Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι στην άκρη του κρεβατιού στα τέσσερα και ο Μενέλαος από πίσω μου πιέζει με την πούτσα του την κωλοτρυπίδα μου. Είμαι πολύ καυλωμένος και θέλω να γαμηθώ άγρια. Τουρλώνω τον κώλο μου και με μια απότομη κίνηση την παίρνω όλη μέσα μου!
 
Απογοητεύτηκα λίγο, την ήθελα λίγο μεγαλύτερη και πιο σκληρή, αλλά τι να κάνουμε θα πορευτούμε με ότι έχουμε σκέφτηκα!
 
- Γάμα με Μένιο μου, γάμα με πουτσαρά μου...

του φώναξα με καυλιάρικη φωνή για να τον ανεβάσω λίγο γιατί τον έβλεπα πολύ συγκρατημένο. Πράγματι... πήρε τα πάνω του. Μου έριξε 2 σκαμπίλια στα κωλομάγουλα και άρχισε να με γαμάει με δύναμη μουγκρίζοντας. Η πούτσα του είχε σκληρύνει για τα καλά και επιτέλους θα έχω ένα αξιοπρεπές γαμήσι, αν και θα ήθελα ένα καλό ξεκώλιασμα.
 
Με το Μένιο ήμασταν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο και συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι και συνεργάτες. Είναι ελεύθερος ακόμη και μένει μαζί με το δίδυμο αδερφό του τον Λεωνίδα. Είναι γύρω στα 2 μέτρα ύψος και πολύ σωματώδης, γι' αυτό και περίμενα κάτι καλύτερο από την 12πόντη πούτσα που μου εμφάνισε όταν μείναμε γυμνοί στο κρεβάτι.
 
- Έτσι Μένιο μου, γάμα με πιο δυνατά άντρα μου... τον εμψύχωνα και είχε αποτέλεσμα.
 
Με γαμούσε πλέον όμορφα γλείφοντας μου την πλάτη και είχα αρχίσει να ερεθίζομαι. Είχε πιάσει ωραίο ρυθμό και καθώς τα αρχίδια του χτυπούσαν στα δικά μου ξαφνικά ένιωσα ένα δυνατό οργασμό. Δεν το περίμενα και καθώς έχυνα έσφιξα τη σούφρα μου δυνατά. Ο Μένιος έβγαλε μια κραυγή πόνου και προσπάθησε να τραβηχτεί απότομα έξω με αποτέλεσμα να σφίξει πιο πολύ η σούφρα μου και να μείνουμε κολλημένοι σαν τα σκυλιά.
 
Είχα τρελαθεί από την καύλα και με τον Μένιο ανήμπορο να κουνηθεί μέσα έξω στον κώλο μου άρχισα να λικνίζω τη λεκάνη μου. Τον τρέλανα και το Μένιο, ένιωσα την πούτσα του να σκληραίνει κι άλλο και να βρίσκει τη στύση και τη δύναμη να αρχίσει να με γαμάει και πάλι.
 
- Τρέλανε με Μένιο μου, γάμα με άγρια άντρα μου...
 
Τι ήθελα και το είπα, το πήρε στα σοβαρά ο Μένιος! Δύο σκαμπίλια έσκασαν και πάλι στα κωλομέρια μου και πιάνοντας με από τα μαλλιά κάρφωσε δυνατά την πούτσα του μέσα μου. Εγώ στήθηκα καλύτερα για να μπει πιο βαθιά μέσα μου και αφέθηκα στο δυνατό γαμήσι του. Ο πούτσος του είχε το ιδανικό μέγεθος για να ερεθίζει τον προστάτη μου και με τρέλαινε. Ένας δεύτερος οργασμός με συντάραξε...
 
Πριν 2 ώρες καθόμασταν στο βραδινό στέκι μας και πίναμε τα ποτάκια μας όπως κάνουμε τόσα χρόνια τις Παρασκευές με το Μενέλαο και διάφορους φίλους. Είχε περάσει η ώρα, είχαμε πιει και λίγο παραπάνω και άρχισα να εξομολογούμαι στο Μένιο ότι ο φίλος μας ο Μανώλης γαμούσε εδώ και λίγο καιρό τη γυναίκα μου τη Μαρία κι εμένα! Με άκουγε αμίλητος να του περιγράφω τα γαμήσια μου με το Μανώλη και μετά από λίγο βρεθήκαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα γυμνοί στο κρεβάτι του.
 
