Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 30 ετών, ξανθιά με γυμνασμένο σώμα, μετρίου αναστήματος και ένα πλούσιο μπούστο. Αυτός 35 ετών, εργένης, γυμνασμένος, με πράσινα μάτια που σε καθηλώνουν με ένα του βλέμμα και σαρκώδη χείλη.
 
Όλα ξεκίνησαν στην καινούρια δουλειά μου. Διορίστηκα σε τελωνείο στη συμπρωτεύουσα και από τη πρώτη στιγμή που αντίκρισα το Διευθυντή μου, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν:
 
"Θα χουμε άσχημα ξεμπερδέματα με αυτόν. Ήταν έρωτας με τη πρώτη ματιά".
 
Φαντάστηκα ότι θα τις έχει πηδήξει όλες εδώ μέσα. Εμένα όμως δε θα με έχει τόσο εύκολα. Και για το λόγο αυτό απέφευγα να τον κοιτάζω κατάματα και γενικώς απαξιούσα να του δίνω την εντύπωση ότι έχω τσιμπηθεί μαζί του. Γι αυτό και από την πρώτη μας επαφή είχαμε συγκρούσεις οι οποίες συνεχίζονταν για μήνες.
 
- Καλώς ήρθατε στο τελωνείο. Είμαι ο Διευθυντής. Είστε η...;
 
- Είμαι η καινούρια υπάλληλος.
 
- Χάρηκα, είπε και άπλωσε το χέρι του προς το μέρος μου για χειραψία. Η ατμόσφαιρα μεταξύ μας ήταν πολύ ηλεκτρισμένη, ένιωθα μια απίστευτη χημεία ανάμεσά μας αλλά προσπαθούσα να καταπνίξω οποιοδήποτε ίχνος αδυναμίας μου.
 
- Καλύτερα να μιλάμε στον ενικό, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας.
 
Έγνεψα συγκαταβατικά.
 
- Θες να μου συστηθείς; Να μάθω κάποια πράγματα για σένα;
 
- Φυσικά, αποκρίθηκα ευγενικά και άρχισα να του αραδιάζω ένα σωρό περιαυτολογίες για να ανέβω στην υπόληψή του. Όχι ότι δεν ήταν αλήθεια τα όσα του είπα αλλά τα φούσκωσα λιγάκι παραπάνω.
 
- Θα σε τοποθετήσω προσωρινά στα εντάλματα πληρωμών μου είπε κοφτά, ανήκει στο λογιστικό τμήμα.
 
- Μα δε διορίστηκα σε αυτό το πόστο, του αντιγύρισα εγώ ελαφρώς ενοχλημένη.
 
- Το ξέρω, αλλά εγώ διευθύνω αυτή την υπηρεσία, ξέρω τις ανάγκες της και μόλις σου είπα ότι θα είναι προσωρινά...

μου απάντησε με αυστηρό ύφος. Δεν κάνουμε πολύ καλό ξεκίνημα οι δυο μας μου φαίνεται.
 
- Κύριε Προϊστάμενε, με συγχωρείτε για το ύφος μου, δε θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στην υπηρεσία και σε εσάς ακόμα δεν ήρθα. Απλώς ξέρω τις ικανότητές μου στα εργασιακά και δε θέλω να θαφτώ. Η προϋπηρεσία μου είναι άλλου είδους και με στα λογιστικά δεν είμαι πολύ έμπειρη.
 
- Αν συνεχίσεις τις υποδείξεις σε μένα, να είσαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα θαφτείς... αποκρίθηκε και σηκώθηκε από τη βαριά δερμάτινη καρέκλα. Αν δεν είμαι εγώ, θα είναι ο επόμενος διευθυντής. Αν όμως πας με τα νερά μου, συνέχισε κάνοντας έναν διερευνητικό κύκλο γύρω μου σκανάροντας με από πάνω μέχρι κάτω με το βλέμμα του, δε θα χάσεις. Θα περάσουμε πολύ καλά...

συμπλήρωσε και σήκωσε το φρύδι με υπεροψία.
 
