιθυρίζει "χύνω" και ταυτόχρονα τα χύσια της πετάγονται παντού και αυτή να σβήνει πάνω μου. Παίρνει μερικές ανάσες σηκώνεται και ξεκινάει πάλι την πίπα, αλλά αυτή την φορά ο σκοπός της ήταν άλλος και μέσα σε πολύ λίγο χρόνο το πέτυχε.
 
- Χύνω!
 
- Χύσε με...
 
Τα ήπιε όλα, δεν άφησε ούτε σταγόνα να πάει χαμένη. Πήραμε μερικές ανάσες και ξεκινήσαμε να ντυνόμαστε. Δεν ήξερα τι να πω, τα πόδια μου έτρεμαν από την ένταση, ήθελα να της πω τόσα αλλά προσπάθησα να το παίξω cool. Ντύνεται, με πιάνει από το πρόσωπο, μου δίνει ένα πάρα πολύ δυνατό φιλί και μου λέει ευχαριστώ. Το χαμόγελο στο πρόσωπο της θα μου μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό. Βγήκαμε από το αμάξι και γυρίσαμε στο γυμναστήριο. Μπήκα κατευθείαν στα αποδυτήρια και πραγματικά ήλπιζα να μην πέσω μούρη με μούρη με τον κύριο Μιχάλη. Μάζεψα βιαστικά τα πράγματα μου και εξαφανίστηκα.

Μπορούσα να καταλάβω ότι όλο αυτό έγινε σε συνεννόηση με τον κύριο Μιχάλη παρόλα αυτά ένιωθα πολύ αμήχανα να τον αντικρίσω. Βέβαια την επόμενη φορά που τους ξανά συνάντησα στο γυμναστήριο κατάλαβα ότι το άγχος μου και η αμηχανία μου δεν είχαν κανένα απολύτως νόημα. Αυτό το ζευγάρι είχε πολλά ακόμα στο μυαλό του και απ' ότι φαίνεται ήθελαν εμένα για συμπρωταγωνιστή.


Copyright Ref Number: 16151220522S015Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.