Ένας θόρυβος ακούστηκε από τη πόρτα που άνοιξε και μπήκε στο δωμάτιο ο Λεωνίδας ο αδερφός του Μενέλαου. Έμεινε να μας κοιτάει αποσβολωμένος. Ο Μένιος γαμούσε σαν τρελός και εγώ έχυνα ξανά.
 
- Γειά... ψέλλισε και έκανε να φύγει.
 
- Μη φεύγεις, αν θέλεις έλα και εσύ στην παρέα μας... του είπα με βαριά λαχανιασμένη φωνή. Ο αδερφός σου μου έταξε ότι θα με ξεκωλιάσει απόψε, αν θέλεις μπορείς να τον βοηθήσεις... του είπα χαμογελώντας.
 
Κοντοστάθηκε, του ήρθε πολύ ξαφνικό και δεν ήξερε τι να κάνει.
 
- Θέλω μια πούτσα στο στόμα μου, θα έρθεις τελικά;... του είπα με νάζι.
 
Αυτό ήταν. Πέταξε τα ρούχα του γρήγορα και έφερε την πούτσα του στο πρόσωπό μου ρίχνοντας μου δυο πουτσοσκάμπιλα στα μάγουλα. Αυτή μάλιστα! Αυτή ήταν πούτσα! Ότι έλειπε από το Μένιο το είχε πάρει ο αδερφός του!
 
Την πήρα γρήγορα στο στόμα μου και την εξαφάνισα με μια κίνηση. Ήταν μισοσηκωμένη με ένα χοντρό κεφαλάκι και ανάγλυφες φλέβες. Μύριζε πολύ ωραία και τα υγρά της ήταν πολύ νόστιμα. Το σύνολο ολοκληρωνόταν με δύο υπέροχα και καλοξυρισμένα αρχίδια.
 
Καύλωσα ακόμη περισσότερο και ήθελα να τα χαϊδέψω αλλά έτσι όπως ήμουν στα τέσσερα και με το Μένιο να σφυροκοπάει τον κώλο μου ήταν αδύνατον. Αρκέστηκα λοιπόν να του ρουφάω την πούτσα και να του γλείφω να αρχίδια. Το Λεωνίδα βέβαια τον είχα κάνει τούρμπο! Η πούτσα του είχε μια υπέροχη πλήρη στύση και πλέον μου γαμούσε το στόμα κρατώντας με σχεδόν στοργικά από τα μάγουλα και λέγοντας μου γλυκόλογα για το πόσο υπέροχα ένιωθε.
 
Στο επόμενο πεντάλεπτο τα δυο αδέρφια μου χάρισαν ένα απίστευτο γαμήσι χύνοντας στο τέλος και οι δυο σχεδόν ταυτόχρονα εκθειάζοντας ο ένας τον κώλο μου και ο άλλος το στόμα μου.
 
Ο Μενέλαος έχυσε με σπασμούς μέσα μου συνεχίζοντας να με γαμάει για ένα δίλεπτο ακόμη μέχρι που του έπεσε τελείως. Όταν βγήκε έτρεξαν με ορμή τα χύσια του πάνω στα αρχίδια μου και μετά στα μπούτια μου, αυτό με καύλωσε ακόμη περισσότερο και άρχισα να τρίβω τον κώλο μου πάνω στην πεσμένη του πούτσα..
 
Ο Λεωνίδας έχυνε μία μέσα στο στόμα μου και μία στα μούτρα μου. Τα μισά χύσια του τα γεύτηκα, είχαν υπέροχη γεύση, σαν βύσσινο γλυκό και τα υπόλοιπα μου τα πασάλειβε στα μούτρα με την ψωλάρα του για πινέλο.
 
Ζούσα το απόλυτο γαμήσι με δύο όμορφους, δυνατούς και ευγενικούς άντρες! Αφού με γέμισαν με στο σπέρμα τους ξαπλώσαμε στο μεγάλο κρεβάτι για να βρούμε τις ανάσες μας.
 
Με είχαν βάλει στη μέση, ξαπλωμένο ανάσκελα και με κρατούσαν και οι δύο αγκαλιά. Ο Λεωνίδας μάλιστα ήταν γυρισμένος στο πλάι, είχε βάλει το ένα του πόδι επάνω μου και έτριβε τον πούτσο του στο δεξί μου κωλομέρι. Ο Μενέλαος είχε και αυτός το πόδι του επάνω μου και μου έτριβε την πούτσα ενώ με φιλούσε γλυκά στο λαιμό και στην άκρη των χειλιών μου, σκουπίζοντας παράλληλα με τη γλώσσα του τα χύσια του αδερφού του από τα μούτρα μου και το λαιμό μου.
 