- Είμαι σίγουρη ότι λέτε τα ίδια σε όλες... όλους θέλω να πω, απάντησα και ξερόβηξα αμήχανα.
 
- Όχι και όλους. Βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα χωρίς να με γνωρίζεις.
 
- Είμαι εδώ για να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε Προϊστάμενε...

είπα συγκαταβατικά και γύρισα το βλέμμα μου στο πάτωμα. Το πρόσωπό μου είχε κοκκινίσει από ντροπή. Ένιωθα τα μάγουλά μου να καίνε.
 
- Θα γνωριστούμε πολύ καλά, έκανε με ύφος γεμάτο υπονοούμενα.
 
Η καρδιά μου κόντευε να βγει από το στήθος μου. Καθόμουν σταυροπόδι πιέζοντας τη κλειτορίδα μου. Ένιωθα υγρή από κάτω και άρχισα να δαγκώνω τα χείλη μου αμήχανα.
 
- Μπορείτε να ασκήσετε τα καθήκοντά σας από τώρα κιόλας... είπε κοφτά ξυπνώντας με από το λήθαργο των σεξουαλικών σκέψεων που είχα βυθιστεί. Οι συνάδελφοί σου θα σου δείξουν τα κατατόπια. Ό,τι χρειαστείς μη διστάσεις να με ρωτήσεις.
 
Φεύγοντας ένιωσα το βλέμμα του να με σκανάρει και καθώς πήγα να κλείσω τη πόρτα πίσω μου είδα να βάζει το χέρι του στον πούτσο του ακουμπώντας τον πάνω από το παντελόνι του.
 
Μάλιστα... σκέφτηκα, και ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπό μου.
 
Οι μέρες περνούσαν κι εγώ αισθανόμουν όλο και πιο άνετη μαζί του. Ντυνόμουν προκλητικά τόσο όσο, γιατί ήμουν και στο χώρο της δουλειάς αλλά ενδόμυχα ήθελα να τον κάνω να με σκέφτεται ασταμάτητα και να τον παίζει με τη σκέψη μου όταν είναι μόνος του. Ήμουν σίγουρη ότι δεν του περνούσα αδιάφορη γιατί τα πειράγματα έδιναν και παίρναν συνεχώς.
 
Μια μέρα, ήμουν τόσο καυλωμένη, που δε μπορούσα να συγκρατήσω τις ορμές μου και πήγα βιαστικά στο υπόγειο που είχαμε το αρχείο της υπηρεσίας για να με ανακουφίσω, προφασιζόμενη ότι κάτι ήθελα να ψάξω. Έκατσα σε μια παλιά καρέκλα και άνοιξα τα πόδια μου. Είχα μαζί μου τον αγαπημένο μου δονητή, ένα δονητή σε σχήμα παγωτού χωνάκι, ο οποίος μιμείται εκπληκτικά το ρούφηγμα της κλειτορίδας. Τον έβαλα μπροστά στο μουνάκι μου, σάλιωσα την κλειτορίδα μου με τη βοήθεια των δακτύλων μου και όσο αυτός με ρούφαγε, εγώ σκεφτόμουν το διευθυντή μου και πόσο θα ήθελα να με δαχτυλώνει παράλληλα με το δονητή μου. Ο οργασμός μου ερχόταν και εγώ πλέον δεν μπορούσα να με ελέγξω. Δεν με ενδιέφερε αν κάποιος με έκανε τσακωτή εκείνη την ώρα, ήθελα μόνο να χύσω δυνατά.