Η καύλα μου είχε περάσει σε άλλο επίπεδο! Η πούτσα μου κόντευε να σπάσει και τα αρχίδια μου ήταν πρησμένα και με πονούσαν. Η κωλοτρυπίδα μου έκανε συσπάσεις και ανοιγόκλεινε βγάζοντας έξω τα τελευταία χύσια του Μένιου καθώς ετοιμαζόταν να δεχθεί την αλογίσια πούτσα του Λεωνίδα. Την ένιωθα που τριβόταν επάνω μου και είχε γίνει τεράστια πολύ σκληρή και με το κεφάλι της δυσανάλογα μεγαλύτερο από την υπόλοιπη πούτσα, είχε ακριβώς το σχήμα της αλογόπουτσας.
 
Τη χάιδεψα για λίγο και ένιωσα ένα ρίγος από καύλα και φόβο μαζί. Πώς θα την πάρω όλη αυτή στον κώλο μου; Την ήθελα μέσα μου να με ξεκωλιάσει αλλά φοβόμουν μη μου κάνει καμιά ζημιά τόσο χοντρή που ήταν.
 
Ένιωθα την ανάσα του να βαραίνει και κατάλαβα ότι ήταν η ώρα της αλήθειας. Ανέβηκε επάνω μου και μπήκε ανάμεσα στα πόδια μου. Έφερε το πρόσωπο του στο δικό μου και μου έδωσε ένα απαλό φιλί. Εγώ τρέμοντας λίγο, έφερα τα χέρια μου στο λαιμό του και αγκαλιάζοντας τον ανταπέδωσα το φιλί με μια αυθάδικη γλώσσα να παίζει με την δικιά του.
 
Ήταν πολύ όμορφος ο μαλάκας και μύριζε υπέροχα! Ήταν και αυτός δυο μέτρα σαν τον αδερφό του, πολύ σωματώδης και γυμνασμένος και με τα 120 κιλά από μύες επάνω μου ένιωθα λίγο ανυπεράσπιστος στις ορέξεις αυτού του ξαναμμένου αρσενικού. Αυτό με φόβιζε λίγο αλλά και με καύλωνε ακόμη περισσότερο!
 
Ο Λεωνίδας κατάλαβε το φόβο μου, έτρεμα και ανάσαινα γρήγορα σαν κοριτσάκι που είδε για πρώτη φορά πούτσα και συνέχισε να με φιλάει παθιασμένα χωρίς να κάνει καμία κίνηση για να μου τη βάλει. Ένιωσα πολύ όμορφα και ένιωσα τον κώλο μου να χαλαρώνει και έτοιμο να φτάσει στα όρια του.
 
Τύλιξα τα πόδια μου γύρω από τη μέση του και ανασήκωσα την λεκάνη μου. Η πούτσα του αμέσως βρήκε τον δρόμο για την τρύπα μου. Συνεχίζοντας να με φιλάει άρχισε να πιέζει την πούτσα του κάνοντας ταυτόχρονα κυκλικές κινήσεις με τη λεκάνη του. Αυτό είχε αποτέλεσμα και ένιωσα την τρύπα μου να ανοίγει και να παίρνει το ευμέγεθες κεφάλι του μέσα της.
 
Αυτό ήταν... πόνεσα λίγο αλλά η καύλα που ένιωσα ήταν απίστευτη! Οι κινήσεις που έκανε ήταν πολύ προσεκτικές και σε δυο λεπτά μου την είχε βάλει όλη. Σταμάτησε να με φιλάει και ανασήκωσε τον κορμό του στηριζόμενος στα χέρια του. Πλέον είχε αρχίσει να μπαινοβγαίνει με άνεση στον κώλο μου και με κοίταζε στα μάτια καθώς ανέβαζε ταχύτητα και ένταση στο γαμήσι. Προσπαθούσε να καταλάβει τι μου αρέσει και πόση αντέχω από την πούτσα του χωρίς να πονάω υπερβολικά!
 