Πίεσα λίγο παραπάνω το δονητή στη κλειτορίδα μου και τη στιγμή που τελείωνα άνοιξα τα μάτια μου και τον είδα να στέκεται απέναντί μου με τον πούτσο έξω από το παντελόνι του παίζοντας τον δυνατά. Το μέγεθός του με είχε σοκάρει. Τη στιγμή που τελείωσα τις συσπάσεις με διέταξε να γονατίσω και να τον τσιμπουκώσω. Τότε κατάλαβα πόσο μεγάλα χαρίσματα είχε. Με το που τον άγγιξα, ξανακαύλωσα αμέσως και ξεκίνησα να τον παίρνω στο στόμα μου όσο πιο βαθιά μπορώ. Όμως ήταν πολύ μεγάλος για να τον βάλω μέχρι τέρμα. Εκείνος προσπαθούσε να κρατηθεί και εγώ προσπαθούσα να τον κάνω να τελειώσει κοιτάζοντάς τον στα μάτια. Τη στιγμή που ήταν έτοιμος να χύσει, ακούμε φωνές και κοκκαλώνουμε. Ο διευθυντής σηκώνει το φερμουάρ του παντελονιού του με γρήγορες κινήσεις και κρύβεται στο βάθος του αρχείου.
 
Εγώ σηκώνομαι από το πάτωμα σκουπίζοντας τις σκόνες από τα γόνατά μου και όταν ο συνάδελφος μπαίνει μέσα με κοιτάζει διερευνητικά και με ρωτάει αν βρήκα στο αρχείο που έψαχνα.
 
- Λείπεις αρκετή ώρα και ανησύχησα, μου κάνει.
 
- Έχω σχεδόν όλα όσα χρειάζομαι. Ανεβαίνω σε λιγάκι, του απαντάω.
 
Μου ρίχνει μια γρήγορη ματιά και κουνάει καταφατικά το κεφάλι. Με το που φεύγει παίρνω μια βαθιά ανάσα και νιώθω το διευθυντή πίσω μου να με κολλάει πάνω του. Το στόμα του είναι δίπλα στο αφτί μου και μου ψιθυρίζει ξαναμμένος:
 
- Αυτόν δε θα τον χρειαστείς σύντομα και βάζει στη τσέπη του το δονητή. Φεύγει κι εγώ μένω πίσω πιο καυλωμένη από ποτέ.
 
Η μέρα συνεχιζόταν κι εγώ δε μπορούσα να συγκεντρωθώ με όλα αυτά που είχαν προηγηθεί. Έκανα απανωτά λάθη με αποτέλεσμα να ακούσω την αυστηρή φωνή του να με καλεί στο γραφείο. Σηκώθηκα και άρχισα να περπατάω προς τα εκεί σκεπτόμενη τι έχω να ακούσω. Μόλις έκλεισα τη πόρτα πίσω μου με πλησίασε και με κόλλησε με βία στη πόρτα. Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν. Έσπρωξε το σκληρό του πούτσο πάνω στο φόρεμά μου και άρχισε να τρίβεται στην κωλοχαράδρα μου.
 
- Άργησες πολύ να έρθεις και η τιμωρία σου θα είναι μεγαλύτερη... γρύλισε μέσα από τα δόντια του. Πόσο θέλω να σε σκίσω...

ψέλλισε δίπλα στο αφτί μου και ένιωσα να σνιφάρει κάθε νότα που ανέδυε το εκστασιασμένο μου κορμί εκείνη τη στιγμή.
 
- Όχι εδώ, όχι έτσι, κατάφερα να ξεστομίσω νιώθοντας την καρδιά μου να χτυπάει σαν τρελή από αγωνία.
 
Με μια του κίνηση τράβηξε έξω από το παντελόνι τη μεγάλη του πούτσα και με το άλλο του χέρι σήκωσε το φόρεμά μου και τράβηξε το στρινγκάκι μου στην άκρη. Σάλιωσε τα δάχτυλά του και τα έφερε γρήγορα στο μουνάκι μου.

- Είσαι μούσκεμα... θα γίνει εδώ και τώρα... θέλω να σου σκίσω το υγρό σου μουνάκι...

ψέλλισε και ένιωσα όλο του το μήκος να μπαίνει μέσα μου και να με ανοίγει σιγά. Μια αίσθηση πληρότητας με κατέκλυσε. Σαν να ήταν φτιαγμένος μόνο για το μουνάκι μου. Άρχισε να με σφυροκοπάει αργά στην αρχή και πιο γρήγορα μετά. Έβαλα τα δάχτυλα στην κλειτορίδα μου και άρχισα να παίζω μαζί της. Καύλωσε ακόμα περισσότερο όταν αντιλήφθηκε ότι μαλακιζόμουν.
 
- Πουτανάκι... πόσο ωραία πηδιέσαι, με έχεις τρελάνει, θέλω να σε πάρω από παντού...
 
Στο άκουσμα και μόνο να μπει αυτό το τέρας μέσα στον κώλο μου τραβήχτηκα και τον κοίταξα αισθησιακά. Τρελαινόμουν και ταυτόχρονα φοβόμουν.

- Θες να τιμωρήσεις τόσο πολύ το πουτανάκι σου;...

ψέλλισα γυρνώντας μπροστά του ενώ του μαλάκιζα με κυκλικές κινήσεις το κεφάλι της πούτσας του.

- Δεν προτιμάς να μου γαμήσεις το στόμα;... είπα πονηρά σηκώνοντας το φρυδάκι μου γεμάτη προστιχιά.
 
- Έλα τότε, παρε τον πούτσο μου στο στόμα σου, ρούφα τον, έτσι μπράβο, τι καλή καργιολίτσα είσαι εσύ; Που τα είχες κρυμμένα αυτά τα ταλέντα τόσο καιρό; Βλέπεις τι καλά θα περνούσαμε αν ήσουν καλό κορίτσι εξαρχής; Πάρ' τον μέχρι μέσα τώρα, έτσι, βαθιά.

Είχε γείρει το κεφάλι του πίσω και μου πιάνει την αλογοουρά ενώ ταυτόχρονα κινούσε τη λεκάνη του μπρος πίσω γαμώντας μου το στόμα ξανά και ξανά. Ένιωθα να πνίγομαι αλλά τον άκουγα να ψελλίζει, τι καύλα είναι αυτή και πόσο πολύ του αρέσει να μου ξεσκίζει τις τρύπες και δε μπορούσα να τον σταματήσω. Όσο μου γαμούσε το στόμα, εγώ προσπαθούσα να κρατηθώ από τα πόδια του. Μόλις χαλάρωσε το ρυθμό του, έχωσα 2 δάχτυλα στο μουνάκι μου και κινούσα τα δάχτυλά μου από τη κλειτορίδα μου μέχρι την αρχή του σημείου G. Έχτιζα σιγά σιγά με απαλές κινήσεις την κορύφωση.
 
- Παίξε με το μουνάκι σου καύλα μου, με τρελαίνει να σε βλέπω έτσι. Γαμώ τον πάτο σου, τι καύλα είναι αυτή, θέλω να σε χύσω, πάρ' τα όλα μωρή πουτάνα... έτσι, ναι, πιες τα... μονολόγησε και άρχισε να σπαρταράει.
 
Με τη γλώσσα μου καθάρισα όλο το πουτσοκέφαλο και μόλις ένιωσα ότι ολοκλήρωσα το έργο μου του είπα. Τώρα η σειρά σου να πιεις τα χύσια μου. Σηκώθηκα και τον κατέβασα στα γόνατα ώστε να φτάσει στο ύψος της λεκάνης μου. Με αστραπιαίες κινήσεις τράβηξε το ένα μου πόδι πάνω από τον ώμο του και έχωσε τα δυο του δάχτυλα μέσα στο μουνί μου. Ακουμπούσα στην πόρτα για αντίσταση. Είχε καταλάβει τι ήθελα. Άρχισε να κάνει την ίδια κίνηση που έκανα κι εγω νωρίτερα.
 
- Έτσι το θες καύλα μου;
 
- Ναι μωρό μου, θέλω να σε χύσω...
 
- Δώσ' τα μου...

είπε και υπακούοντας άφησα μια γερή δόση υγρών που εκτοξεύτηκαν στο πρόσωπό του, στο πάτωμα και στα μπούτια μου.


Copyright Ref Number: 16151220522S015Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.