Εγώ βέβαια είχα ξεθαρρέψει και ένιωθα πλέον εμπιστοσύνη στο Λεωνίδα αλλά και στον κώλο μου και ζήταγα το ξεκώλιασμα που μου είχε τάξει ο Μενέλαος αλλά η μικρή του πούτσα δε μπόρεσε να μου το χαρίσει.
 
- Γάμα με άγρια αγόρι μου, γάμα με όπως θες... του είπα κλείνοντας του το μάτι με πουτανιά.
 
Μια δυνατή ψωλιά με συνέφερε αμέσως, την ένιωσα βαθιά μέσα στα σωθικά μου και κάθε φορά που έμπαινε όλος μέσα μου έβλεπα ένα εξόγκωμα στην κοιλιά μου, ένιωθα να πιέζονται και τα πνευμόνια μου γιατί μου κοβόταν η ανάσα κάθε φορά που χτυπούσαν τα αρχίδια του στον κώλο μου.
 
Άρχισα να τρέμω σύγκορμος και αυτός ο γυναικείου τύπου οργασμός με συντάραξε! Αυτός ο οργασμός είναι και ο λόγος που μου αρέσει να γαμιέμαι. Η πούτσα μου μίκρυνε και έτρεχε συνέχεια διάφορα υγρά και τα αρχίδια μου πρήστηκαν και πονούσαν.
 
Ο Μένιος μου έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη μου και μου κρατούσε τα πόδια ψηλά για να με γαμάει πιο δυνατά ο αδερφός του και να είμαι πιο άνετα και ξεκούραστα εγώ. Και τα δυο αδέρφια είχαν αντοχές και αργούσαν πολύ να χύσουν.
 
Ο Λέων άφησε όλο το βάρος του επάνω μου και με έσφιξε με τα δυνατά του μπράτσα δαγκώνοντας μου το λαιμό. Του έχωσα τα νύχια μου στον κώλο του και τον τράβηξα όσο πιο βαθιά μπορούσα μέσα μου. Αυτός έμεινε εκεί... καρφωμένος μέσα μου και άρχισε να λικνίζει και πάλι κυκλικά τη λεκάνη του με αποτέλεσμα η πούτσα του να οργώνει το κωλάντερο μου. Tην ένιωθα να πιέζει τον προστάτη μου, την κύστη μου και το στομάχι μου και βάζοντας το χέρι μου πάνω στην κοιλιά μου ένιωθα την πούτσα του.
 
Πρέπει να μούγκριζα δυνατά από τον πόνο και προσπάθησε να τραβηχτεί αλλά δεν τον άφησα γιατί η καύλα ήταν μεγαλύτερη από τον πόνο και είχα αρχίσει να έχω πάλι οργασμό.
 
- Μην τολμήσεις να βγεις...

του φώναξα όσο πιο δυνατά μπορούσα καθώς παραδινόμουν σε ένα βαθύ, δυνατό και παρατεταμένο οργασμό.
 
Έτσι ξαφνικά ένιωσα ένα ποτάμι από καυτό σπέρμα μέσα μου. Έχυσε τόση ποσότητα και με τόση πίεση που πρέπει να γέμισε όλο το κωλάντερο μου. Έμεινε για πέντε λεπτά επάνω μου αμίλητος φιλώντας με που και που στον λαιμό και εγώ του χάιδευα την πλάτη για να τον χαλαρώσω. Όταν η πούτσα του άρχισε να χαλαρώνει, ανασηκώθηκε στηριζόμενος στους αγκώνες, με φίλησε στο στόμα και μου είπε: "Σ' ευχαριστώ".
 
Βγήκε από τον κώλο μου και ξάπλωσε δίπλα μου χωρίς να με αφήσει από την αγκαλιά του. Πήρε τον πούτσο μου στο χέρι του και άρχισε να μου τον παίζει φιλώντας με ταυτόχρονα με γλώσσα στο στόμα, σαν να ήξερε ότι με πονούσαν τα αρχίδια από την καύλα και έπρεπε οπωσδήποτε να χύσω και να αδειάσω το σπέρμα που ήταν μαζεμένο στα πρησμένα μου αρχίδια. Δεν άργησα και έχυσα αδειάζοντας καυτό σπέρμα στην κοιλιά μου.
 
Ο Μένιος εν τω μεταξύ, είχε σηκωθεί και είχε φέρει νερά και φρούτα. Ανακαθίσαμε στο προσκέφαλο του κρεβατιού και αναπληρώσαμε με νόστιμο τρόπο τα υγρά που χάσαμε. Ο Λεωνίδας είχε φάει κόλλημα μαζί μου γιατί από ότι κατάλαβα δύσκολα μπορούσε να γαμήσει με την ψωλάρα που είχε. Ήταν συνέχεια κολλημένος επάνω μου και με τάιζε φρούτα στο στόμα χαϊδεύοντας me συνέχεια.
 
Είχε περάσει η ώρα και ζήτησα να κάνω ένα ντους για να φύγω. Πράγματι, με οδήγησαν στο μπάνιο και ο Λεωνίδας πήρε το σφουγγάρι και με σαπούνισε με προσοχή, με ξέβγαλε και πήρε την πετσέτα να με στεγνώσει. Όση ώρα με σαπούνιζε, ο Μένιος καθόταν απέναντι και έβλεπε παίζοντας με την μικρή του πούτσα που ήταν σε πλήρη στύση. Και η πούτσα του Λέον βέβαια σηκωνόταν σιγά σιγά. Όταν άρχισε να με σκουπίζει η πούτσα του ήταν πάλι σαν αλογίσια. Με είχε καυλώσει κι εμένα βέβαια ο καρgιόλης!
 
- Παιδιά αν χύσετε γρήγορα θα ήθελα ένα πούτσο ακόμη...

τους λέω με πολύ νάζι καθώς στηριζόμουν στο νεροχύτη και κουνούσα τον τουρλωμένο κώλο μου. Μου άρεσε άλλωστε πολύ να γαμιέμαι σ' αυτή την στάση.
 
Αμέσως ο Μένιος πετάχτηκε και ήρθε από πίσω μου, μ' έπιασε από τα κωλομέρια και μου τη φόρεσε αμέσως. Ήταν καυτή η πούτσα του και πολύ σκληρή και άρχισε να με γαμάει αμέσως πολύ γρήγορα κάνοντας πολύ θόρυβο καθώς έσκαγε με δύναμη στον κώλο μου. Το κωλόπαιδο μ' έφερε αμέσως σε οργασμό και άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου καθώς έχυνε κι αυτός στο κωλαράκι μου. Βγήκε βιαστικά γιατί τον έσπρωξε ο αδερφός του ο Λεωνίδας.
 
Ήρθε από πίσω μου ρουθουνίζοντας δυνατά σαν καθαρόαιμο άλογο, ένας δυνατός επιβήτορας ετοιμαζόταν να μου ανοίξει και πάλι τα κωλοβάρδουλα.
 
Κόλλησε από πίσω μου και ένιωσα την καυτή του ανάσα στο λαιμό μου. Με αγκάλιασε φέρνοντας το ένα του χέρι στο στήθος μου και το άλλο χαμηλά στην κοιλιά μου, τρίβοντας την πούτσα του στην χαράδρα μου. Άρχισε να με φιλάει και να με δαγκώνει καυλιάρικα στο λαιμό ψιθυρίζοντας μου γλυκόλογα στο αυτί και σφίγγοντας μου δυνατά τα αρχίδια. Ήξερε καλά να με ερεθίζει ο καριόλης.
 
Με επιδέξιες κινήσεις του κώλου μου οδήγησα την πούτσα του στη τρύπα μου και με το συνεχόμενο λίκνισμα της λεκάνης μου την πήρα όλη μέσα μου. Με γαμούσε πλέον με σιγουριά, ξέροντας ότι μπορώ να αντέξω την αλογίσια πούτσα του. Έβγαζε την πούτσα του αργά από τον κώλο μου και μόλις έβγαινε, το σαν μανιτάρι κεφάλι έμπαινε με δύναμη πάλι όλο μέσα μου μέχρι που σκάγανε τα αρχίδια του στα δικά μου.
 
Με γαμούσε έτσι για ένα πεντάλεπτο με έμενα να βογκάω και να φωνάζω "χύνω μαλάκα" ή να ουρλιάζω "πιο δυνατά"! Η λύτρωση ήρθε γρήγορα με το καυτό του σπέρμα να γεμίζει πάλι τον κώλο μου.
 
Μείναμε έτσι αγκαλιασμένοι με το Λεωνίδα να είναι σφιγμένος επάνω μου με τη μισό πεσμένη πούτσα του να είναι ακόμη στον κώλο μου. Ο Μενέλαος που τόση ώρα παρακολουθούσε, ήρθε από μπροστά μου και αγκαλιάζοντας με φίλησε παθιασμένα βαριανασαίνοντας. Ήμουν εγκλωβισμένος ανάμεσα σε δυο άντρες που μου έριχναν ένα κεφάλι και ένιωσα και πάλι ανυπεράσπιστος, μπορούσαν να με κάνουν ότι θέλουν, κάτι που με καύλωνε πολύ. Απ' ότι κατάλαβα δεν τελείωσαν μαζί μου και τουλάχιστον ένα γαμήσι ακόμη θα το έτρωγα.
 
Τύλιξα τα χέρια μου γύρω από τον λαιμό του Μενέλαου και πήδηξα στην αγκαλιά του τυλίγοντας τα πόδια μου γύρω από τη μέση του. Ο Λέων συνέχισε να είναι κολλημένος από πίσω μου και έβγαλε την πεσμένη του πούτσα από τον κώλο μου για να μπει αμέσως η μικρή πούτσα του αδερφού του. Σπέρμα άρχισε τρέχει από την κωλοτρυπίδα μου. Ο Μένιος με γαμούσε γρήγορα και εγώ απολάμβανα τα φιλιά και τα χάδια του Λέων στην πλάτη μου και στον λαιμό μου. Η μικρή πούτσα του Μένιου σε συνδυασμό με τα υπέροχα γλωσσόφιλα του με οδήγησαν πολύ γρήγορα σε ένα ακόμη οργασμό, με την πούτσα μου να είναι πολύ συρρικνωμένη και να εκτοξεύει συνέχεια διάφορα υγρά.
 
Χτυπιόμουν σαν τρελός επάνω στην πούτσα του σφιγμένος στην αγκαλιά του με τεντωμένο τον κώλο μου. Ξάφνου ένιωσα τα χέρια του Λέων να με πιάνουν από τα κωλομάγουλα και να με ανασηκώνουν λίγο έτσι ώστε να βγει η πούτσα του αδερφού του και να μείνει ο κώλος μου στον αέρα στο έλεος της αλογόπουτσας που ήταν πάλι έτοιμη να με ξεσκίσει.
 
Οι ευγένειες είχαν τελειώσει και το ξεκώλιασμα που ακολούθησε ήταν άγριο! Άρχισε με δυνατές κοφτές ψωλιές που μας πέταγε στον τοίχο και τους δύο, ήμουν ακόμη αγκαλιά στον Μένιο με τα πόδια μου τυλιγμένα στην μέση του και ο Μένιος δυσκολευόταν να κρατηθεί όρθιος. Ένιωθα όλους τους μύες του σφιγμένους και ο ιδρώτας του μύριζε τεστοστερόνη.
 
Σφίχτηκα πιο δυνατά στην αγκαλιά του Μένιου ο οποίος συνέχιζε να με φιλάει με πάθος. Τα χείλια του ήταν πολύ απαλά και είχαν πολύ ωραία γεύση, αν έκλεινα τα μάτια θα νόμιζα ότι φιλούσα γυναικά. Ο Λέων από πίσω μου ανέβαζε συνέχεια ρυθμό και ένταση με αποτέλεσμα να έχει πλέον μουδιάσει ο κώλος μου και τα πόδια μου και να νιώθω μόνο ένα βουβό πόνο ψηλά στο στομάχι μου. Κάθε φορά που βαρούσε την αλογόπουτσα του μέσα μου ένιωθα ένα εξόγκωμα στην κοιλιά μου. Ήταν το κεφάλι της πούτσας του που όργωνε τα σωθικά μου.
 
Έχυσε καρφώνοντας την πούτσα του μέσα μου βγάζοντας άναρθρες κραυγές. Πρέπει κάποια στιγμή να βγήκε από τον κώλο μου. Δεν ένιωθα πια τίποτα, γιατί άκουσα ένα "πλοφ" που έκανε ο κώλος μου και τα χύσια τους να πέφτουν στο πάτωμα. Αφού ηρεμίσαμε λίγο πάτησα στα πόδια μου και ξεκόλλησα τα χείλη μου από τα χείλη του Μένιου.

Ήταν αργά και όσο και να μην το ήθελα έπρεπε να φύγω. Αύριο ήταν η μέρα του Μανώλη, τα Σάββατα έρχεται πρωί πρωί και μας γαμάει μαζί με τη γυναίκα μου. Ήθελα να ξεκουραστώ και να είμαι φρέσκος για τον επίσημο γκόμενο και εραστή μας!


Copyright Ref Number: 16151220522S015



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.